Deriv vs Binomo – Cili është më i mirë?

Njohja se cili ndërmjetës është më i mirë, me siguri mund t'ju japë një avantazh. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm për faktet që e bëjnë ndërmjetësin tuaj të ndryshëm nga të tjerët. Kur i njihni veçoritë ekskluzive të ndërmjetësit tuaj, mund të jetë e dobishme duke ju mbajtur përpara. Gjithashtu, kur të njihni të metat e ndërmjetësit tuaj, mund të kaloni në një më të mirë. Kështu duhet të rriteni në udhëtimin tuaj tregtar!

Kur bëhet fjalë për tregtimin e opsioneve binare, Binomo dhe Deriv nuk janë terma të rinj. Ata kanë qenë atje në këtë industri për një kohë. Sidoqoftë, nëse jeni dikush që sapo do të fillojë tregtimin, duhet të dini se cili është më i mirë. Këtu do të zbulojmë se cili mund t'ju shërbejë më mirë dhe arsyet e tij. Do të gjeni gjithashtu një përmbledhje krahasimi midis këtyre ndërmjetësve.

Tabela e krahasimit

BazaBinomoDeriv
Llogaria demonstruesepopo
Robot tregtarNrpo
MT4/5NrMT5
Depozita minimale$5$0-$15
Menyra pageseKartat e kreditit, kartat e debitit, kuletat elektronikeTransfertë bankare, karta krediti, karta debiti, kriptovaluta, kuleta elektronike
Bisedë e drejtpërdrejtë dhe mbështetje në internetpopo
Asetet themelore Deri në 74100+
RregulloreIFC, CySEC (nuk është konfirmuar)Maltë (MFSA), Vanuatu (VFSC), Labuan (LFSA), Ishujt e Virgjër Britanikë (BFSC).

Rreth ndërmjetësve: Deriv vs Binomo

Deriv dhe Binomo janë të dy lojtarë të vendosur në industrinë tregtare. Pra, na tregoni rreth tyre një nga një.

Deriv

Është një firmë shërbimesh tregtare online me bazë në Maltë. Ajo u ka shërbyer tregtarëve në të gjithë globin për më shumë se 22 vjet. U fut ekzistenca në 1999 dhe filloi të funksionojë në vitin 2000. Kjo e bën atë ndër të paktët ndërmjetës me përvojë të pranishëm atje.

Në Deriv, një tregtar merr përfitimin e përdorimit të veçorive të shumta. Ajo merr për të tregtuar në letra me vlerë të ndryshme. Për më tepër, ajo mund të kryejë tregtitë pa asnjë shqetësim për të rrezikuar fondet. Kjo për shkak se Deriv është një platformë e sigurt dhe e rregulluar tregtare në internet. 

Më parë, Deriv shërbeu me emrin Binary.com, duke pasur si klientë miliona investitorë në mbarë botën. Megjithatë, tani ajo u shërben klientëve të saj me risi të ndryshme teknologjike nën emrin e saj 'Deriv'. DerivGo, DTrader, DerivX, etj., janë ndër disa nga ofertat e tij të pronarit.

Deriv u ofron përdoruesve përfitime nga tregtimi i aktiveve të shumta, duke filluar nga monedhat tek opsionet. Ajo ka një klientelë që shtrihet nga Australia, Tajlanda dhe Mbretëria e Bashkuar në Afrikën e Jugut, Indi, Gjermani, Norvegji dhe shumë vende të tjera. 

Mund të provoni veçoritë e Deriv përmes llogarisë së tij demo dhe më vonë të kaloni në llogarinë reale. Do t'ju ndihmojë të njiheni me të gjitha veçoritë dhe pasi të keni krijuar besim, mund të filloni të tregtoni realisht.

Një tregtar mund të fillojë tregtimin duke investuar çdo shumë në llogarinë e saj Deriv. Megjithatë, kjo shumë duhet të kalojë depozitën minimale, e cila mbahet nominale. Deriv ofron gjithashtu mënyra të ndryshme pagese së bashku me mënyrat e tërheqjes. Së shpejti mund të mësojmë më shumë për mënyrat e pagesës në krahasim me Binomo.

Binomo

Është gjithashtu një ofrues shërbimi tregtar premium si Deriv. Është një ndërmjetës me bazë në Shën Vincenti dhe Grenadinet. Ajo filloi të ofrojë shërbimet e saj në 2014. Pra, krahasuar me Deriv, Binomo ka një përvojë relativisht më të vogël në industri.

Megjithatë, është një ofrues shërbimi premium që nuk ofron kosto të fshehura dhe tarifa shtesë. Ajo është transparente në të ardhurat e saj. Për më tepër, ai është gjithashtu i rregulluar, duke e bërë atë një ndërmjetës të sigurt si Deriv. Binomo gjithashtu ofron veçori të pronarit për klientët e tij, si Deriv. Ai ofron shërbime përmes aplikacioneve të tij dhe veçorive të tjera.

Me Binomo, ju mund të tregtoni shumë aktive. Por, ai ofron gjithashtu 30 sinjale tregtare plus dhe mjete të tjera të analizës teknike dhe themelore. Ashtu si Deriv, Binomo gjithashtu kërkon që tregtari të depozitojë një shumë minimale përpara se të fillojë tregtimin. 

Tani, le t'i krahasojmë këta dy ndërmjetës duke parë tiparet dhe kërkesat e tyre një nga një.

Aplikacionet e tregtimit

Ofrimi i një aplikacioni tregtar që është i përshtatshëm dhe kompakt është një domosdoshmëri për çdo ndërmjetës tregtar. Në ditët e sotme, të gjitha transaksionet janë kryesisht dixhital. Pra, klientët kërkojnë një aplikacion të lehtë për t'u përdorur nga ndërmjetësit e tyre të tregtimit. Këto aplikacione mund t'u japin atyre akses të menjëhershëm dhe të zvogëlojnë shqetësimin e tyre. 

Prandaj, Binomo dhe Deriv të dy i kuptojnë nevojat e klientëve të tyre dhe nuk qëndrojnë pas njëri-tjetrit në këtë çështje. Ata u ofrojnë atyre aplikacionet e tyre ekskluzive të tregtimit. Deriv ofron aplikacionin DerivGo, i cili i lejon klientët të tregtojnë kudo dhe kurdo që dëshirojnë. Po kështu, Binomo ofron gjithashtu aplikacionin Binomo. Këto aplikacione mund t'i gjeni lehtësisht në dyqanin e aplikacioneve të Android dhe iOS duke kërkuar emrat e tyre.

Kur krahasojmë aplikacionet, mund të themi se të dy nuk humbasin asnjë shans për të ofruar shërbim të besueshëm. Aplikacionet nga Deriv dhe Binomo janë të dy të disponueshëm në iOS dhe Android dhe ofrojnë komoditet më të madh. Për më tepër, ata të dy vijnë me mjete shtesë ekskluzive për ndërmjetësin.

Menyra pagese

Binomo ofron metoda të ndryshme për klientët e saj kur bëhet fjalë për pagesën. Ju mund t'i depozitoni fondet dhe t'i tërheqni ato duke përdorur të njëjtën metodë. Ju mund të zgjidhni nga kartat e kreditit ose të debitit ose kuletat elektronike. Binomo lejon përdorimin e kartave si p.sh maestro, VISA dhe MasterCard. Ndërsa, për metodën e portofolit elektronik, mund të zgjidhni nga Skrill, Perfect money, Advcash, apo edhe Neteller.

Përkundrazi, Deriv gjithashtu lejon përdorimin e metodave standarde si transfertat bankare në internet dhe kartat e kreditit ose debitit. Sidoqoftë, Deriv qëndron përpara në ofrimin e metodave shtesë gjithashtu. 

Ai ofron një mundësi shtesë pagese përmes Fasapay në metodën e portofolit elektronik. Për më tepër, ju gjithashtu mund të zgjidhni të paguani me kuletat kripto me Deriv. 

Ajo pranon të gjitha të përhapura kriptove, duke përfshirë Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USDcoin, etj. Pra, ekziston një mundësi për të depozituar dhe tërhequr fondet tuaja në formën e një aktivi si kripto. Ajo vjen si shtesë e të gjitha formave tradicionale. 

Deriv ofron gjithashtu një metodë unike të quajtur metoda e rampës Fiat-on. Është një shërbim pagese që ju lejon të ofroni para Fiat në këmbim të kriptos. 

Deriv ofron pagesa edhe përmes shërbimit të tij indigjen DP2P. Është një metodë pa telashe ekskluzivisht për tregtarët Deriv. Ata mund ta përdorin atë edhe përmes monedhave lokale. Është një shërbim i shpejtë dhe i sigurt depozitimi dhe tërheqjeje nga kolegët. Pra, kur krahasojmë mënyrat e pagesës, Deriv qëndron përpara Binomo. Ajo ofron një portofol më të larmishëm të tërheqjeve dhe depozitave. 

Depozita minimale

Deriv dhe Binomo ngarkojnë të dyja a shuma minimale për një depozitë. Pasi të depozitoni shumën minimale, mund të filloni të tregtoni me çdo shumë që dëshironi. Shuma minimale e të dy ndërmjetësve është nominale. Deriv ofron sasi të ndryshme në varësi të metodave të zgjedhura. Mund të variojë nga $0 deri në $15.

Me metodën e portofolit kripto, nuk ka asnjë depozitë minimale. Metodat e kartës kërkojnë një minimum prej $10. Në të njëjtën kohë, metodat e portofolit elektronik dhe bankare në internet mund t'ju kërkojnë të depozitoni diku nga $5 në $15. Binomo, nga ana tjetër, kërkon që tregtari të depozitojë $5 (350 rupi) si shumën minimale të depozitës.

Robot tregtar

Një robot tregtar është një mjet i mahnitshëm që ju lejon të tregtoni në një mënyrë të automatizuar. Ai mund të mbështesë lëvizjet tuaja me funksionet e tij algoritmike të para-ndërtuara. Shumë ndërmjetës u ofrojnë klientëve të tyre këtë veçori, dhe Deriv është në mesin e tyre. Ai ofron mundësinë për të krijuar robotin tuaj tregtar me veçorinë e tij Dbot. 

Sidoqoftë, Binomo nuk ofron një robot tregtar për klientët e tij. Por, duhet të keni parasysh se zhvilluesit e pavarur ndërtojnë Binomobot të pajtueshëm me llogaritë Binomo. Nëse dëshironi të rrezikoni, mund t'i përdorni ato. Sidoqoftë, ato mund të rezultojnë të jenë një mashtrim. Përkundrazi, Deriv qëndron përpara Binomo në ofrimin e një veçorie të besueshme të robotit tregtar zyrtar.

Meta tregtar

Ekzistojnë dy lloje të softuerit meta tregtar, MT4 dhe MT5. të dyja janë platforma tregtare Forex të zhvilluara nga MetaQuotes Software. Që nga viti 2005, është licencuar tek agjentët e këmbimit valutor. Pra, shumë prej tyre ua ofrojnë klientëve të tyre. 

MT4/5 fokusohet kryesisht në tregtimin e Forex. Mund të jetë e dobishme në analizimin e tregjeve financiare duke përdorur këshilltarët e ekspertëve. Për më tepër, sinjalet tregtare dhe tregtimi celular janë dy pjesë themelore që përmirësojnë përvojën tuaj të tregtimit Forex. Ai gjithashtu i lejon tregtarët të zbatojnë strategji të kompleksiteteve të ndryshme. Një tregtar mund të përfitojë nga lehtësia e ekzekutimit të menjëhershëm, të përdorë urdhrat e ndalimit, të tregtojë nga një tabelë, etj.

Deriv dhe Binomo të dy mungojnë në ofrimin e Platforma MT4 për klientët e tyre. Por, Deriv ofron MT5 përmes platformës së tij. Kjo e mban atë përpara Binomo në këtë drejtim.

Rregulloret

Deriv dhe Binomo janë të dy ndërmjetës të rregulluar. Ne mund t'i krahasojmë dy ndërmjetësit bazuar në numrin e agjencive rregullatore që i rregullojnë ato.

Binomo bie kryesisht nën juridiksionin e IFC. Megjithatë, ajo po ndjek gjithashtu një certifikim shtesë nga CySEC. Në të njëjtën kohë, Deriv tashmë rregullohet nga agjenci të ndryshme. Ai përfshin rregulloret nga Malta (MFSA), Vanuatu (VFSC), Labuan (LFSA), Ishujt e Virgjër Britanikë (BFSC). Prandaj, mund të imitojmë se statusi rregullator i Deriv është shumë më i besueshëm se Binomo. 

konkluzioni

Deriv dhe Binomo janë të dy ndër ofruesit më të mirë të shërbimeve. Ata ofrojnë përfitimet dhe përfitimet e tyre. Sidoqoftë, kur i krahasojmë të dyja për të vendosur se cili është më i mirë, mund të themi se Deriv ka avantazhin. Në shumë prej parametrave, Binomo dhe Deriv të dyja i japin konkurrencë të ashpër njëri-tjetrit.

Ata kanë sisteme të ngjashme pagesash, më pak shuma depozitash, etj. Të dyja ofrojnë madje edhe aplikacione tregtare. Sidoqoftë, analiza e mësipërme tregon se Deriv shton shumë veçori shtesë. Ajo ofron mënyra shtesë pagese dhe lehtësira të tregtimit meta. Ai gjithashtu ofron veçorinë e botit të tregtimit.

Për më tepër, Deriv gjithashtu qëndron përpara në numrin e rregulloreve. Prandaj, të gjitha karakteristikat e tilla e bëjnë Deriv një zgjedhje relativisht më të mirë. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë se Binomo është diku më pak në ofrimin e shërbimeve të besueshme tregtare.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas