5 ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare në det të hapur – i parregulluar dhe i palicencuar

Nëse jeni duke kërkuar për një ndërmjetës të opsioneve binare në det të hapur, i cili është i parregulluar dhe i palicencuar, atëherë keni plotësisht të drejtë në këtë faqe. Unë do t'ju tregoj 5 kompanitë më të mira të rekomanduara në det të hapur për tregtimin binare. Merrni informacion transparent për kushtet dhe ofertat për tregtarët. A ia vlen vërtet të investoni paratë tuaja atje? – Zbulojeni në këtë përmbledhje.

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.0/5
12341
Nr
Rendimenti: 90%+
100 tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4.0/5
12341
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.0/5
12341
Rendimenti: 80%+
50+ tregje
 • Depozita minimale $5
 • Llogari demo falas
 • Bonusi 100% i mundshëm
 • Asnjë tarifë shtesë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Nr
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100 tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 80%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $5
 • Llogari demo falas
 • Bonusi 100% i mundshëm
 • Asnjë tarifë shtesë
Oferta:

Përparësitë e opsioneve binare në det të hapur:

Tregti në det të hapur

Disa tregtarë duan të tregtojnë opsionet binare me ndërmjetës të parregulluar dhe të parregulluar. Por cilat janë avantazhet e mungesës së rregullimit? – Para së gjithash, tregtimi me këto kompani është më i rrezikshëm sepse ndonjëherë tërheqjet nuk vazhdojnë. Përveç kësaj, unë do t'ju ofroj një strategji për të tregtuar në mënyrë të sigurtë me agjentë të parregulluar.

Avantazhi më i madh i në det të hapur Brokerat e opsioneve binare është se ata pranojnë klientë ndërkombëtarë nga çdo vend (jo çdo ndërmjetës në det të hapur, por shumica). Tregtarët po kërkojnë për këto kompani sepse duan të tregtojnë opsionet binare. Përveç kësaj, tregtarët mund të fillojnë të tregtojnë me para të vërteta dhe pa verifikim.

Programet e bonusit, konkurset dhe ofertat speciale janë të disponueshme në gjendje shumë të mirë dhe tregtari mund të zgjedhë midis mënyrave të ndryshme të pagesës. Shpesh ofrohen kriptovaluta të cilat nuk ofrohen nga ndërmjetësit e rregulluar të opsioneve binare. Në përgjithësi, këto janë avantazhet e kompanive offshore.

Përparësitë e tregtimit në det të hapur: 

 • Këto kompani pranojnë klientë ndërkombëtarë
 • Kriptovalutat janë të disponueshme për pagesë dhe tregtim
 • Tregtimi pa verifikim është i mundur
 • Program bonus të lartë dhe oferta speciale

Rregullore të lehta në det të hapur për ndërmjetësit (pa rregullore të vërteta të autoritetit)

Për shumicën e kompanive, është e rëndësishme që të jenë të rregulluara dhe të besuara. Një licencë zyrtare i tregon tregtarit se ndërmjetësi është i besueshëm dhe i menaxhon fondet e tij me mençuri. Agjentët në det të hapur tundojnë të marrin një licencë ose rregullore ndërkombëtare. Kjo është një licencë jo nga një autoritet financiar zyrtar, por nga një rregullator ndërkombëtar.

Këto rregullore dhe licenca nuk janë aq të vështira për t'u marrë dhe rregullat nuk janë aq strikte. Por është më mirë se pa rregullore dhe licencë. Për shembull, ndërkombëtare rregullatorë janë IFMRRC ose IFC për ndërmjetësit. Çdo kompani mund të aplikojë atje për licencë.

Rregullimi ndërkombëtar-për-Binary-Options-Brokers

Si të hapni llogarinë tuaj me një ndërmjetës binar në det të hapur:

Si përfundim, është shumë e lehtë të hapësh llogarinë tënde me ndërmjetës të opsioneve binare të parregulluara dhe të palicencuara. Ju nevojiten vetëm disa të dhëna personale për të hapur llogarinë. Pas kësaj, ju merrni akses të drejtpërdrejtë në platformë. Për të praktikuar, mund të përdorni një llogari demo me para virtuale.

Me ndërmjetësit në det të hapur, ju mund të bëni depozitën tuaj menjëherë pas regjistrimit tuaj dhe pa verifikim. Gjithashtu, disa kompani bëjnë tërheqje pa verifikim. Por shumica e ndërmjetësve kërkojnë të dhëna personale dhe një konfirmim të identitetit tuaj përpara tërheqjes. Unë rekomandoj përdorimin e të dhënave tuaja reale nëse doni të tregtoni me para reale. Përndryshe, mund të ndodhë që tërheqjet të bllokohen.

Fakte rreth hapjes së llogarisë: 

 • Është shumë e lehtë dhe e shpejtë
 • Përdorni të dhënat tuaja reale ose llogaria juaj mund të bllokohet
 • Ju mund të tregtoni me para të vërteta pa verifikim
 • Shumica e ndërmjetësve kërkojnë konfirmimin e identitetit tuaj
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përdorni një llogari demo falas me një ndërmjetës të parregulluar të opsioneve binare

Llogaria demo falas është mënyra më e mirë për të praktikuar tregtimin dhe testuar kompaninë. Të gjithë ndërmjetësit e opsioneve binare në ofertën time të rishikimit a llogari demo falas. Kjo është një llogari me para virtuale e cila simulon tregtimin me para reale.

Është e mundur të testohen kushtet dhe ekzekutimi i tregtisë. Për më tepër, tregtarët mund të fitojnë përvojë dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre tregtare. Ju lejohet të provoni strategji të ndryshme dhe tregje të reja pa asnjë rrezik. Si përfundim, unë rekomandoj që të gjithë të përdorin së pari llogarinë demo përpara se të bëni depozitën tuaj.

Rishikimi i depozitave dhe tërheqjeve

Për tregtarët, ka shumë metoda të ndryshme për të bërë depozitimin dhe tërheqjen, por metoda varet gjithmonë nga ndërmjetësi juaj. Mund të përdorni mënyrat elektronike të pagesës ose mënyrën klasike me anë të bankës. Për më tepër, ndërmjetësit nuk paguajnë asnjë tarifë për depozitën. Depozita minimale është midis 10$ dhe 250$.

Një tjetër veçori e veçantë janë kriptovalutat. Ju lejohet të bëni transaksione me kripto dhe të tregtoni me to. Është një mënyrë shumë e thjeshtë për të financuar llogarinë tuaj.

Binary-Options-offshore-Broker-deposit-methods

Këto metoda janë në dispozicion: 

 • transferte bankare
 • Kartë Krediti (Master/Vizë)
 • WebMoney, Skrill, Neteller, pagesa, para Yandex dhe kuleta të tjera elektronike
 • Kriptovalutat (Bitcoin, Ethereum dhe më shumë)

Jini të vetëdijshëm për kapitalin tuaj - Strategjia ime

Tregtimi me një ndërmjetës të parregulluar të opsioneve binare është shumë i rrezikshëm. Disa kompani mund të bllokojnë llogaritë ose të mos transferojnë para. Unë rekomandoj të jeni të kujdesshëm me depozitat dhe tërheqjet tuaja.

Strategjia ime për të mbrojtur veten është shumë e lehtë për t'u përdorur. Nëse bëj një fitim, paguaj direkt në portofolin tim dhe përdor vetëm paratë që dua të investoj. Ndërmjetësi nuk është bankë për mua. Në pamjen e mëposhtme të ekranit, unë do t'ju tregoj disa tërheqje:

Binary-Options-Broker-terheqje-provë
Dëshmia e tërheqjes

Program bonus

Oferta e parregulluar e ndërmjetësve në det të hapur bonuse për klientët e tyre. Ka lloje të ndryshme të tyre. Para së gjithash, bonusi më i njohur është një bonus depozite. Për depozitën tuaj, ju mund të merrni para shtesë për gjendjen e llogarisë tuaj. Mund të jetë deri në më shumë se 100%. Një tjetër bonus është bonusi i tregtisë pa rrezik. Nëse e humbni tregtinë tuaj, do t'i ktheni paratë dhe do të kreditoheni si para bonus.

Bonusi është mënyra më e mirë për të rritur gjendjen e llogarisë dhe për të tregtuar me më shumë rrezik. Por ju duhet të lexoni kushtet e bonusit. Pasi të keni aktivizuar bonusin, ndonjëherë nuk jeni në gjendje t'i tërheqni paratë. Ju duhet të bëni një qarkullim të caktuar të parave të bonusit. Kjo mund të jetë deri në 30 herë më shumë.

Fakte rreth bonusit: 

 • Bonusi i depozitave
 • Bonus për tregti pa rrezik
 • Lexoni kushtet e bonusit
 • Duhet të bëni një qarkullim të shumës
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i platformave të opsioneve binare në det të hapur

Për kushtet e tregtimit, platformat e parregulluara nuk janë më keq se ato të rregulluara. Në shumicën e rasteve, ekziston një platformë inovative për tregtimin. Ju mund t'i përdorni ato për çdo pajisje. Nëse dëshironi të tregtoni në celular, është e mundur me aplikacionin Android ose dëshironi të tregtoni me kompjuterin, mund të filloni shfletuesin.

Të gjithë ndërmjetësit e opsioneve binare në det të hapur në këtë përmbledhje i ofrojnë tregtisë mjete të mjaftueshme për të bërë një analizë korrekte dhe profesionale të grafikut. Mund të përdorni mjete të ndryshme ose të merrni lajmet më të reja të tregut direkt në llogarinë tuaj. Gjithashtu, tregtimi social është i mundur dhe ju mund të kopjoni tregtarë të tjerë në platformë. Si përfundim, tregtimi i opsioneve binare nuk është i vështirë në ditët e sotme.

Shembull i platformës tregtare

Fakte rreth platformave:

 • E disponueshme për çdo pajisje (desktop dhe celular)
 • Përdorues miqësor dhe i lehtë për t'u përdorur
 • Treguesit falas
 • Mjetet e analizës
 • Multi-Tarting
 • Lajmet e Tregut
 • Tregti Sociale
 • Kontroll i plotë i pozicioneve tuaja

Rishikimi i mbështetjes dhe shërbimit me Brokerat Binar në det të hapur

Kompanitë e parregulluara ofrojnë mbështetje dhe shërbim në gjuhë të ndryshme. Duke krahasuar ndërmjetësit e ndryshëm të opsioneve binare, Quotex ofron mbështetjen më të mirë për klientët e saj. Ekziston një mbështetje telefonike, emaili dhe bisede për klientët. Përveç kësaj, kompania ofron një webinar dhe stërvitje 1-me-1.

Çdo tregtar merr menaxherin e tij të llogarisë, i cili është i gatshëm t'ju ndihmojë me tregtimin në platformë. Si përfundim, mbështetja nuk është problemi me ndërmjetësit e parregulluar. Unë e testova atë për rishikimin tim dhe ata vepruan në mënyrë profesionale dhe shumë shpejt për t'iu përgjigjur pyetjeve të mia.

Mbështetje dhe shërbim i mirë për tregtarët:

Gjeni ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në det të hapur

Në këtë përmbledhje, ju tregova se si të tregtoni me agjentë të parregulluar dhe të palicencuar të opsioneve binare. Ka disa disavantazhe dhe avantazhe në të. Për shembull, ju mund të tregtoni pa verifikim, të merrni një bonus të lartë dhe kompania pranon klientë ndërkombëtarë.

Tregtimi në agjentë në det të hapur është si tregtimi me kompani të rregulluara. Platforma dhe mbështetja janë mjaft profesionale. Sidoqoftë, do të isha i kujdesshëm me këtë kompani. Investoni vetëm sasinë e parave që mund të përballoni të humbni.

Lexoni më shumë rreth kompanive në këto rishikime:

 1. Quotex.io
 2. Pocket Option
 3. Binarycent
 4. Raceoption
 5. Binarium

Është më e rrezikshme të tregtoni me agjentë të parregulluar të opsioneve binare në det të hapur, por ka disa avantazhe të shkëlqyera pse duhet të zgjidhni një të palicensuar.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shkruaj një koment