3 ndërmjetësit më të mirë Crypto Binary (Depozitoni Bitcoin dhe më shumë)


Kriptovalutat ofrojnë shumë mundësi për tregtarët, më e rëndësishmja prej të cilave është ndoshta mundësia për të fituar fitime me shpejtësi. Ato mund të tregtohen dhe përdoren për të bërë pagesa ashtu si çdo monedhë tjetër. E gjithë kjo ka bërë të mundur përdorimin e kriptomonedhave në platformat e tregtimit të ndërmjetësve.

Por cilët ndërmjetës të opsioneve binare i pranojnë ato? Zbuloni më shumë rreth 3 ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare për kriptovalutat në rishikimin tonë.

Këtu janë 3 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë kriptomonedha për tregti:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MFSA, GSC, MGA
Rendimenti: 90%+
200+ tregje
 • Mbështet tregtimin e automatizuar
 • Tregtia e rregulluar
 • Platforma të shumta
 • Produkte të ndryshme financiare
 • MetaTrader 5
 • Rendiment i lartë 90%+
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MFSA, GSC, MGA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
200+ tregje
Përparësitë:
 • Mbështet tregtimin e automatizuar
 • Tregtia e rregulluar
 • Platforma të shumta
 • Produkte të ndryshme financiare
 • MetaTrader 5
 • Rendiment i lartë 90%+
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:

Këtu është lista e 3 ndërmjetësve kryesorë të opsioneve binare që pranojnë kriptomat si metodën e tyre të pagesës:

 1. Pocket Option – Ndërmjetësi ynë i kriptomonedhës #1 për tregtimin e opsioneve binare
 2. Deriv - Përvojë e shkëlqyer e përdoruesit
 3. Quotex – Rendimente të larta

Shikoni video tutorialin tonë të plotë:

Këshilla jonë: Regjistrohu falas me Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është një kriptomonedhë? – Shpjegohen kriptovalutat e përdorura në tregtimin e opsioneve binare

Kriptomonedha është një monedhë që është të forcuara nga kriptografia. Kjo është një metodë për të mbrojtur kriptovalutat nga falsifikimi. Në përgjithësi, kriptografia është aq e sigurt dhe e besueshme sa është bërë shumë e njohur në kohë rekord.

Ndoshta gjëja më tërheqëse për kriptovalutat është se ato janë nuk rregullohet nga qeveria apo sistemi bankar. Me fjalë të tjera, kriptovalutat janë plotësisht të lira nga centralizimi dhe ndikohen vetëm nga kushtet e tregut. Blerësi dhe shitësi bien dakord për një transaksion që përpunohet në mënyrë të besueshme në hapësirën dixhitale.

Një përdorues i jashtëm nuk mund të ndryshojë një transaksion ose të ndryshojë parametrat e tij. Softueri i nënshtrohet një zinxhiri të qartë transmetimi, ruajtjeje dhe kontrolli të pagesave. I njëjti softuer përdoret gjithashtu për të shkëmbyer informacione përkatëse ndërmjet pjesëmarrësve.

Megjithatë, termi opsion binar tashmë jep një ide se si tregtohet. Ekzistojnë vetëm dy rezultate të mundshme për këtë lloj tregtimi. Ose merr paratë ose nuk merr asgjë.

Me kripto tregtimi në opsionet binare, disponueshmëria e kthimeve është shumë më e lartë se në format e tjera të metodave të tregtimit. Ai gjithashtu përfshin një faktor rreziku në rritje pasi ekziston një shans i plotë për të humbur të gjitha paratë së bashku nëse aksionet kanë një çmim më të ulët, në kundërshtim me parashikimin tuaj. 

Gjithashtu, ky proces mund të marrë kohë nganjëherë pasi mund të ketë një kërkesë për analizimin e tregut. Edhe pse ndërmjetësi mund të sigurojë statistikat e nevojshme për një parashikim më të mirë, gjithsesi duhet të bëhen përpjekje nga tregtari.

Por, pavarësisht krahasimit të tij me bastet në kuaj dhe kumar. Ende ka gënjeshtra avantazhe të shumta që mund të jenë element tërheqës i kriptomonedhave, veçanërisht në tregtimin e opsioneve binare.

Këshilla jonë: Regjistrohu falas me Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Të mirat dhe të këqijat e kriptomonedhave në tregtimin e opsioneve binare

Ashtu si me çdo aset tjetër, kriptovalutat kanë të mirat dhe të këqijat e tyre në tregtimin e opsioneve binare.

Disa nga avantazhet janë:

 • Lehtë për të filluar

Lehtë për të filluar Tregtimi i kriptomonedhave në opsionet binare nuk është aq i komplikuar sa duket. Në vend të kësaj, është relativisht e thjeshtë të kuptosh funksionimin dhe të fillosh të fitosh kthime. Megjithëse, ekziston nevoja për një ndërmjetës. Kjo është arsyeja pse rekomandohet të zgjidhni atë që ofron këtë lloj tregtimi online.

 • E përkryer për fillestarët

Me komoditetin që tregtimi kripto në opsionet Binary ofron, fakti bëhet i parëndësishëm nëse tregtari është fillestar apo jo. Ata mund të korrin përfitime pa parakushtet për të njohur fushën komplekse të tregtimit.

 • Kthime të larta

Ofron të bëhet një mënyrë shpërblyese tregtimi që është në të njëjtin nivel me standardet më të larta. Kthimet që tregtarët mund të përfitojnë gjatë tregtimit kripto në opsionet binare janë jashtëzakonisht të larta. Ai gjithashtu ka opsione të tjera, të tilla si dyfishimi i investimeve për dyfishin e kthimit.

Megjithatë, ka disa disavantazhe për kriptovalutat edhe në tregtimin e opsioneve binare. Ndonjëherë ndërmjetësit nuk pranojnë tregtimin e kriptove. Arsyeja mund të bazohet në faktorë psikologjikë ose mendorë. Shumë agjentë gjithashtu nuk e ofrojnë këtë mënyrë pagese, pasi rreziku që tregtarët të dërgojnë monedhat e tyre në një adresë false është i lartë.

Përparësitë:
 • Siguri e lartë për shkak të teknologjisë blockchain
 • Decentralizimi dhe liria nga rregullimi i qeverisë
 • Transaksione të shpejta dhe të përshtatshme
 • Një shkallë e lartë e anonimitetit dhe privatësisë
 • Tarifa më të ulëta të transaksionit në krahasim me metodat tradicionale të pagesës
 • Aksesueshmëria globale dhe potenciali për transaksione ndërkufitare
Disavantazhet:
 • Mungesa e adoptimit dhe pranimit të gjerë
 • Luhatshmëri e lartë dhe rrezik i luhatjeve të vlerës
 • Disponueshmëri e kufizuar e kriptomonedhave në disa platforma
 • Potenciali për veprimtari të paligjshme dhe pastrim parash
 • Kompleksiteti teknik dhe potenciali për gabime të përdoruesit
 • Mungesa e mbështetjes së klientit dhe rekursit në rast të çështjeve të transaksionit.

Megjithatë, nëse keni një kuptim bazë të kriptomonedhave, këto disavantazhe nuk duhet të jenë një problem i madh për ju.

A janë të sigurta kriptovalutat? Shpjegohet siguria dhe siguria e përdorimit të kriptomonedhave

Në tregtimin e opsioneve binare, kriptomonedha në përgjithësi mund të konsiderohet i sigurt. Kjo është pjesërisht për shkak të natyrës së tyre të decentralizuar. Ato nuk janë krijuar për t'u kontrolluar nga ndonjë qeveri apo institucion financiar. Blockchain regjistron çdo proces të transaksionit dhe përdoruesit privatë mund të dërgojnë dhe marrin pagesat e tyre në mënyrë të fshehtë. Përveç kësaj, vërtetimi me dy faktorë (2FA) përdoret për të siguruar llogaritë e klientëve gjatë tregtimit të kriptomonedhave, duke i bërë kriptovalutat një opsion të sigurt.

Natyra e decentralizuar e kriptos e bën atë shumë rezistente ndaj mbylljes nga autoritete të ndryshme qeveritare, dhe gjithashtu e bën atë imun ndaj censurës. Është gjithashtu një alternativë më e mirë për të gjitha sistemet e tjera të centralizuara të rrjetit, pasi nevojitet vetëm një ndërprerje ose pengesë për serverin kryesor për të rrëzuar të gjithë sistemin.

Në rastin e kriptos, nga ana tjetër, decentralizimi e mbron atë nga katastrofa të tilla dixhitale. Ai gjithashtu mund të sigurojë sigurinë e një opsioni më të sigurt rezervë. Nëse marrim rastin e bankave, për shembull, nëse e gjithë baza e të dhënave fshihet, do të ishte një barrë rindërtimi i transaksioneve financiare dhe rinisja e të gjithë procesit.

Në kripto, ndryshe nga sistemi bankar, nyjet monitorojnë një kopje të të gjithë bazës së të dhënave. Dhe nyjet individuale mund të shkojnë edhe jashtë linje, por kolegët e tyre do të jenë ende në gjendje të marrin informacionin që dëshirojnë.

Përveç të gjitha këtyre veçorive, kriptovalutat janë në dispozicion 24/7.

Këshilla jonë: Regjistrohu falas me Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Agjentët më të mirë që pranojnë kriptomonedha për tregtimin e opsioneve binare

Ka të mëdha ndërmjetësve që pranojnë kriptovaluta për tregtimin e opsioneve binare. Le të kontrollojmë veçoritë e tyre së bashku me metodat e depozitimit dhe nxjerrjes së fondeve. 

#1 Pocket Option – Ndërmjetësi ynë i kriptomonedhës #1 për opsionet binare

Faqja e internetit Pocket Option
Faqja zyrtare e Pocket Option

Pocket Option është një ndërmjetës inovativ që ofron disa veçori të shkëlqyera për tregtarët e rinj dhe ekzistues së bashku. Investitorët marrin gjithashtu një depozitë minimale prej Pocket Option dhe tarifa të ulëta tregtimi Pocket Option kur përdorin këtë platformë inovative.

Karakteristikat e platformës

Është një ndërmjetës tregtar që u angazhua në industri në vitin 2017. Ajo ka selinë e saj në Republikën e Ishujve Marshall. Terminali tregtar është e thjeshtë dhe novatore, dhe miqësore për përdoruesit.  

 • Rendimenti: 90%+
 • Rregullorja: IFMRRC (Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar)
 • Depozita minimale: $50
 • Tregtia minimale: $1
 • Asetet: 100+ duke përfshirë stoqet, Forex, Indekset, Kriptovalutat dhe Mallrat
 • Tarifat: Asnjë tarifë depozitimi, pa tarifa tërheqjeje, pa tarifa pasiviteti dhe pa tarifa tregtimi
 • Llogaria demo: Falas dhe e pakufizuar
 • Depozitat me kriptovaluta: Në dispozicion
 • Tërheqjet Pocket Option me kriptovaluta: Në dispozicion
 • Tarifat e kriptomonedhës: Aplikoni

Mënyrat e pagesës në Pocket Option

Pocket Option është një ndërmjetës që përdor a një numër i madh mënyrash pagese. Ofron ato metoda që e bëjnë pagesën në çast dhe është bërë një detyrë e zakonshme. Krahas disa mënyrave të pagesës elektronike dhe kartave bankare, ofron edhe kriptove.

Ata ofrojnë pagesa përmes:

 • Ethereum
 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Tether 
 • Ripple

Dhe shumë të tjera. Siç mund ta shihni, Pocket Option është një ndërmjetës i njohur i kriptomonedhave për tregtimin e opsioneve binare.

Këshilla jonë: Regjistrohu falas me Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Deriv – Përvojë e shkëlqyer e përdoruesit

Deriv
Faqja zyrtare e Deriv

Me qendër në Maltë, Deriv është një Forex dhe një ndërmjetës binar që ofron një gamë të gjerë aktivesh, së bashku me diversitetin në opsionet e pagesave. 

Karakteristikat e platformës

Ka një terminal tregtar të lehtë dhe shumë gjithëpërfshirës. Me këtë platformë, ju do të merrni nje shumellojshmeri të opsioneve të ndryshme tregtare. Dhe aktivet me të cilat mund të tregtoni janë indekse, aksione, mallra, kripto dhe forex.

 • Rendimenti: Deri në 90%
 • Rregullorja: Disa rregullatorë
 • Depozita minimale në Deriv: $5
 • Tregtia minimale: Më pak se $1
 • Asetet: 100+ duke përfshirë forex, mall, kapital, indekse
 • Tarifat në Deriv: Përhapje dhe komisione të ulëta. Asnjë tarifë depozitimi. Nuk ka tarifa për tërheqje. Asnjë tarifë e fshehur
 • Llogaria demo Deriv: Falas dhe e pakufizuar
 • Depozitat me kriptovaluta: Në dispozicion
 • Tërheqjet Deriv me kriptovaluta: Në dispozicion
 • Tarifat e kriptomonedhës: Aplikoni

Llogaritë 

Tregtarët kanë të drejtë të përdorin llogari demo vetëm pasi të regjistroheni në platformë. Pas kësaj, ata mund të përdorin llogarinë e praktikës dhe të mësojnë bazat e botës tregtare.

Përveç kësaj, si klient, ju mund të zgjidhni tre lloje të ndryshme llogarish përveç llogarisë demo në Deriv. Ato ofrojnë:

 • Llogaria sintetike

Kjo llogari ju lejon të tregtoni me indekse sintetike. Këto janë indekse të destinuara për të imituar lëvizjet e aktiveve rrjedhëse. Mbani në mend: këto aktive nuk ndikohen nga aktivitetet e jetës reale si raportet financiare.

 • Llogaria Financiare

Kjo është llogaria standarde që ofron Deriv. 

 • Llogaria e STP Financiare 

Me këtë llogari, ju mund të tregtoni në çifte monedhash të vogla, ekzotike dhe kryesore me marzhe të ngushta dhe vëllime të mëdha tregtimi.

Menyra pagese 

Mënyrat e pagesës Deriv
Mënyrat e pagesës në Deriv

Deriv ka një mori metodash përmes të cilave mund të kryeni transaksionet tuaja. Format më të përdorura të pagesës në këtë platformë janë:

 • Kartat e kreditit
 • Kuletat elektronike si Neteller, Skrill, etj. 
 • Kriptovalutat

kriptovalutat të pranuara nga platforma përfshijnë Bitcoin, Litecoin dhe altcoin të ndryshëm si Ethereum dhe të gjitha monedhat e tjera kryesore virtuale. Duke përdorur kripto është i shpejtë dhe i sigurt, dhe vetë platforma ka rekomanduar përdorimin e tyre pasi nuk kërkojnë komision shtesë. 

Regjistrohu me Deriv falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Quotex.io – Rendimente të larta

ndërmjetësi kuotash
Faqja zyrtare e Quotex

Quotex.io u themelua në 2019 dhe është një opsion i ri, por i shkëlqyer për tregtimin e opsioneve binare. Zhvilluesit e tyre janë ekspertë me nivelin më të lartë të përvojës dhe ata ofrojnë platformën më të mirë të tregtimit të kopjeve për tregtarët në të gjithë botën. 

Karakteristikat e platformës

Kjo platformë e besueshme ofron lehtësi lundrimi. Gjithashtu ju ofron ndërfaqen më të mirë të përdoruesit. Investitorët marrin instrumente të ndryshme si ofertë që varet nga vendndodhja. 

Për fillestarët, Quotex ofron tregti sociale në një nivel të lartë. Është vendi i përsosur për të hyrë në tregti dhe për të zhvilluar strategjitë tuaja. Në listën e instrumenteve dhe aktiveve financiare, ata kanë opsione për letrat me vlerë, mallrat në Forex dhe disa indekse si S&P 500.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

 • Rendimenti: Deri në 95%
 • Rregullorja: IFMRRC
 • Depozita minimale në Quotex: $10
 • Tregtia minimale: $1
 • Asetet: 100+ duke përfshirë forex, aksione, mallra, indekse, kripto
 • Tarifat në Quotex: Asnjë tarifë shtesë
 • Llogaria demo Quotex: Falas dhe e pakufizuar
 • Depozitat me kriptovaluta: Në dispozicion
 • Tërheqjet Quotex me kriptovaluta: Në dispozicion
 • Tarifat e kriptomonedhës: Aplikoni
Regjistrohu me Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e kriptomonedhave që mbështeten nga këta ndërmjetës kripto

Ka shumë kriptomonedha të disponueshme dhe të tregtueshme. Ne ju tregojmë më të zakonshmet.

#1 Bitcoin (BTC)

Është një nga format më të njohura dhe më të vjetra të kriptos. I lëshuar në vitin 2009 nga pseudonimi Satoshi Nakamoto, bitcoin ishte monedha e parë e bazuar në blockchain.

Sipas statistikave të fundit, ajo është në qarkullim 18.8 milionë herë me një kapitalizim tregu prej më shumë se $1 trilion. Ai u jep përdoruesve mundësinë për të dërguar dhe marrë para dixhitale me një b të vogël.

Bitcoin me të drejtë është quajtur 'ari dixhital' për shkak të furnizimit të kufizuar të monedhave. Shumë investitorë preferojnë të mos shpenzojnë fare bitcoin. Dhe ata zgjedhin t'i mbajnë ato për më gjatë për të marrë kthime më të mira.

Bitcoin në thelb shihet si një depo me vlerë për shkak të natyrës së tij të pakët dhe vështirësisë së prodhimit. Por është i krahasueshëm me shumë metale të tjera të çmuara si ari dhe platini për vlerën e kthimit që ofron.

Sipas shumë zotëruesve, të gjitha tiparet e bitcoin-it, kur kombinohen me disponueshmërinë globale dhe likuiditetin e lartë, i bëjnë ato një zgjedhje ideale për ruajtjen e pasurisë. Ai gjithashtu ruan besimin se vlera do të vazhdojë të vlerësohet gjatë viteve të ardhshme. 

#2 Litecoin (LTC)

Ai u prezantua nga Charlie Lee në vitin 2011. Quhet gjithashtu "argjendi në arin e bitcoin". Krahasuar me Bitcoin, Litecoin ka një shkallë më të shpejtë të prodhimit të bllokut, e cila përfundimisht rezulton në një kohë më të shpejtë transaksioni.

Litecoin përfshin Scrypt si algoritmin kryesor për vërtetimin e punës së tij dhe ofron një kohë bllokimi të synuar prej 2.5 minutash dhe gjithashtu një furnizim prej 84 milionë. Mund të jetë një mjet i fuqishëm ekonomik dhe politik që çdokush mund ta përdorë pa leje për të bërë transaksione me dikë tjetër.

Ai është kryesisht një rrjet me burim të hapur për pagesa globale. Është konsideruar një konkurrent në bitcoin gjatë kohëve fillestare. Por pas ngopjes së kripto treg me oferta të ndryshme të reja, popullariteti i Litecoin është bërë gradualisht i vogël. 

Megjithëse, ka stimuj shtesë që investitori mund të marrë për miniera në Litecoin. Minatori i parë që përfundon verifikimin e një blloku merr shpërblimin prej 12.5 Litecoins. 

Dizajni i Litecoin është i tillë që prodhon katër herë më shumë blloqe se Bitcoins. Dhe kjo e bën atë të renditet ndër 15 kriptovalutat më të mëdha për sa i përket kapitalizimit të tregut.

#3 Ethereum (ETH)

Ky softuer i decentralizuar i monedhës virtuale u lançua në vitin 2015. Për sa i përket kapitalizimit të tregut, Ethereum renditet i dyti pas Bitcoin. Ai u krijua për të ofruar një përputhje të gjerë të produkteve financiare që mund të përdoren lirisht pa asnjë diskriminim.

Është gjithashtu një platforma blockchain me kriptomonedhën e saj, e cila njihet si Eter, së bashku me gjuhën e saj programuese të quajtur solidity. Është një libër publik që verifikon dhe regjistron transaksionet. 

Qëllimi kryesor i krijimit Ethereum është t'u mundësojë zhvilluesve të krijojnë kontrata të zgjuara dhe t'i publikojnë ato. Ethereum dallohet nga bitcoin pasi është një rrjet programimi që shërben si një treg i shërbimeve financiare.

Këshilla jonë: Regjistrohu falas me Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#4 Bitcoin Cash (BCH)

Siç sugjeron emri, është një fork i fortë i Bitcoin i cili është mjaft i suksesshëm dhe popullor. U lançua në vitin 2017 me synimin për të rritur madhësinë e bllokut. Bitcoin ka një madhësi blloku prej 1 MB, ndërsa Bitcoin Cash e ngriti atë në 8 MB. 

Përmes kësaj, numri dhe shpejtësia e transaksionit u rrit. Bitcoin cash ndryshon nga bitcoin në mungesën e një dëshmitari të veçuar që ruan vetëm informacione të lidhura me një bllok transaksioni.

#5 Cardano (ADA)

Një tjetër altcoin është Cardano e cila u zhvillua në vitin 2017. Është krijuar pas kërkimeve dhe eksperimenteve të gjera.

Ai pretendoi se studiuesit pas tij shkruan më shumë se 90 punime kërkimore mbi teknologjinë dhe funksionimin e blockchain. Aktualisht, Cardano është ndër dhjetë kriptomat më të mira për sa i përket kapitalizimit të tregut. Është një platformë e decentralizuar blockchain. 

Përveç këtyre, ka disa altcoin të tjerë gjithashtu. Dhe shumë prej tyre po tregtohen rregullisht në platforma binare. Nuk ka shumë ndërmjetës të mirë binare me ekzekutime të shpejta që ofrojnë kriptovaluta si një metodë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve. 

Informacion rreth tërheqjeve me kriptovaluta

Është e mundur të transferohet Bitcoin, Ethereum, Litecoin, dhe monedha të tjera nga llogaria juaj Pocket Option. Ju lutemi, kini parasysh se shuma minimale e tërheqjes ndryshon sipas kriptomonedhës. Tërheqjet në Bitcoin (BTC) dhe Ethereum (ETH) mbështeten nga Deriv dhe Quotex.

Për të bërë një transferim në kriptomonedhë, thjesht lundroni në seksionin e transferimit të llogarisë tuaj dhe zgjidhni opsionin e pagesës së kriptomonedhës.

Tarifat për kriptovalutat

Ikona e përqindjes së kuqe

Procesi i shtimit ose heqjes së kriptomonedhës nga llogaria juaj Pocket Option ndodh pa kosto shtesë. Deriv dhe Quotex, si Pocket Option, nuk imponojnë gjithashtu kosto transaksioni. Sidoqoftë, për të tërhequr kriptomonedhën tuaj, mund t'i nënshtroheni tarifave normale të rrjetit. Rrjeti blockchain përcakton këto kosto dhe ato ndryshojnë në bazë të vëllimit të rrjetit dhe shumës së transaksionit.

Metodat alternative të pagesës për kriptovalutat

Mënyrat alternative të pagesës për kriptovalutat janë kartat e kreditit të tilla si Visa dhe MasterCard, kuletat elektronike, transfertat bankare, kartat e debitit, dhe transfertat bankare. Mbani në mend se transfertat bankare zakonisht kërkojnë një kohë shumë të gjatë, kështu që transfertat e kriptomonedhave janë një nga opsionet më të shpejta. Ne rekomandojmë gjithashtu transaksione me kartë krediti për shpejtësi dhe siguri maksimale.

Mënyra të tjera alternative të pagesës për kriptovalutat janë:

 • Neteller
 • Skrill
 • Yandex (yoomoney)
 • Qivi
 • Unionpagesë
 • Pagesë e shpejtë
 • American Express

Përfundim: Zgjidhni një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë kriptovalutat

Tregtimi i kripto në Binary Options tregon potencial të pakrahasueshëm në revolucionarizimin e metodave klasike të tregtimit.

Për të përfituar nga ky proces në mënyrën maksimale të mundshme, tregtari duhet të përfitojë nga ndërmjetësi më i mirë për këtë qëllim. Këta tre ndërmjetës të opsioneve binare pranojnë kriptovalutat dhe i hapin rrugën metodës moderne të tregtimit dixhital.

Si përfundim, këta janë 3 ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare që pranojnë kripto-n si metodën e tyre të pagesës në rendin përkatës:

 1. Pocket Option – Ndërmjetësi ynë i kriptomonedhës #1 për tregtimin e opsioneve binare
 2. Deriv - Përvojë e shkëlqyer e përdoruesit
 3. Quotex – Rendimente të larta
Këshilla jonë: Regjistrohu falas me Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh:

A ka ndonjë sfidë rregullatore që lidhet me përdorimin e kriptomonedhave si një metodë pagese në tregtimin e opsioneve binare?

Po. Kriptovalutat ende nuk janë të rregulluara në të njëjtën mënyrë si çdo sistem financiar tradicional.

Çfarë hapash duhet të ndjek për të përdorur kriptovalutat për tregtimin e opsioneve binare?

Për të përdorur kriptovalutat në tregtimin e opsioneve binare, filloni duke identifikuar një ndërmjetës që strehon depozitat dhe tërheqjet e kriptomonedhave. Pasi të keni krijuar një llogari me ndërmjetësin e zgjedhur, respektoni udhëzimet e tyre për depozitimin e kriptomonedhës tuaj të preferuar. Për tërheqjen e fitimeve tuaja, paraqisni një kërkesë në të njëjtën kriptomonedhë.

A ka tarifa kur përdorni kriptomonedha në tregtimin e opsioneve binare?

Tarifat e lidhura me kriptovalutat në tregtimin e opsioneve binare mund të ndryshojnë në varësi të ndërmjetësit dhe kriptomonedhës specifike. Në përgjithësi, tarifat e depozitave janë të ulëta ose inekzistente, ndërsa tarifat e tërheqjes mund të ndryshojnë. Për më tepër, mund të hasni tarifa transaksionesh në rrjet të përcaktuara nga rrjeti i kriptomonedhës. Është thelbësore të shqyrtohet struktura e tarifave të ndërmjetësit dhe tarifat e rrjetit përpara se të nisni transaksionet.

A mund t'i besoj sigurisë së kriptomonedhave në tregtimin e opsioneve binare?

Kriptomonedhat zakonisht janë të sigurta për transaksione në internet për shkak të decentralizimit dhe përdorimit të teknologjisë blockchain. Sidoqoftë, është jetike të zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm me masa të forta sigurie për të mbrojtur fondet dhe informacionin tuaj personal.

Si t'i menaxhoj kriptovalutat e mia gjatë tregtimit të opsioneve binare?

Për të menaxhuar kriptovalutat tuaja, do t'ju duhet një portofol dixhital i pajtueshëm me kriptomonedhën tuaj të zgjedhur. Kuletat vijnë në forma të ndryshme, të tilla si hardueri, softueri dhe opsionet e bazuara në ueb. Sigurohuni që të zgjidhni një portofol të sigurt dhe t'u përmbaheni praktikave më të mira për ruajtjen e çelësave privatë dhe frazave rezervë.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment