Si të tregtoni aktivet OTC në Expert Option gjatë fundjavës

Tregtimi mund të tregojë formën e tij më të rreptë kur shohim përfshirjen e shkëmbimeve si p.sh Bursa e Nju Jorkut, Bursa e Bombeit etj. Shkëmbime të tjera ekzistojnë në varësi të aktivit me të cilin dëshironi të tregtoni. Në të gjitha rastet kur duhet të tregtoni përmes bursës, ka Rregulla strikte të cilat duhet të ndiqni. 

Expert Option asetet dhe tregjet

Edhe ndërmjetësit dhe kompanitë duhet ta bëjnë këtë respektoni udhëzimet strikte të shkëmbimeve. Për aq sa mund të tingëllojë si një masë sigurie, ajo gjithashtu kufizon mundësitë e tregtimit në një kufi të caktuar. Për shkak të natyrës së tij të rreptë, si blerësit ashtu edhe shitësit duhet ta bëjnë këtë kufizojnë veten në fronte të ndryshme. Për shembull, ata mund të tregtojnë vetëm një numri fiks i aseteve gjatë orarit të caktuar të punës

Pikërisht aty Tregtimi OTC mund të shërbejë si një formë më e mirë e tregtimit. Mund të eliminojë ato kufizime dhe të sigurojë a formë më liberale të tregtimit. Megjithatë, jo të gjithë ndërmjetësit e tregtimit mund ta ofrojnë këtë lehtësi. Pra, nëse jeni duke tregtuar me një ndërmjetës të lartë si Expert Option, fillimisht duhet të siguroheni nëse ofron tregtim OTC gjatë fundjavës.

Këtu do të diskutojmë gjithçka që një tregtar duhet të dijë rreth Expert Option OTC.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është i disponueshëm Expert Option OTC?

Expert Option është a ndërmjetësi që qëndron në të njëjtin nivel me lojtarët më të mirë në industri. Pra, po të mos kufizojë tregtarët e saj nga rritja në çfarëdo mënyre. 

Tregtimi OTC mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të zgjeroni portofolin e tregtimit. Ajo kryhet përmes një treg i decentralizuar i cili përbëhet kryesisht nga institucione që përfshijnë tregtarë, ofrues likuiditeti, ndërmjetës etj. Nëpërmjet tregtimit OTC, ju mund të hyni në një treg ku ka konkurrencë e reduktuar dhe çmime dinamike

Çfarë do të thotë OTC? Përkufizimi dhe shembulli i tregtimit OTC

Kjo i lejon një tregtari të shtojë orë shtesë përmes aktiveve të tregtimit, edhe në fundjavë. Kjo për shkak se pronarët e tregut OTC e hapin atë përtej orëve të zakonshme të tregut të bursave. Pra, një tregtar merr shtesën mundësi për t'u rritur në udhëtimin e saj tregtar përmes ndihmës së saj.

Tani, jo shumë ndërmjetës i lejojnë tregtarët e tyre të fitojnë më shumë se sa lejojnë orët e zakonshme të tregut. Megjithatë, me Expert Option, ata mund të synojnë ta bëjnë këtë. Expert Option ofron Tregtimi OTC përmes aktiveve të tij me kohë fikse, të cilin mund ta shikoni përmes platformës së saj. Pra, përpara se të dini më shumë rreth tregtimit OTC dhe tregut të tij, së pari na tregoni se si mund të tregtoni OTC gjatë fundjavës me këtë ndërmjetës.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni Expert Option OTC gjatë fundjavave?

Expert Option ofron mundësinë për të tregtuar OTC përmes platformës së saj për ata tregtarë që dëshirojnë të vazhdojnë tregtimin gjatë fundjavave. Zakonisht, pas orarit standard të tregut, nuk ka asete ose shkëmbime të disponueshme për tregtim sipas rregullave. Por, duke qenë se tregu OTC është i decentralizuar, i tillë rregullat nuk zbatohen për të dhe mund të tregtohet edhe gjatë fundjavave. Expert Option ofron objektin OTC duke filluar nga Vetë e premtja, dhe ate përfundon të dielën të së njëjtës javë.

Tregtimi në fundjavë

Një tregtar OTC mund të presë që të tregtoni vazhdimisht pasi të fillojë objekti. Fillon në orën 21:00 UTC të së Premtes dhe qëndron e hapur deri të dielën në orën 21:00 UTC. Tregtari vetëm duhet të kalojë 3 hapa të thjeshtë për të përfituar nga tregtitë OTC:

 1. Së pari, lundroni te platforma Expert Option opsioni i tregtimit me kohë të caktuar. Ju mund ta bëni këtë pasi të keni hyrë në llogari në çdo pajisje. Expert Option ofron të njëjtat veçori të shërbimit përmes të gjithë softuerit të saj.
 1. Më pas, zgjidhni aseti që dëshironi për të tregtuar me. Rreth 8 asete do të jetë në dispozicion ekskluzivisht për OTC tregton. Ju mund të zgjidhni cilindo prej tyre pasi të keni shqyrtuar shkallën e tyre të kthimit.
 1. Së fundi, filloni të tregtoni ato aktive me pjesëmarrësit e tregut OTC gjatë orëve të fundjavës. Sesioni OTC do të fillojë kur sesioni i rregullt i tregut shtyhet për javën.

Sapo të fillojë Expert Option OTC, ai do të qëndrojë aktive për 48 orët e ardhshme drejt. Pra, ju mund të vendosni dhe të tregtoni gjatë asaj kohe. Me Expert Option, tregtimi i kriptove është gjithashtu në dispozicion me OTC gjatë fundjavave.

Pasi të filloni të fitoni tregjet OTC, mundeni shtoni fitimet në llogarinë tuaj tregtare si zakonisht. Ju mund t'i tërhiqni ato duke përdorur ndonjë nga Mbi 20 mënyra të integruara pagese në dispozicion me platformën.

Tregtimet fituese OTC do t'i lejojnë tregtarët fitoni më shumë për një javë se tregtarët e tjerë që nuk e përdorin atë. 

Mënyrat e pagesës Expert Option

Por, duke vepruar kështu, një tregtar duhet të mos bëheni tepër entuziast dhe pushtohu me emocione të lumtura. Për shkak të përfitimeve të tregtimit OTC, një tregtar nuk duhet të shkëmbejë me tregtimi emocional. Ajo duhet të përpiqet të qëndrojë në një mentalitet racional.

Është gjithashtu e këshillueshme që të shmangni tregtimin e të gjitha aktiveve së bashku në një goditje. Për më tepër, tregtia e vazhdueshme në internet mund t'i japë shëndetit tuaj fizik dhe mendor një kohë të vështirë. Pra, duhet të siguroheni që të merrni pushimet periodike dhe koha e rikuperimit. Kjo do ta ndihmojë mendjen tuaj të qëndrojë e qetë dhe e përqendruar dhe të tregtojë në mënyrë efikase.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë nënkupton OTC?

OTC është akronimi për Në shitje. Ai nënkupton tregtimin që zhvillohet përmes mekanizmave të decentralizuar të tregut. Një tregti e tillë ndryshon nga tregtimi i zakonshëm siç ka nuk ka shkëmbime për OTC. Kjo strukturë e decentralizuar përbëhet kryesisht nga agjentë, tregtarë dhe tregtarë. Ai lejon që që merren të ndodhin drejtpërdrejt pa ndonjë përfshirje të një shkëmbimi qendror.

Tregtimi OTC

Tregtimet ndodhin drejtpërdrejt përmes negociatave gjatë telefonit ose tjeter pajisjet elektronike. Përfitimi kryesor është se, ndryshe nga tregtimi i këmbimit, tregtimi OTC u lejon pjesëmarrësve këtë krijoni një treg të pavarur. Një treg i tillë duke qenë i lirë nga një vendndodhje qendrore mund t'i shërbejë më mirë si blerësve ashtu edhe shitësve. Në një organizim të tillë, edhe kompanitë që humbasin të listohen në bursë, marrin mundësinë për të shesin aksionet e tyre. Për më tepër, blerësi merr avantazhin e marrjes zgjedhje shtesë të aksioneve me çmime më të lira.

Aplikacioni i tregtimit për tregtimin e aksioneve

Biznesi OTC është i varur nga rrjetet kompjuterike dhe ofertat konkurrenca e reduktuar. Si rezultat, çmimet janë më fleksibël sesa në tregjet e këmbimit. Gjithashtu, shumë ndërmjetës ofrojnë mundësinë për të tregtuar OTC gjatë fundjavave, duke lejuar a mekanizëm tregtimi pa thyerje. Është e dobishme si për tregtarët ambicioz ashtu edhe për ndërmjetësit.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreziqet e OTC

OTC mund të bëhet a shpatë me dy tehe nganjëherë për arsye të ndryshme. Para së gjithash, struktura e decentralizuar është të dyja të dobishme dhe të rrezikshme. Pra, le të shohim rreziqet e zakonshme që një tregtar duhet të jetë i vetëdijshëm:

Problemet me transparencën 

Duke qenë të decentralizuar, pjesëmarrësit OTC mund të përmbahen nga duke i bërë publike çmimet derisa të përfundojë tregtia. Kjo krijon një mundësi për të kryer një tregti pa i bërë të tjerët të vetëdijshëm për pikën e çmimit. 

Expert Option

Megjithëse ky transaksion i fshehtë mund të ketë përfitimin e vet, ai gjithashtu shkakton a mungesa e transparencës. Një çështje e tillë nuk shihet me tregtimin e bursës pasi rregullat i detyrojnë të gjithë pjesëmarrësit. Pra, siguron më shumë transparencë.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mënyra se si tregtohen letrat me vlerë është vendimtare në përcaktimin e stabilitetit të tregut. Është gjithashtu e nevojshme në vendosmëria e çmimit. Pra, një çështje e tillë transparence mund të shkaktojë që tregtarët përcaktojnë çmimet në mënyrë joefikase përmes OTC krahasuar me tregtimin në bursë. 

Gjithashtu, ndërmjetësit janë të vetmit pjesëmarrës që bien sipas rregulloreve të agjencive të ndryshme. Vetë tregu OTC nuk duhet të respektojë ndonjë rregull të rreptë. Si rezultat, nëse hasni ndonjë shkelje e kushteve që është e paligjshme me shkëmbimet, mund të mos jetë e zbatueshme këtu.  

Faktori i paqëndrueshmërisë

Paqëndrueshmëria është një tjetër faktor që mund të shërbejë si rrezik me tregtimin OTC. Tregu OTC është i paqëndrueshëm në natyrë. Kjo gjithmonë sjell një shans manipulimin e tregut. Mund të bëhet nga ndërmjetësit, tregtarët ose i gjithë rrjeti. Prandaj, duhet të hyni në këtë treg me teknikat e menaxhimit të rrezikut pranë jush.

Menaxhimi i rrezikut në tregtimin e opsioneve binare

A funksioni stop-humbje-order do të shërbejë si masë efektive. Ajo do parandalimi i humbjeve shtesë duke ndaluar tregtimin pasi të zgjasë një kufi të caktuar humbjeje. Është në dispozicion me ndërmjetës të ndryshëm të besueshëm si Expert Option.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfitimet OTC

Siç u tha më lart, duke qenë një treg i decentralizuar pa asnjë prani të shkëmbimeve ju ofron përfitime të caktuara. Ato janë si më poshtë:

 • Mundësi të tjera tregtare edhe gjatë fundjavave përtej orëve të zakonshme.
 • Më shumë asete ofrohen për shkak të rregulloreve të holluara dhe udhëzime më pak strikte. Edhe kompanitë që nuk janë të listuara në bursa mund të tregtojnë lirisht.
 • Çmimet dinamike vijnë si rezultat i pak pjesëmarrësve të pranishëm në treg.
Expert Option OTC

Cilat janë aktivet OTC të disponueshme me Expert Option?

Shumë asete janë në dispozicion me të cilat mund të tregtoni Expert Option mbi banak. Thjesht duhet të shtypni butonin e tregtimit me kohë fikse për t'i parë ato. Do të shihni një listë të rreth 8 asete duke filluar nga çiftet e monedhave te mallrat atje. Shtatë aktive janë të disponueshme si çifte monedhe dhe një ofrohet si mall. Më poshtë është lista e të 8 aseteve:

 • GBPUSD
 • AUDUSD
 • EURUSD
 • USDCAD
 • USDCHF
 • NZDUSD
 • Ari
Expert Option asetet dhe tregjet

Tregtarët mund të zgjedhin cilindo prej tyre dhe të tregtojnë si Tregtime me kohë fikse me Expert Option. Gjithashtu, nëse e keni të vështirë të zgjidhni aktivin, mundeni analizoni shkallën e kthimit të tyre dhe pastaj zgjidhni në përputhje me rrethanat. Ju keni mundësinë për të parë normën e tyre të kthimit në vetë platformën. Do të sugjerojë llojin e aktivit të përshtatshëm për një kohë të caktuar. Pra, zgjedhja sipas shkallës së kthimit do të rezultojë në një shans më të lartë për të fituar.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

konkluzioni

Tregtimi OTC gjatë fundjavës mund të jetë mundësia që shumë tregtarë kërkojnë shumëfishojnë të ardhurat e tyre. Mund të tregtoni në mënyrë të sigurtë në banak me Expert Option.

Expert Options bandat Bollinger

Ajo ofron një zgjedhja e 8 asete dhe ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur përmes të cilit mund të përmbushni dëshirat tuaja tregtare. Tregtimi OTC është hapur për 48 orë gjatë fundjavës. Pra, tregtarët që kërkojnë më shumë mundësi tregtare mund të korrin përfitim maksimal përmes kësaj veçorie me Expert Option.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment