Mbështetja IQ Option – Si të kontaktoni ndërmjetësin?

Keni filluar të tregtoni si fillestar? A po përballeni me probleme dhe dëshironi të kontaktoni platformën e ndërmjetësit? IQ Option mbështet klientët e saj me një faqe të besueshme dhe mënyra të shumta për të arritur platformën e tyre nëse një klient ka nevojë për disa këshilla bazë tregtare.

mbështetje për opsionin iq
Biseda mbështetëse IQ Option

Ka disa arsye pse klientët mund të ndiejnë nevojën për të kontaktoni ndërmjetësin, të tilla si problemet me ndërfaqen e platformës ose pamundësia për të tërhequr paratë e tyre etj. Ky artikull flet shkurtimisht për mënyrat se si mund të arrini shërbimi ndaj klientit të IQ Option për të zgjidhur çdo pyetje në lidhje me tregtimin ose platformën.

Të gjitha faktet rreth mbështetjes IQ Option:

Disponueshmëria e mbështetjes:24/7
Gjuhët:Më shumë se 20
Email: support@iqoption.com
Bisedë e drejtpërdrejtë:po
Telefoni:+13468009001 (Anglisht)
➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Nga është IQ Option?

Pas i themeluar në vitin 2013, IQ Option është zhvilluar në mënyrë eksponenciale dhe ka grumbulluar 1 milion tregti në një ditë të vetme, me rreth 48 milion përdorues aktivë dhe duke u bërë faqja më e rëndësishme e tregtimit. Platforma është Hinds Building, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines (IQ Option LLC).

Uebfaqja zyrtare IQ Option

Të gjitha pagesat menaxhohen nga Fideles Limited me adresën Koutsoventi 8, Agios Athanasios, 4101, Limassol, Qipro.

Forma e Kontaktit:

IQ Option duhet të jetë një nga ndërmjetësit dixhitalë më inovativë për të prezantuar "formën e kontaktit" si mbështetje për klientët. Formulari i kontaktit përmban të gjitha detajet thelbësore që ju duhet të plotësoni, të tilla si një adresë emaili, emri juaj, a "Lënda e pyetjes", dhe shkruani pyetjen tuaj.

Lënda e pyetjes do të përfshinte nëntituj si "pyetje financiare", "pyetje tregtare", "pyetje teknike", "dëshira dhe sugjerime", "aplikacion celular, "Turne" dhe "llogari demo".

Mbështetje telefonike 24/7 nga IQ Option:

Politika e kompanisë e thotë këtë "Agjentët në IQ Option nuk shqetësojnë klientët e tyre me thirrje të panevojshme, përveç thirrjeve fillestare për të mirëpritur tregtarin në bord."

Megjithatë, nëse një tregtar duhet të kontaktojë, ata mund të kontaktojnë nga vendet e tyre. Atje jane gjuhë të ndryshme në dispozicion për të folur në gjuhët tuaja amtare, nga të cilat disa janë më poshtë:

 • Linja angleze: +13468009001
 • Tajlandë (Bangkok) – Linja angleze: +6621040795
 • Venezuela (Karakas) – Linja spanjolle: +582127710472
 • Kenia Nairobi – Linja angleze: +254203894272
 • Singapor: +65 3163 7458 (Singapore);
 • Spanjë: +34 90 086 16 12 (pa pagesë); +34 91 123 87 48 (Tarifa e Madridit);
 • Kili: +56 442 045 012;
 • Indi: +91 000 800 040 13 61 (pa pagesë)
➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Informacioni i kontaktit IQ Option:

Ka disa mënyra për të arritur mbështetjen e klientit në IQ Option, të cilat janë si më poshtë:

 • Nr Regjistrimi – 24840 IBC 2018
 • Adresa - Ndërtesa Hinds, Kingstown, St. Vincent dhe Grenadines.
 • Email - support@iqoption.com

Sidoqoftë, nëse po kërkoni të merrni një përgjigje të shpejtë nga IQ Option, atëherë duhet t'i telefononi në numrin zyrtar ose të flisni përmes një shërbimi të bisedës në internet.

Ndërkohë, emailet zgjasin rreth 24 orë përgjigjet e vonuara, gjë që nuk këshillohet në rast emergjence ose situate urgjente.

Kontaktoni IQ Option përmes emailit:

Ju gjithashtu mund të kontaktoni te shërbimi mbështetës i opsionit IQ përmes emailit. Megjithatë, nëse nuk jeni me nxitim dhe keni ndonjë problem me opsionet e aseteve ose mënyrën e pagesës, atëherë mund të dërgoni email support@iqoption.com.

postë

Megjithatë, mos harroni të përdorni ID-në që keni regjistruar në radhë të parë në mënyrë që të jetë më e lehtë për të ndërmjetësit binare për të gjetur tuajën "llogari tregtare" në platformë mes miliona përdoruesve.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shërbimi i bisedës në internet në IQ Option

Ndërmjetësi IQ Option është një platformë fantastike ndërmjetësi kur bëhet fjalë për zgjerimin e klientëve shërbim i mirë ndaj klientit për të treguar vërtetësinë e tyre dhe për të ndihmuar tregtarët në nevojë. Shërbimi i bisedës në internet është një koncept i ri dhe është adoptuar nga çdo industri për të portretizuar produktin e tyre si të besueshëm dhe të besueshëm me besim në kompani.

Bisedë live në platformë

A Mbështetje 24×7 orë është thelbësore kur jeni duke tregtuar dhe keni nevojë për ndihmë urgjente nga vetë platforma. Problemi mund të jetë me forumin ose thjesht defekte themelore tregtare, por IQ Option premton të zgjidhë të gjitha problemet tuaja.

Merita e IQ Option me këtë shërbim është se ekziston një shkëmbim i menjëhershëm i mesazheve midis tregtarit dhe platformës së ndërmjetësit. Për më tepër, nuk ka mundësi për ndërmjetës, dhe kontakti është i drejtpërdrejtë. Ju merrni një njoftim në 2 minuta dhe mund të gjejë shpejt mjetet juridike për çdo lloj problemi me të cilin mund të përballeni.

Megjithatë, një nuk mundet bashkëngjitni çdo skedar të tillë si një fotografi ose video si pjesë e mesazhit dhe asnjë informacion privat nuk mund të ndahet.

Bisedë live në faqen e internetit

Përfundim: Mbështetja IQ Option është e disponueshme 24/7

Fillestare dhe tregtarët profesionistë i besojnë IQ Option me informacionin e tyre më privat, që është informacioni i tyre financiar, për shkak të shërbimeve të ndershme dhe qartësisë së ofruar nga firma e ndërmjetësimit. Ka transparencë në funksionimin e IQ Option, i cili ka mbledhur një audiencë të tillë në platformë.

IQ Option ka vënë gjithmonë klient/klient së pari dhe sigurohuni që çdo çështje ose problem të jetë zgjidhur sa më shpejt që të jetë e mundur nga mbështetja. Për më tepër, ka shumë mënyra për t'i kontaktuar ata, dhe disa informacione të tjera janë paraqitur nga IQ Option që mund të përdorni për përfitimin tuaj.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment