A është i ligjshëm Olymp Trade në Malajzi? – Rishikim për tregtarët malajzianë

Olymp Trade Eshte nje platforma tregtare, dhe si çdo platformë tjetër tregtare, ajo i lejon njerëzit të investojnë dhe të fitojnë para. Kjo kompani ofron shërbim për njerëzit që nga viti 2014 dhe ka ofruar shërbim të besueshëm për personat që janë të interesuar për tregti. 

Olymp Trade është një platformë kryesore tregtare, dhe ajo rregullohet nga IFC (Komisioni Ndërkombëtar Financiar). Olymp Trade ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një platformë tregtare të krijuar me porosi që është e lehtë për t'u përdorur. Olymp Trade është i përshtatshëm si për fillestarët që kanë filluar së fundmi udhëtimin e tyre tregtar ashtu edhe për profesionistët.

tregtia olimpike e ligjshme në Malajzi

Olymp Trade lejon njerëzit të kenë tregti me kohë të caktuar mbi aktivet, dhe pagesa është deri në 90%. Kohët e fundit Olymp Trade ka ofruar tregtim në Forex për klientët e saj, duke parë kërkesën në rritje për tregtimin në Forex. Mund të keni tregti me kohë fikse që variojnë nga 1 minutë – deri në 3 orë. Olymp Trade ofron ndihmë edukative për njerëzit me tregti dhe strategji. 

Përdoruesit mund të marrin materiale tregtare falas në tregues dhe strategji të ndryshme tregtare. Për fillestare, Webinaret falas janë jashtëzakonisht të dobishëm për të filluar tregti me kohë të caktuar. Ju mund të tregtoni forex, Bitcoin dhe CFD lehtësisht në Olymp Trade dhe të rezervoni një fitim nga luhatjet e çmimeve. Pra, le të hedhim një vështrim: A është i ligjshëm Olymp Trade në Malajzi?

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Përmbledhje e platformës Olymp Trade

Platforma Olymp Trade është projektuar nga programues me përvojë. Tregtarët dhe analistët vazhdimisht punojnë së bashku për të përmirësuar funksionalitetin e platformës. Tregtarët mund të aksesohen 24/7, dhe këtu janë disa nga veçoritë unike që mund të jenë të dobishme për tregtarët.

 • Ju mund të zgjidhni lehtësisht nga lloje të ndryshme tabelash - Heiken Ashi, Aerea Chart, Shandanët Japonez dhe Bare.
 • Olymp Trade ju lejon të zgjidhni nga një gamë e gjerë treguesish - cloud Ichimoku, kanal Donchain, RSI, Stochastic, Bollinger band, ZigZag.
 • Disa nga mjetet e vizatimit mund të jenë të dobishme për të analizuar grafikun.

Platforma është e disponueshme në vende të tilla si Indonezia, Brazili, Indi, Nigeria ose Singapor. Ka disa vende ku është jo ligjore për të përdorur Olymp Trade, për shembull Shtetet e Bashkuara.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Një platformë tregtare pa rrezik me para demo

Olymp Trade është padyshim që është platforma më e mirë tregtare për fillestare sepse ofron tregti pa rrezik. Llogaria demo pa rrezik i ndihmon fillestarët të mësojnë tregtimin dhe veçoritë e platformës.

tregtia olimpike

Olymp Trade jep 10 mijë para virtuale në një llogari demo sapo përdoruesit të regjistrohen me Olymp Trade. Kjo është një mënyrë për të mirëpritur fillestarët dhe për t'u dhënë atyre një mundësi për të mësuar gjithçka pa investuar para. 

A është i ligjshëm Olymp Trade në Malajzi?

Shumë njerëz kanë pyetje rreth "a është Olymp Trade i ligjshëm në Malajzi?" Përgjigja është po. Olymp Trade u jep një gamë të gjerë përfitimesh tregtarëve në mbarë botën, përfshirë Malajzinë. Olymp Trade përfundon studimin e duhur të të gjithë tregtarëve për të shmangur mashtrimet dhe pastrimin e parave. 

Olymp Trade realizon tërheqjet e parave dhe depozitat e fondit duke ruajtur standardet më të larta të sigurisë dhe sigurisë. Por ju jeni përgjegjës për detyrimet tatimore për paratë që po fitoni nga tregtimi. Sigurohuni që të shikoni më shumë aspekte ligjore të tregtimit me kohë fikse në Malajzi. 

Rregullore për tregtimin në Malajzi

Nëse po pyesni për "si mund ta përdor Olymp Trade në Malajzi?” apo a është e ligjshme të tregtosh në Malajzi apo jo, atëherë së pari duhet të dish statusin ligjor. Duhet ta dini këtë Banka Negara Malajzi deklaroi në shkurt 2012 se shitja dhe blerja e valutës së huaj është e ligjshme në Malajzi.

si funksionon tregtia olimpike

Por ju do të jeni në gjendje të tregtoni vetëm me Bankat islame, bankat komerciale të licencuara, bankat islamike ndërkombëtare dhe bankat e investimeve. Ka tre ligje dhe rregullore që duhet t'u bindeni për të filluar tregtimin në forex në Malajzi. Nëse jeni tregtar, atëherë duhet t'i kuptoni këto rregulla gjatë tregtimit. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#1 Akti i Kontrollit të Shkëmbimit i 1953

Sipas këtij akti do të ketë kufizime të përgjithshme në këmbimin valutor nga jorezidentët dhe rezidentët. Përveç kësaj, jorezidentët do nuk përballen me asnjë kufizim për të investuar në Malajzi për të blerë prona toke, letra me vlerë dhe asete ringgit. Gjithashtu, ju mund të transferoni të gjitha fitimet, shitjet dhe kthimet nga investimi i tyre. 

#2 Akti i Komisionit të Sigurisë i vitit 1993

Sipas këtij akti, komisioni i sigurisë ka kompetencën të rregullojë licencën dhe letrat me vlerë të tjera tregtare, si dhe ka përditësimet e fundit të 2017.

#3 Akti i Ndryshimit të Parave i 1998

Ky akt lejon licencimin dhe rregullimin e bizneseve që ndryshojnë para. Sipas këtij akti, një individ me licencë sipas Akti i kontrollit të këmbimit 1953 mund të blejë dhe shesë valutë të huaj. Dhe është një nga aktet më të rëndësishme për tregtarët.

Të tre këto akte tregojnë se nuk ka asnjë kufizim për tregtimin në Malajzi. Sistemi tregtar dhe rregulloret në Malajzi kanë ndryshuar me kalimin e viteve, dhe tani ai ofron kaq shumë përparësi për tregtarët.

Komisionet e Letrave me Vlerë të Malajzisë

Akti i komisionit të letrave me vlerë i vitit 1993 dhanë shkas për të Komisionet e Letrave me Vlerë të Malajzisë. Ky ekip i përgjigjet vetëm ministrit të financave të Malajzisë. Detyra kryesore e këtij ekipi është të rregullojë bizneset që merren me letrat me vlerë në Malajzi. Disa funksione të tjera të ekipit janë si më poshtë:

 • Të mbikëqyrë zhdoganimin, shkëmbimet dhe depozituesit qendrorë
 • Të miratojë emetimet e obligacioneve të korporatës
 • Rregullimi i gjithçkaje që lidhet me kontratat e së ardhmes dhe letrat me vlerë.

Rregullorja e Olymp Trade

Nëse po regjistroheni për ndonjë platformë tregtare, atëherë duhet të dini për të rregullore. Ka shumë kompani false të disponueshme në treg që fokusohen në vjedhjen e parave nga njerëzit.

Por Olymp Trade është një kompani e rregulluar, dhe kjo platformë tregtare ka qenë i rregulluar nga IFC (Komisioni Ndërkombëtar i Financave) që nga viti 2016. Shumica e ndërmjetësve të Forex janë të rregulluara nga ky autoritet. Olymp Trade është në kategorinë “A” që tregon sigurinë dhe avantazhet për klientët.

Analiza teknike Olymp Trade

Kategoria "A" do të thotë gjithashtu se Komisioni Financiar garanton kompensim në rast të ndonjë problemi. Dhe fondet e tregtarëve do të jenë të sigurta në rast se lind ndonjë problem, ose banka falimenton. Çdokush mund të kontaktojë Komisionin Financiar në rast të ndonjë problemi.   

Për më tepër, rregullatori verifikon tregtia e ndërmjetësit ekzekutimi. Supozoni se ka një urdhër prej më shumë se 5000, atëherë ai do të ekzekutohet nga punonjësit e IFC. IFC është me seli në Londër, dhe kjo autoriteti ndërkombëtar është për ndërmjetësit ndërkombëtarë. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rishikimi i Olymp Trade për tregtarët malajzianë

Olymp TradeMalajzia ofron mjete të ndryshme për përdoruesit, si grafikët, arsimi, treguesit dhe shumë të tjera. Këto mjete mund të jenë të dobishme gjatë tregtimit. 

Një nga avantazhet kryesore të Olymp Trade në Malajzi është sipërfaqja e pastër dhe intuitive. Është e lehtë për t'u organizuar, lundruar dhe ka të gjitha veçoritë në dispozicion për një përvojë të mirë tregtare. Kjo platformë tregtare mund të aksesohet nga Mac, Windows, desktop, celular dhe ueb.

tregtia olimpike

uebfaqja e Olymp Trade është e lehtë për t'u përdorur dhe e drejtpërdrejtë. Përdoruesit mund t'i personalizojnë ato me lloje të ndryshme grafikësh zonash, qirinj japonezë, Heikin Ashi, shufra, ngjyra dhe tregues. 

Ashtu si aplikacioni tjetër tregtar në Malajzi, celular Olymp Trade është shumë i optimizuar. Ka një dizajn të shkëlqyeshëm dhe vlerësime të larta nga dyqanet e aplikacioneve. Karakteristikat janë të njëjta me versionet e uebit dhe desktopin. Pra, duke zgjedhur celularin si një mjet tregtimi, njerëzit nuk do të humbasin asgjë. 

I vetmi disavantazh e përdorimit të platformës celulare është se ekrani nuk është i madh sa PC apo laptopi. Pra, është e vështirë të mbash gjurmët e gjërave dhe një sasi të madhe informacioni. Por tregtarët nuk do të kenë probleme të tjera. Tregtarët mund të tregtojnë shumë asete si aksione, çifte valutore, metale, mallra, e kështu me radhë.  

Në Malajzi, Çiftet e monedhës janë aktivet më të njohura në Olymp Trade. Çiftet japin informacion për raportin e çmimeve të dy monedhave.

aktivet e tregtisë olimpike

indekset e aksioneve janë të lidhura me tregun e aksioneve që përfaqëson çmimin e portofolit të investimeve: për shembull, Indeksi Hang Seng dhe EURO STOXX 50.

tregtarët malajzianë mund të fitojë duke tregtuar gaz, naftë dhe burime të tjera si argjendi, ari, bakri, platini, gazi natyror dhe BRENT. Dhe letrat me vlerë të korporatave të mëdha përfshijnë Boeing, Tesla, Google, Apple dhe më shumë. 

Tani është shtuar Olymp Trade kriptomonedhë asete për tregtarët malajzianë. Tregtarët mund të tregtojnë Ethereum Classic, Ripple, Litecoin, Dash, ETH/BTC, Bitcoin, Zcash, të tregtojnë Ethereum, LTC/BTC.

Llogaria demonstruese

Olymp Trade jep një llogari demo për të gjithë përdoruesit që regjistrohen në këtë platformë tregtare. Motivi kryesor i llogari demo është të mësojë përdoruesit se si ta përdorin atë siç duhet dhe të përmirësojnë njohuritë dhe aftësitë. Tregtarët malajzianë mund të marrin një llogari demo falas për të mësuar gjërat kryesore rreth tregtimit. Sigurisht, nuk ka bonuse në dispozicion me llogarinë demo.

Llogari standarde

llogari standarde, një përdorues duhet të depozitojë një shumë minimale prej $10. Pas kësaj depozite, ju do të merrni $10,000 para virtuale në llogarinë tuaj demo. Përpara se të tregtoni para të vërteta, përpiquni të mësoni gjithçka me ndihmën e parave të llogarisë demo. Pasi të keni një ide se si funksionon, mund të filloni investimin tuaj. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tregtim celular

Siç e kemi përmendur më herët, Olymp Trade disponohet edhe si a aplikacioni celular, dhe mund të tregtoni përmes celularit nëse është e nevojshme. Shumica e tregtarëve preferojnë të tregtojnë me tableta ose celular në krahasim me një kompjuter.

versioni celular Olymp Trade

Olymp Trade ka një ndërfaqe të lehtë për celularin që e bën tregtimin argëtues. Njerëzit në Malajzi mund ta shkarkojnë aplikacionin nga dyqani i aplikacioneve.

Aplikacioni celular Olymp Trade është i disponueshëm si në dyqanet Android ashtu edhe në Apple.

versioni celular i Olymp Trade funksionon në të njëjtën mënyrë, dhe ekziston asnjë ndryshim midis desktopit dhe këtij aplikacioni. Gjëja më e mirë për përdorimin e versionit celular është se ju mund të keni akses në portofolin tuaj kurdo që dëshironi. Ju gjithashtu mund të përdorni treguesit, llojet e grafikëve dhe mjetet analitike. Të tarifat janë gjithashtu të njëjta. 

Llojet dhe treguesit e grafikëve

Olymp Trade në Malajzi e ofron këtë shumë veçori për tregtarët për një përvojë të mrekullueshme tregtare. Këtu tregjet mund të bëjnë analiza teknike përmes grafikëve dhe treguesve. Përveç kësaj, Olymp Trade ofron një gamë të gjerë mjetesh për analiza. Tregtarët gjithashtu mund të marrin ndihmën e lajmeve themelore për tregtimin.

treguesit e tregtisë olimpike

Nëse klikoni në grafikun në këtë platformë tregtare, atëherë do të hapen shumë tregues. Këtu do të keni mundësi të përdorni më shumë se katër lloje grafikësh për tregtim. Për të marrë të dhëna themelore, mund të klikoni gjithashtu në meny.

Tregtimi me kohë të caktuar  

Shumë fillestarë nuk dinë të fitojnë para në Olymp Trade. Kjo është ajo që Olymp Trade ka prezantuar në këtë tutorial në mënyrë që fillestarët të mos përballen me asnjë problem. Tregtimi me kohë të caktuar është një koncept shumë popullor në botën tregtare.

Këtu investitorët marrin një shans 50/50 për të fituar para. Këtu ose mund të merrni ose të merrni fitime ose të përfundoni duke humbur para. Kjo mund të jetë e rrezikshme; kjo është arsyeja pse kuptimi i këtij koncepti është vendimtar. 

Si të hapni një llogari tregtare në Olymp Trade Malajzi?

Çdo përdorues duhet të hapë një llogari në platformën Olymp Trade për të filluar tregtimin. Hapja e një llogarie është një proces i lehtë, dhe përfshin këto hapa të thjeshtë.

 • Hapni platformën Olymp Trade.
 • Pastaj klikoni në opsionin e fillimit të tregtimit.
 • Më pas jepni numrin tuaj të telefonit dhe emailin, më pas llogaria juaj do të verifikohet. Krijoni një fjalëkalim të fortë dhe zgjidhni monedhën me të cilën dëshironi të tregtoni.
 • Ju mund të bëni depozita në Olymp Trade përmes kuletave elektronike, kartave bankare dhe kriptovalutave.
 • Ju mund të tërhiqeni nga llogaria juaj sa herë që dëshironi.
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Cila është depozita minimale prej Olymp Trade në Malajzi?

Depozita për çdo vend është e ndryshme, dhe ju mund ta kontrolloni atë duke klikuar mbi "Depozita" butonin, pastaj "Shuma e depozitës". Për shumicën e vendeve, depozita minimale është $10.

Depozita minimale është shuma që duhet të paguani për të filluar tregtimin dhe gjithmonë mund ta kontrolloni atë. 

Metodat e depozitimit Olymp Trade në Malajzi 

Gjatë tregtimit në Malajzi, tregtarët mund të përdorin të ndryshme të thjeshta dhe mënyra të thjeshta pagese për depozitimin e fondeve në Olymp Trade llogari; Olymp Trade u lejon atyre të depozitojnë shumën në çast.

pagesa e tregtisë olimpike në forex

Tregtarët në Malajzi mund të përdorin një kartë debiti, kartë krediti për depozitat. Për më tepër, ka edhe mënyra të tjera për depozitim. 

Paratë tërhiqen në Olymp Trade Malajzi

Nëse keni dyshime si "A mund të tërheq para nga Olymp Trade në Malajzi?” atëherë mos u shqetëso fare. 

Tërheqja e parave nga Olymp Trade në Malajzi është një proces i lehtë. Tregtari duhet të ndjekë hapat e thjeshtë, por para kësaj duhet verifikoni llogarinë. Verifikimi kërkon pak kohë shtesë, dhe ky është një për qëllime sigurie, në mënyrë që askush të mos mund t'jua marrë paratë. Verifikimi do të jetë i mundur vetëm nëse të gjitha detajet janë të vërteta; përndryshe, do të duhet pak kohë shtesë.

Hapat për tërheqjen e parave

 • Shkoni te seksioni i tërheqjes së platformës Olymp Trade.
 • Zgjidhni një metodë në të cilën dëshironi të merrni paratë tuaja. Tërheqja e parave mund të jetë e mundur në të njëjtat mënyra që keni depozituar para. Kjo do të thotë që ju mund t'i tërheqni paratë tuaja drejtpërdrejt në portofolin elektronik ose llogarinë bankare. 
 • Pasi të keni zgjedhur mënyrën e pagesës, vazhdoni me kërkesën dhe më pas plotësoni të dhënat. Pas përfundimit të këtij procesi, ju do të merrni para në një periudhë të shkurtër kohore. Por koha që duhet të prisni varet nga faktorë të ndryshëm si verifikimi i duhur, saktësia e të dhënave. Në shumicën e rasteve, zgjat një ditë, dhe në rastin më të keq, zgjat pesë ditë. 

Një tjetër gjë për t'u mbajtur mend është se Olymp Trade lejon vetëm a pagesa minimale prej $10, në varësi të monedhës së llogarisë tuaj. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Mbështetje për tregtarët malajzianë

Olymp Trade ofron të gjitha veçoritë për tregtarët malajzianë për një udhëtim më të mirë tregtar. Olymp Trade përdor kriptimin më të fundit për t'u siguruar që të dhënat janë të sigurta dhe të sigurta.

forex me tregtinë olimpike

Tregtarët mund të kenë akses në një gamë të gjerë mjetesh që e bëjnë tregtinë më të qetë. Platforma Olymp Trade ofron Mbështetje për klientët 24/7 për popullin malajzian.

A është i ligjshëm Olymp Trade në Malajzi?

Po, Olymp Trade është i ligjshëm në Malajzi.

A mund të tërheq para nga Olymp Trade në Malajzi?

Po, ju lehtë mund të tërhiqni para nga Olymp Trade në Malajzi.

Si mund të përdor Olymp Trade në Malajzi?

Mund të përdorni Olymp Trade në Malajzi me telefonin, tabletin ose kompjuterin tuaj.

A mund të tregtoj në Olymp Trade në Malajzi?

Po, mund të tregtoni në Olymp Trade në Malajzi.

konkluzioni

Nuk ka dyshim se Olymp Trade është një nga platformat më të mira tregtare për tregtarët malajzianë. Këtu shihni të gjitha funksionet dhe detajet e platformës Olymp Trade. Tani ju keni një ide të plotë se pse duhet të regjistroheni.

tregtia olimpike forex

Olymp Trade ofron një platformë të sigurt për tregti, me kushte të mira tradicionale. Ky softuer është krijuar për të dhënë një përvojë e mrekullueshme tregtare. Ju gjithashtu mund të personalizoni grafikun për strategjitë tuaja tregtare. Dhe nuk keni nevojë të keni shumë para për të filluar udhëtimin tuaj tregtar. 

Në përfundim, Olymp Trade justifikon pse ka fituar kaq shumë popullaritet ndër vite. Tregtarët mund të marrin kaq shumë veçori dhe të kenë akses të shpejtë në tregjet financiare. Tani është një nga platformat tregtare më të besueshme dhe të rekomanduara për përdoruesit malajzianë. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

 • Chong Bong

  thotë:

  Unë mendoj se është e qartë në lidhje me përfundimet. Vetëm mendoni se në sa vende operon Olymp Trade.
  Unë nuk mendoj se ata do të rrezikonin reputacionin e tyre të shkëlqyer dhe do të nxitonin në Malajzi pa asnjë plan. :D Jam i sigurt se nëse keni vendosur të futeni në tregti ose investim, atëherë Olymp Trade do të jetë një fillim i shkëlqyer për ju.

Çfarë të lexoni më pas