Regjistrimi Olymp Trade: Tutorial për tregtarët

Olymp Trade është një nga më të mirët platformat tregtare përmes të cilit mund të hyni në botën e tregtimit të opsioneve binare. Kjo platformë siguron që aftësitë tuaja të përputhen me shërbimin e tyre të shkëlqyer. 

Ju mund të filloni tregtimin përmes kësaj platforme pa rrezik, dhe ju merrni një bonus në llogarinë tuaj demo. Ju mund të praktikoni tregtimin e opsioneve binare përmes llogarisë demo. 

regjistrimi i tregtisë olimpike

Por a dini si ta bëni Olymp Trade regjistrimi? Vendosja e llogarisë zgjat vetëm disa minuta. Nuk ka kohë më të mirë se e tashmja për të filluar tregtimin përmes opsioneve binare. 

Vazhdoni të lexoni për të ditur si mund të regjistrohem për Olymp Trade.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të regjistroheni me Olymp Trade

Nëse jeni të interesuar të filloni udhëtimin tuaj të opsioneve binare me Olymp Trade, ja se si mund të regjistroheni. 

Hapni llogarinë përmes regjistrimit të ID-së me email 

Nëse dëshironi të regjistroheni në platformë, mund ta bëni duke klikuar në butonin e regjistrimit. Pas kësaj, plotësoni detajet e nevojshme dhe klikoni butonin Regjistrohu.

Regjistrimi i emailit të tregtisë olimpike

Futni ID-në tuaj të emailit, zgjidhni një monedhë dhe krijoni një fjalëkalim. Është e rëndësishme se mosha juaj duhet të jetë mbi 18 vjeç që të mund të pranoni marrëveshjen e shërbimit. 

Pasi të krijohet ID juaj, mund të filloni udhëtimin tuaj të tregtimit të opsioneve binare. Fillimisht, platforma jep një bonus prej $10,00 në Llogari demo Olymp Trade.

Ju mund të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në llogari demo dhe njihuni me platformën për të bërë tregti pa probleme. Ju gjithashtu mund të provoni mekanikë të rinj pa rreziqe. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Regjistrimi i llogarisë në Facebook

Përveç ID-së së emailit, mund të regjistroheni gjithashtu Olymp Trade nga llogaria juaj në Facebook.

olimp trade facebook

Pas hyrjes në tuaj Llogaria në Facebook, Olymp Trade do të kërkojë qasje në disa nga informacionet tuaja bazë. Pasi të vazhdoni, do të ridrejtoheni në platformën Olymp Trade. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të regjistroheni me një llogari Google 

Një mënyrë tjetër e thjeshtë për të hyrë në Platforma Olymp Trade është përmes një llogarie Google. Për këtë ju duhet të klikoni në formularin e regjistrimit. 

Olymp trade google

Futni ID-në tuaj të emailit dhe numrin e telefonit në një dritare të sapohapur. Pastaj mund të klikoni tjetër. Futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Google dhe kliko përsëri tjetër. Ju do të merrni udhëzimet që duhen ndjekur. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të regjistroheni me një ID Apple

Gjëja më e mirë për t'u regjistruar në Olymp Trade si juaji ndërmjetësi i opsioneve binare është se ju mund ta bëni atë përmes Apple ID tuaj. Për këtë, ju duhet të klikoni në butoni përkatës i dhënë në formularin e regjistrimit

mollë e tregtisë olimpike

Futni tuajën Apple ID dhe klikoni Next në dritaren e sapohapur. Plotësoni hapat e regjistrimit duke futur fjalëkalimin tuaj dhe më pas duke klikuar më pas. Më pas duhet të ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi për të filluar tregtimin me lehtësi. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Regjistrimi i aplikacionit iOS

Nëse dëshironi të shkarkoni Aplikacioni Olymp Trade në telefonin tuaj celular iOS, mund ta kërkoni me lehtësi këtë platformë tregtare dhe ta shkarkoni. 

Dyqani i aplikacioneve Olymp Trade

Aplikacioni Olymp Trade versioni i kësaj platforme është i ngjashëm me versionin në internet. Kjo do të thotë se nuk do të ketë asnjë problem me përdorimin e Olymp Trade në telefon. Për të mos përmendur, ju nuk do të gjeni ndonjë problem në transferimin e fondeve. 

Ju duhet të vendosni të dhëna personale të vlefshme për t'u regjistruar në këtë platformë tregtare. Pas kësaj, krijoni një fjalëkalim të fortë dhe zgjidhni një monedhë. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Regjistrohu në aplikacionin Android Olymp Trade

Ashtu si iOS, ju mund të shkarkoni Aplikacioni celular Olymp Trade në tuaj Android celular. Pasi të keni shkarkuar aplikacionin, mund ta përdorni lehtësisht në pajisje pa ndonjë defekt teknik.

Olymp Trade android

Versioni celular i Olymp Trade është i ngjashëm me versionin në internet. Në fakt, Android Olymp Trade konsiderohet si një nga aplikacionet më të mira për tregtimin në internet dhe ka vlerësimin më të lartë në dyqan. Regjistrohu me këtë platformën e tregtimit përmes emailit tuaj. Zgjidhni një monedhë, krijoni një fjalëkalim dhe regjistrohuni.

Futni të dhënat tuaja personale të vlefshme, zgjidhni një monedhë dhe plotësoni regjistrimin.  

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Regjistrimi i versionit të internetit për celular

Ju mund të tregtoni në Olymp Trade përmes versioni i uebit për celular. Hapni shfletuesin tuaj dhe kërkoni për olymptrade.com. Më pas, vizitoni faqen zyrtare të kësaj platforme tregtare dhe plotësoni regjistrimin.

Pasi të klikoni butonin e regjistrimit, platforma do t'ju kërkojë të vendosni të dhënat, përfshirë emailin dhe fjalëkalimin. Mos harroni të kontrolloni marrëveshjen e shërbimit dhe të klikoni në butonin e regjistrimit. Pas regjistrimit, ju mund të përdorni platformën për tregtim i qetë

Ju mund të praktikoni në llogarinë demo duke përdorur $10,000 para bedel.  

Procesi i verifikimit Olymp Trade 

Nëse dëshironi të tregtoni përmes Olymp Trade, ju duhet verifikoni identitetin tuaj. Duhet të ngarkoni një selfie 3-D, vërtetim identiteti, vërtetim pagese dhe vërtetim adrese për të përfunduar verifikimin e detyrueshëm Olymp Trade.

Olymp-Trade-llogari-verifikimi

Ju duhet të përfundoni verifikimin procesi brenda 14 ditëve nga data e kërkesës për verifikim. 

Karakteristikat e llogarisë tregtare Olymp Trade 

Olymp Trade ofron dy llogari të ndryshme tregtare, dmth, llogaria standarde dhe llogaria VIP. Në varësi të qëllimeve dhe angazhimit tuaj ndaj tregtimit të opsioneve binare, ju mund të zgjidhni cilindo nga këto lloje llogarish. 

Ju duhet të paguani një Depozita minimale Olymp Trade shuma prej $10 për të marrë akses në llogarinë standarde. Kjo llogari ju lejon të tregtoni një minimumi $1 deri në maksimum $2000

Zgjidhni shumën për depozitim në Olymp-Trade

Llogaria VIP është për profesionistët dhe kërkon një depozitë minimale prej $2,000. Kjo llogari tregtare ka përfitime shtesë si aksesi te konsulentët VIP dhe mjetet shtesë të trajnimit. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozita minimale pas regjistrimit

Ju mund të bëni një depozitë e vogël prej $10 për të hapur llogarinë tuaj me Olymp Trade. Metodat e ndryshme të depozitimit përfshijnë karta krediti ose debiti, Neteller, kriptovaluta, Skrill dhe transferta bankare. 

Përveç transfertave bankare, depozita përmes mënyrave të tjera të pagesës përpunohet shpejt. Gjithashtu, nuk ka komisione për depozitë. 

Tërheqja 

opsionet e tërheqjes për Olymp Trade janë aq të thjeshta sa një depozitë. Ju mund t'i tërheqni paratë duke përdorur të njëjtën metodë që keni përdorur për të bërë një depozitë.

tërheqja e tregtisë olimpike

Shumicën e kohës, tërheqja përpunohet në të njëjtën ditë. Por ndonjëherë, mund të marrë deri në 3 ditë pune. 

Përfundim: Regjistrimi i Olymp Trade është i sigurt dhe i shpejtë

Olymp Trade është a platformë e besuar e përdorur nga miliona tregtarë për shkak të ndërfaqes së tij miqësore për përdoruesit. Ju mund të krijoni lehtësisht ID-në tuaj dhe të filloni të tregtoni pa asnjë sherr. 

Pyetjet e bëra shpesh

Çfarë janë shumë-llogaritë?

Shumë llogari është një veçori interesante që i lejon tregtarit të ketë rreth 5 llogari të drejtpërdrejta të ndërlidhura. Ndërsa krijoni pesë llogaritë, ju lehtë mund të zgjidhni midis monedhave të ndryshme. 

Gjëja më e mirë është që paratë tuaja janë të sigurta dhe ju mund të përcaktoni se si do të tregtohen aktivet. Tregtarët që kanë shumë llogari përdorin secilën prej tyre për qëllime të ndryshme. Për shembull, një llogari mund të përdoret për të mbajtur fitime, dhe një tjetër mund të jetë për një strategji të caktuar. 

Si funksionon një bonus me shumë llogari?

Nëse keni shumë llogari dhe merrni një bonus, do ta merrni atë në llogarinë që keni përdorur për të bërë depozita. 

Një pjesë e bonusit dërgohet automatikisht në llogari kur transferoni midis llogarive tregtare. 

Ju gjithashtu mund të arkivoni shumë llogarinë tuaj. Por nuk duhet të përmbajë fonde. Është gjithashtu e rëndësishme që llogaria juaj të mos ketë tregti të hapura dhe nuk duhet të jetë llogaria e fundit e drejtpërdrejtë. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment