3 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë Unionpay

Këtu janë 3 ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare që pranojnë Unionpay:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

2.0/5
12123
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
 • Depozita minimale e ulët prej $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
 • Ne nuk e rekomandojmë më këtë ndërmjetës
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Nr
Rendimenti: 90%+
100 tregje
 • Brokerimi decentral
 • I sigurt dhe i sigurt
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Tregtimi i kriptove
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale e ulët prej $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
 • Ne nuk e rekomandojmë më këtë ndërmjetës
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Nr
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100 tregje
Përparësitë:
 • Brokerimi decentral
 • I sigurt dhe i sigurt
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Tregtimi i kriptove
Oferta:

Në këtë artikull, ne kemi një hollësi për të parë ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare që pranojnë UnionPay për tërheqjet dhe depozitat. Le të hyjmë në të.

opsionet binare unionpay

Vazhdoni të lexoni për një udhëzues të detajuar mbi këta ndërmjetës binarë.

Hyrje në opsionet binare

Me opsionet binare, ju mund të tregtoni variacionet e çmimeve në një shumëllojshmëri të gjerë tregjesh financiare në një mënyrë të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë. Kur krahasohen me zgjedhjet më tipike të investimit, opsionet binare ofrojnë kthime, tarifa, rreziqe, struktura të likuiditetit dhe metoda investimi dukshëm të ndryshme.

Për të vendosur nëse çmimi i bazës do të jetë më i madh apo më i ulët në skadimin e kontratës, tregtarët përdorin opsionet binare Call/Put.

Tregtimi Pocket Option

Dy çmime të largëta të grevës që rrethojnë çmimin e hapjes së llogarisë përcaktojnë Touch Binaries, të cilat janë opsionet binare në çiftimet Forex me dy çmime grevë në distancë. Konsumatorët zgjedhin çmimin e synuar dhe kohëzgjatjen e kontratës kur bëjnë një porosi. Kur një opsion skadon pa para, sistemi vendos në çast një nivel të dytë të çmimit të synuar përballë çmimit aktual të instrumentit, në një interval të ngjashëm nga ai.

Kontratat e opsioneve me zinxhir i lejojnë përdoruesit të automatizojnë një pjesë të aktiviteteve të tregtimit binare. Ekzistojnë dy lloje teknikash që mund të përdoren me të: fitues dhe martingale. Ndër strategjitë më të përdorura në tregtimin e opsioneve binare është qasja "ndiq trendin". Nëse basti i mëparshëm dështon, qasja Martingale rrit shumën e kontratës me një faktor prej dy.

Grafiku Pocket Option

Investitorët mund të parashikojnë nëse vlera e një aktivi të caktuar, si p.sh Aksionet e Google, vlera e Bitcoin, vlera e monedhës USD/GBP, apo edhe vlera e arit, do të rritet ose do të bjerë duke përdorur një opsion binar, i cili është një mjet financiar i shpejtë dhe i lehtë. Me tregjet që zgjasin 60 sekonda, është e mundur të bësh transaksione në çdo treg botëror disa herë çdo ditë.

Një transaksion i suksesshëm do të sigurojë një kredit prej $170 – $195 nëse parashikimi juaj është 70-95 për qind e saktë. Nëse depozitoni $100, mund të prisni të fitoni këtë kredit. Kjo thjeshton ndërgjegjësimin për mundësinë dhe zgjedhjet e tregtimit.

Është një zgjedhje "binare", pasi përfundimi është ose një po ose jo - ose fitoni gjithçka, ose humbisni gjithçka. Një nga ankesat është se raporti rrezik/shpërblim është i paracaktuar.

Shumica e ndërmjetësve ju lejojnë të krijoni një llogari demo përpara se të depozitoni para reale nëse nuk jeni të njohur me tregtimin e opsioneve binare. Kjo ju lejon të praktikoni tregtimin pa rrezikuar asnjë nga paratë tuaja.

Ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare: Regjistrohu me Quotex.io falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë Unionpay

Së pari, ju duhet të gjeni agjentë që pranojnë të zgjedhurin tuaj Mënyra e pagesës. Ne kemi përpiluar një listë të ndërmjetësve që pranojnë UnionPay si një mënyrë pagese në këtë udhëzues. Këta tre ndërmjetës janë zgjedhur për popullaritetin, rregullimin, lehtësinë e përdorimit dhe faktorë të tjerë vendimtarë gjatë përpilimit të kësaj liste.

#1 Olymp Trade

Olymp Trade është një ndërmjetës për tregti me kohë të caktuar dhe forex. Ndodhet në Suite 305, Griffith Corporate Center PO box 1510, Beachmont, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines dhe menaxhohet nga Saledo Global LLC. Që nga viti 2014.

tregtia olimpike

Mirë të dihet: Të gjithë tregtarët mbrohen nga një fond kompensimi prej 20,000 €, që është një avantazh i madh në krahasim me ndërmjetësit e tjerë.

Për më tepër, ndërmjetësi ka një anëtarësim me Komisioni Financiar, i cili ndërmjetëson ankesat midis ndërmjetësve dhe klientëve të tyre globalisht.

Prezantimi i platformës

Platforma Olymp Trade duket e freskët në shikim të parë. Ndërfaqja e përdoruesit është zhvilluar me kujdes për të siguruar akses të shpejtë në të gjitha të dhënat e nevojshme tregtare. Tre shifrat e fundit të çmimit janë zgjeruar për të theksuar rëndësinë e tyre në kuotim. Numri i vogël e bën të thjeshtë anashkalimin e luhatjeve të çmimeve, pasi të gjithë e kemi mësuar në mënyrën e vështirë. 

si funksionon tregtia olimpike

Olym Trade's përditësimet e çmimeve në kohë reale të ndihmojë tregtarët në shmangien e gabimeve tregtare. Ka disa mënyra për të treguar platformën e tregtimit. Akoma më mbresëlënës është fakti që Platforma Binare e Tregtimit Olymp Trade mund të tregojë shumë asete në të njëjtën kohë.

Ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare: Regjistrohu me Quotex.io falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitim dhe tërheqje

Dizajni dhe faqosja miqësore për përdoruesit e bëjnë përvojë tregtare edhe më e këndshme për ata që përdorin platformën. Në një llogari reale, depozita minimale është thjesht $10. Madhësia maksimale e pozicionit që mund të mbahet menjëherë është 5000. Një para virtuale $10,000 për një llogari demo është i aksesueshëm falas. Fitimet e bëra në një llogari reale mund të tërhiqen duke përdorur metoda të ndryshme, duke përfshirë UnionPay.

Olymp Trade është një ndërmjetës i besueshëm për shkak të rekordit të tij të gjatë dhe reputacionit të fortë. Opsionet binare janë vetëm një nga disa produkte tregtare të aksesueshme. Ka një bollëk informacioni në seksionin e kërkimit dhe analizës së Olymp Trade, gjë që e bën atë një zgjedhje të përshtatshme për tregtarët fillestarë.

Tregtimi me Olymp Trade ka qenë një kënaqësi për klientët shume vite. Gjatë asaj kohe, kompania ka ndërtuar një reputacion solid si një ndërmjetës i besueshëm me rrethana të favorshme tregtare.

Llojet e llogarisë

Për të akomoduar njësoj fillestarët dhe tregtarët me përvojë, firma i ofron të dyja llogari e rregullt dhe llogari VIP. Përhapjet më të ulëta janë të disponueshme në llogaritë VIP për tregtarët e aftë.

Për ta bërë më të lehtë për tregtarët që të fillojnë tregtimin dhe të vlerësojnë Olymp Trade llogari të ndryshme dhe opsione investimi, ofron kompania bonuse tërheqëse dhe tarifa të ulëta. Si rezultat i një theksi të madh në shërbimin ndaj klientit, Olymp Trade është ndër ndërmjetësit më të njohur në shumë vende.

#2 Binomo

Binomo është një nga ndërmjetësit më kreativë të opsioneve binare në treg. Të njohur për kalimin e kilometrave shtesë për të kënaqur investitorët, ata kanë krijuar një imazh të të qenit të fokusuar te klientët. Si rezultat, ju mund të angazhoni paratë tuaja me ta me besim të plotë.

Platforma tregtare Binomo

Detajet më të rëndësishme të Binomo:

 • Ekziston një Binomo falas llogari demo. Regjistrohu për një llogari demo pa u regjistruar.
 • Depozita minimale është $10. 
 • Blerja minimale - $1.
 • Po, ekziston një shërbim sinjali falas.
 • Pranon UnionPay - Po

Detajet e bonus – 100 për qind ndeshje në depozitën e parë. Stimulimi mund të anulohet në çdo kohë, me kushte të aplikuara.

Binomo mund të përdoret në aplikacioni celular me versione të ndryshme për Android dhe iOS.

Ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare: Regjistrohu me Quotex.io falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Prezantimi i Binomo

Binomo është një ndërmjetës ndërkombëtar për opsionet binare. Kompania është themeluar në vitin 2014 dhe ndodhet në Seychelles. Tiburoan Corporation Limited drejton faqen e internetit dhe ka degë në vende të ndryshme në të gjithë botën.

Më aktivet janë Indi, Indonezia dhe Brazili. Platforma rregullohet nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar (IFC) dhe certifikuar nga CROFR.

Opsionet binare Binomo

Binomo ofron a llogari demo me zero depozitë si një nga karakteristikat kryesore të tij. Paratë e demonstrimit mund të përdoren në sit pa regjistruar ose dorëzuar ndonjë informacion personal. Ju nuk duhet të paguani asnjë cent për të testuar platformën e Binomo pasi ata janë të sigurt në të.

Sistemi tregtar Binomo

Për tregtarët e papërvojë, Binomo ka ndërtuar një sistem tregtimi të personalizuar të lehtë për t'u përdorur që është përshtatur me kërkesat e tyre. Si rezultat, ata ofrojnë shërbime të shkëlqyera ndaj klientit në një sërë tregjesh në të gjitha ditët e tregtisë.

Duke përjashtuar përdorimin e robotëve tregtarë, Binomo nuk ofron asnjë mundësi investimi pasiv. Vlen gjithashtu të përmendet se nuk ka asnjë mënyrë për të fituar para me sistemin e tregtimit të kopjimit automatik të kompanisë ose llogaritë PAMM.

Listimet e aseteve të Binomo janë të forta. Të gjitha çiftet kryesore të monedhës, si dhe një përzgjedhje e gjerë e aksioneve dhe indekseve, janë të disponueshme. Gazi natyror, ari, nafta, madje edhe palladiumi janë përfshirë në listën e mallrave.

Kur është fjala për menaxhimin e rrezikut, Binomo duket se ka një grup të rreptë të niveleve minimale dhe maksimale të tregtimit, si dhe një preferencë për aktivet e njohura. Nëse ky është një ndërmjetës i ri, ai gjithashtu tregon një zgjerim të mundshëm në numrin e aktiveve dhe opsioneve të disponueshme për tregtarët. Si rezultat, përdoruesit e Binomo të interesuar për opsionet shkallë ose binare nuk do të kenë nevojë të presin gjatë.

Binomo ofron katër lloje llogarish për tregtim:

 • Llogaria demonstruese
 • Llogari standarde
 • Llogari ari
 • Llogaria VIP

Mbi 100 asete janë të disponueshme për tregtim, duke mbuluar indekset e aksioneve dhe mallrat, si dhe valutën e huaj.

Ka shpërblime tërheqëse Binomo të deri në 87% për klasat e aktiveve që tregtohen më shpesh. Pagesat e Binomo mund të ndryshojnë në varësi të aktivit dhe kohëzgjatjes së skadimit, por kompania mbetet konkurruese me konkurrentët e saj.

#3 Spectre.ai

Spectre.ai është ndër firmat më të njohura të tregtimit të opsioneve binare në të gjithë botën për momentin, me më shumë se 80 asetet e disponueshme për tregti.

Përdorimi i teknologjisë Blockchain e veçon atë nga të tjerët.

spektër.ai ndërmjetësi

Me kuletat elektronike si UnionPay dhe lloje të ndryshme të monedhës dixhitale si bitcoin, as nuk do t'ju duhet të depozitoni para për të filluar tregtimin.

Forex dhe CFD janë gjithashtu pjesë e Spectre.aiopsionet e tregtimit.

Prezantimi i platformës

Spectre.ai, tregtarët mund të tregtojnë opsione binare drejtpërsëdrejti kundrejt tregjeve tregtare në një shumëllojshmëri aktivesh. Me nr depozitim, ju mund të tregtoni menjëherë duke përdorur portofolin tuaj elektronik pa nënshkrim, gjë që është e ndryshme nga platformat e tjera tregtare. Ata e kanë selinë në Ishujt Kajman, por shërbimet e tyre janë të disponueshme në të gjithë globin.

Nuk është aq një firmë tregtare financiare sa është një kompani teknologjike, që do të thotë se Platforma e Spectre.ai është e shkëlqyeshme për tregtimin në celular dhe në desktop. Me një sistem kaq të sigurt, nuk duhet të keni frikë nga humbja e fondeve tuaja në faqen e tyre. Ka disa aspekte unike në këtë faqe interneti që ia vlen të studiohen më tej.

Platforma tregtare Spectre.ai
Platforma tregtare Spectre.ai

Edhe nëse keni një kuptim bazë të opsioneve të tregtimit, mund të jetë e vështirë të përcaktohet nëse Spectre.ai është ndërmjetësi i duhur për ju. Për shkak të kësaj, analiza jonë e detajuar e këtij ndërmjetësi do t'ju ndihmojë të arrini në një vendim inteligjent duke u mbështetur në kërkimet dhe rishikimet tona të gjera, duke përmirësuar përvojën tuaj tregtare dhe duke e bërë atë shumë më të butë.

Ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare: Regjistrohu me Quotex.io falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mënyrat e tërheqjes dhe depozitimit

A $10 depozitë minimale dhe a $1.00 Madhësia minimale e tregtisë zbatohet për të gjitha llogaritë e zakonshme, pavarësisht nga mënyra e pagesës. Madhësia minimale e tregtisë për një llogari portofoli që nuk ka nevojë për një depozitë është $50.00. Rreziku i tregtimit financiar është i lartë, por shpërblimet mund të jenë të konsiderueshme. Ne rekomandojmë shumë të filloni me shuma minimale.

Pse duhet të zgjidhni Spectre.ai

Sepse Spectre.ai nuk mbështetet në një platformë tregtare të palëve të treta, ajo veçohet nga firmat e tjera me përmasa dhe shtrirje të krahasueshme.

Aplikacioni ka një mori karakteristikash që përputhen mirë me shërbimin që ata ofrojnë. Spectre.ai nuk i ka të gjitha tiparet e sofistikuara të MT4 ose MT5, ndryshe nga çdo aplikacion tjetër i zakonshëm. Në vend të kësaj, strategjia e tyre është më e fokusuar në Opsionet binare që po shesin.

Agjentët e opsioneve binare që pranojnë Unionpay

Hyrja është thjeshtë, dhe grafikët janë kategorizuar edhe për ju. Rregulloni veprimin e grafikut nga një sekondë deri në një ditë përpara. Përveç kësaj, ka më shumë se 30 tregues që mund të përdorni.

Një aspekt intrigues është se ai ka një API të integruar që mund të përdoret për të tregtuar automatikisht. Ju mund të përfitoni nga Bots të fuqizuar nga AI. Si rezultat, tregtarët janë në gjendje të reduktojnë faktorët e rrezikut duke bërë gjykime më të mira.

Është gjithashtu e mundur për të marrë atë që ju nevojitet nga matjet e histogramit. Tregtimi i automatizuar është gjithashtu një opsion.

Faqet e internetit të opsioneve binare shpesh kanë një shumëllojshmëri të gjerë llogarish për të zgjedhur, por kjo platformë është unike pasi ofron vetëm një lloj llogarie. Drejtpërdrejt nga pëlqimi i portofolit tuaj elektronik UnionPay, mund të përdorni të gjitha veçoritë e platformës pa pasur nevojë të bëni një depozitë minimale. Pa ndërmjetës, ju po kryeni një transaksion të drejtpërdrejtë me portofolin tuaj dhe tregjet.

konkluzioni

Nëse jeni i ri në tregti opsionet binare, këto tre platforma janë ideale për përvojën tuaj të parë.

Plus, ata gjithashtu kanë opsionin tuaj të preferuar të pagesës - UnionPay. Kështu që ju mund të bëni fitime kur tregu lëviz në favorin tuaj dhe të tërhiqni fondet menjëherë.  

Ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare: Regjistrohu me Quotex.io falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Write a comment