Opsionet binare në Egjipt: A është e ligjshme? - Ndërmjetësit dhe platformat më të mira

Kryefjala në tregjet financiare në ditët e sotme është "Opsionet binare." Vetë fjala "Binar" tregon se mund të ketë dy rezultate: fitim ose humbje. Në Egjipti gjithashtu, është në trend, dhe shumë njerëz po investojnë një sasi të mirë ose të madhe në këto opsione binare. Dikush mund të investojë për një kohë të shkurtër ose një periudhë më të gjatë.

opsionet binare egjipt

Ka shume Agjentët e opsioneve binare për të zgjedhur, por ju duhet të bëni tuajën kërkimore përpara se të investoni në ndonjë ndërmjetës mashtrues. Paqëndrueshmëria e këtij lloji të tregtimit është që ju ose mund të arrini 92% e depozitës suaj ose humbni gjithçka. Ne kemi kryer një hulumtim të plotë dhe kemi përzgjedhur disa nga ndërmjetësit më të mirë në Egjipt.

Atje jane rregulloret financiare që nuk lejojnë instrumente të tilla financiare. Do të mësoni gjithçka si ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare, rregulloret financiare dhe përfitimet që mund të korrni më tej në këtë artikull. Pra, pa asnjë vonesë, le të presim në ndjekje.

A janë të ligjshme opsionet binare në Egjipt?

Tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është i ligjshëm, pasi autoriteti i vendit nuk ka vendosur asnjë rregullore të tillë deri më sot. Autoritetet e menaxhimit financiar të Vendi ka vendosur disa rregullore për kontrollin e qasjeve investuese dhe tregtare të vendit. Por ata nuk kanë propozuar ndonjë ndalim apo kontroll të rreptë për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. 

Shumica vende kanë ndaluar dhe rregulluar tregtimin e opsioneve binare brenda vendeve të tyre. Egjipti nuk ka ndërmend ta bëjë këtë për hir të ruajtjes së ekonomisë së vendit. Një popullsi e madhe e Egjiptit po fiton mjaftueshëm para për të jetuar me mjetet e jetesës. Dhe nëse ata japin pëlqimin e tyre për të provuar fatin e tyre të kontrolluar në tregtimin e opsioneve binare, atëherë autoritetet nuk ndërhyjnë në kundërshtimin e të njëjtës. 

Rregulloni

Autoriteti Rregullator Financiar (FRA) i Egjiptit merr kontrollin e të gjitha aktiviteteve të rëndësishme financiare në të gjithë vendin. Ata marrin kontrollin e të gjitha tregjeve financiare jobankare dhe i rregullojnë ato për optimizim më të mirë. Ata mbrojnë të drejtat e të gjithë aktorëve brenda vendit dhe propozojnë rregulla për të garantuar transparencën dhe efikasitetin e këtyre tregjeve. 

FRA synon të licencojë subjekte të ndryshme për të operuar me veprimtari financiare jobankare. Gjithashtu, inspekton edhe agjentët dhe subjektet që ofrojnë shërbime për qytetarët egjiptianë për tregtimin me aktivitete financiare jo-bankare. Pra, mund të konkludoni se Tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është shumë i ligjshëm që ju të filloni me të. 

Si të tregtoni opsionet binare në Egjipt?

Tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është shumë i ligjshëm, por nuk ka ndërmjetës vendas që qytetarët të fillojnë me të. Ndaj pyet autoriteti rregullator i vendit Tregtarët egjiptianë për të kërkuar ndërmjetës të rregulluar në det të hapur për të përmbushur nevojat e tyre tregtare. Ka shumë ndërmjetës në det të hapur në industri përtej kufijve ndërkombëtarë, gjë që e bën të vështirë për njerëzit zgjedhjen. Prandaj, këtu janë disa nga faktorët thelbësorë për të ndihmuar tregtarët egjiptianë të vendosin ndërmjetësin më të mirë në det të hapur për nevojat e tyre tregtare:

#1 Kontrollo për rregullim

Së pari, duhet të kontrolloni nëse platforma e ndërmjetësit ka rregulloren për të funksionuar në vendin tuaj apo jo. Ata duhet të kenë IFMRRC, CySEC dhe rregullore të tjera të tilla për të siguruar ligjshmërinë e ofrimit të shërbimeve. Ju mund të kontrolloni faqen e tyre zyrtare të internetit dhe të rishikoni faqet e internetit për të marrë informacion të saktë të licencimit për vërtetim të mëtejshëm. 

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Lexoni termat dhe kushtet

Mbani në mend të lexoni termat dhe kushtet e ndërmjetësit. Kjo është për shkak se aspektet e tregtimit financiar të ofruara nga një ndërmjetës mund të kenë disa boshllëqe në kushtet e tyre. Këto boshllëqe mund t'ju kushtojnë komision shtesë ose mund të gjenerojnë humbje për ju. Pra, është më mirë t'i kaloni ato me përparësi. 

terma kuotash
shembull për termat

#3 Disponueshmëria e mjeteve të tregtimit

Gjëja tjetër e rëndësishme për t'u marrë parasysh është disponueshmëria e mjeteve të tregtimit. Nëse jeni fillestar në tregtimin e opsioneve binare në Egjipt, atëherë nuk mund të prisni thjesht të shkoni mirë me platformën dhe të bëni tregti të suksesshme. Do t'ju duhen disa mjete tregtare për të përcaktuar saktësinë e qasjes suaj tregtare. 

veglat e opsionit iq

#4 Kontrollo për llogari demo

Mos shkoni për agjentët në det të hapur që nuk po ju ofrojnë një llogari demo. Gjithmonë duhet të merrni një llogari demo për të praktikuar aftësitë dhe strategjitë tuaja. Ai do të përmirësojë njohuritë dhe qasjen tuaj në lidhje me tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. 

llogari demo e opsionit iq
› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#5 Tregtimi i aktiveve

Ju duhet të merrni një bollëk opsionesh për asetet për të tregtuar. Shumica e ndërmjetësve do të kenë një listë aktivesh si forex, kripto, mallra, indekse dhe të tjera për t'u dhënë fleksibilitet tregtimit egjiptianëve. Pra, kërkoni ndërmjetësit që mund t'ju ofrojnë të njëjtën gjë dhe të ecni përpara me zakonet tuaja tregtare. 

asetet e opsionit iq

#6 Fleksibiliteti i tërheqjes dhe depozitave

Gjëja e fundit që duhet të keni parasysh është komoditeti dhe fleksibiliteti i depozitimit dhe tërheqjen e fondeve. Platforma e ndërmjetësit duhet të bashkëpunojë me shumicën e ofruesve të pagesave për të ndihmuar në ofrimin e paqëndrueshmërisë në drejtim të depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në/nga llogaria e ndërmjetësit. 

Këta janë disa nga faktorët që duhet të merrni parasysh në mënyrë që t'ju ndihmojnë të zgjidhni ndërmjetësin më të mirë për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. Ndërsa keni zgjedhur ndërmjetësin tuaj, tani është koha që ju të mësoheni me hapat ose procesin e qasjes për këtë format tregtimi. Hapat janë:

tërheqja e opsionit iq
 1. Pas regjistrimit, ju duhet të bëni depozitën minimale, sipas politikës së ndërmjetësit. Dhe më pas, ju mund të zgjidhni aktivin e zgjedhur me të cilin dëshironi të tregtoni. 
 2. Kur ti zgjidhni aktivin, grafiku me çmimin e tij të tregut do të shfaqet në faqen kryesore. Ky grafik do t'ju tregojë luhatjen e çmimit të aktivit brenda tregut për një dritare të madhe. Ju mund ta ndryshoni këtë dritare kohore për të bërë vëzhgime dhe analiza të sakta për parashikime më të mira ose qasje tregtare. 
 3. Tani ju duhet zgjidhni datën e skadencës për tregtinë që do të filloni. Data e skadencës do të vendosë dritaren e tregtisë suaj. 
 4. Lëvizni më tej në caktoni shumën e tregtisë që dëshironi të investoni. 
 5. Tani, ju duhet të parashikoni nëse çmimi i një aktivi do të lëvizë lart ose poshtë brenda datës së skadencës që keni zgjedhur. Zgjidhni butonin e duhur sipas parashikimit tuaj, dhe tregtia juaj është e hapur. 
› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë IQ Option në Egjipt

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Prandaj, kjo është mënyra se si mund të kërkoni opsione binare për të tregtuar Egjiptin pa asnjë sherr. Zgjedhja e ndërmjetësit të duhur është e rëndësishme, dhe pjesa tjetër gjithçka udhëhiqet brenda tij! 

Ekspert-Opsion-porosi-maskë

Lista e 5 ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare në Egjipt

Nëse jeni nga Egjipti dhe dëshironi të filloni tregtimin e opsioneve binare, shkoni me një nga ata ndërmjetës:

 1. IQ Option
 2. Expert Option
 3. Pocket Option
 4. Olymp Trade
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
/
Rendimenti: 97%+
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4.8/5
12345
VFSC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
VFSC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Le të zbulojmë se cilat janë Pro dhe kundra të çdo ndërmjetësi.

➥ Më e mira për tregtarët egjiptianë: Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#1 IQ Option

Kjo shoqëri brokerimi filloi veprimtarinë e saj në vitin 2013. Është një nga ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare dhe renditet No#1 në mbi 28 vende. Kjo kompani është e vendosur në St. Vincent & Grenadines.

IQ Option le të tregtojnë tregtarët Opsionet binare dhe dixhitale, ETF, aksione, Kriptovalutat, Forex, dhe Mallra dhe Oferta Kontratat për Diferenca (CFD) për disa instrumente financiare me kërkesë.

Uebfaqja zyrtare IQ Option

Kjo kompani brokerimi ofron llogaritë demo, depozitë minimale, dhe metoda të lehta të tërheqjes për tregtarët në mbarë botën. Tregtarët mund të përdorin faqen e internetit të kompanisë ose aplikacionin celular. Të dy kanë një ndërfaqe miqësore për përdoruesit për një përvojë të qetë. 

Me shume se 300 pasuri janë të disponueshme për tregtarët për të investuar. Do t'ju caktohet një llogari demo me para virtuale prej $10,000 për të përfituar nga platforma inovative. Dikush mund të përmirësojë aftësitë e tyre duke tregtuar me këtë llogari virtuale. Pasi të keni depozituar një minimale $10 tarifë, ju mund të filloni tregtimin me një shumë minimale prej $1. Ka kaq shumë asete të njohura ku mund të investoni dhe të parashikoni lëvizjet e çmimeve.

pulti i opsionit iq

Faqja e internetit dhe aplikacioni celular janë krijuar për operacione të lehta tregtare me mjetet më të fundit analitike. Ai gjithashtu shfaq grafikët, grafikët dhe treguesit që ndihmojnë tregtarët të kuptojnë tregun. Edhe një tregtar i ri ose me përvojë mund të tregtojë në mënyrë efikase me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

Ajo ka mjete të avancuara si Mesataret Lëvizëse, Stokastika, MACD (Divergjenca e Mesatareve Lëvizëse të Konvergjencës), Treguesi CCI dhe Banda Bollinger.

Kjo platformë e vlerësuar me çmime ju lejon të tregtoni opsione binare duke pasur një koha e skadimit prej 60 sekonda deri në 5 minuta. Fakti i rëndësishëm është se ju mund të tregtoni në fundjavë, si dhe me aktive të zgjedhura. Në kohën kur ky artikull po shkruhet, ai tashmë ka 80,565,500 përdorues të regjistruar. Ajo ka 1,800,000+ tregtarë aktivë të përditshëm dhe një vëllim të përafërt mujor të investimeve prej $380,000,000. Mesatarisht, $10,000,000 tërhiqet çdo muaj nga tregtarët.

➥ Më e mira për tregtarët egjiptianë: Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Expert Option

Expert Option u themelua në 2014 dhe e ka selinë në Port Vila, Vanuatu. Është një platformë e besuar regjistruar me VFSC (Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu) me nr licence 15014 dhe FMRRC.

Faqja e internetit Expert Option

Po fiton popullaritet dhe ka mbi 70 milion plus përdorues të regjistruar. Më shumë se 30 milion marrëveshje ekzekutohen çdo muaj. Kriptimi i të dhënave përfshin algoritmet më të fundit për të mbrojtur të dhënat tuaja. Njerëz nga 48 vende të ndryshme tregtojnë në këtë platformë.

Pasi të regjistroheni, mund të tregtoni me një llogari demo për të kuptuar më mirë platformën. Ndërfaqja e platformës është aq e lehtë sa që edhe fillestarët mund të tregtojnë si profesionistë. Ekzistojnë 6 llogari të ndryshme tregtare si Micro, Basic, Silver, Gold, Platinum dhe Exclusive. Depozita minimale e çdo llogarie ndryshon dhe për llogarinë ekskluzive është vetëm në Ftesë.

shandanë me opsione eksperte

Opsionet e tjera binare përdorin platformat SpotOption ose TechFinancials, ndërsa Expert Option ka zhvilluar platformë me porosi. Expert Option platforma ofron furnizime të sakta të çmimeve, ekzekutim të shpejtë rrufe dhe madje edhe Tregtim në fundjavë. Pasi të jeni regjistruar, do të njiheni me çmimin aktual të aktivit tuaj në kohë reale. Aty eshte nje grafiku në mes i cili është krijuar për t'ju treguar çmimin aktual dhe madje edhe çmimin e mëparshëm. Grafikët mund të ndahen në gjysmë për të shfaqur 2 tregje të ndryshme.

Dikush mund të zgjedhë nga llojet e grafikëve qirinj, shufra, linja dhe zona. Ai siguron 8 tregues si RSI, MACD, Parabolic SAR, Awesome Oscillator, Alligator, bandat Bollinger dhe Fractal.

➥ Regjistrohu me Expert Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Pocket Option

Pocket Option u themelua në 2017 nga Gembell Limited. Ajo ka selinë në Ishujt Marshall dhe është e rregulluar nga IFMRCC (Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Ndërkombëtarë Financiar). Specialistët e FinTech me një ekip të fortë IT vazhdojnë të përditësojnë rregullisht faqen/aplikacionin dhe ofrojnë informacione për tregtarët. Me më shumë se 10 milionë përdorues të regjistruar, po rritet me ritme të shpejta.

Faqja e internetit Pocket Option

Edhe pse disa skeptikë besojnë se tregtimi i opsioneve binare është një rrezik, Pocket Option i ka vërtetuar ata gabim. Është argëtuese tregtimi me këtë ndërmjetës të opsioneve binare pasi platforma ka një ndërfaqe të fuqishme dhe të lehtë për të fillestare dhe ekspertët njësoj. Mund të krijoni lehtësisht një llogari dhe të filloni të tregtoni me a llogari demo për ACE lojën tuaj.

Platforma u ofron tregtarëve mbi 100 asete dhe mënyra të ndryshme pagese për egjiptianët dhe tregtarët ndërkombëtarë. Tregtarët e SHBA dhe MB lejohen gjithashtu të tregtojnë në këtë platformë. Do të merrni një 50% bonus kur filloni tregtimin e drejtpërdrejtë. Kjo platformë ofron pagesa më të larta kur krahasohet me agjentët e tjerë të opsioneve binare.

Tregtimi Pocket Option

Pocket Option ofron vetëm një lloj tregtie që është "i lartë / i ulët." Kjo është tregtia më e shpejtë dhe ofron kthime të mira. Kjo platformë është më e mira për tregtarët që duan kthime të menjëhershme në investimet e tyre. Gjithçka që tregtari duhet të bëjë është të parashikojë nëse çmimi i aktivit do të rritet lart ose do të bjerë poshtë. Ekziston një afat kohor i caktuar për çdo tregti duke filluar nga 60 sekonda, dhe më e gjata është 4 orë.

Faqja e internetit e kompanisë thotë se pagesa më e lartë që mund të marrë një tregtar i opsioneve binare është 218%, dhe më e ulëta do të jetë 50%. Por sipas fakteve, ndërmjetësit mund të ofrojnë kthime vetëm deri në 200%. Tregtarët në Pocket Options me siguri do të marrin kthime nga 80% në 100% nëse tregtia e tyre e lartë/e ulët është e suksesshme.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#4 Olymp Trade

Olymp Trade Eshte nje ndërmjetësi i njohur i opsioneve binare dhe ka një prani në 139 vende. Sidoqoftë, platforma e saj nuk është e disponueshme për qytetarët e BE-së (të gjitha vendet), Australinë, SHBA, Kanada, Japoni, Izrael dhe MB. Ishte themeluar në vitin 2014 dhe e ka selinë në Shën Vincent dhe Grenadine. Ai ka mbi 60 milion përdorues në të gjithë globin. Është i regjistruar dhe i certifikuar nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar (IFC).

tregtia olimpike

Për fillestarët, a llogari tregtare demo është i disponueshëm dhe ju mund të tregtoni me para virtuale për të kuptuar më mirë tregun. Olymp Trade është gjithashtu pjesë e një organizate ndërkombëtare që zbulon çdo aktivitet mashtrues dhe tregtari merr një kompensim prej $20,000 në para të botës reale. 

Tregtimet me kohë fikse është gjithashtu një nga opsionet më të mira të tregtimit në këtë platformë. Është një ndërmjetës i certifikuar i klasës "A", kështu që të dhënat tuaja do të jenë të sigurta. Në vitin 2018 mori “Platformën më të mirë të tregtimit” nga Le Fonti. Ky ndërmjetës i opsioneve binare ka rregulluar gjithçka fillestare dhe ekspertët njësoj.

tregtia olimpike

Dikush mund të tregtojë me Mbi 70 asete të pranishëm në platformë. Ato kryesore janë indekset, kriptomonedha, mallrat dhe stoqet. Aty eshte nje tarifë minimale shumë e vogël e depozitës që do të duhet të paguani për të filluar tregtimin Live. Ju madje mund të filloni tregtimin me një shumë minimale prej $1.

Platforma ka mbi 25,000 tregtarë aktivë që tregtojnë çdo ditë. Qarkullimi i Olymp Trade vlerësohet të jetë $175 milion. Ka një mori treguesish që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni një aktiv për tregtim.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është një ndërmjetës i opsioneve binare në Egjipt?

Na tregoni një person që nuk do të donte të fitonte para shtesë në një periudhë të shkurtër. Epo, nëse tregtoni me kujdes, opsionet binare do t'ju ndihmojnë të korrni fitime. Tregtarët egjiptianë po bëhen më aktivë në tregtimin e opsioneve binare vitet e fundit. Opsionet e tregtimit afatshkurtër dhe afatgjatë janë një hit në vend.

ndërmjetës të opsioneve binare në Egjipt

Opsionet binare, si kudo tjetër, janë të njëjta. Ai bazohet në parashikime. Nuk ka asnjë mundësi për të fituar çdo herë, pasi është një tregti shumë e paqëndrueshme, por fitimprurëse. Brokerat e opsioneve binare në Egjipt po ofrojnë bonuse, turne dhe promovime, gjë që është joshëse. Kjo formulë nga platformat ka parë që shumë tregtarë të rinj aktivë të regjistrohen në këto platforma.

Llogaritë demo, llogaritë e drejtpërdrejta me tarifat minimale të depozitave dhe shumën minimale të tregtimit, pa komision për depozitat ose tërheqjet (vetëm disa platforma e ofrojnë këtë) janë disa nga veçoritë e këtyre ndërmjetësve të opsioneve binare për egjiptianët. Ka shumë asete nga të cilat mund të zgjidhni dhe tregtoni.

Ju mund të vini bast në nivelin e lartë/të ulët të tregut. Rezultati mund të shkojë në rrugën tuaj, ose ju mund të humbni shumën e investuar. Ky artikull ju ndihmon të kuptoni tipare të ndryshme të ndërmjetësve kryesorë dhe të besueshëm të opsioneve binare në Egjipt.

Tregtarët mund të tregtojnë mallra, aksione, monedha, kriptomonedha, indekse dhe shumë të tjera. Ju duhet të hulumtoni tërësisht dhe të merrni një rrezik të llogaritur për të investuar në kohën e duhur.

➥ Më e mira për tregtarët egjiptianë: Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregulloret në Egjipt

FRA merr kontroll të lartë për të siguruar që ndërmjetësit e opsioneve binare nuk kryejnë aktivitete mashtruese brenda këtij formati tregtar. Prandaj, autoriteti u ka kërkuar qytetarëve që të mos marrin shërbime të tregtimit të opsioneve binare nga agjentët vendas. Dhe për shkak të këtij vendimi, nuk ka asnjë ndërmjetës vendas për të njëjtën gjë. 

Rregullorja e FRA - https://fra.gov.eg/en/about-us/

Egjiptianët mund të fillojnë me tregtimin e opsioneve binare të tyre në Egjipt duke u mbështetur në ndërmjetësit në det të hapur. FRA nuk ka një rregullore të tillë për të ndaluar këtë format tregtimi, por vazhdimisht ngre paralajmërime për të ndërgjegjësuar njerëzit për rreziqet e tij. FRA po merr të gjitha masat e mundshme për të shtypur mundësinë e mashtrimit nga ndërmjetësit e parregulluar. 

Në fakt, FRA u ka dhënë udhëzime edukative egjiptianëve mbi ndryshimin midis ndërmjetësve të rregulluar dhe të parregulluar. Ndërmjetësuesit e rregulluar janë platformat që kanë licenca ndërkombëtare për të ofruar shërbime në vendet e lejuara. Nga ana tjetër, ndërmjetësit e parregulluar janë ata që nuk kanë ndonjë licencë autoriteti specifik për të operuar në vende të ndryshme. 

Agjentët e parregulluar mund të prodhojnë licenca të rreme për të fituar besimin tuaj. Dhe ata mund t'ju mashtrojnë për të hequr të gjitha paratë tuaja të depozituara. Prandaj, merrni parasysh kontrollimin e drejtorive të përgatitura nga FRA me një listë të ndërmjetësve të opsioneve binare të rregulluara dhe të parregulluara. Për më tepër, ju gjithashtu mund të kontrolloni vlerësimet, rishikimet dhe praninë në treg të një ndërmjetësi për të ditur vërtetësinë e tij. 

FRA sugjeron që të bëni pjesën tuaj të hulumtimit përpara se të mund t'i besoni ndonjë prej ndërmjetësve. FRA shqetësohet për propozimin e mbrojtjes për të drejtat e investitorëve të tregut jo-bankar. Për më tepër, FRA nuk ka ndërmend të mbajë larg egjiptianët nga aspektet tregtare, por ju ndihmon duke përhapur ndërgjegjësimin dhe kulturën e investimeve. 

Vendet pranë Egjiptit

Vendet pranë Egjiptit
Vendet pranë Egjiptit

Egjipti është një vend i vendosur në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme. Nëse jetoni ose punoni në ndonjë nga këto vende, mund t'ju interesojë edhe informacioni mbi tregtimin e opsioneve binare në këto vende. Ndiqni lidhjen e mëposhtme për të marrë informacionin nga ne.

Këtu janë vendet që rrethojnë Egjiptin:
Libinë
Sudani

Përfundim: Tregtimi i opsioneve dixhitale është i disponueshëm në Egjipt

Ky artikull i detajuar bazohet në vlerësimet e klientëve dhe bazën e përdoruesve të ndërmjetësve të opsioneve binare ne Egjipt. Të gjithë ndërmjetësit e listuar më sipër janë origjinale dhe ofrojnë transparencë gjatë tregtimit. Ju duhet të hulumtoni dhe të zgjidhni me cilin ndërmjetës do të regjistroheni.

Tregtimi i opsioneve binare është fitimprurës, por ka edhe rreziqe më të larta. Kështu që ju duhet të studioni aktivin dhe të investoni me mençuri, përndryshe do të humbni të gjithë investimin tuaj.

➥ Më e mira për tregtarët egjiptianë: Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Write a comment