12345
5 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com Gati pse mund të na besoni Binaryoptions.com rishikon shërbimet e tregtimit sipas udhëzimeve dhe specifikimeve strikte. Brokerat dhe platformat testohen me para reale dhe kontrollohen të gjitha funksionet që janë thelbësore për tregtarët binare. Ne testojmë sigurinë, ofertën, tarifat, softuerin, mbështetjen dhe shumë më tepër në përvojën tonë dhe raportet e vlerësimit. Si tregtarë me më shumë se 10 vjet përvojë, ne e dimë saktësisht se çfarë është e rëndësishme kur zgjedhim një ndërmjetës të mirë dhe platforma tregtare. Shihni metodologjinë tonë se si të vlerësoni ndërmjetësit.
Tërheqja
5.0
Depozitë
5.0
Ofertat
5.0
Mbështetje
5.0
Platforma
5.0
Rendimenti
4.8

Rishikimi i opsionit GC – A është një mashtrim apo jo? – Testi i ndërmjetësit

 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • 10 mënyra pagese
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7

Tregtimi mund të jetë një mundësi e madhe që një investitor të fitojë para dhe mund të jetë gjithashtu një mënyrë për të humbur të gjithë kapitalin e tij nëse nuk tregohet kujdes. Për shkak të kësaj, është e rëndësishme të vini në kontakt me tregjet, asetet dhe agjentët që përdorni.

opsion gc

Pasi një investitor vendos të bëhet tregtar, ai së shpejti bie në kontakt me të Opsionet binare dhe ndërmjetësit që ofrojnë këtë instrument financiar. Por është e vështirë të gjesh një ndërmjetës të mirë që i përshtatet të gjitha nevojave tuaja. Zgjedhja është e madhe dhe jo çdo ndërmjetës është i sigurt.

Mohim përgjegjësie:

Ky material nuk është i destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA.

Opsioni GC pretendon të jetë një ndërmjetës i besueshëm i opsioneve binare. Por a është e sigurt për të investuar paratë tuaja? Le të zbulojmë nëse GC Option është një mashtrim apo jo dhe nëse ia vlen të investoni paratë tuaja me këtë ndërmjetësim.

ne do ju prezantoj me kompaninë dhe shpjegoni gjërat më të rëndësishme që duhet të dini rreth GC Option. Për më tepër, ne do të japim një përmbledhje të shkurtër të aktiveve, tarifave dhe metodave të depozitimit dhe tërheqjes.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është opsioni GC? Fakte rreth ndërmjetësit dhe kompanisë së tij

Zhvilluar në vitin 2013 nga kompania e saj mëmë, “Kryeqyteti i madh”, i cili ekziston që nga viti 2006, GC Option është një platformë tregtare opsionesh binare e miratuar ligjërisht në Shën Vincent dhe Grenadine, por e pa licencuar ose rregulluar nga ndonjë agjenci rregullatore.

logoja e kapitalit të madh

Për shkak të kërkesës së madhe nga përdoruesit që kërkojnë më shumë informacion dhe tregojnë interes për Tregtimi i opsioneve binare, Grand Capital Option u bë një kompani e saj e fokusuar vetëm në tregtimin e opsioneve binare.

Duke qenë një nga platformat më të hershme të opsioneve binare, ajo u konsiderua gjithashtu si një nga më të mirat në botë.

GC Option krijoi "Web Trade Option Pro" më 8 maj 2020, e cila ishte platforma e re e tregtimit në ueb të kompanisë. 

Kjo platformë u krijua nga zhvilluesit e softuerit të kompanisë për të rritur kohën e skadimit të tregtimeve të opsioneve binare për të siguruar një furnizim me çmim fiks, dhe një mjedis platformë miqësor për përdoruesit, duke përfshirë një dizajn softueri për pajisjet celulare.

A është e sigurt të tregtosh në GC Option?

Pyetja e parë dhe më e rëndësishme që duam t'i përgjigjemi është nëse Opsioni GC ndërmjetësi është i besueshëm dhe i sigurt. Platforma përdor vërtetimi me dy faktorë kur dëshironi të identifikoheni. Mund ta bëni përmes një kodi QR ose mund të përdorni një aplikacion si vërtetuesi i Google. Pra, identifikimi është i sigurt.

dokumentet e opsionit gc

Për të regjistruar llogarinë tuaj, ndërmjetësi dëshiron të ketë kopje të dokumenteve tuaja të identitetit, si p.sh pasaportë ose patentë shoferi. Ju duhet t'i dorëzoni këto të dhëna për të përmbushur kërkesat e KYC (njohni klientin tuaj) / AML (kundër pastrimit të parave) të ndërmjetësit.

Depozitat dhe tërheqjet mund të bëhen përmes mënyra të ndryshme pagese, për shembull, kuletat elektronike ose transfertat bankare. Në përgjithësi, është e sigurt të tregtoni në GC Option, edhe nëse nuk rregullohet nga ndonjë agjenci qeveritare.

Karakteristikat e opsionit GC

Ajo ofron vetëm 30 aktive mallrash, indekse aksionesh, letra me vlerë dhe çifte valutore për tregti me një mundësi pagese prej 86% në varësi të llojit të tregtisë së vendosur.

aktivet e opsionit gc

Ai pranon $1 si shumën minimale për vendosjen e një tregtie dhe $10 si depozitën minimale, e cila mund të bëhet përmes kartave të debitit ose kreditit, transfertave bankare, shërbimeve të portofolit elektronik ose kriptomonedhës (Bitcoin ose Ethereum). Koha e skadimit kohëzgjatja për vendet e tregtimit është nga 1 minutë deri në 4 orë. Ata u ofrojnë përdoruesve të tyre një ditë për të tregtuar pa rrezik për të mbuluar të gjitha humbjet e bëra në një muaj.

A tarifa e përpunimit prej 0 deri në 4.5% paguhet për tërheqje, dhe përdor të njëjtat opsione depozitimi për tërheqje. Ofron deri në 40% pagesa për mbylljen e hershme të tregtimeve dhe rimbursime për deri në 10% të humbjeve të bëra. Procesi i verifikimit dhe regjistrimit është shumë i thjeshtë dhe financimi përmes kriptomonedhës pranohet.

GC Options është në dispozicion të klientëve në të gjithë botën, përveç në vendet ku përdorimi i platformave të parregulluara është i kufizuar.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet

GC Option ofron sa vijon asetet:

 • Ari dhe argjendi
 • Më shumë se 25 çifte Forex, duke përfshirë ato më të njohurat si EUR/USD ose AUD/USD)
 • 8 asete kripto

Ju mund t'i tregtoni ato aktive korniza të ndryshme kohore. Në varësi të aktivit, afati kohor ndryshon nga 1 minutë në dy ditë.

Pagesat

Jo çdo aktiv ofron të njëjtën pagesë. Çifti i monedhës EUR/USD është ai me pagesa më e lartë, e cila është 86%. Kjo do të thotë nëse e tregtoni këtë aktiv me $100, do të merrni $86 në këmbim.

pagesa e opsionit gc

Pagesat me opsionin GC fillojnë me 60%, të cilat do t'i merrni nëse tregtoni disa nga kriptovalutat. Agjentët e tjerë të opsioneve binare si Quotex ofrojnë pagesa më të larta, deri në 95%.

Platformat e tregtimit ofron GC Option

Janë 2 platforma të ofruara nga Brokers Grand Capital për tregtimin e opsioneve binare, dhe këto përfshijnë;

MetaTrader 4 (MT4)

Kjo është platforma më e njohur e tregtimit për opsionet binare, dhe opsionet GC janë shkrirë drejtpërdrejt në to. Kjo i lejon tregtarët e opsioneve GC të hyjnë në platformat MT4 lehtë dhe tregtoni opsionet binare duke përdorur të gjitha funksionet e platformës.

MT4

MetaTrader 4 është gjithashtu i disponueshëm për përdorim në pajisje celulare duke përdorur aplikacionin celular për Android ose iOS.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

WebTrader Option Pro

Kjo platformë është krijuar nga Zhvilluesit e softuerit GC Option dhe mund të përdoret nga çdo vend apo rajon me akses në internet.

Nuk kërkon instalimin e ndonjë softueri dhe gjithashtu ofron të gjitha veçoritë themelore të një platforme tregtare, si p.sh grafikët, sinjalet dhe treguesit e cila mund të përdoret në një pajisje celulare me akses në internet.

Kjo platformë përdor një shtrirje të veçantë paneli që u mundëson tregtarëve të hapin tregti direkt nga një grafik me vetëm disa klikime.

opsion gc webtrader

Karakteristika të tjera të veçanta të ofruara nga WebTrader Option Pro përfshijnë; tregohen përqindja e përfitueshmërisë së çifteve të monedhës, kushtet miqësore për përdoruesit për mbylljen e hershme të një tregtie, fitimet dhe humbjet e mundshme, të cilat tregohen me ngjyra të ndryshme në grafikët e tregtisë dhe informacioni për të gjitha tregtitë e hapura dhe të mbyllura.

Edhe pse ofron karakteristika të kufizuara, Platforma MetaTrader 4 është e thjeshtë dhe më e lehtë për t'u përdorur, veçanërisht për fillestarët ose përdoruesit e papërvojë. Tregtarët profesionistë ose më me përvojë mund të preferojnë përdorimin e WebTrader Option Pro pasi ofron një shumëllojshmëri të gjerë karakteristikash dhe opsionesh.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes

Për çdo tregtar, është e rëndësishme të dijë se çfarë kushtet e depozitimit dhe tërheqjes ofron një ndërmjetës. Jo çdo ndërmjetësi i opsioneve binare ofron të njëjtat mënyra për të depozituar dhe tërhequr. Le të hedhim një vështrim në mënyrat dhe tarifat e ndryshme të pagesës.

Metodat e depozitimit të opsionit GC

Ofertat e GC Options më shumë se 10 mënyra të ndryshme pagese. Ato variojnë nga transfertat bankare te kriptovalutat. Këtu janë më të rëndësishmet prej tyre:

 • Bitcoin dhe Ethereum
 • Kartat e kreditit
 • Kartat e Debitit
 • FasaPay
 • Mastercard
 • Transferta me tela
 • Paratë e përsosura
 • Trust pagesash
 • Maestro
mënyrat e pagesës së opsionit gc

Kur depozitoni përmes zgjidhjeve të pagesave dixhitale ose kartave bankare, nuk keni pse të prisni asnjë tarifë. Nëse përdorni transfertë bankare, duhet më shumë kohë për të vazhduar, dhe mund t'ju duhet të paguani pak tarifa.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e tërheqjes së opsionit GC

për të tërhiqni fondet tuaja, ju mund të përdorni të njëjtat metoda si për financimin e llogarisë tuaj. Duhen nga 3 deri në 5 ditë për të përpunuar kërkesat tuaja për tërheqje.

Tërheqja e opsionit gc

Krahasuar me të tjerat ndërmjetësit e opsioneve binare, ofron GC Option tarifa relativisht të larta. Prisni tarifa midis 1% dhe 4.5% kur tërhiqni fondet tuaja.

Si funksionon vendosja e tregtimeve në GC Option?

Një tregtar zgjedh aktivin (mall, aksione ose monedhë) me të cilën dëshiron të tregtojë duke zgjedhur një "blej/telefonoj" ose një opsion "shit/vendos". pasi të keni bërë një parashikim dhe një kohë skadimi për tregtinë. Nëse tregtia shkon në favor të tij, ai bën një fitim prej tij, por merr një humbje nëse shkon në kundërshtim me parashikimin e tij.

Një tregtar mund të përfundojë gjithashtu një tregti të vendosur përpara se të ekzekutohet, dhe ai merr një rimbursim të një pjese të kapitalit të tij fillestar të vendosur në tregti.

Opsioni "Bli ose telefono".

Një tregtar zgjedh opsionin "thirrje" kur ai parashikon rritjen e një tregtie në kohën e skadimit. Nëse ai parashikon saktë, ai bën një fitim.

blerja e opsionit gc

Nëse ai parashikon gabim, ai merr shumë. Nëse çmimi i aktivit mbetet konstant, ai as nuk bën fitim dhe as nuk merr humbje.

Opsioni "Shit ose Vendos".

Një tregtar zgjedh Opsioni "vendos". kur ai parashikon rënien e një tregtie në kohën e skadimit. Nëse tregtari bën parashikimin e duhur, atëherë ai ose ajo bën një fitim nga tregtia.

shitet opsion gc

Nëse çmimi mbetet konstant, tregtari as nuk bën fitim dhe as nuk merr humbje. Nëse tregtari bën një parashikim të gabuar, atëherë tregtari merr një humbje.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaritë ose nivelet e tregtimit të opsioneve GC

Ekzistojnë lloje të ndryshme llogarish të ofruara nga Brokers Grand Capital në varësi të depozitës fillestare të një investitori.

Llojet e llogarisë së opsionit gc

Llogaria e argjendtë ose bazë 

Karakteristikat kryesore të këtij lloji të llogarisë përfshijnë sa vijon;

 • Kërkohet një depozitë minimale prej $10 për të hapur këtë lloj llogarie.
 • Llogaria bazë ofron vetëm 30 asete për tregti.
 • Ai ofron një analizë ditore të tregut pa kosto.
 • Ai ofron një llogari demo falas të kredituar me $10,000 para virtuale të rreme.
opsioni gc llogaria vip

Llogaria e artë ose klasike

veçoritë të këtij lloji të llogarisë përfshijnë sa vijon;

 • Kërkohet një depozitë minimale prej $100 për të hapur këtë lloj llogarie.
 • Llogaria bazë ose argjendi ofron vetëm 30 aktive për tregti.
 • Tregtarëve u jepet një ditë për të tregtuar pa rrezik në mënyrë që të kompensojnë të gjitha tregtimet e kryera pa sukses gjatë muajit.
 • Ai ofron një llogari demo falas me 10,000 para virtuale të rreme.
 • Tarifat e ngarkuara për depozitat janë duke u kompensuar.
 • Ai ofron një analizë ditore të tregut pa kosto.
 • Ofron akses në platformën MetaTrader 4 dhe sinjalet e saj tregtare.
Gc opsion ari llogari

Lloji i llogarisë VIP

veçoritë të këtij lloji të llogarisë përfshijnë sa vijon;

 • Kërkohet një depozitë minimale prej $300 për të hapur këtë lloj llogarie.
 • Ai ofron një rimbursim prej 10% për humbjet e hasura në tregjet çdo javë.
 • Ai u ofron tregtarëve një ditë për të tregtuar pa rrezik për të kompensuar të gjitha tregtitë e kryera pa sukses gjatë muajit.
 • Ajo ofron vetëm 30 asete për tregti.
 •  Ai ofron një analizë ditore të tregut pa kosto.
 • Ai ofron një llogari demo falas me 10,000 para virtuale të rreme.
 • Tarifat e ngarkuara për depozitat janë duke u kompensuar.
 • Ofron akses në platformën MetaTrader 4 dhe sinjalet e saj tregtare.
opsioni gc llogaria vip
➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tutorial: Si të filloni tregtimin e opsioneve binare me opsionin GC

Tani ju i dini detajet e kushteve të tregtimit të GC Option. Le të vazhdojmë dhe t'i hedhim një sy si të tregtoni me ndërmjetësin.

Hapja e një llogarie

Gjatë hapjes dhe regjistrimit të një llogari me opsionin GC, tregtarët janë të detyruar të kalojnë një proces autorizimi me dy faktorë për mbrojtjen dhe sigurinë e fondeve të tyre.

regjistrimi i opsionit gc

Zgjidhni një lloj llogarie GC

Pas hapjes së një llogarie GC Option, përdoruesve u kërkohet që të zgjidhni një lloj llogarie (llogaria bazë, klasike ose VIP). Llogaria VIP ofron më shumë veçori, mundësi fitimi dhe kushte më të mira për tregtim.

Zgjidhni një platformë të përshtatshme tregtare

Pas zgjedhjes së një lloji të llogarisë, përdoruesve u kërkohet të zgjedhin një platformë e përshtatshme tregtare (MetaTrader 4 ose WebTrader Option Pro). MetaTrader 4 është një opsion më i mirë dhe më i përshtatshëm për fillestarët ose tregtarët e papërvojë pasi ofron një mjedis të thjeshtë dhe miqësor për përdoruesit me veçori të kufizuara për të ndihmuar një tregtar të ri të lundrojë dhe praktikojë tregtimin me llogari demo e financuar me para virtuale $10000.

Llogaritë tregtare të opsioneve gc

Tregtarët profesionistë gjithashtu mund përdorni platformën MetaTrader 4 për tregtimin ose llogarinë e tij demo për të praktikuar strategji të reja. Shumica e tregtarëve profesionistë preferojnë përdorimin e WebTrader Option Pro pasi ofron më shumë veçori dhe mjete për tregtim të gjerë.

Zgjidhni një aktiv dhe tregtoni periudhën e skadimit

GC Option ofron 30 asete vetëm ose tregton. Tregtarët mund të zgjedhin një aktiv të caktuar që dëshirojnë të tregtojnë dhe të vendosin një urdhër "blej" ose "shit" pasi të parashikojnë rezultatin e tregtisë. Për tregtimin zgjidhet gjithashtu një kornizë kohore ose periudha e skadimit.

Përfundim: Ndërmjetës me reputacion

Opsioni GC është një formë e tregtimit të opsioneve binare ku fitimet bëhen nëpërmjet parashikimeve të sakta të një aktivi (kripto, mallra ose çifte valutore) brenda një afati kohor.

tregtimin e opsioneve gc

Nëse parashikimet e tregtarit janë të sakta, ai bën fitime, por nëse parashikimet e tij janë të pasakta, ai merr një humbje, megjithëse mundet mbyllni një tregti përpara se të ekzekutohet dhe të marrë një rimbursim të pjesshëm të investimit të tij fillestar në tregti. Nëse çmimi i aktivit të tregtuar mbetet i njëjtë, tregtari nuk bën as fitim dhe as humbje.

Edhe pse i parregulluar, opsioni GC është një nga ndërmjetësit më të vjetër dhe më të besuar për tregtimin binare, dhe ata i ofrojnë këtij përdoruesi shumë veçori unike si depozitat dhe tërheqjet pa komision, një ditë në muaj për tregtim pa rrezik, analiza ditore të treg pa kosto, akses në platformën MetaTrader 4 dhe janë sinjale tregtare dhe akses në një llogari demo për tregtimin praktik.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

FAQ: Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me opsionin GC:

Çfarë është opsioni GC?

GC Option është një ndërmjetës i opsioneve binare që ofron më shumë se 30 asete të ndryshme për të tregtuar. Firma pas ndërmjetësit është Grand Capital. Pagesat janë deri në 87%.

A është GC Option një ndërmjetës i mirë?

Po, GC Option është një ndërmjetës i mirë që ofron pagesa të larta dhe asete të ndryshme për të tregtuar. Por ka një pikë që mund të vihet re: Nëse dëshironi të tërheqni fondet tuaja, ndërmjetësi kërkon tarifa deri në 4.5%.

Cilat platforma ofron GC Option?

GC Option ofron MetaTrader 4 si një platformë. Për më tepër, ata zhvilluan platformën e tyre të quajtur "WebTrader", e cila është e disponueshme në një version klasik dhe pro.

A është i sigurt GC Option?

Megjithëse opsioni GC nuk është i rregulluar zyrtarisht, ai është një ndërmjetës i sigurt dhe i besueshëm i opsioneve binare.

Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Produktet financiare të ofruara nga kompania mbartin një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojnë në humbjen e të gjitha fondeve tuaja. Asnjëherë nuk duhet të investoni para që nuk mund t'i humbni.

➥ Regjistrohu me GC Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)