6 strategjitë më të mira fituese të tregtimit Olymp Trade


Strategjitë Olymp Trade

Tregtarët që janë të suksesshëm mund të përballojnë të heqin dorë nga punët e tyre ditore për shkak të parave që fitojnë. Shumë kanë frikë të marrin masat thelbësore për të investuar me besim. Pak hobi posedojnë fuqinë për të transformuar jetën, si tregtimi në Forex dhe opsionet. Ne do t'ju japim njohuri për disa metoda – të tilla si strategjitë më të mira të tregtimit fitues Olymp Trade.

Shikoni strategjitë më të mira të tregtimit për Olymp Trade këtu:

 1. Strategjia e kryqëzimit të mesatareve lëvizëse (SMA). – Lehtë për t’u kuptuar
 2. Anulimi i tregtisë – Për të siguruar fitimet tuaja
 3. Metodat e Fibonaçit – Më e mira për sinjale të sakta tregtare
 4. Strategjia e tregtimit të lajmeve – Shkalla e lartë e fitimit
 5. Tregtimi me varg – Lehtë për tu dalluar
 6. Veprimi i çmimit – Parashikoni drejtimin e duhur të çmimit
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

6 strategjitë më të mira tregtare për Olymp Trade:

Ka një shumëllojshmëri të ndryshme Olymp Trade strategjitë e tregtimit, të tilla si tregtimi i lajmeve ose tregtimi i diapazonit. Zbuloni se cilat janë ato më efektive dhe si funksionojnë ato. Me këto strategji, ju mund të parashikoni rezultatin e ardhshëm të tregtimeve tuaja në Olymp Trade.

1. Strategjia e kryqëzimit të mesatareve lëvizëse (SMA).

Strategjia e tërthortë mesatare lëvizëse në Olymp Trade
Ndër-strategjia mesatare lëvizëse

Dy Mesatarja në lëvizje eksponenciale përdoren në këtë metodë si treguesit në Olymp Trade. Njëra ka një periudhë prej 8, ndërsa tjetra ka një periudhë prej 20. (EMA 20 dhe EMA 8.) Për ta bërë atë më të suksesshëm, mund të inkorporoni një mjet konfirmimi sinjali si MACD (Moving Average Convergence Divergence).

Strategjia Olymp Trade 5 minuta

Ndjekja e trendit, si dhe kryqëzimet e mesatares lëvizëse eksponenciale, përdoren për të prodhuar sinjale të shitjes dhe blerjes në dy metoda EMA.

Në hapat e mëposhtëm të shpejtë, konfiguroni grafikun për pjesën 2 EMA të Metoda e tregtimit 5-minutëshe:

 • Vendosni nëse dëshironi një tabelë shandani apo një tabelë me shtylla.
 • Krijoni një kohëmatës një minutësh me shandanët.
 • Ndryshoni periudhën e shkëmbimit në 5 minuta.
 • Në grafikun tuaj, aplikoni mesataren lëvizëse eksponenciale dhe vendoseni në 8 pika.
 • Vizatoni një mesatare shtesë lëvizëse eksponenciale në grafikun tuaj, këtë herë me një periudhë 20-periudhore.

Këshilla

 • Mos harroni të përdorni ngjyra të ndryshme për 2 EMA-të për t'i dalluar më lehtë.
 • Së fundi, në grafikun tuaj, përdorni Treguesi MACD (Moving Average Convergence Divergence)..

E juaja grafiku tani është gati që ju të filloni tregtimin me këtë metodë!

Ky konfigurim tani duhet të gjenerojë sinjale të tregtueshme për ju; përndryshe, është e kotë. Pra, si e përdorni këtë konfigurim për të tregtuar?

Nëse plotësohen kushtet e mësipërme, merrni parasysh hyrjen në një pozicion blerjeje:

 • Mesatarja Lëvizëse eksponenciale me 20 dhe 8 periudha janë të dyja duke lëvizur lart, duke treguar se tregu është në një trend rritës.
 • Le të themi se EMA ka një periudhë prej 8 kryqëzimesh mbi EMA që ka një periudhë prej 20.
 • MACD konfirmon se trendi është në rritje.

Nëse plotësohen kriteret e mëposhtme, merrni parasysh hyrjen në një pozicion shitjeje:

 • Mesatarja Lëvizëse eksponenciale me 20 dhe 8 periudha janë të dyja në rënie, duke treguar një prirje rënëse.
 • Le të themi se EMA ka një periudha prej 8 kryqëzimesh mbi EMA me një periudhë prej 20.
 • MACD tregon një tendencë në rënie.

A janë plotësuar të gjitha kërkesat? Më pas, vendosni porosinë tuaj për të shitur dhe qëndroni në radhë për formimin e pesë qirinjve të ardhshëm. Ju keni një shans të mirë për të pasur sukses në një tregti të tillë.

Të mirat:

 • Lehtë për t'u përdorur
 • Shkalla e lartë e goditjes
 • Sinjale të shumta në një periudhë të shkurtër kohore
 • E pershtatshme per te gjitha tregjet

Kundër

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

2. Anulimi i tregtisë

Strategjia e anulimit Olymp Trade
Strategjia e anulimit të tregtisë

Opsioni i anulimit të tregtisë së Olymp Trade është ndër shtesat më të fundit në sistemin e tij të tregtimit. Anulimi i Tregtisë është me të vërtetë një strategji që ju lejon të keni aftësinë për të anuluar tregtitë e këqija.

Për shembull, kjo strategji Olymp Trade përdoret kur transaksioni duket se po shkon në drejtimin tuaj. Si rezultat, nëse pas një kohe (para datës së skadimit të tregtisë), shihni se transaksioni nuk po shkon në favorin tuaj, mund të zgjidhni të anuloni marrëveshjen. Ju nuk do të humbni para.

Të mirat:

 • Lehtë për t'u përdorur
 • Mund t'ju kursejë shumë para kur tregtoni në drejtimin e gabuar
 • Më e mira për menaxhimin e rrezikut

Disavantazhet:

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

3. Metodat e Fibonaçit

Metoda Fibonacci mund të jetë e re për ju. Leonardo Pisano, një matematikan, zhvilloi Fibonacci Retracements, i cili është një koleksion i mjeteve të kërkimit të çmimeve të themeluara në studimet e tij shkencore.

Strategjia e fibonaccit Olymp Trade
Strategjia e tregtimit Fibonacci

Duke përdorur Nivelet e Fibonaçit mund t'ju ndihmojë të parashikoni ndryshimin e çmimit të aktiveve përpara se të ndodhin. Mbani parasysh se vizuale e lartë dhe e ulët janë përdorur për të vendosur rrjetin. Pjesa e mbetur e niveleve sapo u materializuan më vete pas kësaj. Për më tepër, një tregtar mund të përfitojë duke shitur të ulët dhe duke blerë të lartë në të njëjtën kohë.

Si ta përdorni:

Së pari, ju duhet të dalloni një të lartë dhe një të ulët. Ne ju rekomandojmë të përdorni lëvizje të mëdha çmimesh dhe përmirësimi i Fibonacci do të jetë më efikas. Pastaj, ju vizatoni kthesën në grafikët tuaj. Linjat e shfaqura mund të përdoren si zona mbështetëse dhe rezistente ku mund të vendosni tregtitë tuaja me ose kundër trendit.

Të mirat:

 • Shkalla e lartë e goditjes
 • Më e mira për tregtimin e tërheqjeve në trend
 • Pikat e sakta të hyrjes

Disavantazhet:

 • Ju do të keni nevojë për një kuptim bazë të analizës së grafikëve
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

4. Strategjia e tregtimit të lajmeve

tregtia olimpike forex
Lëvizje të mëdha nga lajmet

Tregtimi në bazë të pritshmërive dhe lajmeve të tregut ndodh para dhe pas një njoftimi të lajmeve, që është ajo që nënkuptojmë me një strategji të tregtimit të lajmeve. Mund të jetë e vështirë të tregtosh lajmet për shkak të shpejtësisë së përhapjes së tyre nëpërmjet mediave dixhitale. Ju do të duhet të vlerësoni lajmet sapo të zbulohen dhe të merrni një vendim të menjëhershëm për mënyrat për ta shkëmbyer atë. Disa gjëra të rëndësishme për t'u mbajtur mend janë:

 • A është tashmë çmimi i një instrumenti që pasqyron plotësisht ose pjesërisht lajmin?
 • A ka ndonjë mospërputhje mes këtij lajmi dhe asaj që prisnin investitorët?

Lajme ekonomike mund të jetë faktori më domethënës në lëvizjen e tregut. Lajmet për ekonominë përfshijnë fjalime, ngjarje, raporte dhe të dhëna që mund të ndihmojnë në parashikimin e tendencave të ardhshme ekonomike.

Ndryshimet e mëdha të çmimeve shkaktohen nga lajmet ekonomike që kanë a ndikim thelbësor në drejtimin e mundshëm ekonomik. Pas Komiteti Federal i Tregut të Hapur e Bankës së Rezervës Federale të SHBA-së, lëvizjet e mëdha të qirinjve në aktive si monedhat, ari dhe madje edhe indekset e aksioneve nuk janë të pazakonta.

Të mirat:

 • Shpërblime fitimi me rrezik të lartë
 • Lajmet janë të lehta për t'u dalluar
 • Korniza kohore fikse kur shfaqen lajmet

Disavantazhet:

 • Ngjarjet e kufizuara të lajmeve
 • Paqëndrueshmëria e lartë mund të jetë një disavantazh
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

5. Range tregtare

Strategjia e gamës së tregtimit në Olymp Trade
Strategjia e tregtimit të gamës

A Gamë të çmimeve është një zonë e tregut ku vlera luhatet midis një të lartë dhe një të ulët.

Në mënyrë që këto nivele të konsiderohen një kanal, ato mund të jenë nivele rezistence dhe nivele horizontale ose ndonjë tjetër. Atëherë, a ka ndonjë mënyrë për të tregtuar diapazonin e çmimeve?

Ju blini në fundin më të ulët dhe rishisni në skajin më të lartë të një diapazoni, si nivelet e rezistencës dhe mbështetjes. Si rezultat, çmimi ka të ngjarë të kthehet kur të arrijë një nga këto dy pika.

Bëhet më e ndërlikuar. Mos hyni menjëherë në treg. Prisni që niveli i lartë ose i ulët të ritestohet me sukses. Ju mund të tregtoni pas kësaj.

Të mirat:

 • Shkalla e lartë
 • Lehtë për t'u tregtuar
 • Mund të shtoni sinjale të veprimit të çmimit në të
 • E përkryer për tregtimin e shandanit
 • E disponueshme per cdo treg

Disavantazhet:

 • Nuk disponohet në tregjet e tendencës
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

6. Veprimi i çmimit

Besohet gjerësisht se është strategjia më e mirë Olymp Trade për tregtimin brenda ditës. Për të qenë të sigurt, veprimi i çmimit nuk është i dobishëm vetëm për të mësuar se si të zbuloni mundësi të mira hyrjeje në treg ose në mënyrën e tregtimit. Për më tepër, ju ofron njohuri për industrinë.

Për të filluar tregtimi i veprimit të çmimeve në Olymp Trade, cilat janë parakushtet? Për të filluar, ju duhet të zotëroni një kuptim të fortë të koncepteve të mbështetjes dhe rezistencës. Është si të vendosësh një tavan mbi vlerën e një aktivi. Forewarned është forearmed.

shandanët e tregtisë olimpike

E dyta është një tabelë me shirita ose shandanët japonezë. Për tregtarët, ky informacion mbi ngritjet dhe uljet e çmimeve gjatë një periudhe të caktuar kohore është i paçmuar.

Sinjali i fortë i veprimit të çmimit
Sinjali i fortë i veprimit të çmimit

Në foton e mësipërme, ju shihni një sinjal shumë të fortë të veprimit të çmimit. Çmimi rritet dhe më pas bie si gur. Shandani e tregon atë me një fitil. Këto sinjale janë të mira për t'u tregtuar kur paqëndrueshmëria po shfaqet në treg. Ju mund të vendosni 2 tregti të shkurtra këtu!

Të mirat:

 • E disponueshme për çdo treg dhe afat kohor
 • Norma të larta të goditjes
 • Sinjalet janë të lehta për t'u dalluar
 • Shumë metoda të ndryshme strategjike

Disavantazhet:

 • Duhet praktikë
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të filloni tregtimin në Olymp Trade? – Së pari llogaria demo

Hapi i parë është të regjistroheni për një llogari në faqen e internetit të një ndërmjetësi. Gjëja më e rëndësishme për të kërkuar në një ndërmjetës është besueshmëria. Zgjidhni atë që mund t'i besoni. Olymp Trade është anëtare e Komisionit Financiar që nga viti 2014 dhe ka fituar disa çmime.

Një llogari për tregtim dhe $10,000 për para virtuale vendoset menjëherë kur të përfundojë procesi i regjistrimit. Për të bërë tregti, duhet depozitë $10 / 10 €, dhe shuma minimale që mund të tregtoni është $1.

Platforma tregtare Olymp Trade

Njerëzit mund të investojnë pak dhe të bëjnë shumë para me Olymp Trade. Që nga themelimi i saj në 2014, kompania u ka shërbyer klientëve dhe është vendosur si një burim i besueshëm për këdo që kërkon të angazhohet në tregtimin online. Tregtia Olimpike dallohet nga aktivet e tjera tregtare duke ofruar tregtarë FX dhe me kohë fikse.

Disa sekrete për të fituar fitime në internet mund të gjenden në Olymp Trade. Fillestarët, nga ana tjetër, mendojnë se i kanë edhe ato aftësi. Ka rezultuar në një sasi të madhe të përmbajtjes në internet në lidhje me mënyrën e përfitimit Strategjitë Olymp Trade. Për të mësuar më shumë rreth metodave kryesore të Olymp Trade për të fituar para, vazhdoni të lexoni.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Olymp Trade: Si fitoni para me strategjitë e tregtimit?

Hapi 1: Regjistrimi Olymp Trade është hapi i parë. Merrni një llogari provë prej $10,000 dhe një bonus maksimal prej 50% për fillestarët kur regjistroheni.

Hapi 2: Nëse nuk keni tashmë një aplikacion celular të instaluar në telefonin tuaj, do t'ju duhet ta bëni këtë.

Hapi 3: Depozitoni para në llogarinë tuaj.

Hapi 4: Është e lehtë dhe e shpejtë për të hapur marrëveshje në këtë hap.

Hapi 5: Hapi i fundit është transferimi i fondeve në një llogari Visa ose MasterCard.

Për të filluar të fitoni para në internet me Tregtime me kohë fikse (FTT), së pari duhet të krijoni një llogari demo. Fillestarët mund të praktikojnë Strategjitë Olymp Trade, duke përfshirë aktivet e tregtueshme në këmbim dhe ato financiare në rrethanat aktuale të tregut duke përdorur paratë virtuale të llogarisë demo, pa rrezik për paratë e tyre.

llogaria demo e tregtisë Olymp

Në mënyrë që të provoni të zgjidhni një metodë për gjenerimin e parave në tregjet e kapitalit, nuk do t'ju duhet të depozitoni asnjë fond në llogarinë tuaj. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të tregtoni në Olymp Trade:

Opsionet janë më të lehta për t'u kuptuar. Zgjidhni aktivin, përcaktoni shumën për të investuar dhe zgjidhni një kornizë kohore në të cilën parashikimi juaj do të vërtetohet i vërtetë.  

Kutia e veglave të një tregtari të aftë përfshin një metodë për të parashikuar nëse vlera do të rritet apo do të bjerë. Kthimi i një tregtari mund të jetë aq sa 92 për qind nëse një opsion është ekzekutuar saktë. Marzhet e fitimit janë të lidhura fort me paqëndrueshmërinë e tregut; sa më i paqëndrueshëm të jetë tregu, aq më shumë fitoni.

si funksionon tregtia olimpike

Kohët e ekzekutimit në këtë platformë ndryshojnë nga një minutë deri në tre orë. Kur një individ mendon se çmimi i aktivit do të rritet ose do të bjerë në një periudhë të caktuar kohore, ai shtyp butonin Lart ose Poshtë. Rezultati i parashikimit do të dihet në një moment në të ardhmen. Nëse investitori është i saktë, ai ose ajo fiton një pagesë të menjëhershme.

Në Olymp Trade, nëse doni të fitoni para, duhet të vlerësoni siç duhet nëse vlera e aktivit që po tregtoni do të rritet ose ulet në tregtinë tuaj. Kjo Strategjia Olymp Trade do t'ju ndihmojë të bëni parashikime në drejtimin e duhur.

është nuk është një ide e mirë për të gjetur truket me para të shpejta ose formula globale. Vetëm të dish se çdo strategji efektive tregtare mbështetet në një llogaritje të saktë është gjithçka që nevojitet për të pasur sukses. Një teknikë që kthen një minimum prej 70 përqind të tregtimeve të saj është mënyra e vetme për të fituar para të qëndrueshme dhe të shpejta edhe me një investim $10.

Është e rëndësishme të njihni bazat e tendencave të tregut të aksioneve dhe kush po blen dhe shet asete ekonomike në mënyrë që të jeni të suksesshëm në këtë përpjekje. Kur e dini se kush del në krye në këtë tregti, do të jeni në gjendje të gjuani për pika të shkëlqyera në mënyrë që të krijoni marrëveshje të suksesshme.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Më shumë rreth Olymp Trade:

Regjistrimi i një profili Olymp Trade është hapi i parë për të fituar para nga parashikimet tuaja të monedhës. Të $10,000 para demo është thjesht arsimore dhe nuk ka vlerë financiare. Për të fituar më shumë nga parashikimet e sakta, përdorni një llogari tregtare të drejtpërdrejtë. Një dollar është minimumi i thjeshtë për çdo transaksion.

Investoni pak kohë për të mësuar rreth mallrave pasi të keni konfiguruar llogaritë tuaja. Opsione janë baste nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet gjatë një periudhe të caktuar kohore. Tregtimi në valutë është procesi i blerjes dhe shitjes së çifteve të monedhës për të përfituar nga lëvizjet e tregut.

tregtia olimpike

Për investitorët fillestarë, Olymp Trade ofron një program gjithëpërfshirës mësimor për t'i ndihmuar ata të kuptojnë strategjitë, tregjet dhe mjetet që janë të nevojshme për t'u bërë një tregtar profesionist. Një ndërgjegjësim për tregjet dhe mënyrat për të punuar në mënyrë efektive brenda tyre është kritike kur merret me to 72 asete të ndryshme (çiftimet e monedhave, aksionet, indekset, mallrat, etj.).

Olymp Trade është i aksesueshëm në të gjithë botën. Shumë vende si Malajzia, Brazili, Indonezia, India ose Nigeria lejojnë tregtimin ligjor me platformën. Fatkeqësisht, në disa vende si Kanadaja, Japonia, Mbretëria e Bashkuar, Australia, Izraeli ose Shtetet e Bashkuara, është e pamundur për të përdorur platformën për tregtim.

Përmbledhje: Fitoni në Olymp Trade me strategjitë më të mira të tregtimit

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të treguar nëse demat apo arinjtë janë në pushtet, Veprimi i çmimeve ose tregtimi i diapazonit është bastja juaj më e mirë. 

Forca e demit (blerësve) është e dukshme, për shembull, kur lartësitë e shandanit po rriten. Preferohet gjetja e pozicioneve hyrëse pranë niveleve të mbështetjes dhe rezistencës.

Olymp Trade është një vend i mrekullueshëm për të fituar para në internet me opsione të shumta depozitimi dhe tërheqjeje, dhe ndoshta tona strategjitë fituese Olymp Trade kanë hedhur pak dritë se si ta bëjmë këtë. Për shkak se tregjet financiare kanë funksionuar për një periudhë të gjatë kohore, të gjitha taktikat e tregtimit fitues janë krijuar, provuar dhe zbatuar me sukses nga profesionistë.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment

 • Sam Fernando

  thotë:

  po,
  Olymptrade është një platformë e lehtë dhe e besueshme për tregtimin në Forex
  Kështu ne përdorim tregues, strategji dhe linja si Fibonacci, Parabolic, MACD, SMA, Momentum etj... e bëjnë tregtinë tonë më të lehtë dhe rrezikon më pak

  faleminderit për postimin