5 ndërmjetësit dhe platformat më të mira të opsioneve binare në Kamboxhia – Krahasime

Shihni ndërmjetësit më të mirë të 5 opsioneve binare në Kamboxhia:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Tregtarët kamboxhianë mund ta kenë të vështirë të gjejnë ndërmjetësin e duhur në internet për të kryer tregti. Kjo mund të jetë sepse jo shumë platforma të ndërmjetësit në internet pranojnë tregtarë nga Kamboxhia ose disa ndërmjetës online priren të bëjnë tregtimi i vështirë për një tregtar kamboxhiane. Ky artikull ka pesë ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare me të cilët mund të tregtoni në Kamboxhia.

Kamboxhia

Platformat më të mira që duhet të konsideroni si tregtar kamboxhiane

 1. Quotex 
 2. IQ Option 
 3. Pocket Option
 4. Binomo 
 5. Olymp Trade 

Lista e 5 ndërmjetësve më të mirë binare në Kamboxhia

Në përgjithësi, ka shumë të përshtatshme ndërmjetësit e opsioneve binare në të gjithë botën. Me kaq shumë opsione, është e vështirë të mbash një pasqyrë. Prandaj, ne kemi zgjedhur më të mirët për ju. Pra, le të mësojmë më shumë rreth ndërmjetësit binare më të mirë në Kamboxhia.

1. Quotex

Quotex është e pajisur me një llogari demo që shumë nga klientët e saj përdorni për stërvitje, veçanërisht tregtarët e rinj. Nëse filloni të tregtoni në këtë ndërmjetës, duhet të keni një minimale e $10 në llogarinë tuaj tregtare. Shuma më të vogla se $10 nuk mund të depozitohet në llogari. 

ndërmjetësi kuotash
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Detajet Quotex:

 • Depozita fillestare: $10
 • Instrumentet për tregtim: aksione, metale, grupe monedhash
 • Platforma: Aplikacioni Quotex, versioni në internet 
 • 24/7 shërbimi ndaj klientit dhe Mbështetje Quotex
 • Leva për tregti është 1:500
 • Bonusi: zero

2. IQ Option 

IQ Option është një nga kompanitë më të vjetra ekzistuese të opsioneve binare që funksionon edhe sot. Që nga viti 2013, numri i klientëve në platformë ka vazhduar të rritet. Sot, tregtarët janë më shumë se 5 milionë. IQ Option është a miqësore për fillestarët platformë pasi u ofron tregtarëve më shumë materiale unike leksionesh për t'i ndihmuar ata të zhvillohen në tregtimin e opsioneve binare.

ndërmjetësi i opsionit iq

Ndërmjetësi mbështet tregtimi celular, dhe Aplikacioni IQ Option mund të shkarkohet në telefon. E saj karakteristika të personalizueshme e bëjnë platformën me stil. Tregtarët mund të ndryshojnë mënyrën se si duket ndërfaqja e platformës.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Detajet IQ Option

 • Tarifa e depozitës fillon nga $10
 • Instrumentet për tregtim janë OTC, CFD, EFT
 • Ndërmjetësi zotëron platformën në dispozicion
 • Shërbimi IQ Option është në dispozicion çdo ditë
 • tarifa e levës është 1:500
 • Nuk ofron bonuse 
➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Pocket Option 

Pocket Option lejon tregtarët nga Kamboxhia, dhe ky ndërmjetës është i mirë për shkak të tij veçoritë. Si një tregtar i ri që regjistrohet në platformën e tij, ju merrni një bonus mirëseardhjeje, dhe veçori të tjera të pranishme brenda platformës. Për të filluar tregtimin në Pocket Option, duhet të bëni një depozitë minimale prej $50.

Faqja e internetit Pocket Option

Ofrimi i tregtimit celular për tregtarët është një nga veçoritë e tij. Tregtarët mund të bëjnë tregti nga ekranet e telefonit të tyre. Pocket Option ofron shumë asete që tregtarët të përdorin në treg. Kjo do të thotë se tregtarët kanë zgjedhje të ndryshme nga lista e aseteve të pranishme brenda platformës.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Detajet Pocket Option:

 • Tarifa e depozitës fillon nga $50
 • Instrumentet për tregtim janë çifte forex, kriptomonedha, CFD
 • Ajo ka një Platforma MT5 
 • 24/7 Mbështetja e klientit 
 • Leva është në 1:100
 • Bonuset në dispozicion përfshini një bonus mirëseardhjeje, bonus të sindikatës së një tregtari, kode promovuese dhe më shumë
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Binomo 

Binomo platforma është e disponueshme në shumë vende, dhe ajo filloi një biznes në vitin 2014. Kjo platformë ofron llogari trajnimi për klientët e saj. Si tregtar në Binomo, mund ta përdorni këtë llogari trajnimi çdo ditë dhe orë. Para se të filloni tregtimin në këtë platformë, do t'ju duhet të financoni llogarinë tregtare $10

binomo

Regjistrimi për një llogari me Binomo është shumë thjeshtë. I gjithë procesi është kryer në mënyrë dixhitale. Përveç tregtimit në platformën e internetit, tregtarët kanë zgjedhjen për të bërë tregti në të aplikacioni i telefonit. Të dy ndërfaqet janë saktësisht të njëjta.

➥ Regjistrohu me Binomo falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Detajet Binomo:

 • Depozita minimale e lejuar është $10
 • Instrumente nga stoqe, metale dhe CFD mund të përdoret 
 • Platforma është ueb dhe ka një Aplikacioni Binomo
 • Mbështetja e klientit është në dispozicion 24/7
 • Leva zero 
 • Bonuset përfshijnë a Bonusi i regjistrimit, bonusi i kthimit të parave të gatshme dhe bonusi i kodit promovues 
➥ Regjistrohu me Binomo falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Olymp Trade 

Olymp Trade ka qenë e disponueshme për tregtimin e opsioneve binare që nga viti 2014. Shumë tregtarë janë në platformën e saj, duke përdorur aktivet e tregtimit në dispozicion të tyre. Firma e ndërmjetësit është miqësore për fillestarët, duke ofruar mjete leksionesh për klientët e saj – të rinj dhe të vjetër. Me financimi minimal prej $10, u ofron tregtarëve a tarifa minimale e tregtimit prej $1.

tregtia olimpike

Klientët që duan të tregtojnë me pajisje më të vogla si telefonat mund ta shkarkojnë aplikacionin. Klientët mund të dizajnojnë ndërfaqen për t'iu përshtatur shijeve të tyre. Olymp Trade është një platformë e sigurt për tregtimin e opsioneve binare.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Detajet Olymp Trade:

 • Depozita minimale Olymp Trade e $10 në llogarinë tregtare 
 • Instrumentet janë OTC, metale, monedha 
 • Platforma është ueb dhe celular- i bazuar
 • Mbështetja e klientit mund të kontaktohet çdo ditë të javës
 • Levë e ulët 
 • Nuk ka bonus
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të regjistroheni për opsionet binare në Kamboxhia

Krijimi i një llogarie të re si tregtar kamboxhian në cilindo nga ndërmjetësit e opsioneve binare të mësipërme mund të bëhet me hapa të lehtë. Hapi i parë i nevojshëm do të jetë marrja e aplikacion në telefonin tuaj ose vizitoni faqe interneti të ndërmjetësit online që keni zgjedhur. Nga atje, ju goditni regjistrimin në ekranin tuaj për të vazhduar. 

Faqja kryesore e hyrjes në quotex

Plotësoni në informacion në ekran. Informacioni është i rëndësishëm. Sigurohuni që të përdorni një email që po përdorni për t'u regjistruar me ndërmjetësin sepse, përpara se të vazhdoni në fazën tjetër, duhet të verifikoni emailin përdoret për krijimin e llogarisë tuaj. 

identifikimi i regjistrimit të opsionit iq

Nëse e keni verifikuar llogarinë tuaj, mund të ktheheni në platformën e ndërmjetësit plotësoni fazën tjetër. Faza tjetër është e thjeshtë. Gjithçka që do të kërkohet nga ju është e qartë foto e një ID kartë që vërteton identitetin tuaj dhe një të qartë foto e një faturë të shërbimeve se vërteton se ku qëndroni.

Rreth 24 orë pasi keni dorëzuar një kartë identiteti dhe faturën e shërbimeve, duhet të jeni në gjendje hyni në llogarinë tuaj tregtare. Ju gjithashtu mund të përdorni një llogari të rreme përpara se të tregtoni me llogarinë tuaj reale. Nëse llogaria juaj tregtare nuk duket të jetë e aksesueshme pas një dite, kontrolloni postën tuaj për të parë nëse ju është dërguar ndonjë mesazh.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Kamboxhia?

ka asnjë kufizim mbi tregtarët kamboxhianë nga opsionet binare. Të tregu financiar është i ligjshëm në Kamboxhia. Ka shumë tregtarë kamboxhianë në platforma të ndryshme kompanish brokerimi që tregtojnë me një mjet ose tjetrin. Vetëm për shkak të Kamboxhias nuk ka një kuadër ligjor që drejton opsionet binare nuk do të thotë që tregtarët e tij nuk mund të tregtojnë opsionet binare në platformat e ndërmjetësit në internet. 

i sigurt

Rregullimi financiar në Kamboxhia 

Rregullorja financiare në Kamboxhia është të përcaktuara. Organizata të ndryshme kryejnë detyra të ndryshme në vend. Ata sigurohen që të Kamboxhias gjendja financiare është e kontrolluar dhe e balancuar.

rregullore

Banka Kombëtare e Kamboxhias është organi i parë i ngarkuar me detyra nga ligji i vendit për të mbikëqyrë institucionet financiare. Banka Kombëtare e Kamboxhias, e njohur si NBC, siguron të vendit stabilitetin financiar është e mirë. Ajo mbikëqyr çdo politikë monetare në Kamboxhia. 

NBC kryen rolin e Bankës Qendrore, e cila është e ngarkuar për emetimin e monedhës së shpenzuar në vend. Siguron që ajo lëshon licenca për çdo strukturë financiare ekzistuese

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kamboxhia gjithashtu ka një organ përgjegjës për politikat që udhëzojnë letrat me vlerë dhe këmbimi. Ky trup njihet si SECC, që qëndron për Komisioni i letrave me vlerë dhe i këmbimit për Kamboxhia. Së fundmi, organizata përgjegjëse për ndarjen e industrive financiare është MEF.

Institucionet

Banka Kombëtare e Kamboxhias, SECC dhe MEF po punojnë për një strukturë për të funksionuar si një trup i vetëm në vend. Madje u nënshkrua një traktat për të siguruar që kjo të ndodhte në vitin 2014.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të depozitoni fonde për tregtimin e opsioneve binare

Pasi të krijoni llogarinë tuaj për tregtarët kamboxhianë dhe dëshironi të filloni menjëherë tregtimin me llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë, do t'ju duhet depozitoni para në llogarinë tuaj. Financimi i llogarisë suaj merr hapa të thjeshtë, e cila do të shpjegohet më poshtë. 

depozitë minimale kuote

Për të kredituar llogarinë tuaj tregtare si tregtar, duhet zgjidhni një nga mënyrat e pagesës ndërmjetësi juaj ka në dispozicion në platformën e tij. A preferoni të depozitoni direkt nga banka juaj, pastaj zgjidhni mënyrën e pagesës bankare? Pasi të keni kaluar hapat e nevojshëm të sigurisë nga banka dhe ndërmjetësi juaj, llogaria juaj tregtare do të kreditohet me shumën tuaj të zgjedhur. 

mënyrat e pagesës së kuotave

Ju gjithashtu mund të kreditoni llogarinë tuaj përmes një sistemi të portofolit në internet. Paratë nga e juaja portofolin online do të zbriten për të financuar llogarinë tuaj tregtare. Nëse preferoni të përdorni tuajin kartë debiti, krediti ose dhuratë, do t'ju duhet të siguroni kartën që dëshironi të përdorni. Për të shtuar kartën tuaj për pagesë, duhet kaloni disa kontrolle sigurie përpara se transaksioni juaj të miratohet. 

viza e kartës së kreditit të kartës së debitit

Për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, sigurohuni që të kontrolloni depozitë minimale që ndërmjetësi e pranon. Një depozitë minimale nënkupton shumën më të vogël që ndërmjetësi juaj ju lejon të depozitoni në llogarinë tuaj tregtare. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tërhiqeni

Po mendoni të tërhiqni fondin tuaj nga platforma juaj e brokerit? Pastaj bëjeni këtë duke zgjedhur një mënyrë pagese. Duhet të jeni në gjendje tërhiqni para nga ndërmjetësi juaj direkt në llogarinë tuaj bankare duke zgjedhur atë mënyrë pagese. Ju do të duhet të plotësoni Numri i llogarisë ju dëshironi që ajo të dërgohet dhe pastaj emri i llogarisë.

Tërheqja e parave

metoda e kartës është në dispozicion në shumicën e ndërmjetësve. Paratë mund të dërgohen nga llogaria juaj në kartën tuaj. Ekziston edhe metoda e portofolit në internet. Paratë mund të dërgohen nga llogaria juaj tregtare në çdo portofol elektronik që zotëroni.

depozitimi dhe tërheqja e kartave master

Tërheqja është jo gjithmonë i lirë; disa ndërmjetës ngarkojnë a tarifa e tërheqjes nga tregtarët e tyre përpara se të tërheqin para nga llogaritë e tyre. Jo të gjithë ndërmjetësit u japin tregtarëve mundësinë për t'u tërhequr gjatë fundjavave. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni opsionet binare 

Si një tregtar i ri, ju mund të mendoni se opsionet binare janë komplekse. Megjithatë, e vërteta është se shumë tregtarë, përfshirë tregtarët kamboxhianë, preferojnë të tregtojnë opsionet binare sepse është thjeshtë. Më poshtë kemi deklaruar hapat që do t'ju udhëheqin për të ditur se si bëhet tregtimi i opsioneve binare. 

ndryshimi i normës së çmimit të opsionit të xhepit

Hapi #1: Ndiqni ndryshimet e tregut

Nëse do të jeni një tregtar i mirë, do të dëshironi ndiqni ndërrimet e tregut çdo ditë ose brenda ditës, në varësi të mënyrës se si dëshironi të tregtoni. Të ndjekësh ndryshimin e tregut do të thotë të ndjekësh lëvizjet e tregut për tarifën. Tregu nuk është kurrë konstant pasi ka gjithmonë një ngrihen ose bien

Identifikimi i tendencave

Duke studiuar si, kur dhe ku rritet dhe bie tregu është i rëndësishëm si tregtar, qoftë i ri apo i vjetër. Duke ndjekur tregun, lëvizja përmirëson atë të tregtarit fuqia e parashikimit

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #2: Zgjidhni një treg

Si tregtar, ju mundeni zgjidhni tregun ju dëshironi bazuar në mënyrën se si tregu favorizon tregtinë tuaj. Atje jane dy mënyra kjo mund të bëhet. Kohëzgjatja dhe sipas interesit tuaj. 

 • Kohëzgjatja 
koha e skadimit të kuotave

Tregtimi binar varet nga a koha e caktuar. Ju mund të zgjidhni një treg bazuar në kohëzgjatjen kohore që mund të jetë një ditë, dy ditë ose ndonjëherë një javë. Atje jane tregje të ndryshme në dispozicion dhe kohë të ndryshme të cilat mund t'i vendosni që ato të zgjasin kur hapni tregtimin e tyre. Si tregtar, është më mirë të zgjidhni një kohëzgjatja kohore që ju favorizon.

 • Interesi juaj 
kërkimore

Atje jane instrumente të ndryshme tregtare për Binary Options dhe këto instrumente mund ndikojnë në zgjedhjen tuaj të tregut. Disa tregtarë pëlqejnë hapjen e tregjeve me ar, kështu që ata do ta gjejnë veten zakonisht në atë lloj tregu. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #3: Vendosni një çmim tregtimi dhe caktoni një afat 

Vendos shuma ju jeni të gatshëm të tregtoni. Kjo varet nga sa jeni të gatshëm të sakrifikoni në treg. Duke sakrifikuar lart para për parashikimin tuaj do të sjellë të ardhura më të mëdha për ty. Ju gjithashtu duhet të vendosni sa gjatë ju dëshironi që tregtia të vazhdojë. Kjo do të kërkojë studimin e duhur të tregut.

cmim fiks

Hapi #4: Tregtia e hapur

Tregti e hapur në tregun që keni zgjedhur më pas duke vendosur çmimin dhe afatin tuaj. Pasi të konfirmoni tregtinë tuaj, basti juaj është vendosur.

Hapi #5: Relaksohuni dhe prisni derisa të përfundojë kohëzgjatja ose hiqni dorë nga tregtia

Nëse i keni studiuar siç duhet ndryshimet e tregut, do të keni më shumë besim dhe prisni deri në kohën që keni caktuar për tregtisë të skadojë. Ju gjithashtu mund të nëse nuk e keni vendosur tregtinë tuaj në kohën e duhur dhe mendoni a tregtia negative mund të ndodhë së shpejti. Ju mund të tregtoni plotësisht nëse basti që keni vendosur nuk është në favorin tuaj.

Mbyllni një tregti

Përfundim: Brokerat e opsioneve binare janë të disponueshëm në Kamboxhia

Opsionet binare është një treg i gjerë ashtu si tregu Forex. Ka ndërmjetës që u ofrojnë klientëve shumë mjete tregtare që ata mund t'i përdorin vendosni baste ose bëni parashikime. Disa ndërmjetës madje ofrojnë leksione që mund të ndihmojnë tregtarët e rinj me udhëtimin e tyre tregtar të Opsioneve Binare. Edhe pse tregu merr hapa të thjeshtë për të kryer një tregti, nuk duhet të bëni parashikime të pamatura. 

Kamboxhia

Tregtarët e opsioneve binare që janë ekspertë janë të kujdesshëm dhe jo me nxitim.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kamboxhianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Write a comment