Si fiton para Deriv? – Shpjegim për tregtarët

Njohja se si ndërmjetësi juaj fiton para është thelbësore për të planifikuar lëvizjet tuaja. Një tregtar i zgjuar do të mbante një sy në metodat e fitimit të ndërmjetësit gjithashtu. Sigurisht, qëllimi juaj duhet të jetë të fitoni para për veten tuaj. Sidoqoftë, kur i dini mënyrat se si ndërmjetësi juaj fiton fitimin e tij, ju mund të rreshtoni lëvizjet tuaja tregtare në përputhje me rrethanat. 

Por, duke ditur se si fiton para përpara se të zgjedhësh ndonjë ndërmjetësi binar është thelbësore. Pra, le të zbulojmë se si Deriv fiton para dhe më pas të vendosim pse ky ndërmjetës është i mirë për ju.

Faqja zyrtare e Deriv
Faqja zyrtare e Deriv
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si fiton para Deriv?

Të
Platforma tregtare "DTrader".

Deriv është një ndërmjetës që është në industri që nga viti 1999, duke ofruar shërbimet më të mira për klientët e saj. Sidoqoftë, është e natyrshme që çdo tregtar të bëhet kurioz se si ndërmjetësi fiton para. Një tregtar ka mundësinë e hapur për të fituar gjatë vendosjes së basteve. Ata mund të zgjedhin asetet e zgjedhjes së tyre dhe të parashikojnë rritjen ose rënien e çmimeve të tyre për të fituar. Megjithatë, kur bëhet fjalë për fitimet e ndërmjetësit, ata duhet ta bëjnë këtë veçmas.

Burimi i zakonshëm i të ardhurave të një ndërmjetësi si Deriv është përmes tarifave dhe komisioneve. Shumë ndërmjetës varen vetëm nga komisionet dhe tarifat që ata ngarkojnë. Sa herë që një tregtar ekzekuton një tregti dhe e fiton atë, aplikohet tarifa e ndërmjetësit. Mund të jetë edhe në të tjera të ndryshme forma të tilla si tërheqja, shkëmbimi, etj.

Për më tepër, është gjithashtu e rëndësishme të dini nëse ndërmjetësi juaj fiton përmes mjeteve të paligjshme apo jo. Po sikur të jeni pjesë e një mashtrimi? Kjo mund t'ju çojë në telashe. Për më tepër, nëse ndërmjetësi juaj fsheh procesin e tij të fitimit, ai nuk është një ndërmjetës i besueshëm. Si mund t'i besoni një ndërmjetësi që as nuk zbulon se si fiton para? 

Logoja zyrtare e Deriv
➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rritja e fundit në opsionet binare tregtimi është dëshmi se ka shumë mënyra për të fituar para. Është mënyra më e ligjshme për të fituar dhe shumëzuar shpejt pasurinë tuaj. Por kjo mund të jetë rrallë e vërtetë për ndërmjetësit. Nëse ndërmjetësi juaj ka të ardhura të fshehura, ato mund të vijnë nga burime të paligjshme.

Megjithatë, nëse jeni në duart e duhura zgjidhni Deriv si prishjen tuajr.

Agjentët mund të ngarkojnë shuma të ndryshme në varësi të llogarisë dhe llojeve të aseteve. Megjithatë, ato që ndodhin më shpesh janë spread-et, tarifat e tregtimit, tarifat e tërheqjes, etj. Përveç kësaj, mund të ketë shumë tarifa shtesë, si tarifat e depozitave, tarifat e pasivitetit, etj. Deriv ndjek gjithashtu mënyrat e zakonshme për të fituar.

Megjithatë, ndërmjetës të tjerë të ndryshëm preferojnë të përdorin procesin e shënjimit përveç tarifave të tyre. Në këtë proces, ata shënojnë çmimet e lejuara. Të tjerët as nuk qëndrojnë prapa kundër basteve. Ata e bëjnë këtë për të garantuar sigurinë e fondeve të tyre edhe kur tregtari humbet. Ata vënë bast kundër asaj për të cilën tregtari po shkon. Pra, nëse tregtari humbet, ata mund të kompensojnë humbjet e tyre.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Fitimet Deriv

Fitimet Deriv

Deriv është një ndërmjetës që nuk ruan tarifa dhe komisione të fshehura. Kryesisht fiton nëpërmjet spread-eve dhe disa tarifave të tjera. Ndryshe nga agjentët e tjerë, të cilët madje provojnë dorën e tyre në baste të kryqëzuara, Deriv nuk fillon ndonjë mënyrë të tillë joetike fitimi. Megjithëse ngarkon tarifa të caktuara, shuma është zakonisht më e ulët se homologët e tjerë. Pra, le të shohim tani mënyrat e ndryshme të fitimit të tij.

Përhapja Deriv: Një spread nuk përfaqëson asgjë tjetër përveç diferencës midis dy çmimeve. Në thelb është ndryshimi midis çmimeve të ofertave dhe çmimeve të kërkuara. Këto zakonisht maten në përqindje në pikë. Kjo është arsyeja pse shumë ndërmjetës tregojnë spread-et në pips. 

Përhapja në Deriv fillon me 0,1 pips EUR/USD. Sidoqoftë, nuk mund të shikoni listën e plotë të përhapjeve nëse nuk hapni një llogari, qoftë demo ose llogarinë reale tregtare.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tarifat e hapjes së llogarisë

Formulari i hapjes së llogarisë Deriv
Në Deriv, nuk ka tarifa për hapjen e llogarisë

tarifat në Deriv janë mjaft të ngushta. Ndërmjetësi nuk ngarkon asnjë tarifë për hapjen e llogarisë. Kështu që ju mund të filloni tregtimin duke depozituar çdo shumë që dëshironi. Sidoqoftë, duhet të jetë më shumë se depozita minimale, e cila mund të jetë diku midis 0$-$15.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tarifat e depozitave

Depozitimi i parave në Deriv

Nuk do të kishte asnjë tarifë për duke depozituar fondet tuaja me Deriv

Tarifat e tërheqjes

procesi i tërheqjes së Deriv është gjithashtu pa pagesë dhe nuk fiton asnjë shumë nga depozitat tuaja.

Tarifat e shkëmbimit

Llogaritësi i tarifës Deriv Swap
Llogaritësi i tarifës Deriv Swap

Tarifat e shkëmbimit ndodhin kur vazhdoni të mbani të njëjtin pozicion në një tregti. Ajo lind kur e mbani atë përtej afatit kohor të caktuar. Nëse ndonjë tregtar mban një pozicion më shumë se grupi kohëzgjatja me Deriv, ajo mund të duhet të përballojë tarifat e shkëmbimit. Megjithatë, kjo nuk është një tarifë e detyrueshme dhe ndodh thjesht në varësi të sjelljes suaj. Ekziston edhe një kalkulatori i shkëmbimit falas i disponueshëm në faqen e internetit Deriv.

Tarifat e pasivitetit

Deriv fiton kryesisht përmes spread-eve. Nuk do t'ju kërkojë të paguani gjatë tërheqjes ose depozitimit. Megjithatë, mund t'ju duhet të paguani një tarifë pasiviteti nëse ndaloni së përdoruri llogarinë. Ne nuk mund ta quajmë tarifën e pasivitetit një mënyrë për të fituar para. Kjo për shkak se ndodh me kusht kur e mbani llogarinë tuaj të fjetur për më shumë se 12 muaj rresht Deriv ngarkon një tarifë prej $25. Zbatohet vetëm nëse nuk keni vendosur qoftë edhe një tregti të vetme gjatë gjithë asaj periudhe.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Deriv

Standardet e sigurisë së Deriv

Deriv filloi të shërbente me emrin e Binary.com dhe ka fituar miliona investitorë globalisht si klientët e saj. Megjithatë, tani ajo u ofron klientëve të saj risi të ndryshme teknologjike nën emrin e saj 'Deriv'. 

Një tregtar mund të përdorë veçori të tilla si DerivGo, DTrader, DerivX, etj., midis shumë prej veçorive të tij të pronarit. Ai ofron zgjedhjen e aseteve të shumta që variojnë nga stoqet, monedhat dhe madje edhe mallrat. Deriv është i disponueshëm në shumë vende dhe baza e saj e klientëve përhapet në të gjithë globin. Ndërmjetësi ka klientë nga Australia, Tajlanda, Afrika e Jugut, Britania e Madhe, Gjermania etj.

Ai ofron një llogari demo falas përpara se të fillojë me tregtinë aktuale. Pra, mund të provoni veçoritë e tij dhe të praktikoni përpara se të merreni me fondet aktuale. Deriv gjithashtu qëndron përpara konkurrentëve të tij në ofrimin e sistemeve të ndryshme të pagesave. Ai madje pranon rampë Fiat-on dhe kripto-portofol.

Përfundim - Deriv nuk e fsheh se si i fiton paratë e tij

Fitimi i parave është një nevojë e zakonshme si për tregtarët ashtu edhe për ndërmjetësit. Sidoqoftë, jo të gjithë ndërmjetësit kanë një mënyrë të pastër fitimi. Disa madje marrin të përfshirë në baste të kryqëzuara dhe të shënuara. Disa ndërmjetës mund të ngarkojnë tarifa shtesë sa herë që një tregti fiton një tregti, ndërsa të tjerët mund të mbajnë tarifat e tërheqjes dhe depozitimit. Deriv është një ndërmjetës që mban të gjitha tarifat e tij në intervalin më të ulët të mundshëm. Për më tepër, ai nuk fiton përmes depozitave dhe tërheqjeve tuaja, duke e bërë atë një ndërmjetës të besueshëm.

➨ Regjistrohu me Deriv falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment