Deriv Indonezi: A ia vlen zhurma?

A ke ditur atë Deriv Indonezi është versioni më i fundit i një kompanie të vjetër ndërmjetësi? Binary.com u riemërua dhe u konvertua në Deriv për të kthyer disa gjëra pasi kanë rreth 20 vjet që janë të njëjta. Kjo kompani ka një audiencë e gjerë në dispozicion, me mbi një milion tregtarë në faqen e internetit çdo ditë.

Ndërsa është një kompani e vjetër, ajo ndjek të gjitha tendencat dhe veçoritë më të fundit për t'iu përshtatur epokës dixhitale në të cilën jetojmë. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë të gjitha karakteristikat e rëndësishme të platformës Deriv, si p.sh. Mbështetja e klientit Deriv, Deriv tërheqje, Depozita minimale Deriv, dhe llojet e llogarive të lejuara. 

Deriv për tregtarët indonezianë
› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hyrje në ndërmjetësin Deriv

Logoja zyrtare e Deriv

Me juridiksione të shumta dhe Rregullimi Deriv nga vende të ndryshme si Malta, Malajzia, etj., platforma ka klientelën më të mirë dhe më të vjetër për ta, e cila është e dobishme për vlerën e tyre të tregut. Ata kanë një shumë shumë të ulët depozite dhe kërkojnë jo Tarifat Deriv si për tërheqje ashtu edhe për depozitim.

Në Deriv, paratë dërgohen në organizata financiare të licencuara që ndajnë paratë tuaja dhe mbajeni të sigurt dhe të shëndoshë në mënyrë që të mos përdoret ilegalisht.

Deriv madje ka platforma të shumta tregtare të disponueshme ku funksionojnë vetëm disa asete, të tilla si Trader, MT5, DBot dhe SmartTrader, që mund të përdoren nëse keni të bëni me një lloj aktivi të veçantë. Kjo kompani u themelua në vitin 2020 me veçori të shtuara si leva, llogaritë demo, etj.

Filloni udhëtimin tuaj tregtar me Deriv dhe përfitoni sa më shumë nga ky ndërmjetës me një depozitë minimale të thjeshtë prej $10.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë asetet e disponueshme në platformën Deriv?

Tregjet dhe asetet e disponueshme në Deriv

Me njëqind asete të disponueshme për tregtim, Deriv ka një koleksion të mjaftueshëm asetesh që janë mjaft të njohura edhe në treg. Ju gjithashtu mund të tregtoni opsionet binare, ku mund të merrni pagesa duke parashikuar lëvizjen e çmimi përmes tregut pa pasur nevojë të blini një aktiv.

Ata gjithashtu ofrojnë shumëzues (i cili njihet si Multiplikator Deriv) ku mund të aplikoni levën për të rritur kapitalin tuaj dhe për të kufizuar rrezikun e investimit. Nëse fitoni tregtinë, fitimi juaj gjithashtu do të maksimizohet sipas levës së aplikuar.

Disa tregje të tjera të disponueshme për tregtim janë:

  • Sintetike tregues – Indeksi i paqëndrueshmërisë 10 (1s), indeksi i hapave, indeksi i ndërprerjes së intervalit 200, etj.
  • Stoku tregues – Indeksi amerikan, indeksi i MB, indeksi australian, etj.
  • Forex – GBP/CHF, USD/NOK, AUD/SGD,
  • Kriptovaluta – Bitcoin
  • Mallrat – argjendi, ari, vaji, platini, paladiumi etj.
› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat lloje të llogarive ofrohen në platformën Deriv?

Krahasimi i llogarive Deriv

Janë tre llogari të ofruara nga platforma Deriv të cilat nuk bëjnë shumë ndryshim përveç disa veçorive si p.sh. shumat minimale të depozitave.

  • Llogaria financiare – ofron asete të tilla si mallra, kriptovaluta dhe çifte monedhash kryesore/të vogla për tregtim me një raport më të lartë të levës.
  • Llogari sintetike – lejon tregtimin 24x7 dhe sjell një palë të tretë të pavarur për të audituar llogaritë dhe gjithashtu lejon tregtarët të tregtojnë CFD ose të kontraktojnë për diferencën në indekset sintetike.
  • Llogaria e STP-së financiare – siguron tregtimin e çifteve të monedhave kryesore, ekzotike dhe të vogla, të cilat mund të tregtohen në vëllime më të larta. Ata kanë një shans 100% për t'i lënë tregtarët të lëvizin nëpër treg dhe të fitojnë akses në Forex likuiditetit ofruesit.
› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristikat e depozitimit dhe tërheqjes

Depozita dhe tërheqje në Deriv

Ju mund të depozitoni ose tërhiqni fonde përmes katër mënyrave: karta krediti/debiti, kuleta elektronike, banka bankare dhe kriptomonedha. Deriv siguron që të mos ketë vonesa në pagesë pasi është pjesa më e rëndësishme e procesit të tregtimit.

Deriv ndërmjetësi i opsioneve binare ka nje shuma minimale e depozitës prej $10 nëse paguani përmes kartave të debitit ose kreditit dhe $5 për kuletat elektronike. Nëse e paguani depozitën përmes telit bankar, atëherë duhet të paguani nga $5 deri në $500, në varësi të metodës së përdorur.

Në rastin e kriptomonedhës, nuk ka shumë minimale të depozitës. Megjithatë, depozitat dhe tërheqjet kërkojnë një ditë pune për t'u përpunuar, edhe pse numri i ditëve do të varet nga mënyra që përdorni për të paguar shumën e depozitës.

Në mënyrë të ngjashme, numri i ditëve për tërheqje do të jetë minimumi 1 ditë pune dhe mund të zgjasë deri në 5 ditë në varësi të mënyrës së përdorur të pagesës.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A ka një komision apo tarifë të marrë nga platforma Deriv?

Ndërsa shuma e depozitës së kërkuar nga tregtari është $5, në fakt varet nga lloji i mënyrës së pagesës që do të përdorni. Sidoqoftë, duhet të paguani një tarifë për të qenë joaktivë në platformën në platformën Deriv.

Tarifa për pasivitetin do të ishte $25 nëse llogaria do të ishte joaktive për më shumë se 12 muaj, edhe pse nuk vlen për ata që kanë zgjedhur të largohen nga platforma ose janë hequr nga kompania për shkak të disa sjelljeve të paligjshme.

Cili është bonusi dhe promovimi i disponueshëm në platformë?

Bonus / kod promovues / kupon për t'u bashkuar me Deriv.com

Mjerisht, nuk ka Bonus Deriv dhe jo Kodi promovues Deriv pasi ata besojnë se çmimet e tyre tashmë janë të mëdha. Por mund të ndryshojë me kalimin e kohës, kështu që ju duhet të kontrolloni faqen zyrtare të internetit për të parë nëse ka ndonjë kod të ri promovimi në dispozicion.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shërbimet e mbështetjes së klientit në Deriv

Si të kontaktoni mbështetjen e Deriv

Meqenëse kjo kompani është e bazuar në konsumatorë, ata kanë gjithashtu një shërbim të gjerë të mbështetjes ndaj klientit, i cili funksionon 7 ditë në javë për 24 orë gjatë ditëve të javës dhe nga ora 8 e mëngjesit deri në 5 pasdite në fundjavë.

Ju gjithashtu mund t'i kontaktoni ata përmes një numri të linjës së ndihmës që është +44 1942 316229, dhe një ID e-mail që është support@deriv.com.

Ju gjithashtu mund të lidheni me ta përmes opsionit të bisedës live pasi ata arrijnë pothuajse në 2 minuta nëse keni një pyetje urgjente.

Përfundim - Deriv është i disponueshëm në Indonezi dhe një platformë e ligjshme tregtare

Logoja dhe flamuri i Indonezisë Deriv

Fillimi i udhëtimit tuaj tregtar me platformën Deriv mund t'ju sjellë sukses dhe fitime siç nuk mundet asnjë platformë tjetër. Faktori më përfitues i kësaj platforme është se ajo ka 20 vjet përvojë si kompani broker, edhe pse ishte me një emër tjetër. Ajo tashmë ka një baza e konsumatorit në dispozicion, e cila shton faktorin e besimit të platformës.

Ndërsa Indonezia ka disa platforma të shkëlqyera, ndërmjetësi Deriv qëndron në krye dhe mund t'i besohet ndarja e informacionit personal dhe financiar të një klienti. Me mbi opsione të shkëlqyera në asete, mund të vendosni gjithashtu levë pasi është i disponueshëm si opsion në këtë platformë.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment