Pse 90% e tregtarëve në Expert Option po humbasin para?

Humbja është një aspekt i pashmangshëm të tregtimit. Nuk mund të presësh të fitosh gjithmonë dhe të mos humbasësh kurrë. Kjo sepse fitorja dhe humbja janë dy anët e së njëjtës monedhë. Por, kjo nuk do të thotë që ju nuk mund t'i kundërshtoni humbjet tuaja me fitore. Një tregtar i zgjuar do të gjente mënyra për të kompensuar humbjet me më shumë fitime, në mënyrë që ajo të mbetet në një fitim neto edhe pas humbjes së tregtive të caktuara. 

duke humbur para

Megjithatë, me shumë ndërmjetës, problemi i humbjes është një çështje e zakonshme. Shumë ndërmjetës pretendojnë se e tyre tregtarët humbasin deri në 90% nga të gjitha tregtitë, dhe vetëm 10% nga të gjithë tregtarët në të vërtetë fitojnë para. Pra, si një ndërmjetës i lartë, Expert Option nuk e fsheh as këtë fakt. Ai gjithashtu thotë se 90% nga të gjithë tregtarët humbasin para.

Mund të ketë arsye të ndryshme për këtë, kështu që ne do t'i analizojmë ato një nga një dhe do të shohim se si ta trajtojmë këtë çështje.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Humbja e parave në Expert Option

Expert Option është një ndërmjetës që ofron përfitime të shumta për të gjithë klientët e saj. Ata mund të përdorin platformën e saj dhe të fitojnë tregti. Pra, njerëzit mund të mendojnë se ata që i bashkohen duhet gjithmonë të fitojnë.

Por, tregtia fituese ka një kosto. Jo të gjithë mund të marrin sigurinë për të fituar gjithmonë, edhe me një ndërmjetës të lartë si Expert Option. 

Prova e tërheqjes Expert Option

Megjithatë, kjo ndërmjetësi i opsioneve binare deklaron në mënyrë transparente se vetëm 10% nga totali i llogarive të saj fitojnë para në realitet. Pjesa tjetër e 90% e tregtarëve humbasin paratë e tyre. Arsyet për këtë mund të ndryshojnë në mënyrë drastike. Por, a mungesa e konsistencës dhe metodat e dobëta të tregtimit kryesisht e shkaktojnë atë. 

ditar tregtar i opsioneve të ekspertëve

Një deklaratë e tillë nga një ndërmjetës i lartë mund të ketë një ndikim negativ tek ata që po pyesin për t'u bashkuar. Megjithatë, e vërteta është se humbja këtu nuk do të thotë humbje pa fund. Llogaritë që humbasin para mund të fitojnë gjithashtu në periudha të caktuara. 

Lart e poshtë Lartë dhe Poshtë

Por, kjo nënkupton se raporti i fitoreve ndaj humbjeve është më i ulët në shumicën e rasteve. Fitimet nuk zëvendësojnë humbjet e përgjithshme për 90% të tregtarëve. Kjo mund të jetë një çështje serioze pasi rezulton reduktuar rentabilitetin për shumë tregtarë.

Nga analiza jonë, mund të themi se shkaku kryesor i saj është mospërputhje nga ana e tregtarit. Megjithatë, mund të ketë arsye të ndryshme që mund t'i shtohen asaj. Disa arsye të zakonshme përfshijnë metoda të dobëta të menaxhimit të parave, duke mos përdorur a mekanizmi stop-loss, overtrading etj.

Tregtim i rrezikshëm

E gjithë kjo vjen me tendencën e natyrshme të shumë tregtarëve për të punësuar strategji të shumta për një tregti të vetme. Ato përfshijnë pa vlerësuar se cila është më e mira për cilin aset. Disa gjithashtu tregtojnë sa më shumë tregje paralelisht. Të gjithë këta hapa injorantë rrisin probabilitetin për t'u nënshtruar atyre tregtarëve 90%.

Raporti i shpërblimit të rrezikut

Qasje të tilla i bëjnë edhe ato ndërroni planet e tregtimit shpesh edhe pa pritur që të funksionojë siç duhet.

Për më tepër, humbja e parave merr një formë më të lartë kur tregtarët e bashkojnë atë me faktorë të tjerë si p.sh mungesë strategjie, shumë investime, etj.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Duke punësuar më shumë se një strategji në një kohë pa kërkime të duhura është arsyeja kryesore që tregtarët të humbasin. Ai zbatohet për të gjithë ndërmjetësit dhe përfshin Expert Option edhe tregtarët. Kur tregtarët e bëjnë këtë, ata nuk mund të zgjedhin a strategji specifike të tregut që mund të kishte funksionuar me fryt.

strategji për tregtimin e opsioneve binare

Gjithashtu, kjo rezulton në mungesë durimi, gjë që çon më tej në zhgënjim. Si rezultat, ju e bëni vazhdimisht gabime të njëjta në mënyrë ciklike. Mund të themi se në këtë pikë, ju jeni tregtimi emocional, e cila në vetvete është një lëvizje katastrofike në çdo metodë tregtimi.

Pse vetëm 10% tregtarë fitojnë para?

Ata tregtarë që bëjnë para me Expert Option ndryshojnë nga pjesa tjetër e 90% në një cilësi të gjerë. Ata janë konsistente në atë që bëjnë. Top 10% e tregtarëve nuk i përmbahet asnjë prej karakteristikave që kemi deklaruar për ata që humbasin tregtinë. 

Të jesh konsistent nuk do të thotë domosdoshmërisht të tregtosh vazhdimisht. Do të thotë gjithashtu përmirësimin e vazhdueshëm të metodave të tyre. Të 10% kryesor i tregtarëve vazhdimisht evoluojnë metodat e tyre të tregtimit dhe korrigjojnë gabimet e tyre sa me shpejt te jete e mundur.

Ekspert-Opsion-edukim-dhe-mbështetje

Për më tepër, këta tregtarë nuk bëjnë të njëjtat gabime si të tjerët. Për shembull, ata shpesh mos ndërroni strategji sepse dështon disa herë. Nëse ata janë të sigurt për kërkimin e tyre, ata do të qëndrojnë me të njëjtën strategji dhe prisni derisa të rezultojë në një tregti pozitive. Përveç kësaj, ata gjithashtu inkorporoni disa teknika të tjera që i ndihmojnë ata të qëndrojnë përpara.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Menaxhimi i mirë i parave

10% më të mirë të tregtarëve me Expert Option ose çdo ndërmjetës tjetër janë të kujdesshëm me menaxhimin e parave të tyre. Ato përfshijnë mënyra të zgjuara për të siguroni menaxhimin e parave. Ai përfshin vendosjen e sasinë e duhur për të tregtuar dhe punësuar metodat e mbrojtjes së kapitalit të tilla si një funksion stop-humbje. 

Përmes kësaj, ata munden kufizojnë humbjen e tyre të mëtejshme të fondeve. Një metodë e mirë e menaxhimit të parave do t'ju lejojë gjithmonë tregtoni me një sasi të vogël në mënyrë që llogaria juaj të mos jetë bosh nga fonde edhe nëse e humbni tregtinë.

rezultati i tregtisë së opsioneve të ekspertëve

Zgjedhja e aseteve

Ndonjëherë, zgjedhja e asetit të duhur është gjithçka që ju jep dorën e sipërme. Tregtarët që fitojnë para me Expert Option zgjedhin një aset i veçantë në një kohë dhe mos tregtoni me shumë aktive në të njëjtën kohë. Mënyra e vetme për të ditur se cili aktiv është më i miri për ju është përmes duke hulumtuar tregun dhe kryerja e analizave themelore dhe teknike gjatë përdorimit Treguesit Expert Option. Të dyja këto një tregtar mund t'i përmbushë përmes platformës Expert Option.

tutorialë të opsioneve të ekspertëve

Shmangia e mbitregtimeve

Mbi-tregtimi është një tjetër arsye pse vetëm pak tregtarë janë në gjendje të bashkohen me këtë klub të krijuesve të parave. Shpesh tregtarët emocionohem për serinë e tyre të fitoreve dhe entuziazmohen përtej asaj që mund të kontrollojnë. Si rezultat, ata përpiquni të fitoni më shumë tregti duke investuar më shumë pa ndonjë hulumtim apo strategji të duhur. Kjo rezulton në humbje. 

Mos e mashtroni veten me eksitim gjatë tregtimit

Megjithatë, në krye 10% janë ata që nuk mbitregojnë pasi janë të vetëdijshëm për pasojat dhe i dinë kufijtë që nuk duhet të kalojnë. Tregtarë të tillë përpiqen gjithashtu përmbahen nga tregtimi emocional si ndërhyrje psikologjike mund të bëhet i dëmshëm kur bëhet fjalë për tregtimin.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si mund të arrini 10% duke fituar para me Expert Option?

Përqendrohuni në analizën teknike

Çdo tregtar që dëshiron të qëndrojë në biznes duhet të fokusohet në analiza teknike pa dështuar. Ju duhet të mësoni bazat e tij, veçanërisht nëse synoni të hyni në mesin e tyre 10% krijuesit e parave. Nuk është gjë tjetër veçse një proces që përfshin parashikimi i drejtimit të çmimeve dhe tendencat e tregut. Ju mund të kërkoni të dhënat e mëparshme të tregut, çmimin hyrës, etj., për të parashikuar drejtimin përmes analizës teknike.

Analiza Expert Option

Kryerja e analizave tuaja teknike është thelbësore për kërkimin e tregut. Plotësoni rkërkime mbi tendencat dhe treguesit do të parandalojë që tregtari të ndjekë verbërisht çdo rekomandim ose thashetheme. Do t'ju ndihmojë të analizoni përshtatshmëria e strategjisë suaj me tregun që po tregtoni. Si rezultat, ju mund të përqendroheni në drejtimin e duhur pasi të zbuloni se cila është më e mira për atë tregti të veçantë.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Qëndrimi në një strategji të provuar

Asnjë strategji e vetme nuk mund të rezultojë vërtet në a fitore e sigurt gjithmonë. Megjithatë, siç e përmendëm më parë, përdorimi i strategjive të shumta njëkohësisht do të rezultonte vetëm në një fatkeqësi. Prandaj, për të shmangur këtë, një tregtar duhet gjithmonë t'i përmbahen një strategjie në të njëjtën kohë

Zbatimi i një strategjie

Megjithatë, cila strategji të zgjidhni varet nga juaja hulumtimin dhe gjithashtu llojin e asetit ti vendos. Për më tepër, nëse hasni ndonjë vështirësi në zgjedhjen e një strategjie të provuar, mund ta provoni objekti i tregtimit të kopjeve prej Expert Option. Aty mund të hyni në strategjitë e provuara të tregtarëve të suksesshëm në mbarë botën.

Disa strategji të tjera të provuara që mund të përdorni janë:

  • Straddle strategji
  • Strategjia e Pinnochios
  • Strategjia e mbrojtjes

Gjithmonë testoni strategjinë në llogarinë demo

Shumica e tregtarëve shpesh neglizhojnë përdorimin e një Llogari demo Expert Option përpara tregtimit të tyre të drejtpërdrejtë. Ata e marrin lehtë llogarinë demo pasi ofron vetëm para virtuale. Megjithatë, nëse doni të vini së bashku top 10% e tregtarëve kush fiton në fakt, ju duhet të përmirësoheni në aftësitë tuaja. Kjo është e mundur vetëm nëse ju praktikoni më shumë dhe provoni gjithmonë strategjinë tuaj

Llogari demo Expert Option

Një llogari demo ju lejon të bëni pikërisht këtë pa rrezikuar asnjë fond. Pra, duhet ta përdorni gjithmonë këtë veçori dhe të bëheni mjeshtër në tregti. Expert Option është një ndërmjetës që kupton nevojën për tregtim demo. 

llogari demo e opsionit ekspert

Prandaj ajo ofron të njëjtën gjë përmes platformës së saj. Ju mund të zgjidhni një strategji dhe më pas ta provoni atë përmes llogarisë demo për ta ditur nëse do të funksionojë sipas pritjeve tuaja. Pas kësaj, ju mund ta përdorni atë sipas dëshirës tuaj.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregtimi i kopjeve

Është një veçori që tregtarët të cilët nuk di të zgjedhë një strategji të duhur mund të shfrytëzojë. Expert Option ofron veçorinë e tregtimit të kopjeve për të gjithë klientët e saj. Ata mund ta përdorin atë përmes çdo aplikacioni të disponueshëm për të gjitha pajisjet. 

Aplikacioni celular Expert Option

Ju mund ta përdorni këtë veçori për të imitoni strategjitë dhe lëvizjet e tregtarëve të suksesshëm. Mund të jetë e dobishme, veçanërisht për fillestarët. Pra, nëse përdorni tregtimin e kopjeve, mund të rrisni pa mundim shanset për t'u futur në mesin e 10% më të mirë.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

konkluzioni

90% nga të gjithë tregtarët humbasin para me shumicën e ndërmjetësve, duke përfshirë Expert Option. Kjo do të thotë që ju duhet ndaloni së kryeri gabimet e tyre për të arritur 10% të atyre që në fakt fitojnë para.

Fitoni fitime gjatë tregtimit

Në këtë artikull, ne kemi hasur në mënyra të ndryshme përmes të cilave mund ta bëni këtë. Për më tepër, flitet edhe për arsyet e humbjes së parave të tregtarëve. Prandaj, mundeni ndiqni këto mënyra për të parandaluar humbjet dhe për të filluar të fitoni më shumë.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment