Si të fitoni para me Exnova - Këshillat tona

Tregtimi në Exnova ose ndonjë platforma të tjera tregtare kërkon aftësi dhe ekspertizë. Pa dyshim, Exnova ofron kushte të shkëlqyera tregtimi për tregtarët. Sidoqoftë, nëse një tregtar nuk përdor veçoritë e ofruara nga ndërmjetësi, fitimi i parave në Exnova mund të duket si një ëndërr largpamëse. 

Nëse e keni provuar fatin në Exnova dhe nuk ju ka dalë mirë, ky udhëzues do t'ju ndihmojë të dini se ku keni gabuar. Ne do t'ju tregojmë se si të veproni si një tregtar me përvojë në Exnova dhe të fitoni para. Nëse pyesni veten, 'A mund t'ju bëjë Exnova të pasur?"Përgjigja është po. Një tregtar ka nevojë vetëm për këshillat e duhura për t'u ndjekur.

Si të fitoni para me Exnova - Këshillat tona
› Regjistrohu falas me Exnova dhe fillo të fitosh para!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A mund të fitoni para me Exnova?

Fitimet në Exnova
Exnova u ofron tregtarëve mundësinë për të fituar fitime të konsiderueshme

Sigurisht, çdo tregtar mund të fitojë para me Exnova. Ai ofron shumë asete themelore për tregtarët për të tregtuar. Tregtarët mund të përdorin shumë mjete, teknike Treguesit Exnovaetj., për të përcaktuar planin e tyre të tregtimit. Pra, nëse një tregtar lëviz si duhet, ai mund të fitojë para me Exnova. 

Exnova ka fuqinë për të pasuruar një tregtar. Megjithatë, nëse një tregtar fiton para varet vetëm nga aftësitë dhe ekspertiza e tij tregtare. Shumica e tregtarëve bëjnë shumë gabime gjatë tregtimit në internet. 

Këto gabime i fut në humbje në vend që të fitoni para. Për shembull, disa tregtarë mund të kënaqen me tregtimin e tepërt në Exnova. Të tillë vendimet nuk janë të frytshme në botën tregtare. Megjithatë, disa këshilla për të fituar para me Exnova mund të ndihmojnë një tregtar të fitojë shumë kohë. Le të shohim këshilla të tilla. 

› Regjistrohu falas me Exnova dhe fillo të fitosh para!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Këshilla për të fituar para me Exnova

Një tregtar që përdor Exnova për t'u pasuruar mund të ndjekë këto këshilla:

Njihni platformën – Çfarë është Exnova?

Exnova - Uluni para se të zhyteni
Exnova - Uluni para se të zhyteni

Së pari, një tregtar duhet të njihet me ndërmjetësin për të tregtuar në çdo platformë dhe bëhu i pasur. Pra, nëse po filloni në Exnova, duhet të dini se si funksionon ndërmjetësi. 

Exnova është një platformë e shkëlqyer në internet që shërben për tregtarët e më shumë se 100 vende. Ndërmjetësi i zgjeron shërbimet e tij në shumë gjuhë dhe paraqet tregje të ndryshme tregtare.

Tregtarët mund të gjejnë mbi 250 aktive bazë për tregtim në Exnova. Sidoqoftë, përpara se të vendoset për një aktiv për tregtim, një tregtar duhet ta hulumtojë mirë atë. Një tregtar duhet gjithashtu të kuptojë se si vepron ndërmjetësi. 

Kuptoni veçoritë e ofruara nga Exnova 

Exnova - Cilësimet

Pasi një tregtar e kupton si funksionon Exnova, tregtarët duhet gjithashtu të mësojnë veçoritë e ofruara nga ndërmjetësi. Exnova ofron veçori shumë të avancuara tregtare. Për shembull, ai ofron mjete tregtare për analiza teknike, veçori të grafikut, etj. 

Nëse një tregtar ka zgjedhur një të veçantë instrument financiar, ai duhet të përdorë këto veçori përpara se të vendosë tregtinë. 

Përveç këtyre veçorive, Exnova ofron edhe veçoritë e mëposhtme: 

 • Ndalo humbjen
 • Merrni-fitim
 • Mbrojtja e ekuilibrit negativ

Qoftë tregtar fiton para apo jo varet nga vendimet e tij tregtare. Megjithatë, ai mund të përdorë këto veçori të ofruara nga ndërmjetësi për të kufizuar humbjet e tij. Karakteristikat e Stop Humbjes dhe Merrni Fitim të sigurojë që tregtarët të mos humbasin fondet e tyre mbi një prag.

› Regjistrohu falas me Exnova dhe fillo të fitosh para!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përdorni grafikun

Hartimi në Exnova
Exnova - Karakteristika e grafikut

Exnova ofron një të shkëlqyer tipar i hartimit te tregtarët. Për t'u bërë i pasur duke fituar para në Exnova, mund të përdorni grafikun. Ndërmjetësi ju lejon të vendosni tabela të shumta në çdo kohë. Kështu që, tregtarët mund të mësojnë rreth dhe kuptoni tendencat në një mënyrë shumë më të mirë. 

Grafikët paraqesin mjete vizatimi dhe korniza kohore që tregtarët mund të përdorin për analiza teknike. Përveç kësaj, lloje të ndryshme të grafikët tregojnë për të përhapurit dhe situatat e ardhshme të tregut. Tregtarët mund të marrin vendimet e tyre tregtare në varësi të rezultateve në këto grafiku për të bërë fitime në Exnova.

Formuloni një plan tregtimi në Exnova

Çdo tregtar ka stilin, nevojat dhe preferencat e tij personale të tregtimit. Kështu që, një plan nuk do të funksionojë për çdo tregtar. Prandaj, në vend që të kopjojë planin e një tregtari tjetër, një tregtar duhet të ndërtojë planin e tij tregtar. 

Duke pasur një plan tregtar është thelbësore për tregtimin në çdo platformë. Një plan tregtar do të përmbajë qëllimet tuaja tregtare dhe tolerancën e rrezikut. Respektimi i këtij plani tregtar është i rëndësishëm për të shmangur çdo humbje të papritur. Nëse një tregtar devijon nga plani i tij tregtar shumë shpesh, mundet rezulton në humbje të jashtëzakonshme.

Dijeni shumën që duhet të investoni

Exnova - sasia

Çdo tregtar duhet të tregtojë me shumën që ai pranon të humbasë. Megjithatë, duke qenë se tregtimi nuk është i gjithi dritë dielli, ju mund të humbni para shumë raste. Një tregtar duhet të bëjë tregti me shumën që ai pranon të humbasë.

Exnova është një platformë e shkëlqyer pasi u ofron tregtarëve një shumë minimale shumë të ulët të depozitave. Tregtarët duhet vetëm të financojnë llogaritë e tyre tregtare me $10. Ata mund të vendosin tregti me një shumë si e ulët si $10. 

Ndërsa investoni fonde me Exnova, ndiqni diversifikimin e tregtisë. Disa asete janë në dispozicion në Exnova, dhe ju mundeni shpërndani lehtësisht investimin tuaj nëpër këto asete. Është një taktikë e shkëlqyer e menaxhimit të rrezikut që ju lejon të fitoni para në Exnova.

Përdorni llogarinë demo Exnova

Exnova - Llogaria Demo

Nëse jeni një fillestar në Exnova, mund të përjetoni humbje nëse nuk keni tregti të mirë Strategjitë Exnova. Tregtimi në një llogari reale menjëherë mund t'ju bëjë të humbni shumë fonde. Sidoqoftë, mund të përdorni llogarinë demo Exnova për të praktikuar tregtimin. 

Llogaria demo që ofron ndërmjetësi vjen me fonde virtuale prej $10,000. Tregtarët mund ta përdorin këtë monedhë virtuale për të praktikuar se si të tregtojnë. Ata mund të tregtojnë ashtu si do të bënin në llogarinë e tyre të tregtimit të drejtpërdrejtë. Është e lehtë të ndërtosh strategji tregtare që funksionojnë mirë në llogarinë demo. Përveç kësaj, një tregtar nuk humbet asgjë dhe vetëm mëson. 

› Regjistrohu falas me Exnova dhe fillo të fitosh para!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të konfiguroni llogarinë demo të Exnova?

Vendosja e Exnova llogari demo është e thjeshtë për tregtarët. Tregtarët mund të vizitojnë faqen e internetit të Exnova dhe të klikojnë opsionin 'llogari demo falas'. Më pas, tregtarët mund të përdorin kredencialet e tyre të hyrjes për t'u identifikuar dhe për të filluar me tregtimin demo.

Mbani një ditar tregtar

Nëse dëshironi të shmangni humbjet dhe të fitoni para në Exnova, është thelbësore që të regjistroni lëvizjet tuaja tregtare. Mbajtja e një ditari tregtar do t'ju ndihmojë bej para në afat të gjatë. Me një ditar tregtar, ju mund të dini lehtësisht për lëvizjet që ju shkaktuan humbje. 

Pra, ju mund të shmangni bërjen e tillë gabimet e tregtimit në të ardhmen falë një reviste tregtare.

Përdorni burime arsimore

Exnova - si të tërheqni fonde - tutorial
Burimet edukative në Exnova

Exnova ofron burime të mira arsimore për tregtarët. Tregtarët fillestarë dhe të avancuar mund të kënaqeni duke mësuar më shumë në lidhje me tregtimin përmes revistave tregtare. Exnova gjithashtu ofron revista tregtare për tregtarët. 

Me një veçori të bisedës live, tregtarët mund të lidhen edhe me tregtarët e tjerë. Pra, tregtarët mund të komunikojnë me tregtarët e tjerë dhe të mësojnë nga përvoja e tyre tregtare. 

› Regjistrohu falas me Exnova dhe fillo të fitosh para!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Këshilla dhe truke të tjera

Përveç zbatimit të këtyre këshillave për të fituar para në Exnova, tregtarët mund të përdorin gjithashtu këshillat e mëposhtme. 

 • Derisa duke vendosur një tregti, sigurohuni që të përdorni vetëm një përqindje të bilancit të llogarisë suaj tregtare. Pasi që fitimet nuk premtohen gjithmonë, a tregtari duhet të përdorë Leva Exnova vetëm deri në një maksimum prej 5% të gjendjes së disponueshme të llogarisë tregtare. Kjo e ndihmon atë të mbajë një rezervë për humbjet nëse has ndonjë. 
 • Përdorni ofertat e shumta të aseteve të disponueshme në Exnova.
 • Kjo bën të mundur ndryshimin e portofolit tuaj të investimeve.
 • Pra, edhe nëse pëson humbje në një tregti, ju mund t'i kompensoni humbjet përmes investimeve tuaja të tjera. 
 • Investoj hap pas hapi. Vendosni tregti të vogla çdo ditë. Ai i ndihmon tregtarët të kuptojnë se si të tregtojnë me sukses.
 • Nëse investoni një shumë të madhe menjëherë, mund ta humbisni atë.
 • Sa herë që një tregtar dëshiron të dalë me një strategji të re tregtare, provoni së pari ta testoni atë. Përdorni llogarinë demo Exnova për të njëjtën gjë. Kjo praktikë do t'ju lejojë të kontrolloni forcën e strategjisë suaj tregtare në botën reale të tregtimit. 
 • Së fundi, merrni më shumë kohë për të kryer analizën tuaj teknike përpara se të bëni ndonjë tregti.

Pse duhet të zgjidhni Exnova?

Prezantimi i Exnova

Tregtarët duhet të zgjedhin Exnova sepse është një shumë miqësore për fillestarët platforma e tregtimit online. Ai ofron disa veçori ideale për tregtarët që kërkojnë të fillojnë të vogla me tregtimin. 

të Exnova-s depozitë minimale dhe shuma minimale e tij e tregtimit është padyshim e ulët. Gjithashtu, tregtarët mund të marrin ndihmë nga mbështetja e fuqishme e klientit e ofruar nga ndërmjetësi në rast të ndonjë problemi gjatë tregtimit në internet. 

Exnova e bën tregtimin të thjeshtë për tregtarët falë llogarisë së saj demo. Kjo llogari është e rimbushshme. Kjo i lejon tregtarët të fillojnë së pari të tregtojnë në këtë platformë.

Përfundim - Përpiquni të tregtoni në Exnova!

Platforma tregtare Exnova me tregues

Tregtarët kanë burimet më të mira në dispozicion të tyre gjatë përdorimit të Exnova. Me një gamë të gjerë instrumentesh financiare të disponueshme në Exnova, marrja e fitimeve dhe parave në Exnova është një proces i drejtpërdrejtë. Sidoqoftë, të fitosh para në Exnova nuk është një gjë e thjeshtë. Tregtarët duhet të lëvizin në një mënyrë të planifikuar mirë për ta bërë tregtimin fitimprurës. 

Këto këshilla dhe truket i lejojnë tregtarët të planifikojnë të tyren lëvizjet tregtare. Sidoqoftë, tregtarët duhet të ndërtojnë strategji që funksionojnë mirë për të zbatuar këto truket dhe për të fituar para në Exnova. Vetëm atëherë Exnova mund t'ju bëjë të pasur.

› Regjistrohu falas me Exnova dhe fillo të fitosh para!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh për të fituar para me Exnova:

A mund të bëhet një tregtar i pasur duke tregtuar në Exnova?

Po, nëse një tregtar ka strategjitë e duhura dhe tregton në mënyrë të disiplinuar, ai mund të bëhet i pasur duke tregtuar në Exnova. Exnova ofron të gjitha mjetet e nevojshme që e bëjnë tregtimin fitimprurës për tregtarët. Një tregtar duhet të praktikojë aftësitë e tij për të fituar para.

A është Exnova e mirë për tregtim?

Po, Exnova është një platformë e mirë tregtare që ofron më shumë se 250 instrumente financiare për tregtim. Ka veçori të avancuara që çdo tregtar do të dëshironte që të kishte një platformë tregtare.

Pse tregtarët kanë humbje në Exnova?

Tregtarët bëjnë humbje në Exnova sepse u mungon aftësia dhe ekspertiza e duhur. Disa tregtarë thjesht nuk i marrin vendimet e tyre tregtare me vetëdije. Shumica e tregtarëve kënaqen me tregtimin emocional dhe mbitregtimin, gjë që u sjell atyre humbje. Megjithatë, nëse një tregtar zbaton këto këshilla, ai mund të shmangë humbjet. 

Këshillë: Dëshironi të dini se si Exnova fiton para? Lexoni këtë artikull për të mësuar më shumë.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment