Si të gjeneroni sinjalet më të mira në IQ Option?

Platforma tregtare IQ Option është aktualisht një nga ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare. Si një platformë tregtare intuitive dhe e besueshme, ajo u ofron përdoruesve të saj tregues të ndryshëm tregtimi. Një mjet i njohur si Signal është shumë efektiv për t'ju ndihmuar të fitoni plusin tuaj.

sinjalet e opsionit iq
Krijoni sinjale alarmi në IQ Option

Sinjalet janë tregues të shkëlqyeshëm ose këshillues për tregtarët kur kryejnë transaksione. Ky mjet punon me të dhënat statistikore të transaksionet e vazhdueshme ose të përfunduara. Tregtarët këshillohen të provojnë sinjalet në to llogari demo së pari për të kuptuar plotësisht efektet e tij të dobishme.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Gjenerimi i sinjaleve më të mira IQ Option

Ka të ndryshme IQ Option sinjale për opsionet binare. Ju mund të gjeneroni një sinjal falas si dhe një sinjal me pagesë. Këto kanë kohë të ndryshme skadimi dhe dërgohen nga email, telegram, aplikacion Android etj. Këto përfshijnë informacionin në lidhje me aktivin për tregtimin, çmimin e synuar për të hapur tregtinë, drejtimin e tregtisë, etj.

Uebfaqja zyrtare IQ Option

sinjale tregtare janë një mjet i vlefshëm, veçanërisht për tregtarët e rinj. Këto janë të dobishme në zëvendësimin e analizës teknike me parashikimin. Kur ju zgjidhni strategjinë tuaj tregtare, duke përdorur sinjalet më të mira IQ Option do të mposhtë nevojën për të bërë ndonjë punë analitike.

IQ Option sinjalizon për 5 minuta

Këto opsione të reja binare sinjalet kanë një kohë skadimi 5 minuta. Kjo u jep tregtarëve më pak kohë për të analizuar një sinjal për të vendosur nëse do të ishte i dobishëm në atë moment të caktuar. Ky sinjal vjen nga Telegrami (një kanal që përdoret shpesh për të dërguar sinjale forex dhe binare) falas. E tëra çfarë ju duhet të bëni është bashkohen grupi përkatës i telegramit, dhe ju do të jeni në fundin marrës të këtyre sinjaleve falas.

NdërmjetësiIQ Option
ProduktSinjalet IQ Option
DisponueshmëriaTelegrami
Koha e skadimit5 minuta
Sinjalet në ditë10 deri në 20 (mesatar)
ÇmimiFalas
Norma fituese75%
sinjal opsioni iq

Kanalet Telegram janë bërë një nga mënyrat më të kërkuara për të dërguar Sinjalet e opsioneve binare. Tregtarët duhet të analizojnë sinjalet pasi të jenë marrë përpara se të zgjedhin t'i vendosin ato. 

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shembull i një sinjali Telegram

Sinjalet & Kanalet Robot Emri: Sinjalet binare: 5 Min. Koha e skadimitSimboli: AUDUSD.CBOTLloji: ShitetÇmimi: 0.594 | Ora: 13.04.2022 04:57

Këtu, Emri specifikon kanalin e telegramit që dërgon gjithashtu forex sinjale. Pra, ju bëheni të vetëdijshëm për llojin e sinjalit dhe kohën e skadimit të tij përmes emrit.

Simboli përmban. cbo kur është një sinjal i opsioneve binare, dhe kur është sinjal Forex, do të ishte një USD e thjeshtë EUR ose AUD USD.

Nga sinjali Lloji, ju e kuptoni se ku po rritet ose ulet çmimi i një aktivi. SHITJE do të thotë se çmimi po ulet, dhe THIRRJA do të thotë se çmimi po rritet.

Çmimi është i aktivit të tregtuar (kur është bërë sinjali). Ky quhet gjithashtu një ÇMIM PUBLIK. Nëse sinjali është një lloj shitjeje, ne mund të vendosim një çmim të ngjashëm ose më të lartë të sinjalit. Nëse është një lloj blerjeje, ne do të vendosim një çmim të ngjashëm ose më të ulët të sinjalit.

Koha është vetëm një referencë serveri, duke specifikuar se kur është bërë ose ndarë ky sinjal.

telegram

Si tregtar, fokusi juaj duhet të jetë tek merrni sinjalet shpejt për t'i analizuar dhe përdorni (nëse dëshironi) ato. Pasi të jeni shtuar në këtë kanal telegrami, duhet ta mbani atë njoftimet për të mos humbur kurrë një sinjal. Telegram ka gjithashtu një grup mbështetës për individët për të zgjidhur dyshimet dhe problemet e tyre.

Në varësi të kushteve të tregut, ju mund të merrni 1 deri në 2 sinjale në ditë ose 10 deri në 20. Mund të merrni sinjale në çdo kohë nga e diela në të premte për 5 minuta (minimumi për shkak të kohës së skadimit 5-minutësh) ose më shumë.

IQ Option jep atë tregtarët një qiri 5-minutësh, dmth, sinjali do të jetë i disponueshëm për ju për 4 minuta dhe disa sekonda (sekondat e tjera, le të themi – 30 sekonda, nevojiten për të mbërritur një sinjal dhe për ta kontrolluar atë pas mbërritjes).

Faktori fitues është jo sinjalin por si ju analizoni një sinjal dhe vendos për të. Do të përmirësoheni automatikisht rezultatet tuaja të tregtimit sapo të mësoni të lexoni kushtet e tregut dhe të bëni një gjykim të informuar.

IQ Option sinjalizon për 30 minuta

NdërmjetësiIQ Option
ProduktSinjalet IQ Option
DisponueshmëriaAplikacioni Android ose Email ose Telegram
Koha e skadimit30 minuta
Sinjalet në ditë30 sinjale (mesatare)
Norma fituese75%

Sinjalet IQ Options që kanë një kohë skadimi 30 minuta mund të dërgohet nga Bot si dhe nga Trading Manual. Nuk do të ketë asnjë ndryshim të dukshëm midis sinjalit manual dhe atij automatik, pasi të dy mbërrijnë në të njëjtat kushte. Këto u dërgohen tregtarëve përmes postës elektronike, Telegramit, aplikacioneve Android, etj.

Për të bërë një tregti, ju duhet analizoni sinjalin për të përcaktuar nëse do t'ju japë rezultate efektive kur përdoret apo jo. Do të keni mjaft kohë për të analizuar sinjalin për shkak të rritjes së kohës së skadimit. Si shkalla e fitimit është e lartë, Ekspertët parashikojnë se nuk është e shpeshtë që tregtarët të kenë 3 humbje radhazi.

Pasi të keni analizuar një sinjal dhe të keni vendosur ta përdorni, duhet të vendosni një tregtim në tuaj IQ Option llogari. Sinjali do të përmbajë të gjithë informacionin e nevojshëm për të bërë një tregti.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shembull i një sinjali të postës elektronike

LARTË / POSHTËCIFI / ASETICMIM FIKSKOHA E SKADIMITVLERA TREGTARE
VENDOSJEGBPUSD bo                         1.2463830 MINUTANORMAL
postë

Lart/Poshtë nënkupton nëse çmimi i një aktivi po rritet ose ulet. PUT i referohet çmimit që bie, dhe THIRRJE i referohet rritjes së çmimit. 

Çifti/Aktivi përmban emrin e aktivit që është i disponueshëm për tregtim. 

Çmimi i grevës është çmimi i hyrjes së një aktivi. Nëse është PUT, duhet të futni me një çmim të ngjashëm ose më lart. Nëse është CALL, duhet të futni me një çmim të ngjashëm ose më poshtë. 

Koha e skadimit është 30 minuta.

Vlera tregtare i referohet vlerës së investuar në operacion. NORMAL i referohet vlerës së operuar normalisht, dhe DYFISH i referohet vlerës së dyfishtë të tregtisë normale. 

Si funksionojnë këto sinjale IQ Option? 

Për të përdorur Sinjali IQ Option për të marrë përfitime tregtare, ju duhen dy gjëra. 

Llogaria #1 IQ Option

Pa një Llogaria IQ Option, nuk do të keni mundësinë të përdorni sinjalet. Kur ti hap një llogari – thuaj një llogari demo, mund ta përdorësh për të testuar sinjalet dhe për t'i përdorur për tregtimin e aktiveve. Pasi të keni një llogari, duhet të kërkoni për sistemet e sinjalit.

Regjistrohu për opsionin iq

#2 Regjistrohu për sinjalin

Pasi të keni llogarinë tuaj (qoftë demo apo reale), mundeni abonohuni lehtësisht në Sinjalet në IQ Option. Kjo do t'ju japë mundësinë për të përdorur sinjalet IQ Option për 5 minuta dhe 30 minuta përmes Grupit të tij Telegram.

Ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet pasi t'i provoni të dy sistemet.

IQ Option është një nga Brokerët më të njohur të opsioneve binare; ai është i rregulluar siç duhet dhe është i disponueshëm në 200+ vende si p.sh Indi ose Afrika e Jugut. Ka një të mirë grup treguesish në dispozicion të përdoruesve për të analizuar në mënyrë efikase sinjalet e marra. 

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Sinjalet IQ Option – Këshilla për tregtarët

Këtu janë dy gjërat kryesore që duhen menduar kur përdorni sinjale:

  • Ti duhet mbaj veten të përditësuar mbi tendencat e tregut për të bërë analiza të shpejta kur merrni një sinjal. Është gjithmonë e këshillueshme që të bëhet tregtia sa më shpejt të jetë e mundur.
  • Nëse humbisni një sinjal, ju keni mundësinë të përdorni MARTINGALE; do të dyfishojë vlerën tregtare të aktivit. Eshte e rrezikshme por mund të përdoret në momente urgjente.

Sinjalet IQ Option – Çmimi

Një sinjal mund të shpjegohet lehtësisht si një alarm ose një aluzion. Në opsionet binare, këto sinjale tregojnë drejtimin e një transaksioni të caktuar. Sinjalet tregtare mund të përdoren si këshilltarë dhe të kryejnë analiza ndihmëse të tregut. Këto sinjale tregtare janë a mjet falas për të gjithë ndërmjetësit e regjistruar.

opsioni iq

çmimi i sinjaleve IQ Options do të varet nga zgjedhja juaj e një sinjali. Kanali Telegram është falas; ju nuk keni nevojë të shpenzoni asnjë monedhë për të për të marrë sinjalet e Kohës së Skadimit 5 Minutash. 

Aplikacioni Android ose sinjalet e postës elektronike (që kanë një kohë skadimi 30 minuta) janë gjithashtu falas për referime. Nëse jeni referues në IQ Option, do t'i merrni këto sinjale falas deri në 1 vit. 

Përfundim: Sinjalet në IQ Option

Këto sinjale janë të disponueshme sepse kanë bërë që tregtarët të fitojnë shuma të mëdha fitimi. Kjo mund të ndodhë vetëm nëse analizoni sinjalizon siç duhet dhe vendos një tregti të informuar në vend të një tregtie të bërë përmes fatit. Ju duhet të mbani veten vazhdimisht të përditësuar me tendencat dhe luhatjet e tregut për të gjeneruar fitime të larta duke marrë vendimin e duhur.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Sinjalet IQ Option – FAQ

Çfarë do të ndodhë nëse zona kohore e sinjalit është e ndryshme nga zona ime kohore?

Nuk do të ketë asnjë ndryshim në informacionin e sinjalit edhe nëse zona kohore është e ndryshme. Do ta merrni sinjalizimin përmes telegramit, aplikacionit android ose emailit sipas zonës suaj kohore.

Pasi të regjistrohem, sa kohë do të më duhet për të marrë sinjale?

Do të filloni të merrni sinjalet menjëherë pas regjistrimit. Nëse dërgohet një sinjal, ai ju njofton. Mund të duhen një ose dy minuta që sinjali të shpërndahet plotësisht. 

A duhet të bëj një tregti nëse një sinjal është mbyllur tashmë?

Jo, duhet të vendosni një tregti në sinjalin tjetër (nëse ju duket e përshtatshme). Sistemi merr hyrje për sa kohë që tregu është i hapur, por një ndërmjetës mund të zgjedhë të mbyllë tregtinë për një aktiv. Ju nuk do të jeni në gjendje të bëni një tregti në sinjale të tilla.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment