12341
3.9 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Tarifat dhe kostot IQcent: Sa kushton tregtimi

teksti email
WordPress $0
Tarifat e tërheqjes $0 ($50 për transfertat bankare)
tel $0

IQcent është një kompani e tregtisë me pakicë në internet që operon nga Majuro, Ishujt Marshall. Platforma online ka prezantuar një mënyrë inovative tregtimi. Tani, ju mund t'i kryeni operacionet tregtare në formën e centëve deri në $0.01.

Platforma e tregtimit u zhvillua nga një grup profesionistësh në vitin 2017 dhe filloi funksionimin e saj online në vitin 2020. Faqja e internetit ju ofron veçori të ndryshme që ju ndihmojnë të krijoni një mjedis pa rrezik për kryerjen e operacioneve tregtare. 

Uebfaqja zyrtare IQcent

Platforma ofron tregtim në më shumë se 100 instrumente tregtare, duke përfshirë forex, indekse, CFD-të, etj. Me ndihmën e një veçorie të tregtimit të kopjeve dhe një llogari demo, mund të mësoni rreth tregtimit në tregje spekulative. Të depozitë minimale tarifat për IQcent janë $10.

› Regjistrohu falas në IQcent tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Komisionet në IQcent

Ndërmjetësi ngarkon komisione për fillimin dhe funksionimin e operacioneve tregtare në tregun spekulativ në emër të tregtarit.

Komisioni i ndërmjetësit ndryshon në varësi të llojit të shërbimeve që i ofrohen klientit. Nuk ka komision mbi tërheqjet. Agjentët që nuk marrin këshilla personale dhe lejojnë klientin të kontrollojë tregtinë, tarifojnë më pak komision. Këta ndërmjetës njihen si ndërmjetës vetëm për ekzekutim.

Përmbledhje e tarifave IQcent:

Platforma e tregtimit në internet nuk ngarkon asnjë tarifë për depozitat në IQ Option. Ndërmjetësi ngarkon tarifat e depozitave prej minimumi $10. Për hapjen e një pozicioni të kriptomonedhës, platforma e tregtimit ngarkon një komision prej 2.9%.

#1 Tarifat e natës

Këto njihen gjithashtu si tarifat e shkëmbimit. Ndërmjetësi në internet ngarkon një tarifë brenda natës për pozicionet CFD që lihen të hapura. Tarifa varion nga 0.01%-0.5%. Ajo paguhet në vlerën nominale të pozicionit.

Tarifa e një nate ndikon gjithashtu në çmimin e ETF-ve, mallrave, indekseve, CFD-ve dhe kriptomonedhave.

#2 Tarifat e tregtimit

Platforma e tregtimit nuk ngarkon asnjë tarifë për hapjen ose mbylljen e tregtisë, që do të thotë se platforma ju ndihmon të fitoni fitime dhe të kurseni para. 

Ju jeni të lirë të tregtoni në platformë pa paguar asnjë komision apo tarifë. Për më tepër, ndërmjetësi nuk tarifon përhapjen; fiton para me mjete të tjera.

#3 Tarifat e pasivitetit

Ndërmjetësi ngarkon një tarifë të fjetur nëse llogaria mbetet joaktive për më shumë se nëntëdhjetë ditë. Nëse nuk po i hapni tregtitë ose nuk po i përdorni ato, atëherë platforma e tregtimit ngarkon tarifa. Rekomandohet që të mos e lini llogarinë tuaj joaktive për më shumë se nëntëdhjetë ditë.

› Regjistrohu falas në IQcent tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#4 Tarifat e tërheqjes

Zakonisht, ndërmjetësi në internet nuk ngarkon asnjë tarifë tërheqjeje, por nëse jeni mbajtës i llogarisë premium dhe përdorni një metodë të palëve të treta për tërheqje, platforma mund të ngarkojë disa tarifa.

Proceset e tërheqjes zhvillohen në të njëjtën llogari përmes së cilës bëni depozitën. Nëse llogaria e depozitës nuk i përket tregtarit, tërheqjet nuk përpunohen për arsye sigurie.

Shuma minimale e tërheqjes është $20.

Ju mund të financoni ose të bëni tërheqje me këto metoda:

 • Paratë e përsosura
 • Bitcoin
 • Viza
 • Transfertë bankare 
 • Ethereum
 • Neteller
 • Altcoins
 • Litecoins
 • Skrill

Tarifat e verifikimit #5

Është tarifa që paguhet për hapjen e një llogarie dhe depozitimin. IQcent nuk ngarkon asnjë tarifë verifikimi. Kërkohet vetëm një depozitë minimale prej $10 për hapjen e llogarisë me ndërmjetësi në internet.

Marzhet dhe përhapjet

Përhapja e marzheve dhe komisionet përcaktojnë koston e tregtimit. Diferenca midis çmimit të ofertës dhe normës së kërkuar njihet si spread. IQcent ofron përhapje me tarifa më të ulëta.

Marzhi i referohet shumës së parave që kërkohet për të hapur një pozicion në llogarinë tuaj. Përcaktohet sipas çmimit të monedhës bazë kundrejt dollarëve amerikanë, vëllimit të tregtisë dhe levës së aplikuar.

Bonus

Agjentët ofrojnë një bonus për të tërhequr tregtarët e mundshëm. Arsyeja kryesore e dhënies së bonusit për tregtarët është kompensimi i tyre për pagesat që kanë bërë që nga hapja e llogarisë.

IQcent ofron bonuse për tregtarët gjatë transaksioneve fillestare; shuma juaj e depozitës përcakton bonusin. Platforma e tregtimit online kryen gjithashtu një program referimi sipas të cilit klientët mund të ftojnë miqtë dhe familjen e tyre të regjistrohen me ndihmën e një kodi referimi dhe lidhjes së dhënë. 

Klienti merr 20% bonus nëse regjistrohet shoku i tij ose një anëtar i familjes. Bonusi mund të arrijë deri në 100%. Për tërheqjen e fitimeve, ju duhet të kryeni tregtinë në volum të lartë.

› Regjistrohu falas në IQcent tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Vendet IQcent

Tregtarët nga e gjithë bota mund të hapin një llogari me IQcent nëse vendi rezident lejon agjentët ndërkombëtarë dhe tregtimin spekulativ në internet.

Platforma tregtare dhe partnerët e saj nuk ofrojnë shërbimet e saj në territorin e SHBA. Disa veçori të disponueshme në faqen e internetit mund të mos jenë të disponueshme në vende të caktuara për shkak të kufizimeve ligjore.

Karakteristikat e platformës

Platforma e gjithanshme është e lehtë për t'u aksesuar dhe miqësore për përdoruesit; ju mund ta hapni lehtësisht faqen e internetit në çdo pajisje që dëshironi të përdorni. Informacioni ruhet në faqen e internetit dhe jo në pajisje. Ju mund ta përdorni atë vetëm duke u identifikuar.

Nuk kërkohet instalim ose shkarkime për të hyrë në platformën e tregtimit. Platforma mund të funksionojë në shumicën e shfletuesve të internetit, duke përfshirë Firefox, Safari, Edge dhe Chrome. Ka mjete të ndryshme analitike të pranishme në faqen e internetit që ju ndihmojnë të analizoni kushtet e tregut. Këto mjete përfshijnë grafikët që ndihmojnë në gjurmimin e lëvizjes së aktivit me të cilin po tregtoni.

Ju mund të bëni pagesa përmes Visa, MasterCard, Crypto, Bitcoins, Litecoins dhe Perfect Money. Ju mund të bëni depozita në EUR, GBP, USD dhe RUB.

Llojet e llogarive

IQcent ofron platforma të shumta tregtare sipas nevojës së klientit. Platforma vë në dispozicion tre lloje llogarish dhe secila prej tyre vjen me një përfitim të ndryshëm:

 • Llogaria e argjendtë

Depozita minimale për hapjen e një llogarie argjendi është $250. Llogaria ju ofron një llogari demo. Me ndihmën e një llogarie demo, mund të mësoni rreth operacioneve tregtare.

 • Llogari bronzi

Depozita minimale për hapjen e një llogarie bronzi është $10. Llogaria ju ofron mbështetje 24 orësh të bisedës live. Llogaria ju jep përfitimin e një mjeti të tregtimit të kopjeve në të cilin mund të kopjoni truket e tregtarëve më të mirë dhe të fitoni fitim në asnjë kohë. Shpërblimi i bonusit është deri në 20%, dhe koha e tërheqjes është më pak se 60 minuta. Gjithashtu ju jep akses në llogarinë demo.

 • Llogaria Gold

Llogaria Gold është llogaria më e preferuar pasi vjen me shumë përfitime. Depozita minimale për një llogari ari është $1000. Të gjitha veçoritë e platformës online janë të disponueshme në këtë llogari. Ofron mbështetje për klientët 24 orë për të ndihmuar klientët; ai vjen me një llogari demo dhe shpërblen një bonus 100%. 

Regjistrimi me një llogari ari ju ofron një menaxher personal suksesi që ndihmon tregtarët e rinj të mësojnë rreth kushteve të marketingut dhe teknikave të tregtimit. Ju gjithashtu merrni një mjet tregtimi kopjesh dhe një klasë master që ofron një mjedis pa rrezik për tregtim.

› Regjistrohu falas në IQcent tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Produktet dhe tregjet

IQcent merret me më shumë se njëqind aktive tregtare nga këto tregje:

 • Mallrat

Në këtë treg, blerja dhe shitja e mallrave të tregtueshme bëhet me kontratë.

 • Energjisë

Energjia ka një çmim të madh të tregtueshëm për shkak të paqëndrueshmërisë së lartë dhe faktorëve mjedisorë.

 • Metale te cmuar

Ky treg përfshin tregtimin e metaleve të çmuara si argjendi dhe ari.

 • Tregues

Indekset si aksionet dhe obligacionet tregtia bëhet në këtë treg.

 • Forex

Këmbimi i valutave bëhet në tregun valutor me norma të luhatshme.

Mbështetja e klientit

Mbështetja e fortë e klientit është thelbësore për çdo ndërmjetës, në mënyrë që tregtarët e mundshëm të fitojnë besim tek ata.

Platforma ofron mbështetje për klientët 24 orë, duke siguruar asnjë pengesë gjatë ekzekutimit të tregtisë. Ju mund të kontaktoni mbështetjen e klientit përmes një telefonate, poste elektronike, telefonatës kthyese ose bisedës së drejtpërdrejtë.

Seksioni FAQ është i pranishëm në fund të platformës në mënyrë që klienti të mund t'i shikojë ato në rast të ndonjë konfuzioni; ndihmon në kursimin e kohës së tyre.

Përfundim: nuk ka tarifa të fshehura me IQcent

IQcent është një mënyrë inovative e tregtimit në tregjet spekulative në internet. Kompania merret me CFD, Forex dhe asete të tjera. Mund të hapni një llogari me tarifa deri në $10. Gjithashtu ju ofron të tregtoni në formën e cent, platforma e tregtimit nuk ngarkon asnjë tarifë tërheqjeje, por disa tarifa ndodhin kur pagesa bëhet përmes palëve të treta, për shembull, bankave. 

ndërmjetësi në internet nuk ngarkon asnjë tarifë tregtimi ose verifikimi; Përhapjet janë gjithashtu shumë të ulëta. Ata fitojnë para përmes alternativave të tjera dhe ju ndihmojnë në kursimin e parave.

Komisioni paguhet vetëm për shërbimet e ofruara dhe varion për shërbime të ndryshme.

Megjithëse platforma përpiqet maksimalisht të krijojë një mjedis pa rrezik për tregtimin, është e rëndësishme të kuptohet se tregu është dinamik dhe i prirur ndaj rrezikut. Kompania nuk është e rregulluar; prandaj, paratë tuaja të fituara me vështirësi mund të jenë në rrezik. Tregtarët e rinj duhet të jenë të vetëdijshëm për mjedisin e tregut.

Platforma e tregtimit është e preferueshme për nxënësit pasi krijon një mjedis pa rrezik për klientët dhe ata mund të mësojnë teknika të reja tregtare nga ekspertët me ndihmën e mjeteve të tregtimit të kopjeve.

› Regjistrohu falas në IQcent tani

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me tarifat në IQCent

A ka tarifa gjatë natës / tarifa shkëmbimi në IQCent?

Po, nëse tregtoni CFD në IQCent dhe i mbani ato brenda natës, zbatohen tarifat e shkëmbimit. Në IQCent ato janë midis 0.01% dhe 0.5%. Nëse nuk i mbani pozicionet tuaja brenda natës, nuk ka tarifa shkëmbimi.

A është IQCent falas?

Po, IQCent është plotësisht falas nëse përdorni një llogari demo. Këtu mund të tregtoni me fonde virtuale pa asnjë rrezik. Nëse zgjidhni të tregtoni me para të vërteta, sigurisht, do të zbatohen diferencat dhe komisionet e zakonshme. Përveç rrezikut të kapitalit, nuk ka kosto të mëtejshme të fshehura. Përdorimi i platformës është pa pagesë.

A ka ndonjë kosto të fshehur në IQCent?

Jo, nuk ka kosto të fshehura në IQCent. Ju paguani vetëm tarifat e tregtimit. Kjo është krejtësisht normale dhe ato janë shkaktuar nga pothuajse çdo ndërmjetës. Në këmbim, platforma ju ofron një përvojë të mirë tregtare dhe tregues të dobishëm.

Cilat janë tarifat e depozitimit dhe tërheqjes në IQCent?

Nuk ka tarifa depozitimi dhe asnjë tarifë tërheqjeje në IQCent!