12345
5.0 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Tarifat Deriv.com – Sa kushton tregtimi?

teksti email
WordPress $0
Tarifat e tërheqjes $0
URL Nga 0,5 pips pa komision

Në atë kohë, ata që punonin për organizata masive financiare, firma brokerimi dhe kompani tregtare ishin të vetmit që mund të tregtonin rregullisht në bursë. Por, për shkak të rritjes së tregut global dhe firmave të tregtimit online, çdo investitor individual tani mund të tregtojë. 

Tregtimi në internet është një mënyrë e zakonshme për t'u marrë me tregun financiar përmes platformave online. Brokerët e morën atë në internet dhe platformat e tyre online tani ofrojnë një gamë të gjerë produktesh financiare si aksionet, mallrat, obligacionet, fondet e tregtuara në këmbim dhe kontratat e së ardhmes.

Kur një investitor dëshironte të investonte fonde në aksione në të kaluarën, ai konsultohej me ndërmjetësin e tij dhe kërkonte që t'i bëhej një kërkesë blerja e aksioneve të një biznesi të caktuar për një shumë të caktuar.

Më pas ndërmjetësi do t'i informonte ata për çmimin aktual të aksioneve dhe do të finalizonte tregtinë.

Blerja do të vendosej në bursë kur klienti të verifikonte llogarinë e tij tregtare, tarifat e ndërmjetësit, dhe hapësirën kohore të nevojshme për transaksionin.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Sa kushton tregtimi në Deriv? 

Tregtarët mund të fillojnë tregtimin në deriv.com me shuma minimale. Shkronjat për tregtim mund të ndryshojnë sipas platformës që po përdorni. Ekzistojnë tre platforma për të tregtuar në deriv.com- Dtrader, Dbot dhe DMT5

Nëse jeni duke tregtuar në Dtrader, ju mund të tregtoni me një shumë prej 0,35 dollarësh si një aksion minimal dhe të merrni një vlerë më të madhe se Pagesa e mundshme 200%

Ndërsa tregtoni në Dbot, mund të shijoni tregtimin e automatizuar që ju ofron të filloni një llogari tregtare me kosto zero. Nga ana tjetër, tregtimi në platformën e tretë, DMT5, përfshin kriptomonedha, forex, aksione, mallra dhe më shumë. Pra, kostoja e tregtisë mund të ndryshojë në bazë të tregut që ju zgjidhni.  

Platforma gjithashtu bën të mundur që individët të marrin pjesë në tregjet financiare edhe me investimin e fondeve minimale. Është e mundur përmes Opsioneve, të cilat janë produktet që lejojnë pagesat për parashikimin e lëvizjeve të tregut. Ju as nuk do të keni nevojë të blini aktivin themelor për të bërë një fitim. 

Thjesht duhet të hapni një pozicion për të parashikuar lëvizjen e tregut për një periudhë të caktuar kohore. Prandaj, ju mund të bëni një fitim dhe të përfshiheni në tregjet financiare edhe me më pak investime kapitale. 

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozita/tërheqja minimale e shpjeguar 

Nuk ka ndonjë të veçantë depozitë minimale ose kërkesa për tërheqje në deriv.com. Mund të ndryshojë sipas mënyrave të pagesës që përdorni për të tërhequr ose depozituar fonde. 

Nëse po filloni të tregtoni në Deriv, duhet të filloni duke u regjistruar për një llogari. Pjesa më e mirë është se platforma nuk ka nevojë që ju të paguani një depozitë fillestare për të hapur llogarinë. 

Sidoqoftë, gjatë regjistrimit, duhet të siguroheni që po paguani fonde të mjaftueshme për të përmbushur kërkesat minimale të llogarisë tregtare. Përveç kësaj, ka edhe disa Kërkesat përpara se të jeni në gjendje të regjistroheni për një llogari tregtare. Ju duhet të keni fonde të mjaftueshme në dorë për t'iu përmbajtur kërkesave të platformës. Edhe nëse jeni duke përdorur levën, llogaria juaj duhet të ketë fonde të caktuara. 

Për më tepër, të depozitë minimale në platformë përcaktohet nga mënyra e pagesës që po përdorni. Mësoni më shumë rreth mënyrave të disponueshme të pagesës në deriv.com.

Mënyrat e pagesës dhe tarifat

Ju mund të tërhiqni ose depozitoni fonde në deriv.com duke përdorur platforma të ndryshme pagesash. 

 • Kuletat elektronike

Pjesa pozitive e leximit në deriv.com është se ju mund të përdorni metoda fleksibël pagese. Kuletat elektronike janë të aksesueshme për të gjithë, dhe deriv.com e lejon të njëjtën gjë për tregtarët. Opsione të ndryshme të disponueshme të portofolit elektronik përfshijnë PerfectMoney, Jeton Wallet, AirTm, Fasapay, Webmoney dhe më shumë. 

Pavarësisht nëse jeni duke depozituar ose tërhequr para duke përdorur këto opsione, procesi miratohet shpejt. Kërkesa minimale për depozitim dhe tërheqje përmes kuletave elektronike është 5 e monedhës bazë. Blerja për valutë është gjithashtu e lehtë përmes platformave online. 

 • Kartelë krediti dhe debiti 

Ju gjithashtu mund të tërhiqni ose depozitoni menjëherë duke përdorur karta krediti ose debiti, duke përfshirë Visa dhe MasterCard. Shuma minimale me karta krediti është 10 AUD/EUR/GBP. 

 • Transfertë bankare

Ju gjithashtu mund të transferoni fonde përmes bankës me depozitën ose tërheqjen minimale prej 5 të monedhës bazë. 

 • Kriptovaluta 

Ju mund të financoni llogarinë tuaj me Tether, Bitcoin, Litecoin ose Ethereum nëse jeni duke përdorur kriptomonedhë. Fast sot përdorimi i kriptomonedhave nuk kushton asnjë shumë minimale të depozitës ose tërheqjes. Procesi përfundon në tre verifikime blockchain.

 • Agjentët e Pagesave

Ju gjithashtu mund të bëni transaksione me ndihmën e agjentëve të pagesave me

 • Deriv Peer to Peer

Deriv peer-to-peer ka depozitën/tërheqjen minimale prej 1 të monedhës bazë. Mund të dini më shumë për këtë mënyrë pagese në Deriv. 

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet e disponueshme në Deriv

Deriv ju ofron të tregtoni opsionet e mëposhtme. 

 1. Opsionet dixhitale

Këto ju lejojnë të parashikoni lëvizjen e tregut nga tek rezultatet e mundshme dhe të merrni një pagesë fikse nëse tregu lëviz në favorin tuaj. 

 1. Vështrimet

Nëpërmjet këtij opsioni, ju mund të fitoni një pagesë bazuar në më të lartën ose më të ulëtin e fituar nga tregu gjatë kohëzgjatjes së kontratës. 

 1. Thirrni/Vendosni Spreads

Këto ju lejojnë të fitoni brenda një shume fikse bazuar në pozicionet e pikave të daljes që lidhen me dy barriera fikse. 

Arsyet për të tregtuar opsionet në Deriv

Ekzistojnë disa përfitime të opsioneve të tregtimit në Deriv që përfshijnë: 

 • Pagesa fikse dhe e parashikueshme

Ndërsa opsionet e tregtimit, ju keni një ide të qartë të fitimit ose humbjes së mundshme përpara se të blini kontratën. Nëse parashikimi juaj është i saktë, do ta dini se sa do të jetë pagesa juaj. 

 • Tregtoni të gjitha tregjet e preferuara

Ju mund të tregtoni tregje të ndryshme të famshme dhe indekse shtesë sintetike të pronave. Për më tepër, ato janë në dispozicion 24/7, kështu që ju mund të tregtoni kudo dhe kudo që dëshironi. 

 • Qasje e Shpejtë

Deriv ju lejon të hapni shpejt një llogari dhe të filloni tregtimin në pak çaste. 

 • Ndërfaqe e lehtë dhe pajisje të fuqishme grafiku

Merrni mundësinë për të tregtuar në një platformë të sigurt, miqësore për përdoruesit dhe inovative duke përdorur teknologji të fuqishme grafiku. 

 • Opsione të ndryshme tregtare me kërkesa shumë të ulëta kapitali

Ju mund të filloni tregtimin me lloje fleksibël tregtimi dhe ju duhen vetëm 5 USD për të sjellë tregti. Tregtimet e personalizuara janë të disponueshme që të përputhen me strategjinë tuaj. 

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapat për të tërhequr pagesën 

Ju mund t'i tërhiqni paratë tuaja të pagesës lehtësisht në Deriv.com. Ai siguron një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur që është zhvilluar, duke mbajtur parasysh komoditetin e përdoruesve. Mund të shijoni të lehtën procesi i tërheqjes në Deriv nëse jeni një lojtar fillestar apo një lojtar i avancuar. 

Shikoni hapat për të tërhequr pagesat tuaja më poshtë. 

 • Hyni në shumën tuaj deriv.com dhe kliko me të djathtën në opsionin "Arkëtari". 
 • Hapja e faqes do të shfaqë një opsion tërheqjeje. Klikoni mbi të dhe do të merrni një email për verifikim. Është për të verifikuar që keni paraqitur një kërkesë tërheqjeje. 
 • Hapni lidhjen që keni marrë në email. Do të arrini përsëri në faqen e internetit. 
 • Në faqen e arkëtarit, vendosni shumën që dëshironi të kryeni nga llogaria Deriv. 
 • Zgjidhni opsionet e tërheqjes dhe shkruani kredencialet e kartës suaj. 
 • Ju do të merrni konfirmimin se kërkesa juaj është marrë. 
 • Pas përfundimit, do të merrni përsëri një email që përmend se kërkesa juaj është përfunduar me sukses.
 • Në fund, shuma do të reflektohet në kartën që keni zgjedhur. 

Siguria

 • Zgjidhni fjalëkalime të ndërlikuara për çdo gjë në Deriv.com, qofshin ato e-mail ose kuletat tuaja elektronike. 
 • Përdorni një shfletues të sigurt si Chrome për të shfletuar Deriv.com. 
 • Mbroni informacionin tuaj të hyrjes dhe mos i ndani kredencialet tuaja me askënd.
 • Instaloni softuer si mure zjarri ose antivirus për të mbrojtur sigurinë e sistemit tuaj. Nuk duhet të ketë ndonjë rrezik për llogarinë tuaj Deriv. 

Rreth Deriv.com

Një nga platformat e brokerimit ku çdokush mund të tregtojë pa tarifa dhe rreziqe të fshehura është Deriv.com. Mund të shijoni rrezik minimal në investim dhe merrni akses të lehtë në platforma dhe tregje të ndryshme për tregtim. Deriv.com gjithashtu lejon tregtarët dhe investitorët të regjistrohen lehtësisht për një llogari pa kërkuar ndonjë kartë krediti. Ka shumë mënyra depozitimi dhe tërheqjeje së bashku me shuma minimale të vogla. Kështu që ju mund të filloni tregtimin në këtë platformë të lehtë menjëherë dhe të përmbushni qëllimet tuaja financiare. 

Kjo platformë e ka bërë tregtimin më të aksesueshëm dhe më pak kohë. Mund të filloni të tregtoni në internet edhe nëse jeni fillestar dhe përdorni telefona inteligjentë ose desktop për t'u regjistruar për një llogari. Shijoni metoda të thjeshta depozitimi ndërsa bëni fitime. 

Platformat e tregtimit Deriv.com
Platformat e tregtimit Deriv.com

Mund të filloni me një llogari demo dhe të tregtoni me të fondet virtuale për të kuptuar tregtimin nga e para. Pra, edhe nëse jeni fillestar, deriv.com e ka bërë më të lehtë tregtimin për ju. 

Individët preferojnë shërbimet e brokerimit për të tregtuar në tregjet financiare dhe për të depozituar stoqet e tyre me qëllim të arritjes së objektivave financiare afatshkurtra dhe afatgjata. Për shkak se ka kaq shumë opsione, zgjedhja e një ndërmjetësi mund të jetë sfiduese. Ndërsa rivaliteti ka detyruar shumë platformat e brokerimit për të ofruar shërbime me tarifë zero për aktivet e tregtuara rregullisht, investitorët që krahasojnë platforma të shumta do të vërejnë pabarazi të konsiderueshme në aksesueshmërinë, teknologjinë e tregtimit, veçoritë e profilit dhe aspekte të tjera. 

Përfundim mbi tarifat e tregtimit Deriv.com:

Kostoja e tregtisë në deriv.com është minimale. Kështu që ju mund të filloni të tregtoni edhe me fonde minimale në cilindo treg që dëshironi. Depozitoni një tarifë prej 5 USD për të filluar tregtimin me këtë platformë tregtare ndërmjetësi. Nuk ka tarifa për depozitat dhe tërheqjet, asnjë tarifë pasiviteti. Të vetmet tarifa që mund të aplikohen për ju janë kur tregtimi Forex në Deriv dhe CFD me një përhapje minimale nga 0,5 pips.

› Regjistrohu falas me Deriv tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me tarifat në Deriv.com

A ka ndonjë tarifë të fshehur në Deriv.com?

Jo! Nuk ka kosto të fshehura në Deriv.com. Ju paguani tarifat e zakonshme të tregtimit vetëm kur zgjidhni një llogari me para reale. Llogaria demo është ende pa pagesë.

A është Deriv.com falas?

Platforma e tregtimit Deriv mund të përdoret plotësisht pa pagesë me një llogari demo. Nëse vendosni të hapni një llogari me para të vërteta, tregtimi padyshim do t'ju kushtojë para. Depozita minimale fillon nga $5 USD, por ndryshon në varësi të metodës së depozitimit.

A ka kosto për pozicionet gjatë natës në Deriv.com?

Po, tarifat për një natë (tarifat e shkëmbimit) tarifohen me Deriv.com. Ato janë relativisht të ulëta dhe mund të llogariten, për shembull, me Swap Llogaritësi falas nga Deriv.

Cilat janë tarifat e depozitimit dhe tërheqjes në Deriv.com?

Tarifa e depozitës është $5 dhe tërheqjet janë zakonisht pa pagesë, në varësi të metodës së zgjedhur. Tarifat e kursit të këmbimit mund të aplikohen për depozitat/tërheqjet në monedha të ndryshme.