A është Deriv i vërtetë apo i rremë? – E vërteta e vërtetë

Gjetja e një të besueshme forex ndërmjetësi është po aq jetik sa zgjerimi i aftësive dhe përvojës suaj të tregtimit financiar. Ju rrezikoni të humbni paratë tuaja nëse nuk gjeni një ndërmjetës të tillë, por një ndërmjetës i besueshëm mund t'ju ndihmojë të rrisni shanset tuaja për sukses.

Binary.com ka krijuar dhe mbështetur Deriv.com, një platformë ndërmjetësi. Platforma e re ofron tregtimin në CFD-të, opsionet binare, dhe Forex nëpërmjet një platformë e bazuar në ueb (DTrader), DMT5 (një platformë MT5), Dbot - një sistem i automatizuar tregtimi, dhe platforma e re – Deriv X.

Faqja zyrtare e Deriv
Faqja zyrtare e Deriv
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Pasqyrë e kompanisë – A është një kompani e vërtetë?

Logoja zyrtare e Deriv

Binary.com është riemërtuar në Deriv të përmirësuar pas njëzet vjet shërbimi për klientët me pakicë. Faqja aktualisht ka një gamë më të gjerë produktesh, një përvojë më të mirë të përdoruesit dhe një logo të re. Përafërsisht një milion klientët e Binary.com do të kalojnë në Deriv.com.

Platforma tregtare

Platforma e tregtimit në internet DMT5 në Deriv
Platforma e tregtimit në internet DMT5 në Deriv

Deriv.com ka tre platforma tregtare për të zgjedhur dhe gjithashtu teknologjinë SmartTrader të Binary.com.

DMT5

Platforma e tregtimit DMT5

Platforma, e cila përfshin MT5 dhe mjete kërkimore dhe analitike përkatëse, është e lehtë për t'u përdorur, por e pasur në aftësi. Është një kombinim fantastik për tregtarët të të gjitha niveleve të aftësive.

Ai i lejon tregtarët të ndërtojnë zonat e tyre tregtare dhe të grafikojnë. Dritaret individuale të tregtisë mund të ndahen dhe ripozicionohen sipas nevojës, ose dritare të shumta tregtare mund të jenë aktive njëkohësisht.

Platforma tashmë përmban mbi 70 mjetet financiare, plus më shumë në horizont ndërsa biznesi rritet. Listimet e aseteve janë të lehta për t'u gjetur dhe eksploruar. Ekziston një opsion i levave të ndryshueshme prej një maksimumi 1:1,000. Madhësitë e shumta tregtare janë në dispozicion, nga mikro-lotet deri në rreth 30 lote standarde.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

DTregtar

Platforma Deriv DTrader

Platforma DTrader ofron një ndërfaqe të drejtpërdrejtë të përdoruesit dhe mbi 50 aktive të tregtuara. Tregtarët mund të përdorin teknikën treguesit e tregtimit plus pajisje shtesë për të përshtatur grafikët për të përmbushur nevojat e tyre. Me përmasa pozicionesh sa $0.35 dhe periudha tregtare që shtrihen nga a sekondë e vetme deri në 365 ditë, llojet e transaksioneve mund të personalizohen lehtësisht.

Pagesat e mundshme janë gjithashtu mbi 200 përqind. DTrader është një sistem tregtar i mrekullueshëm që garanton një përvojë fantastike të përdoruesit.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

DBot

Platforma e tregtimit DBot

Platforma e automatizuar e tregtimit në Deriv.com eshte nder me te mirat ne treg. Teknologjia DBot e bën investimin algoritmik të thjeshtë për t'u kuptuar.

Botët e tregtimit janë të thjeshtë për t'u ndërtuar, me vetëm pesë hapa të nevojshëm dhe mund të përdoren me më shumë se 50 asete të ndryshme. Tregtarët gjithashtu mund të fillojnë me tre strategji të para-ndërtuara. Një gjurmues i performancës është një mjet shtesë që lejon përdoruesit të bëjnë rregullime për të rritur përfitimin.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Deriv X

Platforma tregtare DerivX

Më e fundit e ndërmjetësit CFD platforma tregtare, Deriv X, mbështet kriptovalutat, forex, mallrave, dhe sintetike. Zvarritni dhe lëshoni miniaplikacionet, krijoni paraqitjet tuaja dhe zhvilloni platformën tuaj për të personalizuar të gjithë ndërfaqen e përdoruesit.

Një mjet i shkëlqyeshëm do të përcaktojë ndikimin e marzhit të çdo pozicioni të mundshëm përpara se ta hapni. Softueri i hartimit përfshin më shumë se 90 tregues të integruar, dritare të shumta dhe 13 mjete skicimi.

Asetet dhe tregjet

Depozitoni fonde në Deriv

Deriv.com ofron mbi 100 produkte të ndryshme.

 • Forex – Mbi Janë të aksesueshme 50 çifte monedhash, duke përfshirë ekzotikë, të mëdhenj dhe të vegjël.
 • Indekset e aksioneve – Parashikoni luhatjet e çmimeve në pjesën më të madhe aksioneve indekset në Shtetet e Bashkuara, Azi dhe Evropë.
 • Indekset sintetike - Indekset sintetike të bazuara në gjeneratorin e rastësishëm të sigurt imitojnë skenarët e tregut të botës reale dhe janë të disponueshëm me paqëndrueshmëri të qëndrueshme.
 • Mallrat – Metalet e çmuara si argjendi dhe ari dhe burimet e energjisë si nafta janë të disponueshme.
 • Kriptovalutat

Opsionet dhe shumëzuesit mund të gjenden në Deriv.com. Tregtarët që nuk zotërojnë aktivi themelor mund të përfitojnë duke parashikuar saktë lëvizjet e çmimeve.

Mund të përfitoni nga opsioni Rise/Fall nëse mund të parashikoni nëse pika e daljes do të jetë nën ose mbi pikën hyrëse. Ka rreth një duzinë opsione dhe pagesa të dallueshme nga të cilat mund të zgjidhni.

Përdoruesit mund të përdorin shumëzues për të rritur madhësinë e pozicioneve të tyre dhe ata shpesh marrin pozicione të shumta për të maksimizojnë shpërblimet e tyre të mundshme. Tregtarët nuk mund të humbasin më shumë para sesa investojnë, duke ulur rrezikun. Shumëzuesit janë gjithmonë të ngjashëm me tregtimin e marzhit.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Përhapje dhe komisione

Deriv.com pretendon tarifa të ulëta tregtimi plus përhapje të ngushta. Ndërkohë që korporata është ende duke vendosur sistemin e saj të ri, informacionet mesatare të përhapjes dhe komisionit janë të kufizuara. Binary.com, nga ana tjetër, ishte i njohur për të pasur marzhe konkurruese dhe një strukturë të drejtpërdrejtë çmimi. Një tarifë e fjetur mund të aplikohet për llogaritë që kanë qenë të fjetur për 12 muaj.

Leva

Shumëzuesi Deriv

Deriv ofron levë deri në 1000:1.

Klientët mund të marrin pozicione më të mëdha duke depozituar një sasi të vogël parash, të njohur si marzh, për të rritur kthimet e tyre të mundshme. Marzhi, si dhe kërkesat e levës, ndryshojnë në bazë të llogarisë, si dhe në vendin nga i cili është hapur. Për shembull, leva e tregtarëve me pakicë në çifte të rëndësishme të monedhës është kufizuar në 1:30 në BE.

Aplikacioni celular

Aplikacioni celular Deriv

Aktualisht, tregtarët Deriv.com kanë akses në tregtimin celular. Kjo ka të ngjarë për shkak të rifreskimit të platformës dhe markës.

Opsionet e pagesës Deriv.com

Ky recensues ishte më i impresionuar nga gama e opsioneve të depozitimit dhe tërheqjes që janë në dispozicion.

Depozitat

Depozitë Deriv

Mënyrat e pagesës për depozitat përfshijnë:

 • Transferta bankare – Depozita fillojnë me vetëm $5 dhe përfundojnë pothuajse menjëherë.
 • Visa dhe MasterCard kartat e kreditit/Pranohen kartat e debitit, me një minimum prej 10 EUR/AUD/USD/GBP depozita. Depozitat e kartës së kreditit dhe debitit trajtohen menjëherë.
 • Kuletat elektronike - Skrill, Fasapay, Neteller, PaySafe dhe WebMoney, ndër të tjera, janë të gjitha të disponueshme. Depozita minimale është 5 e monedhës bazë, e trajtuar menjëherë.
 • Kriptovaluta – Mund ta përdorni Litecoin, Bitcoin, Ethereum, dhe Tether për të financuar llogarinë tuaj Deriv.com. Nr Depozita minimale Deriv dhe pagesat përpunohen në 3 konfirmime blockchain kur përdoren kriptovalutat.
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tërheqjet

Depozita dhe tërheqje në Deriv

Të gjitha opsionet e pagesës së depozitave janë të disponueshme për tërheqje nga llogaria juaj Deriv.com.

Tërheqjet bankare fillojnë në 5 të monedhën bazë dhe merrni 1-2 ditë pune të jetë në gjendje të përpunojë, në bazë të furnizuesit.

Tërheqja minimale e kartës së debitit/kreditit është 10 të monedhës bazë, dhe duhet një ditë pune për t'u përpunuar. Maestro dhe MasterCard janë të disponueshme vetëm për tregtarët në MB.

Për të tërhequr fonde nga një portofol elektronik, përdoruesit duhet të tërheqin një minimum prej $5 të monedhës bazë, e cila do të përpunohet brenda një dite të vetme pune.

Së fundi, Bitcoin ka vlerën më të vogël minimale të tërheqjes prej 0.0026, dhe tërheqjet e kriptomonedhave marrin një të vetme ditë pune plus 3 konfirmime blockchain.

Klientët në Deriv.com nuk paguajnë asnjë tarifë për të marrë përfitimet e tyre, ashtu siç bëjnë me depozitat. Deriv është kështu një nga ndërmjetësit me kosto efektive dhe më të aksesueshme për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve.

Llogaria demonstruese

Llogaria demo Deriv

Deriv ofron një llogari provë falas. Kjo eshte nje version i përsëritur të seksionit të tregtimit 'live' në mënyrë që tregtarët të kenë një ndjenjë për të.

Llogaria demo mund të përdoret për strategjitë e testimit prapa ose edhe për të mësuar të tregtoni. Nuk ka asnjë kufizim kohor në llogarinë demo, e aksesueshme në platformat Deriv.com. Ai gjithashtu vjen me një bankroll të pafund.

Promovime dhe bonuse

Aktualisht nuk ka promovime aktive. Kjo ndoshta nuk është befasuese sepse ndërmjetësi ofron depozita dhe kosto minimale të ulëta. Për më tepër, një rregullore e Bashkimit Evropian 2018 kufizon Deriv.com aftësia për të ofruar bonuse për tregtarët evropianë. Sidoqoftë, mbani një sy në faqen Deriv.com për ofertat e reja të regjistrimit ose stimujt ekzistues të klientëve.

Rregullimi dhe licencimi

Deriv.com rregullore MFSA

Ky vlerësim është pozitiv. Deriv.com është një ndërmjetës i njohur që ka marrë çertifikime të shumta rregullatore. Deriv në BE rregullohet nga FSA e Maltës (Autoriteti i Shërbimeve Financiare).

Logoja zyrtare e Komisionit të Shërbimit Financiar të Vanuatu (VFSC)

Për tregtimin jashtë Bashkimit Evropian, ndërmjetësi ka licenca nga Komisioni i Shërbimeve Financiare të Ishujve të Virgjër Britanikë dhe Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu (FSC). Të Autoriteti i Shërbimeve Financiare Labuan (FSA) në Malajzi gjithashtu rregullon Deriv.com.

Logoja zyrtare e AMF-së në Labuan

Për shkak të kufizimeve të licencimit, klientët janë të mbrojtur nga humbja e shumë më tepër sesa investimi i tyre fillestar. Paketat e kompensimit të shërbimeve financiare janë gjithashtu të disponueshme për t'i bërë klientët të plotë nëse ndërmjetësi dështon. Duhet të theksohet se shuma e garantuar nga skemat e kompensimit të shërbimeve financiare ndryshon në varësi të rregullatorit dhe juridiksionit.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristika shtesë

Shumë agjentë të internetit ofrojnë materiale të gjera arsimore. Megjithatë, Deriv.com jo. Kjo është për të ardhur keq, sepse sugjerimet e strategjisë dhe komentet e tregut, veçanërisht për fillestarët, mund të jenë të dobishme. Ne parashikojmë që Deriv.com të rrisë burimet e tij pasi të zbatohet platforma e re e tregtimit.

Llojet e llogarive

Deriv ofron tre lloje të ndryshme llogarish:

 • MT5 (DMT5)
 • Indekset sintetike
 • Standard

Çdo llogari e vetme ofron një shumëllojshmëri opsionesh tregtare, duke filluar nga opsionet binare deri te CFD-të nëpërmjet MT5. Llojet e llogarisë do të ofrohen bazuar në vendndodhjen GEO të tregtarit. Vizitorët nga Singapori ose Afrika e Jugut, për shembull, do të kenë mundësi të ndryshme llogarie sesa Tregtarët e BE-së. Kjo është për shkak të legjislacionit të ESMA-s dhe licencimit të derivateve në BE.

Përfitimet

Rreth ndërmjetësit Deriv

Tregtimi me Deriv.com ka disa përfitime:

 • Mbi 100 asete
 • Drejtpërdrejt 24/7
 • Shumëzues fitimi për të rritur fitimet e mundshme
 • Tre platforma të dallueshme tregtare për të zgjedhur
 • Një shumëllojshmëri opsionesh depozitimi dhe tërheqjesh pa tarifa transaksioni
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Të metat

Më poshtë janë disa disavantazhe të regjistrimi dhe hapja e një llogarie me Deriv:

 • Stimuj të vazhdueshëm dhe bonuse të kufizuara të regjistrimit
 • Asnjë tregtim kopjimi ose tregtimi social

Orari i tregtimit

Kur bëhet fjalë për tregtimin, ai është i disponueshëm në Deriv.com 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, gjatë orarit të tregut. Nga ana tjetër, tregtimi i fundjavës shpesh bie në vëllim, duke kulmuar me marzhe më pak konkurruese.

Mbështetja e klientit

Si të kontaktoni mbështetjen e Deriv

Shërbimi ndaj klientit

është në dispozicion gjatë gjithë orarit në:

 • Qendra e ndihmës – Faqja e vetë-shërbimit mund të ndihmojë me vështirësi të ndryshme, duke përfshirë pyetjet e llogarisë dhe çështjet e platformës.
 • Biseda e drejtpërdrejtë — Ndihma për bisedën e drejtpërdrejtë të bazuar në uebfaqe është tani e disponueshme.

Një kanal bisede live është e vetmja mungesë e dukshme në shërbimin ndaj klientit. Bisedë në internet mund të jetë një mënyrë e shpejtë dhe efikase për të marrë ndihmë.

Siguria

Për të mbrojtur të dhënat e rëndësishme të klientit, Deriv përdor enkriptimin e uebsajtit SSL. Përdoruesit mund t'i besojnë ndërmjetësit për të menaxhuar informacionin e tyre personal duke përdorur kujdes, sepse protokollet e tyre të sigurisë janë standarde të industrisë.

A është Binary.com ende i hapur për biznes?

Logoja Binary.com

Gjatë tranzicionit, përdoruesit mund të tregtojnë Binary.com. Tregtarët mund të përfitojnë nga migrimi në platformën Deriv më shpejt pasi Binary.com do të hiqet gradualisht me kalimin e kohës.

Ekipi i zhvillimit ka bërë të gjitha përpjekjet për ta bërë procedurën sa më të thjeshtë. Llogaritë në Deriv.com janë pothuajse të krahasueshme me ato në Binary.com.

Pra, identifikohuni me kredencialet tuaja Binary.com për të hyrë në fondet tuaja. Navigoni te cilësimet e llogarisë dhe më pas opsionet e tregtimit.

Përfundim: Deriv është një kompani dhe ndërmjetës i vërtetë

Binary.com ka evoluar në Deriv.com (një kompani e vërtetë me bazë në shumë vende), e cila është edhe më e njohur. Tregtarët mund të zgjedhin nga platforma të ndryshme për t'iu përshtatur stileve dhe qëllimeve të tyre të tregtimit. Depozitimi i fondeve dhe tërheqja e fitimeve në Deriv është e thjeshtë dhe e shpejtë. Përdoruesit fitojnë gjithashtu duke u regjistruar në një kompani të besueshme që është e licencuar në shumë juridiksione.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment