Pse një robot Olymp Trade është ndoshta një mashtrim për paratë tuaja


Nëse keni tregtuar opsione binare për një kohë, mund të keni hasur në termin bots tregtare. Por a e keni përdorur ndonjëherë? A e dini se si mund t'ju ndihmojnë dhe t'ju zhgënjejnë robotët e tregtimit? ne do shpjegojë qartë trading bots përmes këtij postimi në mënyrë që të mos bëni asnjë gabim.

mashtrimi i robotëve të tregtisë olimpike

Ndër opsionet e mundshme, Olympbot është një emër popullor. Kjo i ndihmon tregtarët të kenë një konstante norma e fitimit prej rreth 72%, kështu që portofoli i tyre i tregtimit nuk shkatërrohet. Por a duhet ta përdorni këtë Olymp Trade robot? Apo është një mashtrim për paratë tuaja? Vazhdoni të lexoni për të marrë përgjigjen.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i robotit Olymp Trade: A është një mashtrim?

Olympbot premton të ofrojë shërbime falas, por do t'ju duhet të depozitoni paratë sapo t'i merrni jeni regjistruar në aplikacion. Shumë tregtarë kanë pohuar se roboti ua ka mohuar pagesën pasi ata e kanë përdorur robotin për tregtimin e opsioneve binare. Pra, këshillohet të qëndroni larg robotit. 

Shkarkimi i robotit të tregtisë olimpike

Por askush nuk mund ta mohojë këtë Olympbot mund të përdoret në Llogaritë demo Olymp Trade për të përmirësuar lojën tuaj tregtare. Ashtu si shumë tregtarë, ju gjithashtu mund të përfitoni nga roboti nëse keni një lidhje të qëndrueshme interneti në pajisjen tuaj. 

Kjo do të thotë se zgjedhja është e juaja - mund të përdorni bot-et e tregtimit ose t'i shmangni plotësisht ato. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pse njerëzit përdorin robotët e tregtimit?

Arsyeja kryesore që njerëzit përdorin robotët e tregtimit është se kjo ndihmon fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore. Është interesante që roboti i tregtimit bën të gjithë punën në emrin tuaj. Ai zgjedh çiftet e monedhës dhe bën një tregti. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të trajtoni tërheqjet.

puna e robotëve të tregtisë olimpike

Olympbot pretendon të jetë platforma më e mirë, por nuk ka aq trafik sa pretendon. Ajo që u bën përshtypje klientëve është premtimi i saj duke ofruar një fitim konstant 72%. Por ndonjëherë, mbajtja e një ekuilibri kaq të mirë fitimi bëhet e vështirë sepse opsionet binare janë një treg i paparashikueshëm. 

Sinqerisht, Olympbot mund të shihet më shumë si një sistem kumari, duke ju bërë të humbni paratë tuaja. Ndërsa garanton një normë fitimi konstante 72%, ju nuk mund të eliminoni rrezikun që vjen me këtë robot. 

Olympbot vepron si një program shoqërues që ridrejton tregtarët në platformën Olymp Trade. Është bërë, kështu që tregtarët regjistrohen në atë ndërmjetës tregtar. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfitimet dhe rreziqet e përdorimit të robotëve të tregtimit në internet 

Si çdo aspekt tjetër tregtar, robotët e tregtimit gjithashtu kanë rreziqe dhe përfitime. Ne kemi përshkruar disa përfitime dhe rreziqe kryesore të përdorimit të robotëve të tregtimit në internet, në mënyrë që të mund të merrni një vendim të informuar. 

Përparësitë 

Mund të tregtoni gjatë gjithë ditës

Një nga gjërat më të mira rreth tregtimit të robotëve është se ju lejon të tregtoni gjatë gjithë ditës. Të robotët funksionojnë 24/7 pa u ndalur, kështu që ju mund të kuptoni më mirë tregun e tregtimit.

Koha për të tregtuar opsionet binare

Tregtarët që nuk përdorin bot janë të kufizuar në tregtimin për periudha të caktuara të ditës. Kjo ndodh për shkak të angazhimit të tyre ndaj punës, kohës së lirë ose familjes. Por nëse nuk doni të humbisni ndonjë lëvizje të rëndësishme në tregun e tregtimit, ju duhet të përdorni bots tregtare. Një bot i besueshëm tregtar funksionon pa ndërprerje, kështu që nuk humbisni asnjë mundësi të vlefshme. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Nuk kontrollohet nga emocionet 

Një avantazh i madh i bots tregtare mbi njerëzit është se emocionet nuk i kontrollojnë ata. Kjo do të thotë se arsyet dhe statistikat ndikojnë në të gjitha vendimet që ata marrin. Ndërsa përdorni robotët e tregtimit, mund të jeni të sigurt se ata nuk do t'ju bëjnë të humbni para duke u kontrolluar nga emocionet.

Emocionet gjatë tregtimit

Por vlen të përmendet se robotët e tregtimit operohen duke përdorur një grup komandash dhe algoritmesh. Pavarësisht se si vepron ose lëviz tregu, robotët do t'u përmbahen rregullave. 

Funksionon në mënyrë efikase

Një tjetër veçori interesante e Olymp Trade është se funksionon në mënyrë efikase. Ndryshe nga njerëzit, robotët janë më efektivë pasi mund të skanojnë siç duhet tregun brenda një kohe të shkurtër. Pasi tregu të skanohet, mund të gjeni mundësi më të mira tregtimi. 

Një tregtar njerëzor do të marrë më shumë kohë për të analizuar tregun dhe për të gjetur mundësi tregtare fitimprurëse me dorë. 

Çdokush mund ta përdorë atë

Avantazhi më i madh i robotëve të tregtimit është që kushdo mund t'i përdorë ato. Pavarësisht nëse keni bërë tregti për një kohë ose keni hyrë së fundmi në treg, mund të kuptoni shpejt se si funksionon tregu i tregtimit dhe të shpëtoni veten nga të gjitha humbjet e ardhshme. 

Gjithashtu, kur përdorni bots tregtare, nuk keni nevojë të kaloni një proces rigoroz të të mësuarit. Ju duhet të përdorni bot tregtare dhe të fitoni fitime të mëdha. 

Disavantazhet

Një analizë jo e mirë themelore 

Ndërsa roboti tregtar është në gjendje të analizoni tregun 24/7, nuk mund të konsiderohet i mirë për të bërë analiza teknike. Roti juaj i tregtimit mund të mos jetë në gjendje të lexojë statistikat historike të tregut dhe lëvizjen e çmimeve të aktiveve.

Analiza themelore
Analiza themelore

Pra, nëse po përdorni një bot tregtar për të bërë gjykimet e duhura, mund të mos jeni të kënaqur me rezultatin. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përdor metodën e skalpingut 

Ndërmjetësi i opsioneve binare bots dihet se përdorin metoda scalping. Fatkeqësisht, kjo metodë nuk është e përshtatshme për tregtarët që duan të mbajnë aktive për një periudhë më të gjatë

Mashtrimet 

Mashtrimet me bot të tregtimit të opsioneve binare nuk janë një gjë e re. Ka shumë raste kur tregtarët humbasin paratë e tyre për shkak të boteve të tregtimit. 

Fuqia dhe interneti 

Nëse dëshironi të përdorni bots tregtare, keni nevojë për energji të qëndrueshme dhe një lidhje interneti. Nëse shpejtësia e internetit nuk është e kënaqshme, roboti i tregtimit mund të mos jetë në gjendje të marrë vendimet e duhura tregtare. Si rezultat, ju mund të humbni para. 

Përfundim: Robotët Olymp Trade janë ndoshta një mashtrim

Bot i tregtimit të opsioneve binare ka bëhen të zakonshme. Kryesisht, Olympbot përdoret nga tregtarët për të bërë tregti automatike. Sigurisht, disa tregtarë kanë pasur përvoja të këqija me këtë robot tregtar, por avantazhi i përdorimit të Olympbot nuk mund të injorohet.

robot i tregtisë olimpike

Është një robot i besueshëm tregtar që mund të bëjë tregti automatike dhe të mbajë një konstante norma e fitimit prej rreth 72%. 

FAQ - Pyetjet e bëra më shpesh

A duhet të mbështeteni në robotët e tregtimit?

Sinqerisht, besueshmëria e një roboti tregtar varet tërësisht nga sa i besueshëm është marketingu i kompanisë. Pra, është e rëndësishme të bëni kërkime të hollësishme për të mbledhur informacione përkatëse për kompaninë. Nëse kompania është e besueshme, ju mund t'i besoni robotit me paratë tuaja. Për shembull, Olymp Trade është një platformë e besueshme tregtare. Kjo do të thotë që ju mund t'i besoni Olympbot. 

A funksionojnë robotët e tregtimit edhe pasi të keni dalë nga llogaria?

Bots-et e tregtimit fiken kur dilni nga llogaria juaj. Por nëse dëshironi, mund të vazhdoni të bëni tregtarë makinash edhe pa hyrë në botën e tregtimit. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment