Platforma e ndërmjetësit Deriv në Indi – Informacion për tregtarët indianë Deriv


Deriv platforma është një pamje e re e platformës më të vjetër të ndërmjetësve prej 20 vitesh – Binary.com. Ato ofrojnë platforma të shumta tregtare, të cilat variojnë nga platforma të bazuara në ueb në platformën MT5, një platformë e automatizuar tregtare, si dhe një platformë e re. Gama e tyre e gjerë e produkteve është e mahnitshme, gjë që ndihmon në rritjen e përvojës së përdoruesit dhe për të pasur një audiencë të vendosur.

Deriv Indi po fiton mjaft tërheqje nga audienca e vjetër, si dhe një audiencë e re dhe po merr në dorë platformën e ndërmjetësit dixhital. Prandaj, të gjithë 1 milion tregtarët kanë kaluar në Deriv dhe do të bëhen tregtarët e tyre tani. Ky artikull do të fokusohet veçanërisht në veçoritë e platformës Deriv.

Deriv për tregtarët indianë
› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cila është platforma tregtare Deriv për tregtarët indianë?

Platforma tregtare e ndërmjetësit Deriv e disponueshme në Indi

Deriv ka kryesisht tre platforma të tjera tregtare që vijnë së bashku me sistemin SmartTrader dhe Binary.com, të cilat janë DMT5, DBot dhe DTrader.

Platforma Deriv MetaTrader5

Platforma Deriv MetaTrader 5 (DMT5)

Kjo platformë është i njohur për të përfshirë jo vetëm softuerin MT5 por edhe analiza dhe kërkime mjetet e tregtimit të opsioneve binare, duke e bërë atë ndërfaqen më të lehtë të përdoruesit midis të gjithë konkurrentëve të saj. Konfigurimi i kësaj platforme është mjaft i lehtë për t'u aksesuar nga tregtarët dhe i lejon ata të vendosin grafikët dhe të tregtojnë me opsionet që dëshirojnë të tregtojnë.

› Regjistrohu për një llogari demo falas Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

DBot

Deriv DBot

Tregtimi i automatizuar në mënyrën më të mirë të tij, platforma lejon një rrugë të lehtë për të përdorur një investim algoritmik të konfiguruar. Ka mbi 50 asete nga të cilat mund të zgjidhni, dhe gjithashtu ka strategji të para-ndërtuara.

DTregtar

Platforma e tregtimit Deriv DTrader dhe treguesit e tregtimit

Kjo platformë lejon një ndërfaqe të pastër si dhe më shumë se 50 aktive të tregtueshme ku ato lejojnë një përqindje pagese 200%. Është një evolucion i shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për platforma të tilla pasi është specifike për përdoruesit dhe ka bërë të gjitha pëlqimet dhe mospëlqimet e tyre.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë asetet dhe tregjet në dispozicion për tregtarët?

Tregjet dhe asetet e disponueshme në Deriv

Ka rreth 100 lloje asetesh në dispozicion për tregtarët në Deriv, si:

Kriptovalutat

Kriptovalutat e disponueshme në Deriv

Ju mund të tregtoni kriptovaluta në Deriv. Këto janë opsionet e parave virtuale që kanë pushtuar botën dhe të gjithë po çmenden me këto para. Më së shumti Kriptomonedha e famshme është Bitcoin e cila është e disponueshme në këtë platformë. Ju mund të depozitoni ose tërhiqni para përmes bitcoin.

Forex

Çiftet Forex të disponueshme në Deriv

Janë më shumë se 50 forex çiftet e monedhës, të tilla si çiftet kryesore dhe të vogla të monedhës.

› Regjistrohu për një llogari demo falas Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Indekset e aksioneve

Indekset e aksioneve të disponueshme në Deriv

Ju mund të spekuloni mbi lëvizjen e indekseve të aksioneve nëpër tregjet më të mëdha si SHBA, Evropa dhe Azia. 

Indekset sintetike

Indekset sintetike të disponueshme në Deriv MetaTrader 5 (DMT5)

Imitoni tregun e botës reale dhe të përgjithshme kushtet që janë në dispozicion 24/7, duke siguruar një sistem të paqëndrueshëm të vazhdueshëm.

Mallrat

Mallrat në dispozicion në Deriv

Mallra si argjendi, ari ose nafta janë gjithashtu të disponueshme për tregtim. Prandaj, në total, tregtarët indianë kanë pasuri të shumta për të zgjedhur.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A ka ndonjë përhapje dhe komisione të disponueshme për tregtarët?

Deriv është një platformë e mahnitshme për përdoruesit pasi ofron minimale Tarifat Deriv në tregti dhe një përhapje e ngushtë. Megjithatë, platforma dixhitale është mjaft e re për industrinë, kjo është arsyeja pse numri i përhapjeve dhe komisioneve është i kufizuar.

Megjithatë, mund t'ju duhet të jepni një tarifë për të qenë joaktivë gjatë një periudhe prej 12 muajsh.

A ka levë në dispozicion për tregtarët?

Tregtimi i kriptomonedhës me shumëzues në Deriv

Leva është e disponueshme për tregtarët që kërkojnë të rrisin shanset e tyre për të fituar një shuma e lartë me 1:1000. Kjo quhet Multiplikator Deriv. Leva vepron si një ofertë për tregtarët që të marrin përmasa edhe më të mira pozicionesh duke vendosur një depozitë të vogël që quhet marzh. Ky diferencë ndihmon në rritjen e kthimeve të mundshme.

Niveli i levës dhe kërkesa për marzh vendoset sipas llogarisë dhe organizatës rregulluese që llogaria ka regjistruar.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë bonuset dhe promovimet e ofruara nga Deriv?

Shpërblime, promovime dhe shpërblime shtesë në Deriv

Deriv është një nga ata ndërmjetës që kanë një nivel kaq të ulët shuma minimale e depozitës për platformën Deriv. Prandaj, për fat të keq, ata nuk japin asnjë Deriv bonuse ose Kodet e promovimit Deriv për klientët e tyre.

Meqenëse shuma e depozitës tashmë është kaq e ulët, mjafton për të tërhequr klientët në platformë. Për më tepër, rregullorja e BE-së e vitit 2018 kufizon ofrimin e bonuseve për tregtarët, konkretisht në Evropë, por si tregtar indian, kjo nuk duhet t'ju shqetësojë. Sidoqoftë, duhet të vazhdoni të kontrolloni platformën e tyre për të parë nëse rregulli ka ndryshuar pak apo jo. Deriv është një ndërmjetës i sigurt, me mbi 2.5 milionë përdorues në mbarë botën. Shumë tregtarë indianë i janë bashkuar platformës për shkak të ofertave të saj dhe tarifave relativisht të ulëta.

Përfitimet e platformës tregtare Deriv

Deriv në numër

Platforma e ndërmjetësit Deriv ka avantazhin më të madh nga gjithçka që është të kesh klientelën e pasardhësve të saj, 'Binary.com' që tashmë ka mbi një milion bazë klientësh.

Përveç kësaj:

  • Ekzistojnë mbi 100 asete të disponueshme për tregtim në platformën Deriv, të cilat mund të kategorizohen në Forex, kriptomonedha, indekse dhe mallra.
  • Faqja dixhitale e internetit është jetojnë 24 orë, shtatë ditë në javë, duke përfshirë edhe fundjavat.
  • Tregtarët mund të përdorin shumëzuesit si një mjet për të rritur marzhin e tyre të fitimit.
  • Deriv është tashmë një platformë e re që ka më tej tre grupe platformash tregtare që lejojnë përdorimin e aseteve të ndryshme.
  • Ka disa mënyra me të cilat tregtarët mund të bëjnë depozita dhe tërheqje pa tarifa pagese pothuajse zero.
  • Ju mund të krijoni një llogari demo që vepron si një mjet studimi dhe praktike për ju për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare.
  • Deriv ofron një mbështetje të mirë për klientët që mund të kontaktoni sa herë që keni pyetje.
› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë vendet e disponueshme për Deriv?

Vendet e pranuara

Vendet në të cilat Deriv është në dispozicion
Vendet në të cilat Deriv është në dispozicion

Lista e vendeve në të cilat disponohet Deriv përfshin: Danimarkën, Arabinë Saudite, Kuvajtin, Italinë, Suedinë, Norvegjinë, Afrikën e Jugut, Singaporin, Australinë, Tajlandën, Luksemburgun, Katarin dhe Indinë.

Siç mund ta shihni, Deriv është i disponueshëm për tregtarët indianë, duke e bërë atë një zgjedhje popullore dhe të ligjshme për tregtarët që duan të fitoni para me Deriv.

Vendet e ndaluara

Vendet në të cilat Deriv është i ndaluar
Vendet në të cilat Deriv nuk është i disponueshëm

vendet në të cilat Deriv është i ndaluar përfshin: Shtetet e Bashkuara, Hong Kongun, Kanadanë, Izraelin, Xhersin, Francën, Paraguajin, Maltën, Mbretërinë e Bashkuar, Gjermaninë, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Spanjën.

A ka ndonjë veçori shtesë për Deriv?

Lajme dhe informacione mbi akademinë Deriv

Nuk ka shumë veçori shtesë të disponueshme në platformën Deriv e cila është mjaft e çuditshme pasi është një forum i ri dhe duhet të ketë disa informacione. Sidoqoftë, ekziston një Akademi Deriv ku mund të mësoni tregtimin dhe mund të përdorni bloget e disponueshme në sit. Ata përmbajnë shumë informacione në lidhje me tregtimin dhe pyetje të tjera problematike që kanë nevojë për udhëzime dhe mbështetje.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim - Deriv është i disponueshëm në Indi

Tregtarët indianë që bëjnë fitime në platformën tregtare Deriv.com

Një evolucion në një platformë legjendare, Deriv e ka rritur platformën e saj në një industri mjaft të njohur, ku stili i tregtimit përputhet me atë të tregtarëve. Mënyra e depozitimit është mjaft e lehtë, dhe ju mundeni lehtësisht tërhiqni fitimet në Deriv gjithashtu. Për më tepër, përdoruesi mund të përfitojë gjithashtu një avantazh nga regjistrimi i një kompanie me reputacion juridiksione të ndryshme. Në përgjithësi, ne rekomandojmë ndërmjetësin për tregtarët indianë.

Ju mund ta filloni shumë mirë udhëtimin tuaj tregtar me ndërmjetësin Deriv pasi mund t'i besoni kësaj platforme paratë tuaja të fituara me vështirësi dhe të shijoni veçoritë e ndryshme të disponueshme në forum. Sigurohuni që t'i hidhni një sy!

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment