Çfarë është një kod promovues Olymp Trade dhe a ka ndonjë?

Olymp Trade është një i njohur platformë tregtare që ndihmon njerëzit në mënyrë të sigurt hyni në botën e tregtimit të opsioneve binare. Transparenca e këtij ndërmjetësi tregtar dhe tarifat e ulëta të depozitave e kanë bërë atë të njohur. Por ka më shumë në histori. 

kodi i promovimit të tregtisë olimpike

A ke ditur atë Olymp Trade u jep shpërblime tregtarëve për veprime të ndryshme? Kur tregtarët regjistrohen në këtë platformë tregtare, ata marrin akses në a llogari demo ku ata mund të praktikojnë aftësitë e tyre tregtare. Përveç kësaj, ata gjithashtu marrin bonuse për depozitimin dhe tregtimin me para të vërteta. 

Nëse jeni të gatshëm hyni në botën e tregtimit të opsioneve binare përmes Olymp Trade, lexoni këtë postim deri në fund. Ne do të shpjegojmë kodet promocionale Olymp Trade, si mund t'i merrni ato dhe si mund të përdoren për të përfituar përfitimin maksimal. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë bonuset dhe kodet promovuese Olymp Trade?

Me fjalë të thjeshta, Olymp Trade bonuse mund të shihen si fonde virtuale që një person mund të përdorë për tregtim. Por bonusi është i zbatueshëm vetëm në a llogari live për të fituar para të vërteta. 

bonuse ndërmjetësi

Një gjë e rëndësishme për t'u theksuar këtu është se tregtarët nuk mund të tërheqin bonuset, por ata mund të tërheqin fitimet që janë fituar përmes atyre bonuseve. Me pak fjalë, bonuset e ofruara nuk vijnë midis aftësisë për të tërheq para nga llogaria. 

Pavarësisht nëse keni një bonus apo jo, do të mund të tërhiqni para përmes llogarisë pa asnjë problem. Por nëse nuk bëni asnjë tregti dhe tërheqni paratë tuaja të depozituara, do të humbni bonusin. 

Për shembull, nëse ju depozitoni $200 në llogarinë tuaj tregtare, mund të prisni një bonus depozite 50%, dmth. $50. Nëse dëshironi të tërhiqni të gjithë shumën, duhet të bëni tregti të suksesshme. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të merrni një bonus sa herë që bëni një depozitë në Olymp Trade? 

Të gjithë tregtarët e regjistruar të Olymp Trade kanë të drejtë të marrin bonuse tërheqëse kur bëjnë një depozitë. Bonuset zakonisht variojnë nga 3% deri në 50%. Por tregtarët e rinj mund të përfitojnë edhe nga një bonus 100% duke depozituar para brenda një ore të parë të tyre Regjistrimi Olymp Trade. 

Bonus Olymp-Trade-mirëseardhje

Pasi një tregtar krijon llogarinë e tij dhe depoziton menjëherë para, ata janë në gjendje të përfitojnë nga një bonus prej 100%, dmth. $200. Nëse një tregtar nuk arrin të depozitojë paratë brenda një ore të parë, ai mund t'i depozitojë ato më vonë. 

Tregtarët kanë një zgjedhje për të depozitoni para nga $30 deri në $5000, kështu që ata mund të marrin një bonus automatik. Duhet të mbani mend se sa më e madhe të jetë shuma e depozitës, aq më i madh është bonusi i ofruar.  

Si të merrni një bonus 30% për një depozitë nën $300?

Kush do të dëshironte të pajtohej me një bonus 3% kur mund të fitoni një bonus prej 30%? Nëse dëshironi të përfitoni një bonus më të madh, duhet të vizitoni faqen e depozitave të Olymp Trade. Pas kësaj, klikoni në shigjetën e depozitës, zgjidhni një kod promovues dhe përdorni BIGBONUS30. Në këtë mënyrë, do të mund të përfitoni një bonus prej 30%. 

Si të merrni një bonus 50% për të gjitha depozitat Olymp Trade? 

A e dini se nëse depozitoni $5000 ose më shumë, mund të merrni një bonus automatik prej 50%? Për më tepër, ju mund të gëzoni statusin VIP. Gjithashtu, nëse ju shpenzoni $50 në Olymp Trade, ju mund të përfitoni nga 2 tregti pa rrezik. 

Deposit-Bonus-of-Olymp-Trade

Megjithatë, nëse nuk dëshironi të merrni Statusi VIP Olymp Trade, ju mund të merrni një bonus të menjëhershëm prej 10% duke përdorur kodin promovues BONUSPAY. 

Këtu është një mënyrë tjetër për të merrni një bonus 50% në llogarinë tuaj Olymp Trade gjatë gjithë vitit. 

  1. Filloni procesin nga identifikohuni në Olymp Trade tuaj llogari. Pas kësaj, klikoni depozitë. 
  2. Më pas ju kërkohet të lëvizni poshtë shiritit anësor të depozitave në mënyrë që të mund të klikoni mbi kodet promovuese dhe bonuset. 
  3. Nëse e keni, mund të futni një kod promocional. Përndryshe, ju mund të merrni një kod promocional 50% duke klikuar në Bonusin OnPay. 
  4. Kodi juaj promocional 50% do të zbulohet pas hapjes së bonusit OnPay. Mund ta aktivizoni lehtësisht duke klikuar në butonin e aktivizimit. 
  5. Së fundi, bëni që bonusi të jetë i gjallë duke klikuar në butonin e depozitimit. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të financoni llogarinë tuaj Olymp Trade. 
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të përdorni bonusin në Olymp Trade?

Bonuset dhe kodet promovuese ndihmojnë tregtarët e rinj që të mund të bëjnë tregti pa rrezik. Si? Kur tregtarët depozitojnë $200, ata fitojnë një bonus $100 në këmbim.

bonus i tregtisë olimpike me pagesë

Tregtarët duhet të fusin kodin në faqen e pagesës për të qenë në gjendje të përdorin bonusin. Nëse kodi i bonusit është i pavlefshëm, tregtarët nuk mund të gëzojnë asnjë përfitim. Nëse kodi i bonusit është i vlefshëm, ai do të zbatohet shpejt. Pas kësaj, do të vini re një rritje në gjendjen e llogarisë tuaj. 

Bonusi i mirëseardhjes që marrin tregtarët është zakonisht vlen për 60 minuta. Për këtë arsye, tregtarët duhet të ndërgjegjësohen për të metat e tregtimit të opsioneve binare në mënyrë që të mund të përdorin bonusin e mirëseardhjes. 

Platforma Olymp Trade i kufizon tregtarët nga tërheqja e bonuseve, por tregtarët me siguri mund të tërheqin paratë e krijuara duke përdorur bonusin. 

A mund ta tërheq bonusin tim nga llogaria Olymp Trade? 

Bonuset Olymp Trade duken tërheqëse, por nuk mund t'i tërhiqni. Mos harroni se ky ndërmjetës tregtar ofron kode promocionale dhe bonuse, të cilat mund t'i përdorni për të bërë tregti fituese.

tërhiqet tregtia olimpike

Ndërsa duke bërë këtë, Olymp Trade duhet bartin rreziqe të caktuara, por nuk është gati të lejojë tregtarët të tërheqin paratë e bonusit pa bërë një tregti. Pra, kur të merrni një bonus, duhet t'i përdorni ato për të bërë tregti të suksesshme. Në këtë mënyrë, ju mund të tërhiqni bonusin.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

konkluzioni 

Olymp Trade është a platformë e besuar që shumë tregtarë përdorin për të bërë tregti të suksesshme. Platforma ofron gjithashtu kode dhe bonuse mbresëlënëse promocionale, kështu që tregtimi bëhet më argëtues dhe interesant. 

Strategjia e tregtimit Olymp Trade 5 minuta

Por çdo bonus vjen me një koha e skadimit. Kjo do të thotë që ju duhet të përdorni kodet përpara se të skadojnë. Gjithashtu, duhet të regjistroheni me Olymp Trade për të marrë akses në bonus dhe kode. 

FAQ - Pyetjet e bëra më shpesh

Ku mund të gjej kodet e bonusit?

Tregtarët e rinj dhe ekzistues mund të gjejnë lehtësisht kodet promocionale Olymp Trade në katër mënyra. Ata mund të krijojnë një llogari Olymp Trade duke përdorur një lidhje shoqëruese. Në këtë mënyrë, tregtarët mund të marrin deri në një bonus shpërblimi 100%. 

Një mënyrë tjetër është të mbani një sy në bloget Olymp Trade, ku ndërmjetësit publikojnë rregullisht kode të reja promocionale. Tregtarët gjithashtu mund të fitojnë përvojë duke bërë tregti të shpeshta. Ndihmon në zhbllokimin e shpërblimeve të shumta. Së fundi, ata mund të monitorojnë promovimet sezonale. 

A ka ndonjë kërkesë për të kërkuar kode promocionale? 

Nëse dëshironi të përdorni kodin e bonusit Olymp Trade, duhet të regjistroheni në platformë. Asnjë tregtar nuk mund të krijojë më shumë se një llogari. Përveç kësaj, çdo bonus dhe kod promovues ka një datë skadimi.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment