Pse një robot Deriv është ndoshta një mashtrim për paratë tuaja


Tregtimi i automatizuar është një lloj tregtimi financiar në të cilin përdorni një robot tregtar për të marrë dhe ekzekutuar vendime tregtare. Tregtimi algoritmik përfshin sisteme të automatizuara tregtare (ATS) që gjenerojnë dhe ekzekutojnë urdhra tregtare. Porositë tuaja tregtare përcaktohen nga analiza teknike duke përdorur softuerin kompjuterik dhe parametrat e vendosur.

PSE NJË ROBOT DERIV ËSHTË NJË MASHTRIME PËR PARATË TUAJA
› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cili është mekanizmi pas tregtimit të robotëve?

Si funksionon një robot tregtar i opsioneve binare
Si funksionon një robot tregtar i opsioneve binare

Një robot tregtar komunikon përmes një ndërfaqe programi aplikacioni (API) me një platformë tregtare në internet. Ky API funksionon si ndërmjetës, duke marrë kërkesat tuaja, duke i drejtuar ato te roboti tregtar dhe duke ju kthyer rezultatet.

Kur aktivizoni robot i tregtimit të opsioneve binare, do të hyjë, do të gjurmojë automatikisht dhe do të dalë nga transaksionet sipas rregullave që keni përcaktuar. Ju nuk keni nevojë të dini se si të kodoni për të përdorur disa robotë tregtarë. DBot i Deriv është një shembull i shkëlqyer.

Platforma tregtare DBot përfshin një ndërtues robotësh të konfigurueshëm me tërheqje dhe lëshim. Thjesht përputhen me treguesit e tregtimit të opsioneve binare dhe bllokon strategjinë tuaj tregtare. Ju mund të përdorni formula të thjeshta për të filluar, por mund të hartoni edhe algoritme komplekse. Roboti tregtar që krijoni trajton të gjitha tregtimin për ju. Kështu që ju nuk keni nevojë të uleni në kompjuter gjatë gjithë ditës.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pse përdoren robotët e tregtimit?

Robot i automatizuar i tregtimit të opsioneve binare

#1 Boti juaj, rregullat tuaja

Bots-et e tregtimit heqin nevojën për të monitoruar vazhdimisht tregun. Ai do të monitorojë tregjet për ju gjatë gjithë ditës, duke ju lejuar të përfitoni nga çdo mundësi tregtare. Kjo nënkupton që nuk do të jeni fizikisht të lidhur me terminalin tuaj tregtar. Ju specifikoni rregullat dhe roboti tregtar i zbaton ato, duke ju lejuar të menaxhoni tregtitë në mënyrë më efikase.

#2 Tregtim pa emocione

Tregtimi përfshin para dhe emocione. Frika dhe lakmia ndikojnë në vendimet tregtare të shumë tregtarëve. Frika nga humbja e parave mund t'i bëjë tregtarët të hezitojnë përpara se të bëjnë një marrëveshje, duke rezultuar në shanse të humbura. Në mënyrë të ngjashme, Etja e tepruar për fitime më të larta mund ta shtyjë një tregtar të mbajë një pozicion për shumë kohë ose bëni gjykime të rrezikshme, duke rezultuar në humbje financiare.

Tregtimi pa emocione është i mundur me një robot tregtar. Ai do të marrë vendime pa hezitim sepse bazohet në komandat tuaja të paracaktuara.

#3 Tregtim 24 orësh

Robotët tregtarë nuk flenë, duke ju lejuar të tregtoni në çdo kohë nga çdo vend. Nuk kërkon mbikëqyrje të vazhdueshme, kështu që ju mund të mbani gjurmët e ndryshimeve të tregut edhe kur nuk jeni në shtëpi. Thjesht futni parametrat tuaj të dëshiruar dhe lejoni robotin tregtar të trajtojë pjesën tjetër.

Roboti tregtar i opsioneve binare që gjeneron fitime

#4 Disiplina tregtare

Tregtarët e mëdhenj përcaktohen sipas tyre disiplinë dhe durim. Ata po përmirësojnë vazhdimisht teknikat e tyre dhe po bëjnë gjykime në varësi të informacionit të tyre.

Ju mund të rishikoni historinë tuaj të tregtimit duke përdorur një robot tregtar dhe të përdorni atë që keni mësuar për marrëveshjet e ardhshme. Shumica e robotëve tregtarë, si DBot, ju lejojnë të praktikoni në një mjedis demo, në mënyrë që të mund të mësoni litarët dhe të krijoni një strategji tregtare që funksionon për ju. Sa më shumë të tregtoni, aq më të disiplinuar do të fitoni. Ju mund të përdorni DBot me llogarinë tuaj demo Deriv.

#5 Llojet e tregtimit në Dbot

Në varësi të aktivit, DBot ofron një shumëllojshmëri opsionesh, marrëveshjesh tregtare dhe shumëzues. Është jetike të mbani mend se asnjë nga kontratat nuk kërkon që ju të blini një aktivi themelor në Deriv; gjithçka që duhet të bëni është të parashikoni se si do të ndryshojë çmimi i aktivit. 

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si funksionon Dbot

Deriv DBot

Pasi të keni zgjedhur një aktiv, një treg dhe një lloj tregtimi, roboti juaj i tregtimit është gati për të shkuar, pasi të gjitha cilësimet e tjera janë konfiguruar tashmë. Sasia juaj e aksioneve dhe kohëzgjatja e tregtisë janë dy shembuj. Kontrolloni këto përpara se të filloni robotin tuaj. Nëse vlerat e paracaktuara janë të kënaqshme, thjesht shtypni butonin e gjelbër 'Run' në këndin e sipërm të djathtë të ekranit tuaj. 

Pasi të përfundojë qasja juaj bazë, mund të eksploroni më tej opsione shtesë dhe të personalizoni robotin tuaj të tregtimit. Sa më i ndërlikuar të zhvillohet plani juaj me DBot, aq më shumë blloqe do t'ju duhet të përdorni. Të gjitha ekstra blloqe të rregulluara nën 2 skeda të vendosura në anën e majtë të ekranit janë skeda 'Utility', e cila ju jep akses në blloqet e parametrave shtesë. Skeda 'Analiza' ju jep blloqe për të mundësuar analizën teknike të performancës në DBot.

Dbot ka disa veçori të dobishme

Butoni Reset në Deriv DBot

1. Në anën e djathtë të ekranit, mund të shihni specifikat e tregtisë suaj pranë skedave "Transaksioni" dhe "Ditari". Shtypni Butoni 'Rivendos' për të fshirë të gjitha transaksionet dhe njoftimet e mëparshme nëse keni nevojë për një fillim të ri.

2. Klikoni opsionin 'Grafik' në këndin e poshtëm majtas të ekranit për të shfaqur një dritare që përmban ndryshimet e çmimeve në kohë reale të një aktivi që keni zgjedhur.

3. Paneli i menysë ofron qasje të shpejtë në metodat e gatshme të tregtimit në këndin e sipërm majtas të ekranit. Gjithashtu ju lejon të importoni, rivendosni ose ruani strategjinë tuaj të punës dhe të zhbëni veprimin e fundit.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pse një bot Deriv është ndoshta një mashtrim për paratë tuaja

Humbjet në Deriv DBot

Analiza teknike, e cila përfshin duke lexuar shifrat e mëparshme të tregut dhe grafikët e çmimeve për të parashikuar ngjarjet e ardhshme, është një aftësi në të cilën shquhen robotët Forex. Megjithatë, kur bëhet fjalë për analizat themelore, ato janë më pak të dobishme.

Analiza themelore përcakton vlerën e aseteve duke marrë parasysh faktorët e jashtëm si ngjarjet ekonomike dhe politike dhe tendencat e industrisë. Ndërsa një person mund të vazhdojë me atë që po ndodh në botë dhe se si ajo ndikon në tregje, një ndryshim i shpejtë i tregut për shkak të një ndodhie të papritur dramatike mund të kufizojë ndjeshëm aftësinë e një roboti për të tregtuar me fitim.

Për shkak të rritjes së shpejtë të tregtimit në internet, është e dobishme të krijohen faqe interneti false që duken të jenë biznese aktuale brokerimi. Nëse dëshironi tregtoni në Deriv dhe përdorni platformën, duhet të jeni të vetëdijshëm për disa mashtrime investimi që janë më të përhapura se të tjerët.

Paralajmërim i mashtrimit të opsioneve binare

Shumë njerëz punojnë në internet, ndërsa të tjerët punojnë me telefon. Tregtari fillon një kërkim në internet që jep shumë rezultate në shumë rrethana. Mund të ketë deri në dhjetë faqe interneti mashtruese që pretendojnë të jenë legjitime për çdo firmë të mirëfilltë. Shumica e tyre janë sajte që janë ndërtuar për t'iu ngjasuar ndërmjetësve, të kompletuara me terminologji, imazhe, komente të klientëve dhe profile të rrjeteve sociale. Mashtruesit do t'ju bindin të bashkoheni në një platformë tregtare dhe më pas të bëni një depozitë minimale prej $250, por ata thjesht do t'ju marrin paratë dhe do të largohen.

Robotët mashtrues ekzistojnë, por nuk funksionojnë. Për të përcaktuar nëse një shërbim është i vërtetë apo jo, kërkoni ndonjë flamur të kuq. Këto çështje përfshijnë mungesën e informacionit të kontaktit të mbështetjes, vlerësime të ulëta, kohë të shkurtra dhe akses të kufizuar në asete. Softueri analizon të dhënat e tregut duke përdorur algoritme të avancuara matematikore.

Përfundim – Përdorimi i një roboti mund të sjellë përfitime, por kini kujdes

Logoja zyrtare e Deriv

Disa që nuk dyshojnë investitorët mund të mos jenë gjithmonë në gjendje të dallojnë mashtrimet në internet, dhe kur ato ndodhin, mund të humbasin shumë para. Ata mund të ketë arritur tashmë shumë përpara se ta vëreni se diçka nuk shkonte. Ka disa masa mbrojtëse për të shmangur këtë, megjithëse ne rekomandojmë disa këshilla dhe metoda për t'u siguruar që të regjistroheni për një softuer të besueshëm robotik me opsione binare. Përdorimi i një roboti mund të sjellë përfitime, por ne rekomandojmë të mos rrezikoni të gjitha paratë tuaja dhe të përqendroheni në analizën tuaj.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment