Udhëzues për llogarinë demo Expert Option

Si të përdorni llogarinë demo Expert Options? Në këtë faqe, unë do t'ju tregoj si të regjistroheni dhe të përdorni platformën e tregtimit. Zbuloni pse duhet të përdorni llogarinë virtuale dhe të merrni informacione për kompaninë Expert Option.

demonstrimi i opsionit ekspert

Expert Options është një nga klasat e reja të Brokerat e opsioneve binare që doli në treg në vitin 2014. Expert Option u krijuan me një qëllim të vetëm të asaj që pionierët donin të arrinin dhe ata dinin si ta bënin realitet atë ëndërr të vetme.

Tregtarë të ndryshëm profesionistë e menaxhojnë kompaninë. Për të futur më shumë tregtarë në bord, kompanisë iu desh të siguronte disa mjete dhe veçori të dobishme që janë pa pagesë, të cilat janë të disponueshme në llogari demo plus oferta të tjera të shkëlqyera.

Më shumë rreth Expert Option

Platforma kërkon një depozitë e ulët në llogarinë reale të tregtimit, e cila vihet në dispozicion në disa pajisje. Në platformë, ekziston një veçori e shpejtë ku tregtitë mund të kopjohen dhe përdoren për të formuar një strategji të re. Të Expert Option llogaria demo është më interesante dhe më interesante. Përveç kësaj, kompania rregullohet plotësisht nga VFSC dhe ofron siguri të lartë.

Fakte rreth Expert Option:

 • Kompani ndërkombëtare dhe e rregulluar që nga viti 2014
 • Tregtoni më shumë se 100 tregje të ndryshme
 • Rendiment i lartë prej 92%+
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale e ulët

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaria demo është një veçori e rëndësishme e Expert Option

Llogari demo Expert Option mund të përdoret për të mësuar lirisht se si të filloni një tregti dhe të bëheni ekspert në tregtimin e opsioneve dixhitale. Të Expert Options ofertat e llogarisë demo $10,000 para virtuale që përdoruesit të investojnë. Platforma e llogarisë demo është pikërisht ashtu siç është në tregtimin e jetës reale, duke pasur kuota aktuale të tregut në tregtimin e të ardhurave nga investimet. Kushdo në moshë madhore dhe i interesuar në tregtimin e opsioneve dixhitale është i lirë të hyjë në llogarinë demo të Opsionit të Ekspertëve.

llogari demo e opsionit ekspert

Kjo është mënyra e vetme për të testuar drejtimin e tregut Expert Options. Ka llogari të ndryshme në platformën e Opsioneve të Ekspertëve dhe llogaria demo ka të gjitha veçoritë që janë në të gjitha llogaritë. Në këtë mënyrë, tregtimi në llogarinë demo e bën përdoruesin të njihet me karakteristikat e tjera të llogarisë.

Llogaria demo krijon një rrugën drejt tregut të opsioneve dixhitale dhe akses në botën tregtare në përgjithësi. Lexoni në rishikimet dhe shikoni raportet se sa edukative janë mjetet e tregtimit. Ai jep një ide se si do të jenë fitimet e bëra në tregtimin e drejtpërdrejtë.

Fakte rreth llogarisë demo: 

 • I mbushur me 10,000$
 • Falas dhe e pakufizuar
 • Simuloni tregtimin e parave reale
 • Mësoni se si të tregtoni dhe zhvilloni strategji të reja

1. Hapni llogarinë demo Expert Option

Keni dëshirë të filloni? Mund të filloni duke regjistruar një llogari demo falas në platformë. Vini re se llogaria demo është e pakufizuar dhe e konfiguruar me fonde virtuale falas. Përfundoni dhe filloni udhëtimin tuaj për të mësuar rreth platformës.

Në faqe, ju keni akses falas në mjetet që do të mbështesin mësimin tuaj. Fillestarët këshillohen të krijojnë planin e tyre të tregtimit në llogari demo. Një gjë thelbësore është që edhe tregtarët profesionistë në Expert Option mund të përziejnë dhe përmirësojnë më tej aftësitë e tyre falas në platformën e llogarisë demo.

Merrni akses të drejtpërdrejtë në platformë duke përdorur formularin e mëposhtëm: 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndryshe nga llojet e tjera të ndërmjetësve, Expert Options nuk ju mërzit me një formular për të plotësuar dhe asnjë lloj dokumenti për të dërguar. Kjo veçori është etiketuar si tregti transparente ashtu siç shkoni në një klikim. Kjo kursen kohën tuaj dhe duket e lezetshme. Ju nuk keni nevojë të frikësoheni për daljen nga llogaria, shfletuesi ruan dhe kujton cookie-t tuaja me të cilat gjithmonë mund të vazhdoni të tregtoni në çdo kohë me strategjitë tuaja të zhvilluara.

mos harro që llogaria demo dhe llogaria reale tregtare janë të njëjta.

Dallimi i vetëm është metoda ose psikologjia e tregtimit. Në llogarinë e drejtpërdrejtë, mund të keni frikë të humbni fondet tuaja, por në llogarinë demo, nuk mund të mendoni kurrë të humbni. Është një strategji fitimprurëse pa humbje.

2. Si të përdorni llogarinë demo Expert Option

Llogaria demo Expert Option është shumë thelbësore për përdoruesit në bord. Llogaria demo jep akses për të studiuar programin e tregtimit të ndërmjetësit pa humbur asnjë para. Platforma ka zhvilluar veçoritë e saj për t'ju ndihmuar të funksiononi në mënyrë aktive dhe të zotëroni llogaritë përpara se të përpiqeni të investoni para reale në to. Platforma është e thjeshtë për t'u kuptuar, dhe ju nuk duhet të stresoheni vështirë të kuptosh funksionet dhe veçoritë.

Ai shërben si një platformë ose mjet mësimi për fillestarët Tregtimi i opsioneve dixhitale për të kuptuar dhe për të fituar aftësi të mira përpara se të kaloni në tregtinë e drejtpërdrejtë. Për të ndihmuar çdo përdorues në zotërimin e tregtimit të opsioneve binare, ekziston një grup mjetesh edukative të disponueshme në faqen e internetit në formën e mësimeve video. Ka disa avantazhe për të pasur një llogari demo. Vazhdoni të lexoni për të marrë disa nga avantazhet.

Expert-Option-demo-platform

Vështrim i përgjithshëm rreth vendosjes së porosisë: 

 • Shuma: Ju mund të zgjidhni shumën e investimit për porosinë. Është e mundur të filloni me 1$
 • Shkalla e goditjes: Ky është çmimi aktual i tregjeve. Nëse hapni pozicionin, ai do të jetë pika hyrëse e porosisë.
 • Shitet ose blej: Ju mund të vini bast për tregjet në rritje ose në rënie. Ju shihni shkallën e kthimit e cila mund të jetë deri në 92%+.
 • Koha e skadimit: Para se të filloni tregtimin, duhet të zgjidhni kohën e skadimit. Porosia do të mbyllet automatikisht dhe do të shihni rezultatin. Fito ose humb tregtinë.

Për më tepër, vini re se llogaria demo Expert Option është shumë e lehtë për t'u aksesuar. Një gjë mbresëlënëse në lidhje me llogarinë demo është se nuk keni nevojë të regjistroheni në të përpara se të mund ta përdorni. Gjithashtu, nuk ka nevojë për një depozitë fillestare. Gjithçka që duhet të bëni është të vizitoni faqen dhe me një klikim do të keni një depozitim automatik prej $1000 në llogarinë tuaj demo. Paratë do të shfaqen në ekranin tuaj të tregtimit.

Disa nga strategjitë tregtare për arritjen e suksesit në platformë janë përshkruar. Asnjë tregtar profesionist nuk ka kaluar nëpër bazën ose planin përpara se të marrë aftësitë për të tregtuar në platformë. Përdoruesit duhet të kalojnë përmes planit për të zhvilluar strategjitë e tyre. Megjithëse kjo varet nga mënyra se si një përdorues i sheh aspektet e ndryshme që ndikojnë në tregti. Më poshtë janë disa mënyra ose strategji për të përdorur llogarinë demo Expert Options.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Menaxhimi i parave të gatshme

Kjo do të thotë të kontrolloni se si përdorni çdo depozitë të destinuar për tregtim. Duhet të ketë një ekuilibër i barabartë midis rrezikut në tregti dhe parave të përdorura për aksione. Kur një strategji duket se po funksionon, shfrytëzojeni atë në mënyrë optimale. Ndërsa kërkoni për strategji të përshtatshme, menaxhoni shumën që vendosni. Sapo zbulohet një model, përdorni veçorinë e përbërjes për ta përfituar sa më mirë.

rezultati i tregtisë së opsioneve të ekspertëve

Strategjitë e parashikimit

Rezervimet ndalojnë në këtë pikë. Çdo tregtar duhet të kuptojë se parashikimi dhe analiza janë motorët e tyre Tregtimi i opsioneve binare. Raportet teknike dhe performanca dhe analiza e përgjithshme janë dy modelet e përdorura për të bërë një parashikim.

Raporti teknik bazohet në të kuptuarit e ngjarjeve të mëparshme tregtare, duke analizuar tregjet financiare të kaluara dhe strategjitë e përdorura në të kaluarën. Ndërsa analiza e përgjithshme e performancës ka të bëjë me performancën e konfigurimit të lidhur me bagëtinë që një përdorues tregton.

Pse duhet të përdorni llogarinë demo Expert Option

Expert Options është falas për këdo që dëshiron të regjistrohet dhe të fillojë të mësojë veçoritë e tij. Mjete falas dhe akses falas në qendrën arsimore për të gjithë. Fillestarët janë të lirë të testojnë strategjitë e tyre dhe ta bëjnë atë të madhe në platformë pa prekur asnjë monedhë nga kuletat e tyre. Të gjitha veçoritë dhe funksionet janë të disponueshme falas.

Kalimi në llogarinë reale nga llogaria demo është gjithashtu falas. Dikush do të duhet vetëm të financojë llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë kur kalon. Të dy platformat (llogaritë demo dhe ato të drejtpërdrejta) janë të lira për të operuar. Platforma e bazuar në ueb Expert Options është e përshtatshme për përdoruesit. Ajo gjithashtu mund të referohet si qendra tregtare online. Nuk ka nevojë të bëhet një tregtar profesionist përpara se të përpiqet të tregtojë. Asetet e tregtueshme vihen në dispozicion menjëherë me klikimin e parë në faqe.

tutorialë të opsioneve të ekspertëve

Cilat kushte janë në dispozicion për tregtarët e rinj?

Duhet theksuar se ka mbi 100 asete të gatshme për kriptomonedha, aksione, mallra dhe monedha për të tregtuar. Dikush mund të organizojë lehtësisht kohën e skadimit të tregtimit përpara fillimit të tregtisë. Kjo varet nga analiza e aktiveve të tregtimit. Në platformën e tregtimit demo, do të merrni disa shirita veglash për tregtim.

Gjuha nuk është një pengesë siç ka mbi 15 gjuhë të ndryshme për të ndihmuar përdoruesit të vendosin pa probleme tregtinë në vendet e tyre përkatëse. Lajmet e tregtimit ngarkohen çdo ditë për ta bërë tregtimin të lehtë dhe fleksibël për tregtarët. Lajmet e tregtimit mund të arrihen në seksionin analitik. Ka mjaft mjete tregtare si analiza teknike, fjalorth, video, analiza teknike dhe strategji tregtare të vëna në dispozicion, të gjitha falas.

opsioni ekspert zgjedhja e gjuhës

aplikacioni celular mund të shkarkohet në një pajisje celulare nga faqja e internetit falas. Në pjesën e financave, mund të bëhet një zgjedhje e llojit të llogarisë për të tregtuar. Ky funksion është i disponueshëm në llogarinë demo. Marrëveshjet tregtare shfaqen në shiritin e marrëveshjeve. Sipas analizës aktuale të tregut, përdoruesit mund të përcaktojnë tendencat e tyre të tregtimit. Expert Option ka një portofol kripto që mund të përdoret për të ruajtur kriptovalutat për çdo transaksion të kryer në platformë.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Për më tepër, mund të shihen të gjitha tregtarët socialë që aktualisht po tregtojnë direkt në shiritin e tregtimit social. Mund të shihet totali i marrëveshjeve të hapura, vëllimi i hapur dhe të gjithë tregtarët aktivë.

tregtimin e opsioneve të ekspertëve

Biseda e drejtpërdrejtë është e disponueshme për të kontaktuar mbështetjen e klientit në platformën tregtare. Dikush mund të ruajë të gjitha informacionet personale në platformë në opsionin e profilit. Të gjitha detajet dhe të dhënat mbeten të sigurta dhe të sigurta. Gjithashtu, në seksionin e profilit, mund të shihni ditarin tregtar, grafikun e aseteve dhe vëllimin e tregtisë.

Kushtet e tregtimit: 

 • Edukim falas dhe video tutoriale
 • Më shumë se 100 asete të ndryshme
 • Mbështetje në 15 gjuhë të ndryshme
 • Tregtim celular për çdo pajisje
 • Shkëmbimi i kriptomonedhave
 • Bisedë e drejtpërdrejtë
 • Copy Trading

Përfundimi i rishikimit të llogarisë demo Expert Option

Sipas kërkime dhe anketa të drejtpërdrejta kryer në llogarinë e tregtimit demo, është zbuluar se është më e mira për tregtarët jo të aftë. Disa marrëveshje mund të hapen bazuar në strategjitë e kopjuara nga tendencat e ekspertëve dhe tendencat e aseteve. Nëse shpenzohet një kohë e mirë për studimin e aktiveve, përdoruesit mund të zbulojnë një model që do të ndihmojë për të hapur një tregti të saktë për të bërë marrëveshje fitimprurëse.

Atje jane disa komente nga tregtarë të ndryshëm në platforma të ndryshme si blogje, forume dhe media sociale. Njerëz të ndryshëm kanë mendimet dhe pikëpamjet e tyre në lidhje me platformën në lidhje me demo dhe llogari reale tregtare. Megjithatë, rekomandohet tregtimi në llogarinë demo derisa dikush të njihet në mënyrë të përsosur. Ndihmon në përmirësimin e tregtimit. Disavantazhi i vetëm i llogarisë demo është se nuk mundet bëni tërheqje.

Llojet e llogarisë së opsioneve të ekspertëve

Një nga përdoruesit deklaroi se Expert Option është a Broker i mrekullueshëm i opsioneve binare kur flasim për shërbimet dhe veçoritë që ato ofrojnë. Qendra arsimore është shumë fitimprurëse për fillestarët. Platforma, Expert Option, nuk është renditur si një mashtrim, duke u nisur nga fama e saj askush nuk ka bërë asnjë ankesë për platformën në mënyrë negative. Pra, është më e ligjshme sesa të mendohet si një mashtrim.

Përparësitë e Expert Option

 • Kompani e rregulluar dhe e sigurt
 • Llogari demo falas dhe e pakufizuar
 • Shumëllojshmëri e madhe e aseteve
 • Rendiment deri në 92%
 • Platformë profesionale dhe ekzekutim i shpejtë

Llogari demo Expert Option duhet të përdoret për trajnim. Qoftë nëse jeni indiane, SHBA ose braziliane, platforma ofron shanse të mëdha për të filluar. Ju mund të fitoni përvojë me platformën dhe tregjet financiare falas.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas