Verifikimi Olymp Trade: Si të verifikoni llogarinë tuaj tregtare


Nëse dëshironi të tregtoni përmes Olymp Trade, ju kërkohet të regjistroheni me të. Përveç kësaj, ju duhet gjithashtu verifikoni veten për të mbajtur të dhënat tuaja personale të sigurta.

Olymp-Trade-llogari-verifikimi

Nëse jeni regjistruar kohët e fundit me Olymp Trade ose po bëni tregtinë tuaj të parë me të, lexoni këtë postim deri në fund për të ditur rreth Procesi i verifikimit Olymp Trade.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Procesi i verifikimit të llogarisë Olymp Trade

Kapitulli në vijim është ndarë në dy pjesë: kërkesat e verifikimit të llogarisë dhe vetë procesi i verifikimit.

Kërkesat për verifikimin e llogarisë 

Nëse dëshironi të verifikoni llogarinë tuaj Olymp Trade pa asnjë sherr me sukses, ju nevojiten gjërat e mëposhtme:

Dëshmi identiteti 

Gjëja e parë që ju nevojitet për verifikimin Olymp Trade është një dokument për të vërtetuar identitetin tuaj. Ky dokument mund të jetë çdo gjë, një foto e juaja pasaportë, patentë shoferi, ose ndonjë dokument tjetër ligjor me datëlindjen, emrin dhe fotografinë tuaj.

Dëshmia e identitetit në Libertex

Këshillohet të përdorni tuajin pasaportë zyrtare për të përfunduar shpejt punën e verifikimit. Gjithashtu, nëse nuk jeni të sigurt për dokumentin që keni dorëzuar si POI, mund të dorëzoni më shumë se një dokument. 

Nëse nuk dëshironi që verifikimi i llogarisë suaj të vonohet, këtu janë disa gjëra që duhet të mbani mend.

 • Duhet të dorëzoni vetëm dokumentin ose foton e skanuar që është e dukshme. Një dokument ose foto me cilësi të ulët është e vështirë për t'u lexuar, dhe për këtë arsye, procesi i verifikimit mund të vonohet. 
 • Shmangni paraqitjen e pamjes së ekranit të ndonjë dokumenti.
 • Nëse dorëzoni një dokument ose një skanim fotografik të POI-ve të marra më shumë se dy javë më parë, procesi mund të vonohet. 
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Dëshmi e adresës 

Së bashku me paraqitjen e një dokumenti për dëshminë tuaj të identitetit, ju duhet të paraqisni dëshminë tuaj të adresës. Çdo dokument me adresën tuaj, emrin e plotë dhe datën e lëshimit mund të përdoret si dëshmi e adresës.

Kjo do të thotë që ju mundeni dorëzoni deklaratën e kartës tuaj të kreditit, fatura e shërbimeve, pasqyra bankare ose çdo dokument tjetër i ngjashëm që plotëson kërkesat e vërtetimit të adresës. Ja çfarë duhet të mbani mend gjatë paraqitjes së dëshmisë së adresës suaj:

 • Dokumenti që po skanoni dhe përdorni si dëshmi adrese nuk duhet të jetë më shumë se tre muaj i vjetër. Kjo dëshmon se ju ende jetoni në të njëjtën adresë që po përdorni për të verifikuar identitetin tuaj. 
 • Dokumentet si faturat e blerjeve, faturat e telefonit celular dhe të ngjashme nuk mund të përdoren si dëshmi adrese pasi nuk kanë adresën tuaj të shtëpisë. 
 • Për pasqyrën bankare, adresa juaj e plotë që mund të përdoret për të përfunduar verifikimin përmendet në letër. 
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Fotografia juaj (selfie 3D)

Me vërtetimin e identitetit dhe adresës, ju duhet gjithashtu një speciale Selfie 3D për të verifikuar tuajin Olymp Trade llogari. Ju mund ta bëni këtë selfie duke përdorur kamerën e integruar të kompjuterit tuaj.

selfie

Ose mund të merrni një selfie duke përdorur aplikacionin Olymp Trade në telefonin tuaj. 

Dëshmi e pagesës 

Më në fund, ju kërkohet të paraqisni prova të pagesës suaj për të treguar legjitimitetin e transaksioneve tuaja financiare këtë platformë tregtare. Ja çfarë ju nevojitet:

 • Duhet të skanoni pjesën e përparme të kartës nëse e përdorni për transaksion. Pjesa e përparme e kartës suaj ka emrin tuaj dhe kohën e skadimit të kartës. Fshih shifra të tjera nga 6 shifrat e para dhe 4 shifrat e fundit. 
 • Ju kërkohet të paraqisni pamjen e ekranit për portofolin tuaj elektronik. Pamja e ekranit duhet të përmbajë adresën e emailit të portofolit tuaj elektronik, emrin, portofolin elektronik, shumën e depozitës dhe datën e transaksionit. Ju mund të përdorni vetëm kuletat elektronike që mbështeten nga platforma tregtare. 
 • Duhet të dorëzoni dokumentin me numrin e llogarisë tuaj bankare, datën e transaksionit, emrin e plotë dhe shumën e depozitës për transfertën bankare. 
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Procesi i verifikimit 

Pasi të keni mbledhur të gjitha dokumentet e kërkuara për Olymp trade KYC, mundeni filloni procesin e verifikimit. 

Plotësoni formularin e identifikimit 

Ju duhet të përfundoni me kujdes procesin e identifikimit deri duke klikuar në kërkesën e identifikimit në profil. Duke plotësuar të dhënat, ju do të konfirmoni të dhënat tona personale, të cilat do t'ju mbrojnë nga mashtrimet e mundshme. 

Ngarko kërkesat 

Pas plotësimit të formularit të identifikimit, duhet vizitoni faqen e internetit të Olymp Trade. Më pas dorëzoni të gjitha dokumentet e kërkuara në seksionin e verifikimit.

verifikimi i tregtisë olimpike

Procesi juaj i verifikimit do të përfundojë shpejt nëse dokumentet tuaja janë skanuar dhe formatuar siç duhet. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Gjurmo statusin e verifikimit

Pas plotësimit dhe ngarkimit të dokumenteve, mundeni gjurmoni statusin tuaj të verifikimit. Në shumicën e rasteve, procesi i verifikimit përfundon brenda 24 orëve. Por nëse ka një problem me dokumentin e paraqitur, procesi mund të jetë zgjatet deri në 5 ditë pune.

ne pritje

Ju mund të gjurmoni statusin tuaj të verifikimit duke vizituar verifikimin e llogarisë në profilin tuaj. Ose mund ta bëni përmes përditësimeve të testit të Olymp Trade. Pasi verifikimi të përfundojë me sukses, do të merrni një email dhe SMS.

Pse është i nevojshëm verifikimi i llogarisë?

Verifikimi i llogarisë është i nevojshëm sepse mbron të dhënat tuaja. Nëse llogaria juaj verifikohet, mund të qëndroni të mbrojtur nga aktivitetet e paligjshme në botën e tregtimit të opsioneve binare. Ju gjithashtu pranoni termat dhe kushtet e Olymp Trade duke verifikuar llogarinë tuaj.

Mashtruesit
Mashtruesit

Olymp Trade gjithmonë inkurajon tregtarët të verifikojnë llogaritë e tyre pasi është një mënyrë ideale për të frenuar mashtrimin. Për të mos përmendur, një llogari e verifikuar ju lejon të lëvizni shuma të mëdha parash pa asnjë sherr. Gjithashtu, tërheqja e Olymp Trade pa verifikim mbështet më pak se $100. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfitimet e verifikimit të llogarisë 

A nuk jeni të sigurt nëse jeni duhet të verifikojë llogarinë tuaj tregtare apo jo? Epo, ja pse duhet ta bëni. 

 • Gjithmonë ekziston rreziku që hakerat të hyjnë në profilin tuaj dhe t'ju vjedhin të gjitha paratë tuaja. Por nëse keni një llogari të verifikuar, mund t'i mbani në mënyrë të sigurt detajet e llogarisë tuaj dhe t'i mbani të mbrojtura paratë tuaja. 
 • Nëse llogaria juaj nuk verifikohet, ekziston rreziku që ajo të mos kualifikohet për të Tërheqja Olymp Trade parametrave. Nëse nuk arrini të provoni se jeni mbajtësi i llogarisë nga i cili dëshironi të tërhiqni para, nuk mund të përdorni fitimin tuaj të fituar. Është një rregull i detyrueshëm për qëllime sigurie. 

konkluzioni

Nëse dëshironi të hyni në botën e opsioneve binare pa rrezikuar paratë tuaja, duhet të regjistroheni me Olymp Trade. Kur krijoni një llogari me këtë ndërmjetësi i opsioneve binare, ju duhet të verifikoni identitetin tuaj.

tregtia olimpike tregtia 60 sekondash

Ju mund të kaloni nëpër listën e dokumenteve të përmendura në këtë postim në verifikoni shpejt identitetin tuaj. Pasi llogaria juaj të verifikohet, ju lehtë mund të tërhiqni para dhe të qëndroni të mbrojtur nga mashtruesit. 

FAQ: Pyetje të bëra shpesh

Duhet të verifikoni përsëri identitetin tuaj?

Do t'ju kërkohet të përfundoni procesin e verifikimit nëse përdorni një mënyrë të re pagese. Gjithashtu, nëse mungojnë disa dokumente, mund t'ju kërkohet të verifikoni përsëri identitetin tuaj. Së fundi, nëse ndryshoni informacionin tuaj të kontaktit, do t'ju duhet të verifikoni identitetin tuaj edhe një herë.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment