Opsionet binare në Evropë: A është e ligjshme? +3 agjentët më të mirë

Shënim:

Ky material nuk është i destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA. Me shume informacion: https://www.esma.europa.eu/

Të gjithë ndërmjetësit e opsioneve binare për tregtarët evropianë janë nën rregullimin e Kuadri rregullator financiar i Bashkimit Evropian. Ata janë duke optimizuar ofertat e tyre të shërbimit, pagesat, ndërfaqja tregtare, disponueshmëria e mjeteve dhe të gjitha veçoritë e tjera, për të fituar më shumë ekspozim nga tregtarët. 

Agjentët e opsioneve binare për tregtarët evropianë

Origjinaliteti i një ndërmjetës i opsioneve binare në Evropë është ajo në të cilën duhet të investohet. Brokerët janë kanalet ndërmjetësuese që ju ndihmojnë të vendosni paratë tuaja në aspektet e tregtimit të opsioneve binare. Nëse basti juaj është i saktë, ju fitoni shpërblimin! Nëse e keni gabim, atëherë humbni të gjitha paratë tuaja të investuara. Tregtimi i opsioneve binare është fitimprurës, por rreziku është gjithashtu i lartë.

Prandaj, është e qartë se ju duhet konsideroni shumë faktorë për të gjetur ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare në Evropë. Epo, ky artikull është këtu për t'ju ndihmuar të kurseni kohën tuaj të kërkimit. Këtu është lista e 3 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare, veçanërisht për tregtarët evropianë. Gjithashtu, ky artikull do të mbulojë të gjitha detajet e këtyre tre ndërmjetësve për t'ju ndihmuar të vendosni më të mirën!

A është e ligjshme Tregtimi Binar në Evropë?

Meqenëse tregtarët evropianë janë të interesuar tregtimi i opsioneve binare, ligjshmëria e tyre duhet të ketë një pasqyrë të qartë. Tregtarët evropianë mund të tregtojnë opsione binare, por rregullatorët nuk e kanë legalizuar plotësisht tregtimin. Ndalohet shitja e opsioneve binare tek tregtarët nga Evropa rregullatori ESMA!

Për më tepër, disa ndërmjetës binarë kanë origjinë evropiane. Shumë organe rregullatore gjithashtu mbikëqyrin ndërmjetësit që operojnë brenda tregjeve evropiane. 

Pra, tregtarët evropianë janë të lirë të tregtojnë opsione binare, por kjo nuk është plotësisht e ligjshme. 

Një udhëzues hap pas hapi për tregtarët e opsioneve binare në Evropë

Tregtarët mund të tregtojnë opsione binare pasi ta gjejnë veten një ndërmjetës të njohur të opsioneve binare. Tregtimi i opsioneve binare në tregun evropian kërkon që tregtarët të ndërmarrin disa hapa. 

Detyra e parë që duhet të kryejë një tregtar evropian është të gjejë vetë ndërmjetësin e duhur të opsioneve binare. 

#1 Zgjidhni një ndërmjetës opsionesh binare që ofron shërbime në tregun evropian

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

X
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
X
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
Përparësitë:
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Oferta:

Meqenëse tregu evropian nuk është i pavëmendshëm për tregtimin e opsioneve binare, shumë ndërmjetës ofrojnë shërbimet e tyre në Evropë. Megjithatë, zgjedhja e një ndërmjetësi në Evropë mund të marrë shumë punë. Kjo është për shkak se tregtarët evropianë mund të përdorin kryesisht dy lloje agjentësh në treg - të vërtetë dhe të rremë. Pra, bërja e zgjedhjes së duhur është shqetësimi kryesor i çdo tregtari.

Nga të gjithë ndërmjetësit e opsioneve binare të Evropës, tre ndërmjetës shkëlqejnë në ofrimin e shërbimeve të avancuara për tregtarët. Kjo perfshin

Quotex

Quotex në Evropë
Quotex në Evropë

Emri Quotex shfaqet në listën e ndërmjetësve të shkëlqyer të opsioneve binare për shkak të shërbimeve të tij. Ky ndërmjetës shkëlqen në ofrimin e shërbimeve të avancuara për tregtarët. Për më tepër, operacionet e Quotex janë më të gjera se vetëm në Evropë. 

Ky ndërmjetës operon në mbarë botën për t'u ofruar tregtarëve përfitimet e mëposhtme. 

 • Tregtarët mund të shijojnë arritjen e të gjitha opsioneve binare kryesore në tregjet themelore. 
 • Meqenëse Quotex ka një shtrirje të gjerë, tregtarët mund të kenë akses në shumë asete themelore. 
 • Ata mund të zgjedhin nga platforma të shumta tregtare që Quotex i lejon tregtarët të kenë akses. 
 • Për më tepër, tregtimi përmirësohet me Quotex sepse tregtarët mund të përdorin llogarinë e tregtimit demo. 
 • Materiali edukativ që ofron Quotex është i disponueshëm për të gjithë tregtarët. 

Kështu, tregtarët që shpresojnë të fitojnë para nga tregtimi i opsioneve binare në Evropë mund t'i bashkohen kësaj platforme tregtare pa asnjë problem. 

› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option

Tregtarët gjithashtu mund të shijojnë tregtimin në Pocket Option po aq sa do të kënaqeshin me Quotex. Ky ndërmjetës i opsioneve binare i lejon tregtarët të regjistrohen për një llogari tregtare me një investim të ulët sa $50. Përveç kësaj, shërbimet e shkëlqyera që ofron janë të shkëlqyera për tregtarët në Evropë. 

Le të shqyrtojmë pse Pocket Option është platforma më e mirë tregtare për tregtarët evropianë. 

 • Pocket Option ka një klientelë të gjerë për shkak të veçorive të tij. 
 • Platforma u ofron tregtarëve një ndërfaqe përdoruesi të përsosur dhe pa probleme, duke ua lehtësuar kështu aksesin dhe tregtimin e opsioneve binare. 
 • Tregtarët mund të përdorin Pocket Option llogari demo dhe testoni aftësitë dhe njohuritë e tyre tregtare. Përveç kësaj, ata gjithashtu mund ta përdorin atë për 30 ditë për të improvizuar aftësitë e tyre tregtare. 

Përveç kësaj, Pocket Option është një platformë e shkëlqyer tregtare nga një këndvështrim arsimor. Tregtarët mund të kenë akses në disa webinarë dhe revista tregtare në këtë platformë tregtare. Prandaj, njohuritë e tyre për tregtimin e opsioneve binare rriten. 

› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Focus Option

Focus Option

Një tjetër platformë e shkëlqyer tregtare e opsioneve binare për tregtarët në tregun evropian është Focus Option. Emri Focus Option mund të jetë i ri për shumë tregtarë, por është platforma më e mirë për shkak të të gjitha veçorive të tij. 

Tregtarët në Evropë regjistrohen me Focus Option për arsyet e mëposhtme. 

 • Ky ndërmjetës binar i lejon tregtarët të fillojnë tregtimin e opsioneve binare me një investim të ulët. 
 • Tregtarët shijojnë tregtimin në Focus Option duke aksesuar të gjitha mjetet dhe treguesit teknikë të nevojshëm për të analizuar tregun. 
 • Ata gjithashtu mund të zgjedhin nga disa lloje llogarish që ofron ndërmjetësi. 
 • Tregtarët gjithashtu mund të përdorin Focus Option llogari demo për të marrë një pasqyrë në tregtimin e opsioneve binare. 

Pra, një tregtar evropian duhet së pari të zgjedhë një ndërmjetës të opsioneve binare që ai mendon se i përshtatet kërkesave të tij tregtare. Pastaj, një tregtar mund të vazhdojë me procesin e regjistrimit. 

› Regjistrohu në Focus Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Evropë
Regjistrimi për një llogari tregtare në Evropë

Regjistrimi për një llogari tregtare pas zgjedhjes së një ndërmjetësi përfshin disa hapa për tregtarin. 

 • Vizitoni platformën tregtare të ndërmjetësit të opsioneve binare. 
 • Ju mund të zgjidhni opsionin 'regjistrimi' në faqen e internetit të ndërmjetësit për t'u regjistruar. 
 • Tani, ndërmjetësi do t'ju kërkojë të plotësoni të dhënat tuaja. 
 • Pasi një tregtar të ketë futur të dhënat e tij, ai mund të klikojë në opsionin 'konfirmo' ose 'regjistrohu'. 
 • Më në fund, dërgimi i informacionit tuaj tek ndërmjetësi do ta ketë gati llogarinë tuaj tregtare. 

#3 Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo/live për tregtimin binare në Evropë
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Evropë

Pasi një tregtar të ketë llogarinë e tij tregtare, ai mund të fillojë tregtimin e opsioneve binare. Sidoqoftë, lloji i llogarisë tregtare që do të zgjedhë një tregtar evropian varet nga kjo ekspertizë tregtare.

Për shembull, nëse një tregtar është fillestar, ai mund të tregtojë me të llogari demo. Për më tepër, meqenëse kjo llogari tregtare nuk kërkon që një tregtar të përdorë paratë e tij, ai mund të mësojë të tregtojë opsione binare pa humbur asnjë qindarkë. 

Nëse keni ekspertizë tregtare, mund të zgjidhni të tregtoni drejtpërdrejt me llogarinë tuaj të tregtimit të drejtpërdrejtë. 

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Tani, tregtarët në Evropë duhet të gjejnë një pasuri që duan të tregtojnë. Asetet e tregtimit janë të disponueshme në faqen e internetit të ndërmjetësit dhe ju mund t'i kërkoni ato duke u regjistruar në llogarinë tuaj tregtare. 

Një tregtar duhet të zgjedhë një aktiv themelor të njohur për performancën e tij të jashtëzakonshme evropiane. Do të sigurojë që një tregtar të gëzojë fitimet maksimale. 

#5 Bëni një analizë të duhur

analiza
Bëni një analizë të duhur

Pasi të keni zgjedhur një aktiv themelor, mund të vendosni tregtinë tuaj. Por së pari, ju duhet të gjeni kohën e duhur për të vendosur atë tregti. Një tregtar duhet të dijë gjithashtu çmimin e goditjes që një tregtar mendon se është më i miri për një aktiv themelor. 

Një tregtar evropian mund të përdorë të gjitha mjetet tregtare që ofron ndërmjetësi i tij për të bërë një analizë të duhur. Ju gjithashtu mund të shikoni lajmet dhe tendencat për të njohur mundësitë e tregut. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Evropë

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#6 Vendosni tregtinë tuaj

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Evropë
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Evropë

Pasi një tregtar e njeh aktivin themelor, ai më në fund mund të vendosë tregtinë e tij. Vendosja e një tregtie do t'ju kërkonte të zgjidhni çmimin e goditjes së një aktivi. 

Tregtarët mund të vendosin çmimin e goditjes dhe të zgjedhin një kohë skadimi për aktivin. Bërja e kësaj do ta bënte një tregtar të suksesshëm në vendosjen e tregtisë. 

#7 Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare

Kur skadon tregtia juaj e opsioneve binare, kjo situatë do të ketë vetëm dy rezultate. Një tregtar ose do të fitonte tregtinë e tij të opsioneve binare ose do ta humbte atë me një humbje të rëndë. 

Kështu, ne përsërisim se koha e duhur është shumë e rëndësishme kur një tregtar tregton opsione binare. Këta hapa do t'i lejojnë tregtarët evropianë të tregtojnë me sukses opsionet binare. 

Metodat e pagesës të disponueshme për tregtarët në Evropë

Tregtimi binar në Evropë kërkon që tregtarët të zgjedhin një ndërmjetës binar dhe të regjistrohen për një llogari të drejtpërdrejtë. Pas kësaj, një tregtar mund të financojë llogarinë e tij tregtare me metodat e mëposhtme të pagesës. 

Transfertat bankare

Tregtarët mund të përdorin llogaritë e tyre bankare evropiane për të vendosur disa para në llogaritë e tyre tregtare. Financimi i transfertave bankare është i lehtë dhe të gjithë ndërmjetësit binare evropianë e mbështesin atë. 

Kriptovaluta

Ethereum, Bitcoin, Litecoin, etj., janë ndër shumë kriptomonedha që mund të përdorin tregtarët evropianë. 

Kartat 

Tregtarët mund të përdorin gjithashtu kartat e tyre, të tilla si Visa, Master Card ose Maestro, për të financuar llogaritë e tyre të tregtimit të drejtpërdrejtë. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Evropë

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Kuletat elektronike

Kuletat elektronike po bëhen gjithnjë e më të njohura në mesin e tregtarëve si një opsion i preferuar financimi. 

Si depozitoni dhe tërhiqni?

Njohja se si të depozitoni dhe tërhiqni fonde nga llogaria juaj tregtare e bën më pak sherr. 

Procesi i depozitimit

Kur tregtarët ndjekin disa hapa të thjeshtë, ata lehtë mund të depozitojnë fonde në llogarinë e tyre të tregtimit të drejtpërdrejtë. 

 • Për të depozituar, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit ose hapni aplikacionin. 
 • Hyni në llogarinë tuaj tregtare.
 • Klikoni në opsionin 'depozitoni fonde' ose 'shtoni fonde' që ofron ndërmjetësi. 
 • Shkruani shumën e depozitës
 • Zgjidhni një mënyrë pagese
 • Vërtetoni pagesën

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

Procesi i tërheqjes

Për të tërhequr fonde, tregtarët në Evropë mund të ndjekin këto hapa. 

 • Zgjidhni opsionin "tërheq fonde" ose "tërheq fondet e mia" në panelin e kontrollit. 
 • Futni shumën që dëshironi të hiqni. 
 • Zgjidhni një metodë tërheqjeje. 
 • Paraqisni kërkesën

Ndërmjetësi do të përpunojë kërkesën tuaj për tërheqje sapo të marrë një kërkesë për të njëjtën gjë. Zakonisht, ndërmjetësve u duhen më pak se 24 orë për të përpunuar kërkesën tuaj. Megjithatë, kohëzgjatja që merrni fondet tuaja mund të varet nga mënyra e zgjedhur e pagesës. 

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Evropë

Përpara se të tregtoni binar në Evropë, është e rëndësishme të njiheni me të mirat dhe të këqijat e tij. 

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:

 • Tregtimi i opsioneve binare është shumë i njohur në Evropë. 
 • Agjentë të shumtë zgjerojnë shërbimet e tyre në Evropë. 
 • Tregtarët mund të mësojnë tregtimin e opsioneve binare në llogarinë demo në internet që ofron ndërmjetësi. 
 • Procesi i mësimit të tregtimit të opsioneve binare është më pak kohëzgjatje. Këto janë më të thjeshtat nga të gjitha format e tregtimit. 
 • Shumica e kombeve evropiane lejojnë tregtarët e tyre të kënaqen me tregtimin e opsioneve binare.

Disavantazhet e tregtisë binare janë:

 • Tregtimi i opsioneve binare përfshin shumë kohë dhe përpjekje për çdo tregtar. 
 • Një tregtar nuk mund të bëjë tregti me opsione binare verbërisht. Në vend të kësaj, ai duhet të hulumtojë duke përdorur të gjitha mjetet e tregtimit dhe treguesit teknikë përpara se t'i tregtojë ato. 
 • Ekzistojnë vetëm dy rezultate të tregtimit të opsioneve binare. Kështu, një tregtar mund të presë vetëm një qindarkë nëse propozimi i tij është i saktë. 

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Evropë

rreziqet të përfshirë në tregtimin e opsioneve binare janë si më poshtë. 

 • Tregtimi i opsioneve binare mund të mos jetë i përshtatshëm për disa tregtarë. Mund të ketë shumë kohë që disa tregtarë të mësojnë se si t'i tregtojnë ato. 
 • Tregtimi i opsioneve binare ndonjëherë mund të duhet të jetë më i besueshëm. 
 • Meqenëse opsionet binare kanë një të kaluar të errët, ato mund të kenë një të ardhme të zymtë. 
 • Tregtarët ndonjëherë mund të bien viktimë e ndërmjetësve që janë mashtrues.

Përfundim: Tregtimi Binar është i disponueshëm në Evropë

Tregtimi i opsioneve binare në Evropë u lejon tregtarëve të shijojnë fitime të mëdha. Megjithatë, kjo varet nga aftësitë dhe ekspertiza e tregtarëve. Përveç kësaj, një tregtar duhet gjithashtu të zgjedhë ndërmjetësit më të mirë për të marrë shërbime të jashtëzakonshme. Në ditët e sotme ju mund të bëni tregti me opsione binare duke u regjistruar në një vend tjetër, për shembull Bahamas. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohet se kjo nuk është një metodë e sigurt.

Edhe pse tregu evropian ka disa ndërmjetësit e opsioneve binare, tre ndërmjetësit që diskutuam ofrojnë shërbimet më të mira. Quotex, Pocket Option dhe Focus Option përmirësojnë përvojën tregtare të një tregtari duke u ofruar atyre shërbimet më të mira. Pra, një tregtar evropian mund të regjistrohet me këta ndërmjetës dhe të fillojë udhëtimin e tij tregtar. 

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me opsionet binare në Evropë:

A ka rrezik tregtimi binar në tregun evropian?

Tregtimi i opsioneve binare do të përfshijë rrezik, pavarësisht se ku i tregtoni ato. Një tregtar që dëshiron të fitojë fitime duke tregtuar opsione binare do të jetë gjithmonë i kujdesshëm kur vendos tregtinë e tij. Një analizë e duhur kërkimore dhe tregtare do të jetë shpëtimi i tregtarit nga të gjitha humbjet që mund ta presin atë. 

Cilat platforma ofrojnë ndërmjetësimin më të mirë të opsioneve binare në Evropë?

Tregu evropian ka shumë ndërmjetës të opsioneve binare që ofrojnë shërbimet më të mira. Sidoqoftë, një tregtar evropian mund të zgjedhë midis Quotex, Pocket Option dhe Focus Option. Këta ndërmjetës janë më të mirët dhe plotësojnë çdo nevojë të investitorëve.

Si mund ta bëj të denjë tregtimin binare?

Një tregtar mund ta bëjë tregtimin e opsioneve binare të denjë duke zgjedhur ndërmjetësin e duhur dhe, më në fund, aktivin më të mirë themelor. Para se të vendosë tregtimin e opsioneve binare, një tregtar duhet të kuptojë se është vetëm një analizë teknike që do të ndihmojë një tregtar në të ardhmen. Në këtë mënyrë, një tregtar fiton më shumë fitime dhe e bën tregtimin binare të denjë. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët evropianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment