IQ Option kundrejt Quotex – Cili është ndërmjetësi më i mirë?


IQ Option vs Quotex – Cili ndërmjetës është më i mirë? Kjo është një pyetje që shumë njerëz bëjnë kur kërkojnë një ndërmjetës të mirë të opsioneve binare. Të dy janë ndërmjetës të respektuar në botën e tregtimit, secili ofron platforma tregtare të nivelit të lartë të njohur për besueshmërinë dhe veçoritë e tyre të përparuara.

Në këtë artikull, ne do të kryejmë një krahasim i plotë, duke eksploruar veçoritë dalluese, përfitimet dhe të metat e mundshme të secilës platformë, me qëllim që t'ju ofrojë njohuri gjithëpërfshirëse për t'ju ndihmuar të bëni një zgjedhje të informuar midis IQ Option dhe Quotex. Pavarësisht nëse i jepni përparësi një gamë të larmishme aktivesh, një ndërfaqe miqësore për përdoruesit ose levë të lartë, ky artikull synon të ndriçojë rrugën drejt shoqëruesit tuaj ideal të tregtimit.

opsioni iq vs kuota

Krahasimi i detajuar midis IQ Option dhe Quotex:

Shihni faktet thelbësore të të dy ndërmjetësve këtu:

Karakteristikat e bazës:IQ OptionQuotex
Llogaria Demo:popo
Shuma minimale e depozitës:$10$10
Shuma minimale e tërheqjes:$2$10, $50 për tërheqjet e Bitcoin
Asetet:300+100+
Tarifat dhe komisionet:Pa tarifa depozitash, tarifa të tërheqjes 2% pas muajit të parë dhe tarifa të tjera që lidhen me tregtimin dhe pasivitetin.Asnjë komision për opsionet e tregtimit 
Metodat e depozitimit dhe tërheqjes:Kartat e debitit, kartat e kreditit, kuletat elektronikeKartat e debitit, kartat e kreditit, bankat në internet, kuletat elektronike dhe kriptovalutat. 
Kthehen në investime:Deri në 100%Deri në 95%
Tregtimi në Forex:poNr
Leva:Deri në 1:500/
Përhapet nga:1.0 Pips/
Sinjalet e tregtimit:Nrpo
➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

➥ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaria demo e ndërmjetësve

A llogari demo është jashtëzakonisht e dobishme për t'ju ndihmuar të kuptoni tregtimin, veçanërisht nëse jeni fillestar.

Me një llogari demo, mundeni testoni strategjitë tuaja tregtare dhe njihuni me mënyrën se si funksionon platforma e tregtimit në internet. Zbuloni më shumë rreth llogarive demo IQ Option dhe Quotex.

Llogari demo IQ Option

Llogaria demo IQ Option
Llogari demo IQ Option

IQ Option ju ofron një proces pa probleme për t'u regjistruar për një llogari demo. Thjesht futni disa detaje në faqen e regjistrimit dhe jeni gati për të shkuar. Të Llogari demo IQ Option është falas dhe mund ta hapni në çdo kohë.

Llogari demo Quotex

Llogaria demo Quotex
Llogaria demo Quotex

Quotex është një tjetër platformë tregtare në internet që, si të gjithë ndërmjetësit, u ofron klientëve të saj një llogari demo falas. Ju mund të mësoni për kushtet reale të tregut gjatë tregtimit në Llogari demo Quotex.

Quotex u ofron klientëve të saj mundësinë për të tregtuar hapur dhe me ndershmëri. Të gjitha operacionet e Quotex janë transparente dhe ju mund të mësoni më shumë rreth tyre duke u regjistruar për një llogari demo me ta.

Pra, nuk ka shumë për të diskutuar rreth llogarisë demo IQ Option kundrejt Quotex. Ju mund të zgjidhni një nga këta ndërmjetës për të hapur një llogari demo. Të dy ndërmjetësit ofrojnë një llogari tregtare demo falas për klientët e tyre për t'i ndihmuar ata të ndërtojnë strategji të aftë tregtare.

Specifikim:QuotexIQ Option
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 1010 / 10
Llogaria demo:Në dispozicionNë dispozicion
➥ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozita minimale e krahasuar

Shuma minimale e depozitës është një tjetër parametër i rëndësishëm në rishikimin tonë IQ Option vs Quotex. A shuma e ulët minimale e depozitës luan një rol vendimtar në vendosjen se cilin ndërmjetës të zgjedhë. Zakonisht, fillestarët nuk duan të ngecin me ndërmjetësit që kanë një depozitë minimale shumë të lartë. Meqenëse u mungon përvoja, ata nuk duan të investojnë një pjesë të madhe të kursimeve të tyre në depozitën minimale.

Depozita minimale IQ Option

Depozita minimale në IQ Option
Depozita minimale në IQ Option

Minimumi depozitim në IQ Option është vetëm $10, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për humbjen e një pjese të madhe të parave tuaja kur bëni tregtimin e parë.

Pasi të keni financuar llogarinë tuaj me $10, mund të filloni të tregtoni me ndërmjetësin për aq pak sa $1. Pra, pasi të jeni njohur me menaxhimin e rrezikut dhe parave përmes llogarisë tuaj demo, mund të hyni në tregun real me vetëm $1. Edhe nëse i humbisni këto para, nuk do të ndiheni të zhgënjyer.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozita minimale Quotex

 depozitë minimale në Quotex

Ashtu si IQ Option, shuma minimale e depozitës në Quotex është vetëm $10. Të dy këta ndërmjetës kanë një shumë minimale shumë nominale të depozitës. Një fillestar mund të fillojë lehtësisht tregtimin me një shumë kaq të ulët. 

Bazuar në shumën minimale të depozitës, të dy ndërmjetësit duket se janë të zbatueshëm. Ju nuk duhet të hiqni dorë nga shumë para për të financuar llogarinë tuaj tregtare me këta ndërmjetës.

➥ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Specifikim:QuotexIQ Option
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 1010 / 10
Depozita minimale:$ 10$ 10
Tarifat e depozitave:NrNr

Shuma minimale e tërheqjes

Një shumë minimale e tërheqjes është gjithashtu një shqetësim i madh për tregtarët kur regjistrohen për një llogari tregtare në internet.

Nëse një ndërmjetës cakton një shumë minimale të tërheqjes, nuk do të mund të tërhiqni më pak se kjo shumë.

Për shembull, nëse shuma minimale e tërheqjes në një platformë tregtare në internet është $100 dhe ju keni vetëm $50 në llogarinë tuaj të tregtimit në internet, nuk do të mund ta tërhiqni atë. Nëse e bëni këtë, ndërmjetësi mund t'ju kërkojë një tarifë.

Le të shohim shumën minimale të tërheqjes në IQ Option kundrejt Quotex.

Shuma minimale e tërheqjes IQ Option

Tërheqjet në IQ Option

Duke filluar nga $2, ti mundesh tërhiqni çdo shumë nga llogaria juaj tregtare IQ Option. Është më mirë se shumica e ndërmjetësve pasi shumica e tyre kanë një shumë minimale shumë të lartë tërheqjeje. 

Prandaj, nuk keni pse të shqetësoheni për ngecjen e investimit tuaj sepse nuk keni shumën minimale të tërheqjes në llogarinë tuaj tregtare.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shuma minimale e tërheqjes Quotex

Tërheqjet në Quotex

Shuma minimale e tërheqjes në Quotex është e ngjashme me shumën minimale të depozitës, dmth. $10. Shuma është më e lartë se shuma minimale e tërheqjes së IQ Option.

Pas analizimit të shumës minimale të tërheqjes në IQ Option ose Quotex, e para duket se është alternativa më e mirë. për të tërhiqni para nga një llogari tregtare Quotex, duhet të keni $10 në llogarinë tuaj. Nga ana tjetër, mund të tërhiqni sa më pak $2 nga llogaria juaj e tregtimit në internet IQ Option.

➥ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Specifikim:QuotexIQ Option
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):7 / 1010 / 10
Tërheqja minimale:$ 10$ 2
Tarifat e tërheqjes:NrNr

Tarifat dhe komisionet

Kur zgjidhni një ndërmjetës, duhet t'i kushtoni vëmendje tarifave. Asnjë tregtar nuk i pëlqen të regjistrohet me një ndërmjetës që kërkon tarifa dhe komisione shumë të larta. Në fund të fundit, kush dëshiron të ndajë një pjesë të fitimeve të tij me ndërmjetësin?

Tarifat dhe komisionet janë tema jonë e ardhshme e diskutimit në IQ Option vs Quotex.

Tarifat dhe komisionet IQ Option

Tregtimi Forex në IQ Option me tarifa të ulëta

IQ Option jep një strukturë shumë transparente të tarifave dhe komisioneve të tyre në faqen e tyre të internetit. Të përhapet në IQ Option ndryshojnë sipas aktiveve dhe luhatshmërisë dhe likuiditetit të tyre gjatë orëve të tregtimit. 

IQ Option ngarkon një komision prej 2,9% për fitimet tuaja në kriptovalutat. Nuk ka ndërmjetësim tarifat ose komisionet për instrumente të tjera financiare me IQ Option. Tarifat e shkëmbimit të IQ Option variojnë midis 0.1% dhe 0.5%.

Ndërmjetësi mund t'ju kërkojë gjithashtu një tarifë pasiviteti nëse nuk e përdorni llogarinë tuaj tregtare për 90 ditë. Kjo tarifë pasiviteti është $10 në muaj. Ju gjithashtu nuk duhet të paguani një tarifë tërheqjeje te ndërmjetësi për sa kohë që nuk përdorni opsionin e transferimit bankar. Nëse përdorni opsionin e transfertës bankare, tarifa e tërheqjes është 31 €.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat dhe komisionet Quotex

Tregtimi Forex në Quotex me tarifa dhe komisione të ulëta

Tarifat Quotex janë të ulëta, dhe ndërmjetësi vendos një përqindje të ndryshme fitimi për aktive të ndryshme. Disa nga faktorët që ndikojnë në përqindjen e fitimit të Quotex janë likuiditeti i aktivit, koha e tregtisë dhe ngjarje të tjera ekonomike që ndodhin në treg.

Megjithatë, nuk ka komisione të ngarkuara për tregtim. Ju nuk duhet të paguani asnjë tarifë tërheqjeje te Quotex për të tërhequr fondet tuaja nga llogaria juaj tregtare.

Tarifat dhe komisionet e ngarkuara nga dy ndërmjetësit janë shumë të ndryshme. Megjithatë, Quotex duket se është opsioni më i mirë bazuar në tarifat dhe komisionet.

➥ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Specifikim:QuotexIQ Option
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 109 / 10
Tarifat:Spread-et ndryshojnë sipas aktiveve, paqëndrueshmërisë dhe likuiditetit gjatë orëve të tregtimit.Përqindje të ndryshme fitimi për aktive të ndryshme, të ndikuara nga likuiditeti, koha e tregtisë dhe ngjarje të tjera të tregut.
Tarifat e pasivitetit:$10 në muaj (nëse llogaria është joaktive për 90 ditë)Nr

Mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes

Të shumëfishta opsionet e depozitimit dhe të tërheqjes ofrojnë lehtësi për ndërmjetësin. Për shembull, nëse një metodë depozitimi ose tërheqjeje nuk funksionon, mund të përdorni një tjetër. Kjo ju mbron nga humbja në tregjet tuaja fituese.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes IQ Option

IQ Option u ofron klientëve a shumëllojshmëri të metodave të depozitimit dhe tërheqjes. Opsionet e mëposhtme janë të disponueshme për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve nga llogaria juaj tregtare IQ Option.

  • Kartat e debitit
  • Kartë Krediti
  • Maestro
  • Skrill
  • WebMoney
  • Cash U
  • Neteller
  • Moneybookers
  • Kriptovaluta
  • dhe disa të tjera
➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes Quotex

Ashtu si platformat e tjera të tregtimit në internet, Quotex ofron një shumëllojshmëri opsionesh depozitimi dhe tërheqjeje.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes së Quotex përfshijnë:

Të dy ndërmjetësit ofrojnë të gjitha metodat e depozitimit dhe tërheqjes. Megjithatë, Quotex ju ofron avantazhin për të qenë në gjendje të depozitoni dhe tërhiqni fonde duke përdorur kriptomonedhën.

Specifikim:QuotexIQ Option
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 108 / 10
Mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes:Kartat bankare (Visa dhe MasterCard), kriptovaluta, banking në internet, kuleta elektronikeKartat e debitit, Karta e Kreditit, Maestro, Skrill, WebMoney, Cash U, Neteller, Moneybookers, Cryptocurrency dhe disa të tjera

Përfundimi përfundimtar - Quotex fiton krahasimin

Si përfundim, kur krahasoni IQ Option dhe Quotex, është e rëndësishme të merren parasysh veçoritë unike, përfitimet dhe rreziqet e mundshme që lidhen me secilën platformë. IQ Option shquhet për gamën e gjerë të aseteve, mjetet e avancuara të levave dhe mjetet e tregtimit, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për tregtarët që kërkojnë shumëllojshmëri dhe një përvojë të zgjeruar tregtare. Megjithatë, mungesa e rregullores ngre shqetësime të rëndësishme në lidhje me besimin dhe sigurinë e platformës, të cilat përdoruesit e mundshëm duhet t'i marrin parasysh me kujdes.

Quotex, nga ana tjetër, fiton krahasimin tonë. Ai ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një shumëllojshmëri instrumentesh tregtare, me përfitimin e shtuar të sinjaleve të tregtimit, duke e bërë atë një zgjedhje të favorshme për ata që vlerësojnë thjeshtësinë dhe njohuritë shtesë të tregtimit. Struktura e qartë dhe transparente e tarifave të platformës dhe disponueshmëria e opsioneve të rregulluara tregtare mund të kontribuojnë gjithashtu në një mjedis tregtar më të sigurt dhe më të besueshëm.

Zgjedhja midis IQ Option dhe Quotex varet kryesisht nga preferencat individuale të tregtimit dhe toleranca e rrezikut. Pavarësisht nga zgjedhja, është e domosdoshme që tregtarët të kryejnë kërkime të plota, të marrin në konsideratë rreziqet e përfshira dhe të përdorin strategji efektive të menaxhimit të rrezikut për të mbrojtur investimet e tyre. Sipas mendimit tonë, Quotex fiton krahasimin, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për tregtarët aspirues të opsioneve binare.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

➥ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me IQ Option vs Quotex:

A ofrojnë të dy IQ Option dhe Quotex llogari demo?

Po, si IQ Option ashtu edhe Quotex ofrojnë llogari demo falas për përdoruesit e tyre.

Cila është shuma minimale e depozitës për të dy ndërmjetësit?

Shuma minimale e depozitës është $10 si për IQ Option ashtu edhe për Quotex.

Cili ndërmjetës ka një shumë minimale të tërheqjes?

 IQ Option ka një shumë minimale tërheqjeje prej $2, krahasuar me $10 të Quotex.

A ngarkojnë të dy ndërmjetësit një komision për opsionet e tregtimit?

Jo, vetëm IQ Option ngarkon një komision në varësi të aktivit dhe kushteve të tregut, ndërsa Quotex nuk ngarkon asnjë komision për opsionet e tregtimit.

Cili ndërmjetës ofron më shumë fleksibilitet në metodat e depozitimit dhe tërheqjes?

Quotex ofron më shumë fleksibilitet, duke lejuar depozitime dhe tërheqje përmes metodave të ndryshme, duke përfshirë kriptomonedhën, ndërsa IQ Option ofron gjithashtu metoda të shumta, por nuk e thekson kriptomonedhën aq sa bën Quotex.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment