12341
3.9 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Depozita minimale IQcent dhe mënyra e pagesës

Depozita minimale $250
Menyra pagese Transfertë bankare, kartë krediti, kuleta elektronike, kripto
Tarifat e depozitave $0

IQcent është një e sapo futur ndërmjetësi i opsioneve binare me të cilat mund të filloni tregtimin në tregjet financiare. Është një mënyrë inovative e tregtimit spekulativ me shumë veçori të reja si tregtimi i kopjeve dhe mbështetja e drejtpërdrejtë e klientit. Siç sugjeron vetë emri, ju mund të tregtoni në terma cent me 0,01 dollarë amerikanë.

Platforma e tregtimit online ofron më shumë se 100 instrumente dhe asete financiare për të tregtuar. 

Selia e kompanisë është në Majuro, Ishujt Marshal. Një grup profesionistësh prezantoi platformën e tregtimit në internet në 2017, dhe filloi tregtimin online në vitin 2020.

Llojet e llogarive dhe depozitat minimale

Tre lloje të ndryshme llogarish janë të disponueshme me IQcent dhe secila llogari ka veçori të ndryshme.

Llojet e llogarisë IQcent

#1 Llogari bronzi

Minimumi kërkesa e depozitës për hapjen e një llogarie bronzi është $10. Llogaria ju ofron një bonus deri në 20%; ju mund të bëni tërheqjet në gjashtëdhjetë minuta, kjo llogari ju ofron një llogari demo, mjeti i tregtimit të kopjeve është gjithashtu një veçori e llogarisë bronzi, ka mbështetje 24/7 të klientit për klientin.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaria e argjendtë #2

Nëse dëshironi më shumë veçori në llogarinë tuaj dhe mund të paguani më shumë, mund të shkoni me një llogari argjendi; shuma minimale e depozitës për një llogari argjendi është $250. Me këtë llogari, ju merrni një bonus deri në 50%; ju ofron gjithashtu një klasë master për të mësuar dhe tre tregtitë e para pa rrezik. 

Platforma ka gjithashtu mbështetje 24/7 live chat në rast se klienti përballet me ndonjë vështirësi. Llogaria demo dhe tregtimi i kopjeve janë veçoritë e disponueshme, dhe ju mund t'i bëni tërheqjet në gjashtëdhjetë minuta.

Llogaria #3 Gold

Nëse jeni nxënës dhe dëshironi të mësoni më shumë rreth tregtimit në internet, llogaria e artë është alternativa më e mirë për ju; për hapjen e një llogarie ari, duhet të bëni depozitë minimale prej $1000.

Llogaria e artë vjen me një menaxher personal të suksesit, dhe gjithashtu vjen me një llogari demo dhe veçori të tregtimit të kopjeve. Ai ju jep tre tregtimet e para pa rrezik, mbështetje për biseda të drejtpërdrejta 24/7, sesion web të klasës master për të rritur njohuritë tuaja dhe bonus deri në 100%.

Depozitat dhe pagesat minimale

Metodat e depozitimit IQcent

Ndërfaqja e depozitave

Për të bërë depozita, këto janë hapat e mëposhtëm që mund të ndiqni:

#1 Shkoni te financimi i llogarisë dhe klikoni fondet.

#2 Zgjidhni llojin e llogarisë që dëshironi të hapni dhe shumën e depozitës.

#3 Zgjidhni metodat e financimit; ka metoda të ndryshme në dispozicion përmes të cilave mund të financoni lehtësisht llogarinë tuaj.

Ju mund të filloni tregtimin me shumën minimale të depozitës prej $10. Nëse jeni të gatshëm të investoni më shumë në llogarinë tuaj tregtare, shuma maksimale e depozitës është $100000. Shuma e depozituar vihet në dispozicion në llogarinë tuaj tregtare sapo sistemi i pagesave të konfirmojë pagesën tuaj.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Menyra pagese

Për të bërë depozitat, ekzistojnë gjashtë mënyra të disponueshme të dhëna si më poshtë:

Metodat e depozitimit IQcent

1. Viza

Ju merrni faqen e pagesave pasi plotësoni të gjitha detajet në formularin e regjistrimit dhe zgjidhni llojin e llogarisë që dëshironi të hapni. Në këtë, ju duhet të plotësoni të dhënat e kartës suaj, sigurohuni që karta Visa i përket tregtarit; përndryshe, platforma mund të anulojë pagesën tuaj.

Plotësoni të gjitha kredencialet zgjidhni shumën dhe konfirmoni pagesën tuaj. Platforma mund të ngarkojë një Tarifa 5%Viza sepse është një shërbim i palës së tretë.

2. MasterCard

Mënyra e dytë në dispozicion për ju është kryerja e pagesave përmes MasterCard; pasi të zgjidhni llogarinë që dëshironi të tregtoni; hapi tjetër është të zgjidhni llojin e kartës përmes së cilës dëshironi të bëni pagesën.

 Në atë listë rënëse, zgjidhni MasterCard; do të shfaqet një formular në të cilin duhet të futni detajet e kartës; pasi të konfirmoni shumën, klikoni mbi financimin e shumës. Siç e dimë, ajo master card është një shërbim pagese i palës së tretë që sheh deri në një tarifë 5%.

3. Skrill

Platforma e tregtimit ju ofron gjithashtu mundësinë e kryerjes së pagesave/depozitave përmes skrill. Është një mënyrë e lehtë dhe pa probleme për të bërë pagesa. Pasi të zgjidhni mënyrën e pagesës, do të ridrejtoheni në faqen e pagesës Skrill. 

Në atë faqe, duhet të futni detajet dhe të identifikoheni në llogarinë skrill. Pas kësaj, ju mund të bëni pagesën tuaj dhe shuma do të kreditohet në llogarinë tuaj tregtare. Platforma nuk ngarkon asnjë tarifë ose komision për kryerjen e pagesave përmes skrill.

4. Altcoins

Platforma e tregtimit online ju ofron pagesa përmes altcoins. Ju mund ta zgjidhni këtë mënyrë pagese nga çdo pjesë e vendit. Ndërmjetësi nuk ngarkon asnjë tarifë transferimi për kryerjen e pagesave përmes altcoin, dhe shuma kreditohet në llogarinë tuaj tregtare menjëherë.

5. Bitcoins

Ngjashëm me Altcoins, kjo është një metodë tjetër që ofron IQcent për financimin e llogarisë tuaj. Çdokush nga çdo vend mund të bëjë pagesa në formën e bitcoins; shuma transferohet në llogarinë tuaj tregtare menjëherë pasi sistemi i pagesave konfirmon pagesën tuaj.

6. Ethereum

Një tjetër mënyrë pagese që ofron platforma është pagesa përmes Etherium. Është një mënyrë e menjëhershme e kryerjes së pagesave dhe nuk ka tarifa shtesë për kryerjen e pagesave përmes kësaj metode.

7. Paratë e përsosura

Zgjidhni opsionin e përsosur të parave në mënyrat e dhëna të pagesave; do të shfaqet një dritare pop-up; në atë dritare, zgjidhni llogarinë tregtare që dëshironi të financoni dhe shumën e depozitës, klikoni Next.

Do të shfaqet përmbledhja, kontrolloni shumën dhe zgjidhni opsionin e pagesës.

Përveç parave të përsosura, të gjitha depozitat e tjera përpunohen në asnjë kohë. Paratë e përsosura mund të duhen 60 minuta për të përpunuar depozitat. Tërheqja mund të bëhet pas marrjes së konfirmimit.

Aktivi që tregtohet përcakton nivelin e atij komisioni që ngarkon ndërmjetësi. Komisioni varet gjithashtu nga lloji i shërbimit të ofruar nga ndërmjetësi. 

Ekzekutimi, vetëm ndërmjetësit, ngarkojnë relativisht më pak komision, sepse ata nuk ofrojnë këshilla personale të zgjuara për tregtarët.

Platforma e tregtimit në internet nuk ngarkon tarifa për tërheqje ose depozitim, por mund të aplikohen tarifa për kryerjen e pagesave përmes kartës së kreditit ose kartës së debitit.

Instrumentet financiare

IQcent ofron instrumentet financiare të mëposhtme për tregtim:

  • Forex

Forex është një treg ku shkëmbimi i valutave bëhet për valutë me norma të ndryshueshme.

  • Tregues

Indekset përfaqësojnë pjesë të vogla të një kompanie të madhe; këto janë të tregtueshme në formën e kapitali neto dhe aksionet në platformën online.

  • Energjisë

Shumë faktorë kanë rezultuar në vitalitetin e lartë të energjisë. Ai është një instrument kryesor tregtar për shkak të veçorive të tij.

  • Metale te cmuar

Metalet e forta që janë të tregtueshme me kontratë, duke përfshirë metalet e çmuara si argjendi dhe ari, janë pjesë e këtij tregu.

  • Mallrat

Tregtia e mallrave me bazë kontratash zhvillohet në tregun e mallrave.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Prezantimi i platformës IQcent

Karakteristikat e faqes së internetit IQcent janë shumë ndërvepruese dhe të ndryshme nga ndërmjetësit e tjerë. Ju mund të përdorni platformën e bazuar në ueb lehtësisht pa ndonjë shkarkim ose instalim. 

Ju mund ta përdorni faqen e internetit në çdo pajisje që dëshironi të përdorni për lehtësinë e përdoruesit. Ka gjithçka lehtësisht të dukshme në vetë ekranin, gjë që e bën platformën e tregtimit të lehtë për t'u përdorur.

Është e lehtë për të hyrë në të dhënat tuaja në pajisje të tjera, sepse të gjitha informacionet tuaja ruhen në faqen e internetit dhe jo në pajisje.

Opsionet e tregtimit me IQcent

Para së gjithash, duhet të siguroheni që të keni bilanc të mjaftueshëm për tregtimin e aktiveve financiare. Është e rëndësishme që ju të zgjidhni aktivin nga lista që dëshironi të tregtoni opsionet tuaja. 

Një tregtar me përvojë mund të fitojë gjithashtu fitim deri në 90% me teknikat e duhura informacionin e saktë. Është thelbësore për të marrë informacion në lidhje me tregtimin binare sepse është disi i ndryshëm nga tregtimi i rregullt.

Duhet të zgjidhni intervalin kohor pasi të zgjidhni aktivin që dëshironi të tregtoni. Koha e skadimit varion nga 60 sekonda deri në 30 minuta.

I gjithë informacioni i aktiveve të tregtuara është paraqitur më poshtë në portofolin tuaj. Informacioni përfshin emrin e aktivit, kohën e skadimit, pagesën, llojin e porosisë dhe madhësinë e porosisë.

Rregullore

Është thelbësore që një tregtar të bëjë kërkime të plota përpara se të fillojë të tregtojë. Ju duhet të zotëroni të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me ndërmjetësit përmes të cilëve do të filloni investimin tuaj. 

Platforma e tregtimit online është një kompani offshore dhe nuk posedon asnjë licencë rregullatore, që do të thotë se paratë tuaja mund të jenë në rrezik. 

Mbështetja e klientit

IQcent ofron mbështetje 24/7 të bisedave të drejtpërdrejta për klientët e saj, në mënyrë që operacionet e tregtimit të kryhen pa probleme, pa ndonjë vështirësi që ata hasin. Një seksion FAQ është i disponueshëm në fund të faqes së internetit në mënyrë që klienti të mund t'i kalojë ato nëse ka ndonjë problem.

Përfundim: Filloni tregtimin me një depozitë minimale $250

Ju mund të filloni tregtimin me IQcent me një depozitë minimale prej $10. Platforma e tregtimit në internet u jep konkurrencë të fortë rivaliteteve të saj për shkak të veçorive të saj unike dhe inovative. Mbështetja e klientit është e shkëlqyer dhe ofron ndihmë të plotë për klientët e saj.

Ju mund të bëni pagesa dhe të depozitoni para në llogarinë tuaj në një kohë të shkurtër, ekzistojnë mënyra të ndryshme pagese për kryerjen e pagesës dhe shuma transferohet në llogarinë tuaj në një kohë të shkurtër. Platforma nuk ngarkon asnjë tarifë transferimi përveç Visa dhe MasterCard sepse ato janë mënyra pagese të palëve të treta.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)