A është Olymp Trade një kumar apo jo?

Olymp Trade u themelua në vitin 2014 dhe që atëherë është rritur dhe është bërë një nga ndërmjetësit më të njohur të internetit. Ajo përpiqet të zhvillojë shërbimet e saj në baza të rregullta dhe të sigurojë një platformë tregtare të lehtë për t'u përdorur dhe të besueshme për klientët e saj. Kjo platformë është konsiderohen gjerësisht si ndër ndërmjetësit më të respektuar dhe më të njohur në industri, dhe ka fituar çmime të shumta Forex gjatë viteve.

bixhoz i tregtisë olimpike

Lexoni Olymp Trade rishikoni në thellësi, megjithatë, për t'u njohur me të gjitha ofertat e platformës dhe për të njohur: A është Olymp Trade një kumar apo jo?

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është Olymp Trade?

Platforma Olymp Trade është e thjeshtë për t'u përdorur dhe ka një theks të fortë në ofrimin e një eksperience pozitive të përdoruesit. Është e pastër dhe e organizuar mirë, dhe përfshin lidhje që e bëjnë vërtet të thjeshtë gjetjen e asaj që po kërkoni në sajt.

tregtia olimpike

Atje jane tre mënyra të ndryshme për të përdorur platformën Olymp Trade: në internet, përmes një aplikacioni të specializuar desktop (i disponueshëm për Windows dhe Mac) dhe përmes një aplikacion për smartphone/tabletë (Aplikacioni Olymp Trade i disponueshëm për Android dhe iOS).

Faqja e internetit është e lehtë për tu naviguar dhe u siguron përdoruesve të gjithë informacionin që ata kërkojnë — jo vetëm për të gjurmuar tregtinë e tyre, por edhe për të tregtuar në mënyrë efektive.

tregtia olimpike

Në faqen kryesore, ekziston një tabelë e qartë dhe e përmbledhur që përfshin numrat dhe afatet kohore, gjë që e bën më të lehtë për të kuptuar atë që po ndodh. Grafikët gjithashtu mund të personalizohen duke zgjedhur një lloj grafiku dhe një skemë ngjyrash. Të dhënat për tregtitë aktive dhe të mbyllura, si dhe një opsion ndihmë/chat, gjenden në fund të faqes së internetit për lehtësinë e përdoruesve.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregullimi Olymp Trade

Siç u tha më parë, Korporata Ndërkombëtare Financiare (IFC) është rregullatori zyrtar i kompanisë. Kur krahasohet me ndërmjetësit e tjerë të tregtisë me kohë fikse, ky është një përfitim i rëndësishëm. Është faktori më i rëndësishëm për t'u marrë parasysh përpara se të bëni një investim financiar me një ndërmjetës në internet. Korporata Ndërkombëtare Financiare (IFC) është një organizatë globale me zyra në Angli si dhe në Hong Kong.

Kategoria A rregullon aktivitetet e ndërmjetësit. Ky është klasifikimi më prestigjioz. Teknologjia e tregtimit, si dhe besueshmëria për klientët, janë shqyrtohet nga organi rregullator.

komision financiar

Ata do të humbnin licencën nëse shkelnin kushtet e marrëveshjes. Tregtarët që po përjetojnë vështirësi me një ndërmjetës mund të kontaktojnë IFC-në për ndihmë. Të Korporata Ndërkombëtare Financiare (IFC) është një mbështetës neutral i cili gjithashtu do ta pastronte këtë çështje nga kundërshtimet.

Për tregtarët e saj, Olymp Trade ofron mjete, tregues të shkëlqyer, veçoritë, instrumentet financiare, burimet arsimore dhe shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit, ndër të tjera.

Kjo platformë është e përshtatshme për tregtarët fillestarë dhe me përvojë, dhe ajo ofron siguri të nivelit të lartë në përputhje me kërkesat e industrisë.

Gjithashtu ofron tregtim demo binare falas, i cili i lejon investitorët të marrin një ndjenjë për tregun përpara se të angazhojnë fondet e tyre në tregtimin aktual.

Termat dhe kushtet

Olymp Trade ju ofron një llogari demonstrimi pa rrezik. Për të filluar tregtimin duke përdorur para të vërteta, duhet të bëni një depozitë prej të paktën dhjetë dollarësh. Bonuset e depozitave që dyfishojnë paratë tuaja janë të disponueshme me raste dhe ofrohen gjithashtu tregti pa rrezik.

Vlera minimale fillestare për një tregti është një dollar, dhe shuma maksimale fillestare është dy mijë dollarë. Llogaritë VIP lejohen të tregtojnë me a maksimumi 5000$ injë transaksion i vetëm.

aktivet e tregtisë olimpike

Në faqen e internetit, tregtarët mund të tregtojnë në mbi 200 klasa të ndryshme aktivesh në të njëjtën kohë. Ekzekutimi i marrëveshjes ka tejkaluar pritjet e mia në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Kur kemi të bëjmë me llogari të rregullta, rendimenti/kthimi mund variojnë midis 75 dhe 95%. Mund të fitoni kthime më të mëdha në llogarinë VIP, deri në 92% dhe më lart. Për ta përmbledhur, Olymp Trade i siguron një tregtari të gjitha alternativat që ai kërkon.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(Risikohinweis: 65% der CFD Konten verlieren Geld)

Olymp Trade - Tregtoni me një ndërmjetës të ligjshëm

123455.0/5

Olymp Trade - Tregtoni me një ndërmjetës të ligjshëm

  • Platformë profesionale
  • Llogari demo falas
  • Depozita minimale $10
  • Webinarët dhe edukimi
  • Pagesa të larta
(Risikohinweis: 65% der CFD Konten verlieren Geld)

Tarifat

Në lidhje me tarifat, Olymp Trade ngarkon një tarifë të caktuar gjatë natës për tregtitë brenda natës, e cila është e kufizuar në 15% e të gjithë shumës së investimit. Olymp Trade nuk ngarkon komisione.

Tarifat e tërheqjes pexels

Ndërsa marka nuk ngarkon vërtet një kosto të mirëmbajtjes së llogarisë ose ndonjë tarifë kujdestarie, nëse nuk po përdorni llogari brenda 180 ditëve, mund t'ju tarifohet një çmim abonimi (në varësi të llojit të llogarisë suaj) ose një tarifë pasiviteti në varësi të rrethanave.

Kjo zakonisht arrin në $10 çdo muaj. Është e mundur që llogaria të mbyllet nëse nuk ka para të mjaftueshme në dispozicion.

Përveç kësaj, Olymp Trade ngarkon një tarifë për çdo tregti në modalitetin Forex, e cila bazohet në madhësinë e tregtisë, shumëzuesin, kërkesat e specifikimeve dhe pozicionin aktual të tregut.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaria demonstruese 

Duhet të theksohet se faqja gjithashtu u jep përdoruesve një llogari mostër falas, e cila përfshin 10,000 dollarë virtualë, e cila është e disponueshme për ta sapo të krijohet llogaria e tyre. Fillestarët do të vlerësojnë faktin që kjo platformë ofron një modalitet demo falas, i cili u lejon atyre të eksperimentojnë me disa tregti.

llogaria demo e tregtisë Olymp

Për më tepër, ka vërtet asnjë afat kohor për t'u marrë parasysh kur përdorni demonstrimin falas. Investitorët dhe përdoruesit e kësaj platforme kanë lirinë të eksperimentojnë sa të duan pa pasur nevojë të rrezikojnë paratë e tyre.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ofertat dhe promovimet

Sipas marrëveshjes së shërbimit Olymp Trade, kompania pretendon të sigurojë bonuse tregtare. Megjithatë, ndërmjetësi nuk specifikon vërtet se cilat janë kriteret e tërheqjes në këtë marrëveshje shërbimi, gjë që e bën të vështirë përcaktoni se cilat janë.

Është e rëndësishme të mbani mend se shpërblimet tregtare janë vërtet të ndaluara në BE si dhe në tregje të tjera të rregulluara, kryesisht për shkak të kërkesave shtesë për tërheqje dhe përcaktimeve që lidhen me bonusin. Kjo shpesh shprehet në formën e një kërkese për volumin minimal të tregtimit, e cila mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë - madje edhe për tregtarët me përvojë - të përmbushet.

Olymp Trade u jep përdoruesve të rinj kode promovuese rregullisht, duke i lejuar ata të përfitojnë nga stimujt deri në 50%. Përdoruesit e rinj do të fitojnë një 50% bonus në Olymp Trade në fund të depozitës së tyre fillestare nëse regjistrohen duke përdorur këto kode promocionale gjatë gjithë procesit të regjistrimit.

Megjithatë, është e rëndësishme të merren parasysh termat dhe kushtet e këtyre stimujve, si dhe nëse është e dobishme të përfitoni prej tyre për sa i përket sasisë së parave që depozitoni.

Përfundim: A është Olymp Trade një kumar?

Për ta përmbledhur, mund të themi se ndoshta platforma Olymp Trade është ndër ndërmjetësit më të mirë që ofrojnë një platformë tregtare të pronarit që është e drejtpërdrejtë dhe e lehtë për t'u përdorur për klientët e saj. Ai u siguron investitorëve një teknologji e thjeshtë si dhe një ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur që u lejon atyre të zotërojnë artin e tregtimit fitimprurës.

Strategjitë e tregtimit Olymp Trade 5 minuta

Ai u siguron tregtarëve një sërë mjetesh tregtare që i lejojnë ata të maksimizojnë potencialin e tyre të fitimit kur tregtojnë vetëm në platformë. Është alternativa më e përshtatshme për tregtarët fillestarë që dëshirojnë të kuptojnë bazat e tregtimit të suksesshëm. Kjo platformë ofron gjithashtu materiale trajnimi dhe udhëzuese që janë të dobishme investitorët që janë të interesuar të mësojnë më shumë rreth tregtimit në platformë.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas