5 alternativat më të mira Deriv në krahasim për tregtarët

alternativat e derivuara

Të mendosh për alternativat është gjithmonë një veprim i mençur. Kjo cilësi është thelbësore për çdo tregtar, duke marrë parasysh natyrën e paparashikueshme të tregtimit binar. Por, kur i besoni ndërmjetësit tuaj me një zemër të plotë, duke menduar në lidhje me ndërmjetësit alternativë mund të humbasë mendjen tuaj.

Megjithatë, duke mbajtur një sy mbi ndërmjetësit alternativë më të mirë nuk sugjerojnë gjithmonë të lini ndërmjetësin tuaj të besuar si Deriv. Megjithatë, nëse alternativat përputhen më mirë me kërkesat tuaja, ju duhet t'i zgjidhni ato. Gjithashtu, duke ditur një Deriv alternativa do t'ju japë vetëm një pasqyrë më të mirë në këtë ndërmjetës.

Grafiku krahasues i ndërmjetësit si Deriv:

Parametrat:Deriv:IQ Option:Quotex:Expert Option:Pocket Option:
Llogaria Demopopopopopo
Copy Tradingnrnrnrpopo
Rregulloreponrpopopo
Tregtim i automatizuarponrnrnrnr
Programi i Filialitpopopopopo
Opsionet binarepopopopopo
Tregtimi CFDpoponrnrpo

5 alternativat më të mira Deriv në detaje:

Ndërmjetësi:
Rishikimi:
Përparësitë:
Oferta:
Rendimenti: Deri në 100%
12345
5/5
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7

$10

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rendimenti: 95%+
12345
5.0/5
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet

$10

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Rendimenti: 90%+
12345
4.8/5
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50

$10

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Rendimenti: 97%+
12345
5.0/5
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas

$50

   Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
5/5
12345
Rendimenti: Deri në 100%
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:

$10

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0/5
12345
Rendimenti: 95%+
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:

$10

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
4.8/5
12345
Rendimenti: 90%+
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:

$10

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
5.0/5
12345
Rendimenti: 97%+
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:

$50

Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Deriv është një ndërmjetës që është një paketë e plotë në vetvete. Rrallëherë mund t'i godasë një ndërmjetësi që ka ndonjë nevojë për të kërkuar një alternativë Deriv. Duke qenë një ndërmjetës i rregulluar që ka shërben që nga viti 1999, Deriv synon asgjë më pak se një shërbim tregtimi të thjeshtë, të sigurt dhe fleksibël.

Faqja zyrtare e Deriv

Një klient është i mbingarkuar nga të ndryshme karakteristika unike vetëm për Deriv. DMT5, DTrader, Deriv Go, etj., përbëjnë vetëm majën e malit. Një tregtar madje mund të shijojë tregtimin e kopjeve ose tregtimin social përmes DMT5.

Një tregtar mund të zgjedhë nga të gjitha aktivet e njohura për tregtim përmes platformës së këtij ndërmjetësi, duke përfshirë opsionet binare. Për më tepër, ata që kërkojnë tregti të automatizuar mund të marrin kënaqësi edhe përmes veçorisë Dbot, një shërbim ekskluziv robot tregtar nga Deriv. 

Të gjitha tiparet e tilla që një tregtari mund të kërkojë për të shkëlqyer në tregti janë të disponueshme me Deriv. Pra, mund të lindë një pyetje pse të kërkoni alternativa atëherë?

Të jesh me ndërmjetësin më të mirë tregtar nuk do të thotë përmbushje e udhëtimit tënd tregtar. Duhet të jetë natyra e një tregtari që të kërkojë më shumë. 

Deriv është një ndërmjetës kompetent pa një mendim të dytë. Megjithatë, zgjedhjet e tregtarëve mund të ndryshojnë sipas përvojës. Pra, nuk është gabim të kërkosh ndërmjetës të ngjashëm që mund të përputhen me Deriv në veçoritë e tyre. 

Për më tepër, duke u krahasuar me ndërmjetësit e tjerë alternativë, mund të keni një mundësi të sigurt për të kaluar nëse dëshironi të lini Deriv. Kjo gjithashtu do të rrënjos një ndjenjë vlerësimi për veçoritë unike të këtij ndërmjetësi dhe do të njohë ekskluzivitetin e ndërmjetësve të tjerë gjithashtu.

1. IQ Option

ndërmjetësi i opsionit iq

Rishikimi i ndërmjetësit

IQ Option është ndërmjetësi i radhës që mund të qëndrojë si një alternativë efektive. Me më shumë se 300 lloje asetesh, çdo tregtar mund të zgjedhë të tregtojë me të në mënyra të ndryshme. Një tregtar ka shumë mundësi për t'u rritur në lojë me të IQ Option.

IQ-Option-trading-platform-screenshot

Kjo Platforma intuitive e ndërmjetësit është e disponueshme në të gjithë softuerin e OS përdoret në të gjitha pajisjet dixhitale; Windows, Macintosh, etj. Ky ndërmjetës është veçanërisht tërheqës për tregtarët binare për shkak të përqindjes së lartë të pagesës. 

Ata mund ta përdorin atë mjetet e hartimit dhe sinjalet falas për të vlerësuar me saktësi rënien ose rritjen e çmimit. Së bashku me këtë, ky ndërmjetës nuk qëndron prapa Deriv në ofrimin e strategjive ekskluzive, përfitimeve të llogarisë premium, etj. 

➥ Alternativa më e mirë: Regjistrohu me IQ Option falas!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristika të ngjashme me Deriv

 • Një llogari demo IQ Option është e disponueshme për çdo tregtar të ri me një fond demo deri në $10,000
 • Një mbështetje profesionale dhe udhëzime 24/7 janë në dispozicion 
 • Platforma sheh një proces të lehtë për t'u bashkuar me më pak hapa.
 • Një ndërfaqe e personalizueshme është e disponueshme për tregtarët që të kenë një përvojë praktike.

Depozita dhe shuma minimale

Depozita minimale prej IQ Option e bën atë një ndërmjetës të ngjashëm me Deriv. Ndërsa Deriv ka një gamë prej $5-$10, IQ Option kufizon shumën në $10.

Depozitë IQ Option

Kjo e bën një tregtar Deriv të shqetësuar për buxhetin të zgjedhë IQ Option. Për më tepër, si Deriv, ky ndërmjetës gjithashtu ofron metoda të shumta për të zgjedhur. Së bashku me një depozitë pa tarifë.

Tërheqja dhe shuma minimale

Tërheqja është një tjetër veçori që e bën atë a alternativë e besueshme ndaj Deriv. Ndërsa Deriv ofron të njëjtën gamë si një depozitë; $5-$10, IQ Option bie ne mes me $2. Tërheqja e IQ Option është gjithashtu pa pagesë.

➥ Alternativa më e mirë: Regjistrohu me IQ Option falas!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Quotex

Ndërmjetësi Quotex

Rishikimi i ndërmjetësit

Edhe pse duke qenë një ndërmjetës i ri që iu bashkua garës në 2019, Quotex nuk na zhgënjen. Ky ndërmjetës mund të shërbejë si një alternativë e shkëlqyer Deriv. Nëpërmjet veçorive të tij të jashtëzakonshme dhe platformës së klasit botëror, çdo tregtar mund të shkëlqejë në opsionet binare.

Tregtim i platformës Quotex 60 sekonda

Me 400+ mjete tregtare falas dhe aktive të shumta në tregtinë dixhitale, Quotex mund të përputhet me Deriv. Një tregtar mund të përdorë sinjalet dhe strategjitë e tregtisë së lirë përmes platformës së tij inovative. Sinjalet krenohen me një saktësi të lartë të deri në 87%. 

Përdorimi i kësaj mund të rrisë ndjeshëm shanset për të fituar. Të gjitha veçoritë vijnë me një shtesë të shpejtësisë së lartë përmes teknologjisë së saj moderne. E disponueshme si një aplikacion celular dhe një sistem i bazuar në ueb, Quotex mund t'i japë Deriv një ndeshje të barabartë. 

Kjo ndërmjetësi i rregulluar gjithashtu lejon tregtimin e filialeve, që është një mundësi e shtuar për tregtarët ekzistues. Një arsye tjetër për të zgjedhur këtë si alternativë ndaj Deriv është për shkak të bonusit të tij Quotex. Një tregtar mund të presë një bonus deri në 40% ndërsa bëni një depozitë të re.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristika që ngjajnë me platformën e Deriv

 • Disponueshmëria e një objekti tregtimi kopjesh e bën atë të ngjashëm me portofolin e Deriv.
 • Procesi i thjeshtë i regjistrimit
 • Tregtarët mund të fillojnë përmes një llogarie demo Quotex me para virtuale dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre.
 • Ka sinjale të besueshme tregtare. 
 • Platforma ofron akses në shumë gjuhë si Deriv. Një tregtar mund të zgjedhë një nga 19 gjuhët e disponueshme.

Depozita dhe shuma minimale

Krahasimi i depozitave do të na tregojë se Quotex qëndron në pozicion ekuivalent me Deriv. Depozita minimale shkon deri në $10 in Quotex. Shuma bie në intervalin që Deriv ka për të ofruar; $5-$10, edhe atë pa asnjë tarifë.

Depozitë Quotex
Depozitë Quotex

Tërheqja dhe shuma minimale

Procesi i tërheqjes është i ngjashëm me Deriv, me zgjedhje të shumta pagese. Gjithashtu, pa asnjë tarifë tërheqjeje, tregtari duhet hiqni një minimum prej $10. Kjo e bën atë të barabartë me procesin e Deriv. Prandaj, duke e bërë atë një zgjedhje të barabartë dhe alternative.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

3. Expert Option

Faqja e internetit Expert Option

Rishikimi i ndërmjetësit

Një tjetër ndërmjetës i vlefshëm në listë është Expert Option. Ky ndërmjetës i rregulluar nga komisioni financiar mund të përputhet me Deriv pavarësisht se është i ri. Expert Option erdhi në 2020 por synonte të ofronte shërbime transformuese për të gjithë tregtarët.

tregtimin e opsioneve të ekspertëve

Tregtarët binare mund të marrin një listë e gjatë e aseteve nga të cilat duhet të tregtohet, së bashku me veçori të tjera. Ky ndërmjetës kujdeset për secilën nga nevojat e klientit përmes menaxherëve të përqendruar të llogarisë dhe mbështetjes gjithnjë aktive të klientit. 

Tregtari madje mund të kontaktojë mbështetjen e klientit Expert Option për të pastruar dyshimet e para-bashkimit. Përgjigja do të vijë drejtpërdrejt nga një anëtar zyrtar i mbështetjes përmes bisedës në internet. Gjithashtu, i rregulluar nga FC, ky ndërmjetës vjen me fonde kompensimi dhe një mekanizëm zgjidhjeje për të gjitha mosmarrëveshjet.

➨ Regjistrohu me Expert Option falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristika të ngjashme me Deriv

 • Një tipar i tregtimit social është një mjet i përhapur për tregtarët që kërkojnë të imitojnë tregtarët me përvojë. Mjeti është veçanërisht i dobishëm për fillestarët.
 • Një opsion tregtimi demo falas është i disponueshëm si në Deriv. Me para demo prej $10000, tregtarët mund ta përdorin atë për të zotëruar aftësitë e tyre themelore.
 • Është i disponueshëm në shumë vende në mbarë botën, duke e bërë atë një platformë globale si Deriv.
 • Mundësia e tregtimit të filialeve është e hapur për tregtarët për fitime shtesë nga komisioni.
 • Kjo platformë është gjithashtu e disponueshme në formën e aplikacioneve inovative për lehtësinë e tregtarëve.

Depozita dhe shuma minimale

Si një alternativë e justifikueshme për Tregtarët Deriv, Expert Option nuk mund të presin një ndryshim të madh me depozitat. Kjo platformë ka një nga depozitat minimale më të ulëta duke filluar nga $10. Gjithashtu, zgjedhja i takon tregtarit për të zgjedhur metodën, e cila mund të variojë nga kuletat elektronike deri te kartat e kreditit.

Depozitë Expert Option

Tërheqja dhe shuma minimale

shuma minimale e tërheqjes është e njëjtë me atë të depozitës. Kjo është një tjetër ngjashmëri me Deriv. Pra, një tregtar që është mësuar me skemat e tërheqjes së Deriv nuk do të ndihet i pakëndshëm këtu. Gjithashtu, platforma Expert Option përmbahet nga tarifimi i komisioneve gjatë depozitimit dhe tërheqjes së të dyjave.

➨ Regjistrohu me Expert Option falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

4. Pocket Option

Faqja zyrtare e Pocket Option

Rishikimi i ndërmjetësit

E disponueshme në 95 vende me përdorues aktivë prej më shumë se 100,000 në numër, Pocket Option është një alternativë ideale. Ashtu si Deriv, ky ndërmjetës është i besuar në mbarë botën dhe ofron shërbime të jashtëzakonshme për klientët e tij. Ndërmjetësi gjithashtu është nën rregulloren e IFMMRC, duke e bërë atë një zgjedhje të sigurt.

opsion xhepi 60 sekonda tregtimi

Pocket Option tregtarët kanë akses për të më shumë se 100 asete në trend. Nga kriptomat tek monedhat, të gjitha janë brenda mundësive të saj. Për më tepër, ajo lehtëson klientët e saj përmes kodeve promocionale dhe bonuseve. 

Një tregtar mund të presë të rrëmbejë një bonus depozite deri në 50%. Tregtarët gjithashtu mund të konkurrojnë me tregtarët e tjerë përmes turneve tregtare që ai zhvillon shpesh.

➨ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristikat që e bëjnë atë alternativë Deriv

 • Tregtimi social është i disponueshëm për të gjithë përmes Pocket Option, duke lejuar një lidhje me tregtarët e tjerë.
 • Shërbimet janë të disponueshme në më shumë se 20 gjuhë të ndryshme. Kjo e bën atë të ngjashëm me Deriv, i cili gjithashtu ofron një platformë shumëgjuhëshe.
 • Lindja për të hyrë në objektin tregtar të llogarisë demo Pocket Option është i disponueshëm për çdo anëtar të ri për t'u praktikuar.
 • Opsioni për t'u bërë një partner filial është i disponueshëm. Tregtarët që kërkojnë të ardhura shtesë përmes komisioneve mund t'i përdorin ato.
 • Disponueshmëria përmes aplikacioneve dhe softuerëve të shumtë.

Depozita dhe shuma minimale

Pocket Option ofron a depozitë pa komision, përveç nëse zgjidhni paratë e përsosura si metodë. Sidoqoftë, duhet të theksohet se ky ndërmjetës mund të kërkojë një depozitë prej $50, ndryshe nga Deriv. Megjithatë, ai ndryshon vetëm në depozitën minimale.

Depozita minimale Pocket Option

Tërheqja dhe shuma minimale

Procesi i tërheqjes mund të jetë i menjëhershëm me këtë ndërmjetës. Gjithashtu, shumë zgjedhje janë në dispozicion për tërheqje. Shuma minimale nuk është e lartë sa shumën e depozitës dhe kërkon vetëm $10.

➨ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

konkluzioni

Sipër diskutimi na ndriçon me alternativat e merituara Deriv. 5 ndërmjetësit kryesorë të mësipërm mund të përputhen me Deriv në shumicën e veçorive të tij. Sidoqoftë, ata mund të kenë ofertën e tyre unike së bashku me këtë.

Prandaj, ne jemi përpjekur të shqyrtojmë të gjithë ndërmjetësit duke marrë parasysh veçoritë e tyre unike dhe të ngjashme. Pra, një tregtar që pret me padurim një Alternativa Deriv mund të përdorë faktet e mësipërme si udhëzues. 

➥ Alternativa më e mirë: Regjistrohu me IQ Option falas!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment