Strategjitë më të mira për të tregtuar në Expert Option

Dëshironi të tregtoni në Forex por nuk dini nga të filloni? Atëherë duhet provoni fatin tuaj Expert Option. Pse po themi kështu? Le ta gjejmë përgjigjen në udhëzuesin tonë: Strategjitë më të mira për të tregtuar në Expert Option.

opsion ekspert

Tregtimi në internet e bën jetën tuaj më të lehtë dhe përdorimi i një teknike të thjeshtë dhe të dukshme e pasuron atë.

Këtu, ne do të kalojmë strategjitë më themelore që çdo fillestar duhet të dijë, si dhe metoda më të avancuara me rrezik të lartë që mund t'ju ndihmojnë të fitoni shumë para.

Kjo do t'ju lejojë të tregtoni pa mësuar shumë informacione dhe do t'ju lejojë të filloni të zhvilloni qasjen tuaj fitimprurëse.

A mund të fitoni vërtet para me Expert Option?

Po, dikush mund të bëjë para të vërteta në Expert Option. Platforma është e rregulluar dhe, kështu, është e sigurt për t'u tregtuar, ndryshe nga platforma e opsioneve binare të parregulluara. Qoftë nëse jeni indiane, SHBA ose braziliane, platforma ofron shanse të mëdha për tregtarët.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregulloret e Expert Option

Qendra e Rregullave të Tregjeve Financiare (FMRRC) në Rusi e ka dhënë këtë ndërmjetësi i opsioneve në internet numri i certifikatës 0395 AA Vv0084. Të Komisioni i Shërbimeve Financiare në Vanuatu i rregullon edhe ato (VFSC). 

Tarifa e tregtimit

Në platformën e ndërmjetësit të Expert Option, minimale tarifë tregtare është $1.

Komisionet dhe përhapjet

Platforma zbret një faturë $5 si komision për çdo tregti të suksesshme. Kur bëhet fjalë për stimujt, Expert Option mund të marrë një Prerje 5% e çdo tregtie të suksesshme, e cila është shumë më e ulët se mesatarja e industrisë prej 15%. Përhapjet mund të jenë deri në 0,1 pikë në varësi të llojit të llogarisë të zgjedhur nga përdoruesi.

Expert Option është një ndërmjetës i shkëlqyer tregtimi i opsioneve binare për ta provuar nëse po kërkoni një ndërmjetës të besueshëm. Tregtimi në këtë platformë nuk do t'ju zhgënjejë, edhe pse llogaritë standarde kanë përhapje më të mëdha.

Vlen të përmendet se spread-et mund të rriten ose bien në periudha të ndryshme, në varësi të kushteve të tregut.

Menyra pagese

Expert Option ofron një alternativa të shumta të depozitave/tërheqjes, duke lejuar tregtarët nga e gjithë bota të përdorin platformën.

Opsionet e llogarisë 

Expert Option ofron llojet e mëposhtme të llogarive:

#1 Mikro

Një depozitë minimale $10 kërkohet për të hapur një Mikro llogaria e ExpertOption. Sidoqoftë, mund të keni vetëm dhjetë marrëveshje aktive në të njëjtën kohë, dhe vlera maksimale e transaksionit është vetëm $10. Ju do të keni akses në materialet edukative, por jo në përditësimet e përditshme të tregut ose vlerësimet financiare.

#2 Themelore

standarde Expert Option llogaria ka një depozitë minimale $50 dhe një kufi maksimal tregtar prej $25. Ju jeni të kufizuar në dhjetë tregti në ditë, por keni akses në materialet edukative. Nëse filloni me llogarinë bazë, mund të përparoni në llogari më të larta bonus.

opsion ekspert llogari reale

#3 Argjend

Për të hapur një Llogari argjendi Expert Option, ju duhet të bëni një depozitë $500. Jo vetëm kaq, por llogaria gjithashtu u jep tregtarëve të saj gjëra të tilla si hulumtime dhe rishikime të përditshme të tregut, si dhe kontabilitet financiar dhe dokumente të tjera arsimore. Mund të bëni vetëm 15 marrëveshje në të njëjtën kohë dhe vlera juaj totale e tregtisë është e kufizuar në $250.

#4 Ar

Për të filluar një llogari ari, ju duhet të bëni një depozitë minimale prej $2,500. Ari vjen me gjithçka bëjnë Basic dhe Silver, plus disa përfitime shtesë. Për anëtarët e artë, tërheqjet përpunohen më shpejt. Për më tepër, fitimi juaj do të rritet me 2%.

Me një investim minimal prej $1000, një mbajtës i llogarisë Gold do të ketë akses në 30 tregti në çdo kohë.

#5 Platinum

Expert Option Lloji i llogarisë platinum është i përshtatshëm për tregtarët VIP të Platinumit. Nëse dëshironi të filloni tregtimin me një bonus më domethënës dhe rrezik më të lartë, së pari do t'ju duhet të paguani $5000.

Ju do të merrni të gjitha përfitimet e Gold, plus nuk do të kufizoheni në numrin e transaksioneve që mund të bëni në të njëjtën kohë. Përveç kësaj, shuma maksimale e transaksionit është rritur nga $1,000 në $2,000, dhe fitimi për tregti është rritur me 4%.

#6 Ekskluzive

Individët që janë ftuar të përdorin këtë lloj llogarie janë të vetmit që mund ta përdorin atë. Konsumatorët me një Llogari ekskluzive merrni një marzh fitimi deri në 6%, një menaxher të dedikuar llogarie dhe një vlerë maksimale të marrëveshjes prej $500,000.

Llogaria Demo 

Klientët mund të praktikojnë me $10,000 në fondet virtuale në një llogari provë falas të ofruar nga ExpertOption. Kjo është një mënyrë e mrekullueshme për të mprehur aftësitë tuaja pa rrezikuar para të vërteta.

llogari demo e opsionit ekspert

Gjëja më e mirë për përdorimin e Expert Option edicioni demo i llogarisë tregtare është se ju nuk keni pse të jepni emrin tuaj. Para se të tregtoni, nuk kërkohen adresa emaili ose fjalëkalime.

Ju mund të përdorni provën Expert Option për të merrni një ndjenjë për ndërfaqen e tyre tregtare dhe shikoni nëse është e përshtatshme për ju. Për të parë se sa e mahnitshme është, gjithçka që duhet të bëni është të regjistroheni për një abonim ose të provoni një version demo.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si fitoni një Expert Option?

Ka shumë sisteme tregtare fitimprurëse. Nëse përpiqeni t'i studioni të gjitha në të njëjtën kohë, truri juaj do të rrotullohet. Për të bërë një fitim të qëndrueshëm pa humbur kohë duke tregtuar, zakonisht keni nevojë dy ose tre afrohet. 

Në varësi të metodologjive të analizës së përdorur, të gjitha strategjitë e tregtimit bazohen në sinjale të dallueshme. Ne do të shikojmë tre lloje të ndryshme të analizës teknike:

 • Analiza e shandanit
 • Puna e nivelit të forcës
 • Analiza kompjuterike

Ne gjithashtu do të kalojmë përmes tregtimit të lajmeve dhe taktikave të menaxhimit të aseteve.

rezultati i tregtisë së opsioneve të ekspertëve

#1 Taktikat e analizës teknike

Më poshtë janë taktikat e analizës teknike:

Analiza e Shandanët

Modelet e grafikut të shandanit studiohen në këtë formë analize. Çdo model tregon nëse një prirje po kthehet ose po vazhdon. 

Nuk ka nevojë të kuptohet çdo aspekt i kërkimit, sepse ka shumë informacione të disponueshme në internet. Preferohet të përqendroheni në modelet më të zakonshme dhe të njohura të shandanit. Së pari, ne do të flasim për shenjat e kthimit.

#2 Kthimi i tendencës

Janë tre gjëra që duhet të dini.

 • Strategjia e shandanëve duke u përfshirë

Ne marrim një sinjal kthimi nga ky model. Kur trupi i një shandani është më i madh se ai i mëparshmi dhe drejtimi është i kundërt, sinjali shfaqet.

 Është një shandan që përfshin dhomën. Kur të merrni këtë tregues, duhet të jeni gati për të parë drejtimin e shandanit të ardhshëm. Ju mund të tregtoni në shandan pas tij nëse ka një drejtim gëlltitës.

 • Strategjia e Squat Shandanët

Shandanët squat shpesh tregojnë një ndryshim trendi. Në mënyrë tipike, shandanët e tillë tregojnë turbulencat e tregut në drejtimin aktual. 

Ata priren të shfaqen në nivele të konsiderueshme çmimesh. Një ose më shumë shandan mund të jenë të pranishëm. Ju duhet të prisni një ndryshim të trendit aktual nëse shihni një shandan me një trup të vogël dhe hije të gjatë.

 • Strategjia e piskatores së shandanit

A piskatore model shandani është një tjetër sinjal i fuqishëm kthimi. Piskatore përbëhen nga dy shandanë me drejtime të kundërta dhe të njëjtat maksimum ose minimum: 

 1. Shandanët me piskatore me të njëjtat minimume do të kenë të njëjtat minimume.
 2. Dhe shandanët me piskatore me të njëjtat maksimum do të kenë të njëjtat maksimum.

Çmimet e krahasueshme dhe ngjyrat e shandanit mund të jenë piskatore maksimale dhe minimale. Shandanët e këtij modeli mund të shfaqen një nga një ose me një ose më shumë shandanë në mes. Modele të tjera shandani mund të forcohen ose të përforcohen nga ky sinjal sepse është kështu të ngurta dhe të paqarta.

#3 Vazhdimi i tendencës

Më poshtë janë disa strategji për vazhdimin e tendencës:

Strategjia e Tre Metodave

Gjatë një pauze trendi, tre metoda ndodhin sinjali i vazhdimit. Pas një shandani të gjatë, duket se disa shandanë të vegjël janë shfaqur në tabelë.

Karakteristika thelbësore e këtij modeli është se disa shandanë të rinj të vegjël bien brenda gamë të njëjtë të madhësive si një shandan paraardhës.

shandanë me opsione eksperte

Dikush mund të përdorë tre ose më shumë shandanë në këtë rregullim. A shandan i madh në drejtim të trendit do të mbyllë një model dhe do të sinjalizojë një vazhdimësi. Pasi të mbyllni këtë shandan, duhet të bëni një tregti.

Siç mund ta shihni, analiza e shandanit është a mjet i fuqishëm për identifikimin e sinjaleve tregtare.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Punoni me nivelet e forcës

Nivelet e forcës tregojnë se ku mund të ndalet grafiku i çmimeve ose e kundërta. Jeta e një tregtari bëhet më e menaxhueshme kur ato përdoren për të përcaktuar nivelet e çmimeve për tregtimin.

Le të fillojmë me nivelet e ndryshme të mbështetje dhe opozitë. Në grafikun e çmimeve, nivelet e mbështetjes dhe rezistencës shfaqin nivelet historike, maksimalet dhe minimumet lokale, linjat e prirjeve dhe kanaleve.

Nëse çmimi ka arritur një nga këto nivele, kjo tregon se çmimi mund të jetë gati të ndalojë ose të kthehet. Atje jane dy lloje e strategjive të tregtimit: shpërbërja dhe kthimi.

Teknikat e zbulimit

Nëse grafiku i çmimeve del nga një nivel aktual dhe vazhdon të lëvizë në të njëjtin drejtim, ju hapni tregtitë tuaja duke përdorur këtë qasje. Pas një trupi shandan ka thyer nga një nivel mbështetës ose rezistencë dhe një shandan i ri lëviz në të njëjtin drejtim, një tregtar duhet të hapë një tregti.

Strategjia e kthimit

Fakti që ne hapim një tregti pasi grafiku i çmimeve të jetë përmbysur është a Karakteristika kryesore e kësaj metode. Ne duhet të fillojmë tregtimin nëse një shandan ka arritur nivelin dhe nuk është mbyllur jashtë tij.

Hija ose trupi i një shandani mund të afrohet me prekjen e nivelit. Nëse një shandan mbyllet brenda një niveli fortësie dhe hija e tij e kontakton atë, çmimi nuk do të jetë në gjendje të kalojë. Një shandan i ri në a drejtim kthimi do të konfirmojë sinjalin.

Shpërthimet dhe kthimet në nivelet e mbështetjes dhe rezistencës, siç shihet, ofrojnë sinjale të mira tregtare. Këto sinjale mund të përmirësohen ose zvogëlohen nga sinjalet e analizës së shandanit, dhe kur kombinohen, ato rrisim shanset tona për hapjen e një marrëveshjeje të suksesshme.

Analiza me kompjuter

Përdorimi i indikacioneve për të zbuluar një pikë hyrëse njihet si analiza kompjuterike. Ata aktualisht analizojnë duke përdorur tre tregues:

Treguesit

 • Mesatarja lëvizëse
 • Bandat Bollinger
 • Aligatorët
strategji për të tregtuar mbi opsionin e ekspertëve

Përdorimi i strategjisë mesatare të lëvizjes

Ne do të flasim për indikacionet e tregtimit bazuar në mesataret lëvizëse. Grafiku i çmimeve dhe linja mesatare lëvizëse ofrojnë dy lloje sinjalesh tregtare: 

 • Një ndryshim prirje - kur grafiku i çmimeve kalon një vijë mesatare lëvizëse
 • Dhe një vazhdim i trendit – kur çmimi kthehet nga linja mesatare lëvizëse (një tregues zakonisht përdoret si nivele mbështetjeje ose rezistencës sipas pozicionit të grafikut të çmimeve). 

Për të marrë këto indikacione, fillimisht duhet të instalojmë një treguesi i mesatares lëvizëse për periudha të gjata. Është e rëndësishme të pranohet se çdo instrument duhet të ketë kohëzgjatjen e vet.

Strategjia e bandave bollinger

Bandat Bollinger janë të thjeshta për t'u përdorur dhe mund të përdoret në vend të kanaleve të trendit, sepse ato pasqyrojnë gamën më të zakonshme të ndryshimit të çmimeve. 

Për të punuar me grupet Bollinger, kërkoni për shenja kur çmimi del nga brezat - çmimi tenton të kthehet në një brez qendror pas një shpërthimi dramatik të diapazonit normal të çmimeve.

Strategjia e aligatorit

Një aligator është treguesi tjetër. Është e dobishme pasi tregon fillimin e një tendence. Nuk mund të përdoret si tregues kryesor sepse nuk jep sinjale tregtare, por linjat e tij mund të përdoren si nivele mbështetjeje dhe rezistencë.

Në përgjithësi, treguesit ndihmojnë tregtimin duke lejuar analizë të shpejtë të një situate dhe vendimmarrje. Treguesit janë efektive pasi një kompjuter kryen llogaritjet dhe gjeneron indikacione të gatshme për tregti. 

E meta kryesore e përdorimit të treguesve është se çdo instrument tregtimi duhet të ketë treguesin e tij.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregtimi në lajme

Të gjithë e dimë se tregu shpesh reagon ndaj njoftimet për lajme, dhe nëse lajmet janë domethënëse, mund të presim lëvizje të konsiderueshme të çmimeve. Qasja e tregtimit të lajmeve është e rrezikshme, por mund t'ju ndihmojë të bëni një fitim të mirë në pak minuta. Megjithatë, nëse i shkëmbeni lajmet, rrezikoni të humbni investimet tuaja për disa minuta. 

Bëhet fjalë për tregtimin në internet - gjithçka është më e drejtpërdrejtë dhe më pak e rrezikshme këtu. Kur tregtojmë në internet, rreziqet tona janë të kufizuara nga shuma e transaksionit, e cila është e shkëlqyer nëse parashikimi ynë nuk vërtetohet. Megjithatë, përveç humbjeve fikse, ne kemi një fitim të paracaktuar.

Menaxhimi i financave tuaja

Ky seksion është kritik për të gjithë tregtarët që dëshirojnë të vendosin qëndrueshmëri në fitimet e tyre. Ndjekja e humbjeve tuaja është metoda më e pranueshme e menaxhimit të parave. Për të filluar, vendosni një kufi të humbjes në të cilin duhet të ndaloni tregtimin dhe të vlerësoni efikasitetin e planit tuaj ekzistues të tregtimit.

Si tregtoni me sukses në Expert Option?

Fusha të ndryshme kanë rrugë të ndryshme drejt suksesit. Mos u mundoni të përsërisni se si njerëzit arrijnë në profesione të tjera Tregtimi në Forex. Kjo shërben vetëm për t'ju larguar më shumë nga objektivi juaj dhe për ta bërë më sfidues gjetjen e tij. 

Mos nxitoni të shkoni në rrugën e gabuar dhe të humbni për pjesën tjetër të jetës duke u përpjekur të gjeni rrugën drejt suksesit. Thjesht uluni dhe tregoni qartë se çfarë kërkohet, dhe më pas ndërmerrni veprime.

Investimi në valutë është një betejë mes jush dhe vetes. Tregu krijon shumë tundime duke ju ofruar perspektiva të turbullta. Do të ishte më mirë nëse i rezistoni tundimit tuaj, prisni një mundësi për t'u paraqitur dhe më pas veproni për të përfituar.

#1 Psikologjia e tregtimit

Askush nuk mund t'ju ndihmojë me psikologjinë tregtare përveç vetes suaj. Ti duhet te kesh përvojat personale të menaxhimit emocional dhe vizatoni mbi to.

Është e mundur të humbni para disa herë përpara se të mësoni të shmangni humbjen e parave në të ardhmen. Nëse jeni duke humbur vazhdimisht para dhe nuk duket se po gjeni një zgjidhje, dorëheqja është alternativa më e mirë.

Për të mbajtur larg aspektin më të rrezikshëm të tregtimit, emocionet, ne rekomandojmë duke iu përmbajtur parimeve ju keni krijuar. Mos e teproni deri në atë pikë sa të përfundoni me një humbje në investimin tuaj.

Padyshim që do t'i nënshtroheni provimeve me një raport 1 kundrejt 10 ose 1 kundrejt 100 në një moment të jetës tuaj. Megjithëse, në tregun Forex, nuk keni pse të mundni askënd sepse i vetmi person që duhet të mposhtni është vetvetja.

Në vend të kësaj, ju, ju vetë dhe tregu jeni të angazhuar në Luftërat e Tre Mbretërive.

#2 Testoni stilet e tregtimit për rezultate më të mira

Në tregti, ekziston një kurth psikologjik i quajtur bonus.

A mund ta shihni frazën “Bonus” pozicionuar me kujdes pranë butonit "Depozitim" kur mbushni? Është ai me ngjyrën dhe strukturën më tërheqëse që duhet të klikoni.

Ju do të jeni të detyruar nga sa vijon nëse zgjidhni të merrni bonuse të mëtejshme: Kur ka vëllim tregtar të pamjaftueshëm, nuk mund ta tërhiqni shumën e bonusit, por "mund të tregtoni me atë shumë".

tregtimin e opsioneve të ekspertëve

#3 Mos u bini në grackën e shpejtësisë

Shpejtësia e tregtimit është një kurth psikologjik.

Nëse jeni i ri në Expert Option dhe duke kërkuar për një para të shpejtë, do të bini shpejt në këtë kurth. Është tani ose kurrë. Shkalla e shpejtë për t'u pasuruar do të riafirmojë guximin dhe pozicionin e fillestarëve që nuk kanë specifikuar ende një investim. 

Si rezultat, ju mund të gjeni shpejt dhe të bëni një porosi me kohën më të shkurtër të skadimit duke përdorur Mjet tregtimi Expert Option (vetëm 60 sekonda).

Provoni sistemin e tregtimit që besoni se do t'ju ndihmojë të keni sukses.

Çfarëdo metode tregtimi që përdorni, duhet ta provoni gjithmonë në tregun ku dëshironi ta përdorni. Kërkohet një periudhë e zgjatur e testimit të tregut për të zhvilluar një sistem efektiv tregtar. Por ju do të fitoni një çmim të merituar për të.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#4 Rrini në disa strategji jo shumë

Një strategji e suksesshme tregtare do t'ju sigurojë se rezultatet tuaja afatgjata do të jenë më të favorshme dhe fitimprurëse. Tregtarët e suksesshëm e kuptojnë këtë një seri tregtimesh me rrezik të ulët dhe fitimprurës është e preferueshme për një tregti të vetme me kthim të lartë dhe me rrezik të lartë.

Mos u kapni shumë nga shumë metoda tregtare. Përqendrohuni në një sistem të vetëm tregtar të cilit mund t'i besoni, kuptoni dhe zbatoni në mënyrë efektive. Pastaj, për të kursyer para, hapni një llogari bankare për veten tuaj tani!

Mundeni veten, fitoni para dhe Ji i suksesshem në Expert Option. Duket të jetë po aq e drejtpërdrejtë sa të rri rrotull. Megjithatë, shkalla e suksesit shprehet si më poshtë: nga 100 persona, 90 kanë dështuar, dhe vetëm 10 kanë fituar, ose edhe 5 persona kanë fituar kur 95 kanë humbur. Kjo është një statistikë e frikshme për të sapoardhurit në treg.

Por mos u shqetësoni: Expert Option ka një veçori që ju lejon të testoni taktikat tuaja. Në një llogari demo, tregtarët nuk do të marrin ndonjë rrezik financiar. Përveç kësaj, ne ofrojmë rregullisht vlerësime të metodave kryesore të tregtimit.

#5 Kini vetëkontroll

Tregtarët e opsioneve duhet të kenë disiplinë në mënyrë që të jenë të suksesshëm. Hulumtimi i gjerë, gjetja e mundësive, krijimi i tregtisë së saktë, formulimi dhe qëndrimi në një strategji, vendosja e qëllimeve dhe krijimi i një strategjie daljeje janë të gjitha. pjesë e disiplinës.

Ndjekja e tufës është një shembull themelor i largimit nga disiplina. Asnjëherë mos i merrni fjalët e dikujt seriozisht pa kryer studimin tuaj. Ju nuk mund të injoroni detyrat tuaja të shtëpisë dhe t'i fajësoni kopesë për dështimet tuaja. Në vend të kësaj, për të qenë një strategji e mirë opsionesh, duhet hartoni një strategji të ndryshme tregtare që funksionon.

#6 Prisni me durim

Të gjithë tregtarët e opsioneve kanë një atribut të përbashkët: durim. Në vend që të lulëzojnë për të krijuar një fitim të madh në çdo lëvizje të tregut, investitorët e durueshëm janë të gatshëm të presin që tregu të paraqesë shansin e duhur. 

Tregtarët shihen shpesh të ulur pa lëvizur dhe duke vëzhguar tregun, duke kërkuar momentin ideal për të filluar ose lënë një tregti. Tregtarët amatorë, nga ana tjetër, nuk janë në të njëjtën barkë. Ata janë të paduruar, të paaftë për të menaxhuar emocionet e tyre dhe për të marrë vendime të shpejta se cilat tregti të hyjnë dhe dalin.

#7 Merrni një rol aktiv në edukimin e vetes

Sipas besimit konvencional, deri në 90% të opsioneve tregtarët do të humbasin para. Ajo që i dallon tregtarët e suksesshëm nga tregtarët e rregullt është aftësia e tyre për të mësojnë nga humbjet e tyre dhe përdorin atë që kanë mësuar në metodat e tyre të tregtimit. 

Tregtarët elitë praktikojnë dhe praktikojnë më shumë derisa të përvetësojnë mësimet e tregtisë, të kuptojnë ekonominë e tregut dhe vëzhgoni aktivitetin e tregut në kohë reale.

#8 Analizoni rezultatet

ditar tregtar i opsioneve të ekspertëve

Shtimi i fitimit ose humbjes në fund të çdo dite tregtimi është dytësor për të kuptuar pse dhe si. Ju lutem vini re gjetjet tuaja në fletoren tuaj tregtare, kështu që ju mund t'i referoheni atyre më vonë. Mbani gjithmonë parasysh se do të ketë tregti të humbura. Ajo që dëshironi është një strategji tregtare fituese afatgjatë.

#9 Mbani gjurmët e gjithçkaje

Shumica e tregtarëve të suksesshëm të opsioneve mbajnë shënime të përpikta të transaksioneve të tyre. Ruajtja e saktë të dhënat tregtare është një zakon i domosdoshëm që do t'ju kursejë para në planin afatgjatë.

Historia e të dhënave tuaja tregtare përmban gjithashtu një bollëk informacioni që mund t'ju ndihmojë të rritni shanset tuaja për sukses.

Përfundim: Strategjitë për tregtimin në Expert Option

Tregtimi i suksesshëm i praktikës nuk nënkupton që ju do të keni të njëjtin nivel suksesi kur tregtoni për para të vërteta. Emocionet hyjnë në foto në këtë pikë. Tregtimi i suksesshëm i praktikës ngjall besim në strategjinë e tregtarit nëse sistemi prodhon rezultate të favorshme në një mjedis të kontrolluar.

Është më pak e rëndësishme të zgjedhësh një metodë sesa të zgjedhësh një metodë zhvillojnë ekspertizë të mjaftueshme për të bërë tregti pa e hamendësuar apo dyshuar veten. Rëndësia e vetësigurimit nuk mund të mbivlerësohet.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment

 • Erwin

  says:

  Opsioni ekspert është opsioni më i mirë binar, duke përdorur 3 ose 4 treguesit e duhur të kombinuar me sensin e mirë të analizës së rezultatit më të mundshëm, do t'ju bëjë të saktë fitimin prej 85% deri në 90%. Kontrolli i emocioneve, koha e duhur dhe vëzhgimi dhe analiza e mprehtë janë të nevojshme për marrjen e një vendimi vendimtar. Depozitë e lehtë dhe tërheqje e shpejtë. Platformë e thjeshtuar por fitimprurëse. Për të gjithë miqtë e mi, pse të mos provoni opsionin ekspert dhe t'i provoni vetes se opsioni ekspert është me të vërtetë për të gjithë ata që duan të jenë ekspert në opsionet binare për të pasur një jetë të dizajnuar nga ekspertë. Nëse jo tani, kur? Vepro tani, nuk mund të jesh ekspert nëse ke frikë të rrezikosh… por mëso si ta minimizosh rrezikun. Planifiko dhe bëhu një fitues.