Mbështetja dhe shërbimi Deriv: Si të kontaktoni ndërmjetësin

Mbështetja e klientit Deriv

Tipari më përcaktues i një platforme tregtare është ndoshta mbështetja e saj ndaj klientit. Një platformë që nuk ofron mbështetje të shpejtë dhe efikase ndaj klientit nuk arrin të fitojë klientë të mundshëm. Një ndërmjetës i besueshëm gjithmonë do t'u sigurojë klientëve të tij mbështetje të lehtë ndaj klientit. Tregtari mund të kontaktojë ndërmjetësin për çdo çështje që i shqetëson. 

Deriv është një ndërmjetës i tillë me një opsion të besueshëm të mbështetjes së klientit. Këtu do të zbulojmë se si mund të kontaktoni këtë ndërmjetës dhe zgjidhni të gjitha çështjet brenda sasisë më të vogël të kohës. Pra, le të fillojmë me një vështrim të shkurtër se çfarë është mbi të gjitha Deriv dhe nga është Deriv.

Si ofron Deriv mbështetjen e klientit?

Nëse po hasni ndonjë problem që lidhet me tregtinë, mund të kontaktoni drejtpërdrejt me Deriv. Deriv është një platformë e orientuar drejt klientit që ofron metoda të ndryshme për t'u kontaktuar. Ju mund të zgjidhni një nga metodat e mëposhtme:

Koha e mbështetjes së klientit:24/7
Bisedë e drejtpërdrejtë:po
Mbështetje për Whatsapp:po
Komuniteti:po
Qendra e ndihmes:po
Mbështetje telefonike:Vetëm për klientët e regjistruar
Mbështetje me email:Po, [email protected]
Zyrat:Mbretëria e Bashkuar, Franca, Malta, Qipro, Guernsey, Berlin, Malajzi, Singapor, Hong Kong, Dubai, Jordani, Ruanda, Paraguaj, Ishujt Kajman, Ishujt e Virgjër Britanikë, Vanuatu
Gjuhët:Më shumë se 20 gjuhë të ndryshme
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#1 Bisedë e drejtpërdrejtë në internet

Biseda e drejtpërdrejtë në internet Deriv

Online chat live është një veçori që është në dispozicion për shumë ndërmjetës në ditët e sotme. Deriv gjithashtu u ofron përdoruesve të tij mundësinë për t'u lidhur përmes një bisede në internet. Eshte në dispozicion 24/7 dhe mund t'ju ndihmojë të zgjidhni shpejt çdo problem. Mbështetja e bisedës në internet i jep tregtarit avantazhin e marrjes së komenteve. Duhen vetëm 3-4 minuta për t'iu përgjigjur pyetjes suaj. Megjithatë, duhet të vini re një gjë. Deriv nuk ju lejon të dërgoni ndonjë informacion privat në mbështetjen e bisedës në internet. Gjithashtu nuk ju lejon të bashkëngjitni skedarë. 

Ju mund të ndiqni këto 3 hapa për të kontaktuar ndërmjetësin përmes internetit chat live:

  1. Për të përdorur këtë veçori mbështetëse, një tregtar duhet të lundrojë te ikona e bisedës e pranishme në fund të djathtë të ekranit kryesor. 
  2. Pas kësaj, ju duhet vetëm të shkruani emrin dhe emailin tuaj për të klikuar butonin e fillimit të bisedës. 
  3. Do të shihni një chatbot që ju mbështet me procesin. Megjithatë, ju gjithashtu mund të flisni drejtpërdrejt me një agjent.
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#2 Deriv kontakt përmes komunitetit

Komuniteti Deriv

Për t'u lidhur me Deriv, mund të përdorni gjithashtu Komuniteti Deriv. Është një forum zyrtar që lejon tregtarët të ndajnë dhe diskutojnë çështje që lidhen me Deriv. Është një mënyrë e sigurt dhe e dobishme pasi gjithashtu hap dyert për t'u lidhur me përdoruesit e tjerë të Deriv. 

Le të shohim hapat për t'u përdorur në këtë mënyrë:

  1. Ju duhet të vizitoni faqen e tyre zyrtare dhe të identifikoheni me kredencialet Deriv. 
  2. Ka mundësi për t'u identifikuar përmes alternativave të postës elektronike. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të futni ID-në tuaj të Google ose Facebook. Ai madje mbështet Apple id për përdoruesit e iOS.
  3. Pasi të futni llogarinë tuaj, mund të lidheni me administratorët e Deriv dhe tregtarët e tjerë. Ju mund të kërkoni një përgjigje të shpejtë për pyetjet tuaja ose të filloni një temë të re.

Qendra e ndihmës #3 Deriv

Qendra e ndihmës Deriv

Ju mund të vizitoni Qendra e ndihmës Deriv dhe bëj një pyetje. Është një mënyrë tjetër për t'u lidhur drejtpërdrejt me ndërmjetësin. Pasi të hiqni dorë nga pyetja juaj, një përgjigje do të vijë brenda një kohe të shkurtër. Ju gjithashtu mund të shikoni FAQ-të në qendrën e ndihmës.

#4 Email në selinë/zyrat qendrore Deriv

Si të kontaktoni ndërmjetësin Deriv

Deriv gjithashtu i ofron tregtarit të kontaktojë zyrat e tij qendrore drejtpërdrejt përmes postës elektronike. Në varësi të vendit tuaj, ju mund të lidheni me Shtabi Deriv ose kontaktoni zyrën qendrore. Për shembull, ndodhet në Minsk për klientët në Bjellorusi, Birkirkara për njerëzit e Maltës, etj. Në të njëjtën kohë, Malajzia ka 4 zyra përkatësisht në Cyberjaya, Ipoh, Melaka dhe Labuan. Pra, në varësi të rajonit që i përkisni, mund të kontaktoni drejtpërdrejt me zyrat e Deriv përmes një emaili. 

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Cila është mënyra më e shpejtë për të kontaktuar Deriv?

Mënyra më e shpejtë për të marrë një Kontakt Deriv është përmes një bisede në internet. Do t'ju japë një përgjigje të menjëhershme që do jo më shumë se 3 minuta. Metodat e tjera të kontaktit janë po aq të frytshme, por biseda në internet është mënyra më e shpejtë për të arritur drejtpërdrejt Deriv dhe për të zgjidhur problemin.

Sa shpejt mund të merrni një përgjigje nga mbështetja Deriv?

Në varësi të metodës, mund të marrë pak kohë. Sidoqoftë, biseda në internet nuk do t'ju mbajë duke pritur më shumë se 3-4 minuta

Rreth Deriv

Faqja zyrtare e Deriv
Faqja zyrtare e Deriv

Së pari, le të përgjigjemi ku bazohet Deriv. Është një firmë shërbimesh tregtare online me bazë në Maltë. Ai u krijua në 1999 dhe ishte në shërbim në vitin 2000. Që atëherë, Deriv ka qenë një emër i besueshëm midis tregtarëve në mbarë botën. Për gati 22 vjet, tregtarët kanë përfituar nga veçori të ndryshme të disponueshme në Deriv.

Me Deriv, ju mund të tregtoni shumë aktive financiare në të njëjtën kohë. Ato mund të variojnë nga monedhat, aksionet, CFD, etj., te opsionet dhe mallrat. 

Për më tepër, Deriv ofron sigurinë për të tregtuar pa asnjë shqetësim për rrezikimin e fondeve. Kjo për shkak se Deriv është i rregulluar dhe për këtë arsye, mund të konsiderohet një platformë e sigurt tregtare në internet. Ai është nën agjenci të ndryshme si: MFSA, LFSA, VFSC, BFSC, etj.

Më parë, ndërmjetësi shërbeu nën emrin e Binary.com. Megjithatë, tani ajo u shërben klientëve të saj me karakteristika të shumta të avancuara nën emrin e saj 'Deriv.' 

Me Deriv, një klient mund të korrë përfitimet e aplikacionit të tij ekskluziv të tregtimit DerivGo. Ai gjithashtu ofron tregtarin, DerivX, etj., midis veçorive të tij të pronarit.

Aplikacioni celular Deriv
Aplikacioni celular Deriv

Deriv ka një rrjet të gjerë klientësh. Ai shtrihet nga rajone të tilla si Australia, Tajlanda dhe Mbretëria e Bashkuar në Afrikën e Jugut, Indi, Gjermani, Norvegji dhe shumë vende të tjera. 

Pra, ne mund të parashikojmë praninë e mbështetje e besueshme e klientit. Vetëm atëherë mund të mbajë një bazë të dhënash kaq të gjerë të klientëve.

Si një ndërmjetës i famshëm, ai i ofron një klienti të ri mundësinë për të testuar veçoritë pa investuar. Tregtarët mund të përdorin llogarinë demo për të mësuar rreth veçorive të Platforma Deriv. Ata mund të praktikojnë dhe të krijojnë besim në llogarinë demo përpara se të fillojnë tregtimin real.

Për të filluar tregtimin me Deriv, një tregtar mund të fillojë me çdo sasi të zgjedhjes së saj. Sidoqoftë, duhet të jetë më shumë se shuma minimale e depozitës në Deriv. Por, mos u shqetësoni, shuma është shumë e ulët dhe e përballueshme. Mundet variojnë nga 0$ deri diku midis $15. Kjo varet nga mënyra e pagesës që zgjidhni.

Deriv mund të konsiderohet të jetë një ndërmjetës i ligjshëm. Lexoni këtë artikull nëse doni të dini nëse Deriv është i vërtetë apo i rremë. Tani që jemi mësuar me veçoritë e ndryshme të këtij ndërmjetësi, le të shohim mbështetjen e tij ndaj klientit. Do të zbulojmë gjithashtu se si të kontaktojmë Deriv dhe mënyrën më të shpejtë për të kontaktuar këtë ndërmjetës.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Përfundim – Deriv ofron mbështetje të shkëlqyer për klientët

Deriv është një ndërmjetës në internet që ofron mënyra të shumta për një tregtar për të kontaktuar. Ajo ka Mbështetje aktive e klientit 24/7 që mund të zgjidhë çdo pyetje lidhur me tregtinë.

Ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e përmendura më lart për të kontaktuar Deriv. Sidoqoftë, tregtari mund të presë përgjigjen më të shpejtë nga biseda në internet. 

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment