5 alternativat më të mira IQ Option për tregtarët: Krahasimi


IQ Option është një nga më të spikaturit Ndërmjetësi i opsioneve binare dhe platformat tregtare. Është mjaft i njohur sepse IQ Option ka një llogari demo për fillestarët që të praktikojnë lëvizjet e tyre. Së bashku me këtë, ai gjithashtu ka një kërkesë minimale të depozitës prej vetëm $10, por ju mund ta filloni bastin tuaj nga vetëm $1. Pavarësisht nëse zotëroni një pajisje Android ose iOS, mund të përdorni IQ Option pa probleme.

Shihni alternativat më të mira:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.8/5
12345
VFSC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.7/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
 • Depozita minimale e ulët prej $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Shpërblime falas
 • Konkurse tregtare
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
VFSC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale e ulët prej $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Shpërblime falas
 • Konkurse tregtare
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Është evidente se IQ Option është një nga më të mirat në shumë, por ka edhe disa ndërprerje në të. Dhe, këto ndërprerjet janë arsyeja që duhet të kërkoni edhe alternativa. Një nga arsyet më të rëndësishme për të kërkuar një Alternativa IQ Option është se nuk ofron SHBA, aksione gjermane dhe japoneze. Për më tepër, IQ Option as nuk ofron fizibilitet tregtimi me çifte Forex Minor ose Exotic.

Uebfaqja zyrtare IQ Option
Uebfaqja zyrtare IQ Option

Këto janë vetëm disa nga arsyet e shumta që mund t'ju detyrojnë të kërkoni një zëvendësues për IQ Option. Pra, është më mirë të keni disa emra në mendje në rast se dëshironi një ndërprerës. Ky artikull do t'ju japë një ide të shkurtër të 5 alternativave më të mira IQ Option me karakteristika të patëmetë dhe aspekte tregtare.

Karakteristikat që mungojnë të IQ Option:

Para se të niseni për të kërkuar më të mirën Alternativa IQ Option, është thelbësore që ju të merrni një ide për shumicën e veçorive që mungojnë. Edhe nëse jeni i ri në IQ Option, fitimi i një ideje të thellë për atë që merrni dhe çfarë jo do t'ju ndihmojë të vendosni më mirë. Veçoritë që IQ Option mungon në platformën e saj janë:

 • IQ Option nuk ofron një veçori të Stop Humbjes së Garantuar mbi platformën e saj.
 • Nuk ka asnjë aspekt të tregtimit social me IQ Option.
 • Llogaritë ECN dhe STP nuk janë të disponueshme brenda IQ Option.
 • IQ Option nuk ka veçori të tilla si Llogaritë Mikro ose VIP.
 • Ju nuk mund të përshtatni mbrojtjen e bilancit negativ me IQ Option.
 • Mbrojtja nuk është një veçori e menaxhimit të rrezikut të IQ Option.
 • Nuk do të marrësh asnjë sinjalizim çmimi me IQ Option.
 • Është një aplikacion celular, për shkak të të cilit nuk ka ndonjë aplikacion specifik të porositur për desktop ose kompjuterë Windows ose Mac.
 • Disa vende nuk janë të disponueshme.
pulti i opsionit iq
Platforma IQ Option

Këto janë disa veçori kolektive që i mungojnë IQ Option. Dhe nga ana tjetër, këto janë arsyet praktike për të cilat duhet kërkuar një Alternativa IQ Option. Pra, merrni disa njohuri për 5 alternativat më të mira IQ Option.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Alternativat e krahasuara me IQ Option:

Më poshtë janë 5 alternativat më të mira IQ Option që kanë veçori proaktive për tregtimin e opsioneve binare dhe më shumë. Shikoni efikasitetin e tyre, në bazë të të cilave mund të merrni vendimin tuaj për të zgjedhur një prej tyre!

#1 Quotex

Quotex.io është një nga ndërmjetësit më të njohur të opsioneve binare midis të gjithë të tjerëve në këtë listë. Nuk është vetëm Alternativa IQ Option, por është një nga versionet më të mira për të zgjedhur. Kjo platformë ndërmjetësi për tregtimin e opsioneve binare u themelua në vitin 2020.

alternativë kuote
Platforma Quotex

Ai ofron sinjale tregu dhe lejon tregtarët të tregtojnë mbi platformën e personalizuar të internetit. Sinjalet vijnë me një saktësi prej 87%, e cila mund t'ju ndihmojë të krijoni një strategji efektive e tregtimit të opsioneve binare.

Jo vetëm kaq, por Quotex.io vjen me tregues tregtimi për t'ju ndihmuar të parashikoni më mirë investimet tuaja. Kjo do t'ju ndihmojë të fitoni më shumë dhe të minimizoni humbjet.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ajo ka një llogari demo që ju mundëson të praktikoni mënyrën më të mirë të tregtimit të opsioneve binare. Platforma futet Teknologji moderne që mund t'ju japë një përvojë tregtare me shpejtësi të lartë.

Quotex.io ju ndihmon me zgjedhjen e aktiveve dhe të vendosni për volumin e tregtisë dhe kohën e mbylljes. Kjo platformë përfshin gjithashtu një prognozë mbi orarin për një kohë të caktuar tregtimi. Dhe së fundi, ata marrin rezultatin e një tregtie të veçantë.

Me Quotex.io, ju merrni një pritshmëri kthimi në investim prej rreth 98% në çdo tregti. Ai ofron mbi 410 opsione për tregtim mbi platformat dixhitale.

Së bashku me këtë, ju mund të vini bast në 27 çifte monedhash, duke filluar nga Big në Exotic. Ju gjithashtu mund të investoni në tregtimin e opsioneve binare në kriptomonedha, indekse dhe mallra. Depozita minimale për Quotex.io është $10, ndërsa shuma minimale e tregtimit është $1. Për më tepër, Quotex ka një veçori që ju lejon të kopjoni modelin e tregtimit të individëve më të suksesshëm në platformë. Dhe pastaj mund të ndiqni modelin e tyre dhe shembujt profesional.

➨ Regjistrohu me Quotex.io falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#2 Pocket Option

Pocket Option është një ideal Alternativa IQ Option që ju lejon të bastni në opsionet binare. Pjesa më e mirë e kësaj platforme është se ajo mbështet instant tërheqjet dhe ofron gjithashtu tregti sociale. Tregtimi social nuk është i disponueshëm mbi IQ Option! Jo vetëm kaq, por Pocket Option ofron gjithashtu një 50% bonus në depozitë. Pjesa më e mirë është se Pocket Option është vetëm një ndër ndërmjetësit e paktë, që pranon dhe lejon klientët nga shtetet evropiane dhe SHBA për të tregtuar me opsionet binare.

Tregtimi Pocket Option
Platforma Pocket Option

rezultati maksimal i fitimit mund të rritet në 96% me çdo investim të mbaruar Pocket Option. Minimumi depozitim kërkesa është e lartë se ajo e IQ Option, me $50. Por, shuma minimale e basteve ose e tregtimit është e njëjtë në $1. Mund t'ju duhet të vendosni më shumë para fillestare, por gjithashtu po merrni një bonus depozite mbi të! Ju nuk e kuptoni këtë me IQ Option. Prandaj, mos hezitoni të kaloni në Pocket Option vetëm për hir të parave të depozituara. Ka shumë më tepër për të ofruar.

Pocket Option ju lejon të tregtoni me mbi 100 aktive. Ju gjithashtu mund të tregtoni me aksione, mallra, kripto dhe çifte monedhash. Nëse jeni të prirur të tregtoni në opsionet binare, atëherë Pocket Option ka potencialin për të përfituar më shumë përfitime në të. Ajo gjithashtu ka një funksioni i llogarisë demo për t'ju ndihmuar të praktikoni lëvizjet tuaja të parashikimit për të siguruar përfitim të lartë. Është për t'u siguruar që të mos privoheni nga veçoria praktike ndërsa kaloni në këtë platformë për të gjitha veçoritë e jashtëzakonshme të tregtimit.

Ju merrni një fondi virtual prej $10,000 për të praktikuar tregtimin e opsioneve binare mbi llogari demo. Ka mbi 50 mënyra pagese në këtë platformë për t'ju ndihmuar të përdorni atë që mendoni se është e përshtatshme. Gjithashtu, ata nuk ju ngarkojnë asnjë komision për tërheqjet dhe depozitat. Pra, nëse ju pëlqejnë veçoritë e kundërta të Pocket Option mbi IQ Option, atëherë patjetër që mund ta provoni!

➨ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#3 Expert Option

Expert Option është një nga disa ndërmjetës të besuar, e cila është gjithashtu një popullor Alternativa IQ Option. Nëse jeni duke kërkuar për një platformë më të mirë se IQ Option për tregtimin celular, atëherë Expert Option mund të jetë zgjedhja juaj ideale. Ka një platformë të dedikuar për pajisjet Android, iOS, macOS dhe Windows. Do të thotë që po merrni fleksibilitet i plotë për të hyrë në llogarinë tuaj Expert Option nga çdo pajisje, në çdo kohë dhe në çdo vend. Nuk ka më një kufizim të tillë të pajisjes!

tregtimin e opsioneve të ekspertëve
Platforma Expert Option

Por, nuk është i njëjti rast me IQ Option, pasi nuk keni përputhshmëri me desktopin me të. Minimumi depozitë për Expert Option është $10, por ju mund të filloni tregtimin tuaj vetëm me $1. Pritshmëria e fitimit është 95% për investim, që është e njëjtë me atë të IQ Option. Me Expert Option, ju mund të bëni Tregtimi i opsioneve binare në mallra, kripto, Forex dhe aksione. Për më tepër, ju gjithashtu merrni një llogari demo për të praktikuar se si të kryeni parashikimet tuaja. Ju merrni fonde virtuale për të njëjtën gjë!

Expert Option nuk ngarkon asnjë komision për tërheqje. Ai i transferon fondet pa probleme në portofolin tuaj elektronik ose kartën bankare. Ka mbi 100 asete me të cilat mund të tregtoni! Ne kemi gjithashtu 20 mundësi pagese që ju të zgjidhni atë që i përshtatet më shumë komoditetit tuaj.

Pjesa më e mirë është se ExpertOption ka disa mjete të analizës teknike, siç janë treguesit, linjat e prirjeve, grafikët dhe të tjera, për të ndihmuar tregtarët të marrin ndihmë të plotë profesionale. Është për t'i ndihmuar ata të fitojnë shumë, edhe pa qenë profesionistë.

Expert Option është një nga udhëheqës të shquar të të gjithë vëllazërisë ose industrisë së tregtimit në internet. Ata janë të besuar nga mbi 70,000,000 klientë në mbarë botën. Ajo ka një çmim për emrin e saj për të qenë Platforma më e Mirë Tregtare në 2017, e ofruar në China Trading Expo, Shenzhen. Sot, njerëz nga mbi 48 vende po tregtojnë opsione binare me Expert Option.

➨ Regjistrohu me Expert Option falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#4 Binomo

Binomo është një platformë e njohur tregtare e opsioneve binare, por numri i aseteve është më i vogël se emrat e tjerë në këtë listë. Të llogari demo që Binomo ofron ka një fond virtual prej $1000, i cili ju lejon të provoni ndërfaqen dhe shërbimet e kësaj platforme. Parashikimi maksimal i pagesës me Binomo është 90%. Do t'ju mundësojë të tregtoni me indekse, çifte valutore, mallra dhe aksione.

Opsionet binare Binomo
Platforma Binomo

Binomo mund të mos jetë më i miri Alternativa IQ Option, por është shumë i popullarizuar në mesin e audiencës së tregtimit të opsioneve binare. Ajo ka mbi 958,790 tregtarë aktivë në baza ditore. Si tani, Binomo është i aksesueshëm në mbi 133 vende për të mbështetur Tregtimi i opsioneve binare. Nëse jeni duke kërkuar për arsye më të forta për t'u bashkuar me Binomo, atëherë duhet të keni parasysh faktin se ky aplikacion ka përfunduar 35,644,436 tregti vetëm në javën e fundit.

Binomo nuk vendos kufizime në numrin e tregtimeve që mund të kryeni në një rrjedhë të njëkohshme. Ju mund të kërkoni hapjen e më shumë se një pozicioni në momentin e saktë dhe të vazhdoni me aspektet tuaja tregtare.

Shumica e burimeve të kuotave janë vërtet të aksesueshme vetëm gjatë ditëve të javës ose ditëve të punës. Por, për të shtuar komoditetin për tregtarët, Binomo bashkon një listë opsionesh për ju për të tregtuar gjatë fundjavave.

Kjo Platforma e tregtimit të opsioneve binare përbëhet nga një bazë njohurish për t'ju ndihmuar me bazat e kësaj forme tregtimi. Ju mund ta eksploroni atë, të mësoni prej tij dhe më pas të përmirësoni aftësitë tuaja për të fituar më shumë me më pak investime. Ka aplikacione celulare të përputhshme për iOS dhe Android për këtë platformë për të ndihmuar tregtarët të bastojnë për asetet e tyre edhe kur janë në lëvizje.

Aty eshte nje Statusi VIP si dhe që mund të merrni kur të arrini shumën e depozitës kolektive prej $1000. Me statusin VIP, do të jeni të hapur për një veçori të kthimit të parave prej 10% për depozita, 55 aktive shtesë dhe deri në një bonus depozite 200%. Gjëja më e mirë në lidhje me statusin VIP është se ju do të merrni një menaxher personal, kompensim për humbjet tuaja, sigurim për investimin tuaj dhe shumë oferta të tjera speciale.

➨ Regjistrohu me Binomo falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#5 Olymp Trade

Olymp Trade nuk është vetëm një Alternativa IQ Option për tregtimin e opsioneve binare, por është gjithashtu një qendër për burimet arsimore. Këto burime janë për klientët për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë idealin strategjitë tregtare. Këto burime përbëhen nga uebinarë, udhëzues dhe shumë më tepër. Thjesht duhet të keni njohuri bazë për Tregtimi i opsioneve binare, ndërsa pjesa tjetër do t'ju drejtohet mbi Olymp Trade.

Alternativa e tregtisë olimpike
Platforma Olymp Trade

kërkesa minimale për depozitim të Olymp Trade është $10, dhe shuma minimale e tregtisë është $1. Pritshmëria maksimale e pagesës mund të jetë rreth 92% me Olymp Trade, gjë që nuk është aspak e keqe. Ju mund të bëni tregtimin e opsioneve binare me ETF, indekse, kriptomonedha, monedha dhe mallra. Olymp Trade ka një veçori shumëzuese që ju lejon të maksimizoni përfitimin me 500%. Kjo platformë është e lirë nga të gjitha llojet e komisioneve tërheqjet.

Olymp Trade ka opsione të ndryshme pagese që ju të zgjidhni komoditetin tuaj. Nuk ka asnjë mundësi për të mbajtur fondet fituese në asnjë moment të tregtimit. Prandaj, mund ta tërhiqni shumën fituese pa probleme në mënyrën tuaj të zgjedhur. Mënyra e tregtimit me Olymp Trade është super e lehtë! Thjesht duhet të zgjidhni çdo aktiv, të analizoni lëvizjet e tregut në lidhje me atë aktiv dhe të hapni tregtinë me cilësime të personalizuara. Ju gjithashtu mund ta mbyllni tregtinë në çdo kohë që dëshironi kur të jeni të sigurt për fitimin.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Përfundim: alternativat IQ Option janë të disponueshme

Pra, nëse nuk jeni të kënaqur me kufizimet e IQ Option, dhe po kërkoni alternativa ideale, atëherë ky është vendi i duhur për ju. Ky udhëzues ju ofroi listën e 5 alternativat më të mira IQ Option për të zgjedhur më të mirën që i përshtatet më shumë nevojave tuaja. Nuk ka më goditje dhe prova në platforma të panjohura, pasi platformat më të mira janë renditur më lart. Pra, çfarë po prisni? Provoni ata dhe filloni tregtimin tuaj.  

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment