4 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë kartat e debitit


Po kërkoni mënyra pagese për të financuar tregtimin e opsioneve binare? Kartat e debitit janë një nga opsionet më të përdorura. Jo vetëm që janë relativisht të sigurta dhe kanë tarifa të ulëta, por janë gjithashtu një zgjedhje e njohur në mesin e shumë tregtarëve. Paratë zbarkojnë shpejt në llogarinë tregtare në mënyrë që tregtimi binar të mund të fillojë! Në këtë artikull, ne do të flasim më shumë për këtë mënyrë pagese dhe do t'ju prezantojmë ndërmjetësit më të mirë binare që pranojnë kartat e debitit për depozitim dhe tërheqje.

Shikoni listën e ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare që pranojnë kartat e debitit për depozitë dhe tërheqje këtu:

 1. Quotex – Nuk ka tarifa për tërheqje për kartat e kreditit
 2. IQ Option – Tregti minimale $10
 3. Pocket Option – Depozitat e kartës së debitit janë pa pagesë
 4. Olymp Trade - Bonus tërheqës i depozitave në dispozicion

Ndërmjetësi:

Kartat e debitit pranohen:

Përparësitë:

Llogaria:

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Kartat e debitit pranohen:

po

Përparësitë:
 • Kthimi më i lartë
 • Ekzekutimi më i shpejtë
 • Sinjalet
 • Tregtim 24/7
 • Demontim falas
 • $ 10 min. depozitim
Llogaria:

95%+ kthim

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Kartat e debitit pranohen:

po

Përparësitë:
 • Përdorues miqësor
 • Shkarkimet
 • Mbështetje 24/7
 • Kthim i lartë
 • Demontim falas
 • $ 10 min. depozitim
Llogaria:

Kthim deri në 100%

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Kartat e debitit pranohen:

po

Përparësitë:
 • Bonuset
 • Tregtim 24/7
 • Tregti sociale
 • Demontim falas
 • $ 50 min. depozitim
Llogaria:

92%+ kthim

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Kartat e debitit pranohen:

po

Përparësitë:
 • Bonuset
 • 130+ shtete
 • Tregtime pa rrezik
 • Demontim falas
 • $ 10 min. depozitim
Llogaria:

88%+ kthimi

> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Siguria e mënyrës së pagesës me kartë debiti

Një nga avantazhet më të mëdha të përdorimit të një karte debiti është sigurinë. Ndryshe nga paratë e gatshme, të cilat mund të humbasin ose vidhen, një kartë debiti lidhet me llogarinë tuaj bankare dhe mund të zëvendësohet lehtësisht nëse mungon. Për më tepër, shumë banka ofrojnë mbrojtje kundër mashtrimit dhe do t'ju rimbursojnë për çdo tarifë të paautorizuar të bërë me kartën tuaj dhe nuk do të jeni përgjegjës për asnjë transaksion mashtrues.

Një tjetër avantazh i rëndësishëm i përdorimit të një karte debiti në vend të një karte krediti është se formar nuk do të ketë asnjë tarifë interesi. Ndërsa kjo e fundit do ta bëjë këtë, ju do të përjetoni vështirësi shumë më të mëdha për të fituar fitime të qëndrueshme nëse zgjidhni këtë zgjedhje më të shtrenjtë. Për shembull, edhe nëse fitoni pasi keni depozituar fonde duke vendosur një kartë krediti, interesi i ngarkuar futet thellë në fitimet tuaja. Përndryshe, ju do të keni akses total në të gjitha fitimet tuaja të opsioneve binare nëse investoni duke përdorur një kartë debiti.

vërtetimi

A zhvillim madhor ajo që ka ndodhur së fundmi që ka rritur imazhin dhe integritetin e industrisë së opsioneve binare ishte njoftimi nga Visa se po lejonte përdorimin e kartave të saj për të depozituar dhe tërhequr fonde nga llogaritë e opsioneve binare. Si rezultat i drejtpërdrejtë i kësaj ngjarjeje të rëndësishme, numri i ndërmjetësve që tani pranojnë kartat e debitit si një nga metodat e tyre të preferuara për përpunimin e parave në mënyrë elektronike është rritur në mënyrë dramatike.

Per nje një shtresë shtesë sigurie, investitorët mund të lidhin gjithashtu kartat e tyre të debitit me një llogari PayPal ose GooglePay. Të dyja zgjidhjet ofrojnë 2FA, ose vërtetim me dy faktorë, që shton një shtresë shtesë sigurie për të mbrojtur llogaritë tuaja në internet nga aksesi i paautorizuar.

Agjentët e opsioneve binare mund të vendosin një kufi transaksioni ose tërheqjeje minimizoni rrezikun e shterrimit të fitimit të tregtarit nëse llogaria e tyre është hakuar. Kufiri standard i tërheqjes për kartat e debitit është $10,000 për VISA, Maestro dhe MasterCard.

➨ Ndërmjetësi më i mirë i kartave të debitit: Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kartat e debitit për tregtimin e opsioneve binare: Të mirat dhe të këqijat

Një nga primare përfitimet e përdorimit të kartave të debitit në tregtimin e opsioneve binare është pranimi i tyre i gjerë nëpër platforma të ndryshme tregtare, duke siguruar transaksione të qetë. Për më tepër, përpunimi i menjëhershëm i depozitave të kartave të debitit i lejon tregtarët të aksesojnë shpejt fondet e tyre dhe të fillojnë tregtimin pa vonesë. Për më tepër, kartat e debitit janë të lidhura drejtpërdrejt me llogarinë tuaj bankare, gjë që thjeshton procesin e financimit duke eliminuar nevojën për shërbime ndërmjetëse. Së fundi, transaksionet me kartën e debitit mbrohen nga masa të shumta sigurie, të tilla si kriptimi dhe vërtetimi me dy faktorë, të cilat minimizojnë rrezikun e aksesit të paautorizuar ose aktivitetit mashtrues.

Nga ana tjetër, ka disa mangësitë e përdorimit të kartave të debitit në tregtimin e opsioneve binare. Për shembull, tërheqjet përmes kësaj mënyre pagese mund të zgjasin më shumë për t'u përpunuar në krahasim me alternativat e tjera si kuletat elektronike, të cilat mund të çojnë në vonesa në aksesin e fondeve tuaja. Për më tepër, disa banka mund të vendosin tarifa për transaksionet me karta debiti, duke ndikuar në fitimet tuaja tregtare me kalimin e kohës. Për më tepër, megjithëse shumica e ndërmjetësve pranojnë karta debiti, disa platforma mund të mos e mbështesin këtë metodë pagese, duke kufizuar opsionet tuaja kur zgjidhni një platformë tregtare.

Këtu është një përmbledhje e shpejtë për ju:

Përparësitë:
 • Lehtë për t'u përdorur
 • Transaksione të shpejta
 • Miqësore për buxhetin
 • E rregulluar
 • Sigurt
Disavantazhet:
 • Fondet e kufizuara
 • Rreziqet e sigurisë nga hakimet
 • Nuk ka përfitime krediti
 • Mundësia e tarifave të mbitërheqjes

Agjentët më të mirë të opsioneve binare që pranojnë kartat e debitit

#1 – Quotex – Ndërmjetësi ynë numër një i kartave të debitit

Faqja zyrtare e Quotex
Faqja zyrtare e Quotex

Procedura e tërheqjes së kapitalit është elementare dhe kryhet përmes llogarisë tuaj individuale. Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve. Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet sistemit të pagesave Visa, do të tërhiqni edhe para nëpërmjet sistemit të pagesave Visa.

Kur bëhet fjalë për tërheqjen e një shume mjaft të madhe, Kompania mund të kërkojë verifikimi (verifikimi kërkohet sipas gjykimit të vetëm të Kompanisë), prandaj është kritike të regjistroni një llogari individualisht për veten tuaj për të konfirmuar të drejtat tuaja për të në çdo kohë.

 • Tarifat e tërheqjes: 0
 • Tregtia minimale: $10
 • Depozita minimale: $5 ($10 bazuar në vendin ku vizitoni në faqen e internetit) dhe mund të bëhet në USD, euro, paund, madje edhe në Bitcoin.
 • Asetet: 400+, kartë krediti ose debiti, një portofol elektronik, një transfertë bankare ose kriptovaluta, duke përfshirë Ltc, Bitcoin, Xrp dhe Ether, Indekset: 15 tregje kryesore, duke përfshirë FTSE 100 dhe Dow
 • Pikat kryesore: IOS, Windows, Apple,
 • Menyra pagese: Kartat e kreditit ose debitit, transfertat bankare, Portofolin elektronik
 • Depozitat e kartës së debitit në Quotex: Në dispozicion
 • Tërheqjet e kartës së debitit në Quotex: Në dispozicion
 • Tarifat shtesë të kartës së debitit në Quotex: Nr
➨ Ndërmjetësi më i mirë i kartave të debitit: Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 – IQ Option – $10 tregtisë minimale

Uebfaqja zyrtare IQ Option

Për të tërhequr para nga IQ Option, mund të përdorni transferta bankare ose bankare, karta krediti, karta debiti dhe kuleta elektronike. Tërheqja e parë është falas, ndërsa tërheqjet e mëvonshme do të kenë një tarifë prej 2% të shumës së tërheqjes. Mënyra juaj e tërheqjes do të varet nga mënyra se si e keni bërë depozitën tuaj.

 Nëse depozitoni me një kartë, mund të tërhiqni shumën që keni depozituar fillimisht përsëri në atë kartë. Më saktësisht, do të mund të tërhiqni shumën totale që keni depozituar në 90 ditët e fundit. Çdo gjë mbi këtë shumë (fitimi juaj) mund të tërhiqet në një portofol elektronik (Skrill, Neteller, WebMoney) ose nëpërmjet transfertës bankare.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të financuar llogarinë tuaj, mund të tërhiqni fonde vetëm në të njëjtën llogari të portofolit elektronik.

 • Tarifat e tërheqjes: $0
 • Tregtia minimale: $10
 • Depozita minimale: $10
 • Asetet: Forex, aksione, kripto, mallra, indekse, ETF
 • Pikat kryesore: IOS, Windows, Apple,
 • Menyra pagese: Kartat e kreditit ose debitit, transfertat bankare, Kuletat elektronike 
 • Depozitat e kartës së debitit në IQ Option: Në dispozicion
 • Tërheqjet e kartës së debitit në IQ Option: Në dispozicion
 • Tarifat shtesë të kartës së debitit në IQ Option: Nr
➨ Ndërmjetësi kryesor i kartave të debitit: Regjistrohu falas me IQ Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 – Pocket Option – Depozitat e kartës së debitit janë pa pagesë

Faqja e internetit Pocket Option

Depozitat në një llogari tregtare janë pa pagese. Për tërheqjen e fondeve, vetëm Perfect Money do të paguajë a tarifë (0.5 përqind), dhe banka që bën transferimin mund të paguajë një tarifë. Tërheqjet e bëra me mënyra të tjera pagese elektronike ose karta krediti janë pa pagesë.

Norma e konvertimit, komisioni dhe shpenzimet e tjera që lidhen me secilën metodë të tërheqjes përcaktohen nga Pocket Option dhe mund të ndryshohen në çdo kohë sipas gjykimit të vetëm të Pocket Option. Të kursi i këmbimit mund të ndryshojë nga kursi i këmbimit të monedhës të vendosur nga autoritetet e një vendi të caktuar dhe nga kursi aktual i këmbimit të tregut për monedhat përkatëse. Në rastet e përcaktuara nga Ofruesit e Shërbimeve të Pagesave, fondet mund të tërhiqen nga llogaria e klientit në një monedhë që është e ndryshme nga monedha e llogarisë së jashtme të klientit.

Në rast se një tregtar ka bërë një gabim në informacionin e pagesës kur hartoni një kërkesë për tërheqje që rezultoi në dështimin e transferimit të parave në llogarinë e jashtme të klientit. Në atë rast, tregtari do të paguajë një komision për zgjidhjen e situatës.

 • Tregtia minimale: $1
 • Shuma minimale e depozitës: $50
 • Asetet: Mbi 100 aksione, indekse, kriptomonedha, mallra dhe Forex
 • Pikat kryesore: versioni i desktopit, aplikacioni celular Pocket Option, Android dhe Apple
 • Menyra pagese: Kartat e Kreditit ose Debitit, Kripto, Kuletat elektronike, Skrill, Neteller, Web Money, Z Cash
 • Depozitat e kartës së debitit në Pocket Option: Në dispozicion
 • Tërheqjet e kartës së debitit në Pocket Option: Në dispozicion
 • Tarifat shtesë të kartës së debitit në Pocket Option: Nr
➨ Ndërmjetësi kryesor i kartave të debitit: Regjistrohu falas me Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#4 – Olymp Trade – Ofrohet bonus tërheqës për depozitat

Faqja zyrtare e Olymp Trade

Olymp Trade gjithashtu ofron bonuse për depozita dhe ka nuk ka tarifa për tërheqje. Nëse ndërmjetësi juaj ju ngarkoi $50 për tërheqjen e fondeve, kjo nuk ishte definitivisht Olymp Trade. Përkundrazi, Olymp Trade përdor fondet e veta për të mbuluar shumën e komisionit.

 • Të ardhurat maksimale: 91%+
 • Depozita minimale: $10
 • Tregtia minimale: $1
 • Asetet: ETF, monedha, mallra, stoqe, kriptomonedha
 • Pikat kryesore: Android, IOS, Windows dhe shfletues ueb
 • Depozitat e kartës së debitit në Olymp Trade: Në dispozicion
 • Tërheqjet e kartës së debitit në Olymp Trade: Në dispozicion
 • Tarifa shtesë të kartës së debitit në Olymp Trade: Nr
➨ Ndërmjetësi kryesor i kartave të debitit: Regjistrohu falas me Olymp Trade tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Informacion rreth tërheqjes me metodën

Përdorimi i një karte debiti për tërheqjen e fondeve nga një llogari tregtare opsionesh binare është një zgjedhje e sigurt dhe e përshtatshme. Agjentët me reputacion si Quotex, IQ Option, Pocket Option dhe Olymp Trade e lehtësojnë këtë opsion për klientët e tyre. Për të nisur një tërheqje, do t'ju duhet t'i jepni ndërmjetësit detajet e kartës suaj të debitit, duke përfshirë numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin e sigurisë.

Agjentët zakonisht kanë proceset e rrepta të verifikimit në vend për të mbrojtur fondet tuaja dhe për të parandaluar aktivitetet mashtruese. Si rezultat, mund t'ju kërkohet të jepni një identifikim shtesë, si një letërnjoftim të lëshuar nga qeveria, për të konfirmuar identitetin tuaj.

Shpjegohen tarifat e kartës së debitit në tregtimin e opsioneve binare

Tarifat e kartës së debitit në tregtimin e opsioneve binare mund të ndryshojnë në varësi të ndërmjetësit dhe ofruesit të kartës. Në përgjithësi, këto tarifa priren të jenë relativisht të ulëta në krahasim me opsionet e tjera të pagesave, duke i bërë transaksionet me karta debiti tërheqëse për shumë tregtarë. Agjentët si Quotex, IQ Option, Pocket Option dhe Olymp Trade përpiqen të ofrojnë struktura konkurruese tarifash për klientët e tyre. Është thelbësore të shqyrtohen tarifat dhe tarifat specifike që lidhen me transaksionet e kartës së debitit në platformën e çdo ndërmjetësi përpara se të vazhdohet.

Për më tepër, ofruesi i kartës suaj mund të vendosë tarifat për transaksionet ndërkombëtare ose konvertimin e monedhës, bazuar në termat dhe kushtet e kartës suaj. Për të shmangur tarifat e paparashikuara, është e këshillueshme që të konsultoheni me ofruesin e kartës suaj dhe planin e tarifave të ndërmjetësit përpara se të filloni ndonjë transaksion.

➨ Ndërmjetësi më i mirë i kartave të debitit: Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat alternative të pagesës

Nëse jeni duke kërkuar për një mundësi pagese që ofron komoditet dhe siguri, një kartë debiti është një zgjedhje e shkëlqyer. Megjithatë, nëse jeni të interesuar të fitoni shpërblime ose para në blerjet tuaja, a kartë Krediti mund të jetë një alternativë më e mirë për ju.

Disa alternativa të tjera për kartat e debitit përfshijnë:

Kartat me parapagesë dhe çeqet elektronike janë gjithashtu alternativa shumë të dobishme për njerëzit që nuk kualifikohen për një kartë krediti ose duan të shmangin potencialin e borxhit të kartës së kreditit.

Përfundim - Zgjidhni një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare dhe filloni të tregtoni!

Përdorimi i një karte debiti për të financuar llogarinë tuaj të tregtimit në Forex mund të jetë një opsion i përshtatshëm dhe i drejtpërdrejtë, por është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për të mirat dhe të këqijat përpara se të vendosni. Kartat e debitit ofrojnë komoditet, shpejtësi, siguri dhe pa tarifa interesi, por ato mund të kenë gjithashtu mundësi të kufizuara tërheqjeje, tarifa të larta tërheqjeje dhe mundësi për të kryer tarifa mbitërheqjeje.

Duke e përfunduar atë, këta janë 4 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë kartat e debitit, në rendin përkatës:

 1. Quotex – Nuk ka tarifa për tërheqje për kartat e kreditit
 2. IQ Option – Tregti minimale $10
 3. Pocket Option – Depozitat e kartës së debitit janë pa pagesë
 4. Olymp Trade - Bonus tërheqës i depozitave në dispozicion
➨ Ndërmjetësi më i mirë i kartave të debitit: Regjistrohu falas me Quotex tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh:

A mund të përdor një kartë debiti për të depozituar dhe tërhequr fonde nga llogaria ime tregtare e opsioneve binare?

Po, shumë ndërmjetës të opsioneve binare pranojnë kartat e debitit si një mënyrë pagese si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet. Më të mirat janë Quotex, IQ Option, Pocket Option, Olymp Trade dhe Binomo.

Cilat janë avantazhet e përdorimit të një karte debiti për tregtimin e opsioneve binare?

Kartat e debitit ofrojnë komoditet, shpejtësi, siguri dhe pa tarifa interesi kur financoni llogarinë tuaj tregtare.

A ka ndonjë disavantazh në përdorimin e një karte debiti për tregtimin e opsioneve binare?

Disa nga disavantazhet e përdorimit të një karte debiti përfshijnë opsionet e kufizuara të tërheqjes, tarifat e larta të tërheqjes dhe mundësinë e tarifave të mbitërheqjes.

Si mund të shmang tarifat e larta të tërheqjes kur përdor një kartë debiti për të tërhequr fonde nga llogaria ime tregtare?

Për të shmangur tarifat e larta të tërheqjes, merrni parasysh përdorimin e një mënyre tjetër pagese, si për shembull një transfertë bankare ose një portofol elektronik.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment