Si fiton para Expert Option? – Shpjegim për tregtarët

Ne të gjithë përpiqemi të fitojmë para. Është një nevojë për të gjithë, pavarësisht stilit të jetesës, zgjedhjeve, mendimeve, etj. Askush nuk mund ta presë për të mbijetuar gjatë në botën e sotme pa fituar para. Prandaj, kërkimi i mënyrave të reja për të fituar para është një proces i përbashkët dhe i vazhdueshëm. Ne e dimë atë tregtimi është mënyra më e mirë për të filluar të fitoni para për shkak të potencialit të tij për të ofrojnë kthime të mëdha. Asnjë metodë tjetër financiare nuk mund të kërkojë kthime ekuivalente. 

Prova e tërheqjes Expert Option

Por, fitimi i parave nuk është vetëm nevoja e një tregtari. Edhe një ndërmjetësi i opsioneve binare po përpiqet të fitoni para përmes shërbimeve të tij. Shumë prej nesh shpesh mund ta neglizhojnë këtë pikë, por ndërmjetësit nuk fitojnë në të njëjtën mënyrë si tregtarët. Sidoqoftë, një ndërmjetës i lartë dhe i besueshëm si Expert Option fiton para vetëm përmes mjete juridike dhe etike

Kështu që si fiton para saktësisht? Ne do të mësojmë për këtë këtu. 

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si fiton para Expert Option?

Expert Option është një relativisht ndërmjetës i ri në fushën e tregtimit. Ajo u krijua në vitin 2014, por ka arritur të arrijë majat e brokerave tregtare. Të Aplikacioni Expert Option ka mbi 10 milionë shkarkime aktualisht. Për më tepër, ajo vjen në mesin e softueri më i mirë financiar i disponueshëm në dyqanet e aplikacioneve.

Aplikacioni celular Expert Option

Një tregtar me një ndërmjetës të tillë me reputacion do të kultivonte natyrshëm kuriozitetin për të ditur për fitimet e tij. Fitimi i një tregtari varet nga vendosjen e basteve dhe parashikimi i rritjes ose rënies së çmimeve të një aktivi. Por, nuk është e njëjta gjë për ndërmjetësit si Expert Option. Ata mos fitoni në të njëjtën mënyrë

Zakonisht, ndërmjetësit ofrojnë një lista e përhapur si të tyre burimi kryesor i fitimit. Diferenca llogaritet automatikisht dhe zbritet nga llogaria, dhe tregtari nuk duhet ta paguajë atë veçmas. Megjithatë, përhapja nuk është mënyra e vetme. Shumë ndërmjetës përfshijnë tarifat dhe komisionet shtesë së bashku me listën e përhapur. Disa prej tyre madje varen vetëm nga komisionet dhe tarifat.

Një tregtar duhet të paguajë këto tarifa sipas kushtet e ndërmjetësit. Disa tarifa gjatë depozitave dhe tërheqjeve, ndërsa të tjerët ngarkojnë kur tregtari fiton një tregti. Tarifa të tilla do të vareshin nga tregtarët lloji i llogarisë; për shembull, llogaritë standarde dhe VIP do të kenë tarifa të ndryshme. Mund të ndryshojë gjithashtu sipas llojet e aseteve.

Llojet e llogarisë së opsioneve të ekspertëve

Tarifat më të zakonshme që paguhen së bashku me përhapjen janë tarifat e tërheqjes, tarifat e shkëmbimit, tarifat e pasivitetit, etj. Të gjitha mënyrat e tilla për të fituar para janë ligjore dhe etike. Kështu që Expert Option gjithashtu ndjek të njëjtat metoda. Por, ajo përjashton listën e përhapur dhe komisionet dhe ngarkon vetëm tarifa për raste të caktuara. Kjo e bën atë më të përballueshme.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kur krahasohen me Expert Option, disa ndërmjetës përfshijnë metoda të tjera. Disa ndjekin procesi i shënimit, ndërsa të tjerët madje përfshihen në kundër basteve. Të dyja janë mënyra efektive për të garantojnë sigurinë e tyre, dhe ata mund ta përdorin atë për të kompensuar humbjet e tyre. 

Fitimet Expert Option

Si një ndërmjetës i besueshëm, Expert Option duhet të ketë një burimi i ligjshëm i fitimeve. Ajo nuk mund t'i fshehë të ardhurat e saj nga klientët e saj. Bërja e kësaj do të shkaktojë që humbasin klientët e vlefshëm. Pra, le të përpiqemi të shohim mënyrat kryesore se si Expert Option fiton para:

#1 Përhapja

Expert Option nuk ofron një listë të përhapur. Pra, po të mos fitoni përmes pipsave. Një tregtar mund t'i bashkohet këtij ndërmjetësi pa u shqetësuar për përhapjet konkurruese.

Forex përhapet në XTB

#2 Komisionet

Agjentë të ndryshëm përpiqen të mbulojnë shpenzimet e tyre përmes komisioneve të ngarkuara në tregti. Pra, nëse një tregtar fiton një tregti, ajo do të duhet paguaj një shumë fikse si komision i ndërmjetësit. Megjithatë, Expert Option ofron të gjitha shërbimet e saj pa asnjë komision. Pra, ju mund të tregtoni pa u shqetësuar për pagesën e një pjese të fitimit tuaj të fituar me vështirësi tek ky ndërmjetës.

Tarifat e tërheqjes

Tarifat #3

Që nga viti Expert Option nuk ngarkon as spread as komision, duhet ngarkojnë tarifat për të fituar të ardhura. Do të ishte surreale të presësh që një ndërmjetës me reputacion si Expert Option të ofrojë shërbime falas në të gjitha rastet. Pra, na tregoni llojet e tarifave që mund të ngarkojë. 

Metodat e tërheqjes Expert Option

#4 Tarifa për një natë ose shkëmbim

Shpesh, tregtarët nuk ndjekin afatin kohor të vendosur në pozicionin e tyre. Ata vazhdoni të mbani të njëjtin pozicion gjatë natës. Pra, ndërmjetësi do të duhet të paguajë tarifa shkëmbimi ose tarifa gjatë natës në një rast të tillë. Megjithatë, Expert Option mund të mos e ngarkojë këtë pasi është një tarifë që ndërmjetësit Forex zakonisht paguajnë.

#5 Tarifat e pasivitetit

Të mos qenit një tregtar aktiv do ta çonte ndërmjetësin drejt pësojnë humbje të panevojshme. Pra, shumica e ndërmjetësve ngarkojnë një tarifë pasiviteti për të qenë një tregtar i fjetur. Expert Option ngarkon gjithashtu një tarifë pasiviteti. Megjithatë, ndërmjetësit e tjerë vendosën pasivitetin periudha prej 30 ditësh ose edhe më pak. Por, Expert Option ngarkon tarifën vetëm nëse llogaria nuk është në përdorim më shumë se 91 ditë

opsion ekspert

Do të ngarkojë një tarifë prej $50 dhe një shtesë $50 çdo muaj derisa gjendja e llogarisë të arrijë zero. Kjo tarifë nuk është e detyrueshme dhe varet thjesht nga sjellja e tregtarit. Pra, rekomandohet të tregtoni ose të bëni një depozitë përpara se të përfundojë periudha e pasivitetit. Ju mund të shmangni pagesën e kësaj tarife në tërësi nëse ju qëndroni aktiv.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#6 Tarifat e depozitave dhe tërheqjeve

Tarifat e tërheqjes dhe depozitimit janë ndër tarifat e zakonshme të ngarkuara nga ndërmjetës të ndryshëm. Kur përpiqeni të tërhiqni fitimin tuaj ose të bëni një depozitë fillestare, do t'ju duhet të paguani një shumë shtesë tek ndërmjetësi. Kjo tarifë hyn shtesë në shumën minimale për Expert Option tërheqje dhe depozitim.

Depozitë Expert Option

Expert Option ngarkon edhe një nominale shuma minimale e depozitës prej $10 dhe $1 si një investim minimal për një tregti të vetme. Sidoqoftë, përveç kësaj, ai ofron depozita dhe tërheqje pa pagesë. 

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

konkluzioni

Expert Option është një ndërmjetës i rrallë që nuk i ngarkon klientët me tarifa dhe diferenca të ndryshme. Në vend të kësaj, ajo ofron një shërbim që është kryesisht falas. Burimi kryesor i fitimeve të tij është ose një tarifë për një natë ose një tarifë pasiviteti.

rezultati i tregtisë së opsioneve të ekspertëve

Megjithatë, ju mund të shmangni pagesën e të dyja këtyre tarifave nëse ju qëndroni si një tregtar aktiv. Megjithëse nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë, ju duhet të depozitoni dhe tërhiqni a shuma minimale prej $10. Duke paguar një shumë kaq të vogël, ju mund të përjetoni të gjitha veçori të avancuara të këtij ndërmjetësi të lartë.

› Regjistrohu falas me Expert Option tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment