Rishikimi i aplikacionit Olymp Trade – Si të përdorni platformën celulare

Thjeshtësia e tregtimi i opsioneve binare i ka bërë njerëzit të mendojnë se është një treg i lehtë tregtimi. Por ky treg është mjaft i ndërlikuar, gjë që shumë njerëz nuk e kuptojnë derisa të humbasin paratë e tyre. 

tregtia olimpike

I gjithë koncepti i tregtimit të opsioneve binare bazohet në spekulime. Si tregtar, ju duhet të parashikoni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet përpara se të arrijë kohën e skadimit. 

Më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare

Pa njohuritë e duhura dhe mjetet korrekte të tregtimit, nuk mund të spekulohet lëvizja e çmimeve, e cila më tej rezulton në humbjen e tregtisë. Meqenëse opsioni binar është një treg gjithçka ose asgjë, humbja e tregtisë nënkupton humbjen e të gjitha parave. 

Kështu e shihni, Tregtimi i opsioneve binare është i rrezikshëm. Por më pas, kjo platformë ndihmon në fitimin e një sasie masive të përfitimit. Kështu, hyrja në treg ka kuptim.

Treguesit-për-Opsionet Binare

Nëse edhe ju mendoni në këtë mënyrë dhe dëshironi të hyni në tregun e opsioneve binare, duhet të merrni ndihmën e disave platformë e besuar, si Olymp Trade

Përpara se të regjistroheni me Olymp Trade, duhet të dini të mirat, të këqijat, mënyrën e pagesës dhe veçoritë shtesë. Gjithashtu, është thelbësore të zbuloni nëse kjo platformë mund t'i besohet apo jo. 

Ky postim u përgjigjet të gjitha pyetjeve thelbësore dhe ju jep një rishikim intensiv të aplikacionit Olymp Trade.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është Olymp Trade?

Olymp Trade është një nga platformat më të njohura të tregtimit që ka funksionuar që nga viti 2014. Ka më shumë se 25,000 klientë në të gjithë botën nga Malajzia, Brazili, Indonezia, Indi ose Nigeria. Është një kompani plotësisht ligjore dhe e rregulluar nga Komisioni Ndërkombëtar i Financave që nga viti 2016. Ajo gjithashtu ka një platformë celulare të përgjegjshme që mund ta përdorni për të bërë tregti të shpejta.

si Olymp Trade, të ndryshme të tjera ndërmjetësve të tregtimit rregullohen edhe nga Komisioni Ndërkombëtar i Financave. Por ndryshimi këtu është se ky është i rregulluar me kategorinë A. Kjo do të thotë se Olymp Trade është shumë më i besueshëm, më i besueshëm dhe më i sigurt se të tjerët. 

Nëse ndonjë ndërmjetës tregtar është a kategoria A e verifikuar, që do të thotë se Komisioni Financiar garanton kompensim deri në 20,000 €. Tregtarët e marrin këtë kompensim nëse ndodh ndonjë gabim. Gjithashtu, kompensimi ofrohet nëse banka ose ndërmjetësi falimentojnë. 

si funksionon tregtia olimpike

Duke folur për çmimet dhe mirënjohjet, Olymp Trade ka marrë disa çmime, që përfshin:

 • Platforma e Tregtisë së Opsioneve më të Mirë në Le Fonti 2016
 • Brokeri më i mirë financiar në CPA Life Awards 2017
 • Ndërmjetësi me rritje më të shpejtë në ShowFx World 2016
 • Brokeri më i mirë i opsioneve në Forex Expo 2017

Përveç këtyre njohjeve, kjo aplikacioni celular ka një ndërfaqe të lehtë përdoruesi, veçori unike dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit. Këto gjëra e bëjnë Olymp Trade një aplikacion unik tregtar ideal për fillestarët dhe profesionistët. 

Nje mundet lehtë lundroni në këtë ndërmjetës tregtar siç është i organizuar dhe ka veçori të qarta, gjë që eliminon në mënyrë të përsosur çdo mundësi konfuzioni. Ju mund të kontrolloni faqen e internetit të këtij aplikacioni tregtar ose nëpërmjet aplikacionit desktop ose smartphone. 

Një gjë mbresëlënëse për Olymp Trade është se uebfaqja e saj është jo mashtruese. Ai u tregon përdoruesve atë që duan. Kjo do të thotë, përmes këtij aplikacioni, ju mund të gjurmoni tregtitë tuaja dhe të bëni një lëvizje të suksesshme. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të përdorni aplikacionin celular?

Nëse ju pëlqen tregtia Olymp, mund të shkarkoni aplikacionin e tij celular në mënyrë që të mund të bëni tregti në çdo kohë dhe kudo. Aplikacioni është i disponueshëm si për përdoruesit e Android ashtu edhe për iOS. 

Vizitoni Dyqani i aplikacioneve Google Play ose Apple App Store. Pastaj gjeni "Olymp Trade - Aplikacioni i Tregtisë në internet". Shkarkoni atë dhe filloni procesin e regjistrimit.

Dyqani i aplikacioneve Olymp Trade

Për të përfunduar regjistrimin, ju duhet të shkruani ID-në tuaj të emailit. Pastaj krijoni një fjalëkalim të fortë. Pas kësaj, ju kërkohet të zgjidhni një monedhë (USD ose EUR) dhe mënyra e pagesës përmes të cilave dëshironi të bëni depozita. Pra, e shihni, regjistrimi është i thjeshtë. 

Në këtë mënyrë, ju mund të filloni të bëni tregti aktuale nga Aplikacioni celular Olymp Trade. Nëse po regjistroheni nga një pajisje ose vendndodhje e re, duhet të hapni aplikacionin celular, të zgjidhni formularin e hyrjes, të shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Më pas do të merrni një kod SMS, të cilin mund ta futni për të filluar tregtimin. 

Tarifat 

Olymp Trade bën nuk paguani një tarifë të rëndë. Por ju kërkon të paguani një tarifë fikse për një natë prej rreth 15% të shumës totale të investuar. Tregtarët nuk ngarkohen me tarifat e mirëmbajtjes së llogarisë dhe tarifat e kujdestarisë. 

Por ky ndërmjetës tregtar dëshiron që ju të paguani tarifat e pasivitetit nëse nuk keni tregtuar opsione binare nëpërmjet tij në 180 ditët e fundit. Tarifat e zakonshme të pasivitetit fillojnë nga $10 në muaj. Megjithatë, Olymp Trade mund të mbyllë llogarinë tuaj tregtare nëse nuk keni fonde të mjaftueshme dhe nuk e keni përdorur llogarinë në muajt e fundit.

versioni celular Olymp Trade

 

Gjithashtu, nëse jeni duke tregtuar opsionet binare përmes modaliteti Forex, do t'ju duhet të paguani një tarifë të vogël për tregti. Kjo tarifë ndryshon në varësi të kushteve të specifikimit, situatës aktuale të tregut, sasisë së tregtisë dhe shumëzuesit. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Leva 

Kohët e fundit, ndërmjetësit e opsioneve binare kanë filluar të ofrojnë levave pasi zvogëlon mundësinë për të humbur një tregti. Olymp Trade gjithashtu ofron levë, dhe kjo varet nga lloji i tregtisë që zgjidhni. 

Në përgjithësi, ky aplikacion tregtar premton një levë të shkëlqyer prej 1:400. Këtu, për çiftin më të njohur, dmth. EURUSD, leva është vendosur të jetë rreth 1.30. Nga ana tjetër, çiftet e vogla të monedhës, duke përfshirë USDSCD, EURNOK, NZDUSD dhe të tjerë, kanë levë prej 1.20.

Menyra pagese 

Për aq sa menyra pagese janë të shqetësuar, ky aplikacion përdor metoda lehtësisht të aksesueshme në mënyrë që tregtarët të mund të depozitojnë shpejt dhe tërheq para pa asnjë sherr. 

Kur depozitimin e parave duke përdorur çdo mënyrë pagese, mbani mend se tërheqja është e mundur vetëm nëpërmjet asaj mënyre. Është, në fakt, një praktikë e zakonshme në tregtimin e opsioneve binare, e cila kufizon shanset për pastrim parash. 

Mënyra e depozitimit 

Metodat e mundshme të depozitimit që pranon Olymp Trade përfshijnë:

 • Kriptovaluta 
 • transferte bankare
 • Skrill
 • Kartë krediti/debiti 
 • Neteller 

Siç e keni vënë re, ky ndërmjetës tregtar pranon pothuajse të gjitha mënyrat e pagesës, duke filluar nga kartat, portofolin elektronik dhe bitcoin deri tek bankat. Përveç transfertave bankare, pagesat e tjera përpunohen shpejt.

aplikacioni celular Olymp Trade

Për depozitimin e parave në aplikacionin e tregtimit, nuk ju kërkohet të paguani asnjë tarifë. Por banka mund t'ju paguajë për transferimin e parave.

Metodat e tërheqjes 

Olymp Trade inkurajon shumë njerëzit që tërheq para duke përdorur të njëjtën metodë që kanë përdorur për të depozituar. Gjëja më e mirë në lidhje me tërheqjet është se ato përpunohen në të njëjtën ditë. Por për transfertat bankare, ky aplikacion tregtar kërkon që ju të prisni disa ditë. 

Llogaria demonstruese 

Olymp Trade ofron a llogari demo, i cili me zë të lartë dhe qartë thotë se është një aplikacion i besueshëm që mund t'i besosh. Tregtarët mund të përdorin llogari demo funksion për t'u mësuar me këtë ndërmjetës tregtar. 

Më tej u lejon atyre të kuptojnë më mirë tregun e tregtimit dhe aplikacionin. Me këtë avantazh zvogëlohet mundësia e humbjes së parave në treg.

Olymp Trade android

Çdo llogari demo vjen me $1000 para bedel dhe mjaft mjete tregtare. Ju mund t'i përdorni ato për të kuptuar natyrën e këtij aplikacioni dhe tregu. Pasi të keni futur adresën tuaj të emailit dhe të keni përfunduar regjistrimin, mund të hyni në llogarinë demo. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Ofertat dhe promovimet 

Olymp Trade ofron mjaft ofertat dhe ofertat, por nuk flet shumë për kushtet e tërheqjes. 

Moszbulimi i marrëveshjes së shërbimit mund të shkaktojë probleme për disa tregtarë. Për shembull, tregtarët e BE-së nuk mund të përdorin bonuse tregtare. Pra, përpara se të filloni udhëtimin tuaj tregtar, duhet të dini nëse rajoni juaj ju lejon apo jo të përdorni oferta dhe promovime.

Ky aplikacion tregtimi ofron rregullisht bonuse të reja deri në 50% për tregtarët. Nëse regjistroheni për këto bonuse si tregtar i ri, mund të merrni rreth një Bonus 50% në krye të depozitës fillestare. 

Por, përpara se të planifikoni të përdorni kodet e bonusit dhe promovimit, duhet të lexoni plotësisht termat dhe kushtet. 

Llojet e llogarisë 

Në Olymp Trade, mund të hyni lloje të ndryshme llogarish, p.sh., llogaritë standarde dhe VIP. Të dyja këto llogari ofrojnë veçori të ndryshme dhe janë krijuar për tregtarë të ndryshëm. Pra, në varësi të nevojave tuaja, ju mund të zgjidhni një. 

Llogari standarde 

Për të hyrë në këtë lloj llogarie, duhet të bëni një depozitë të vogël $10. Ky lloj llogarie është i përsosur për fillestarët ose tregtarët që nuk duan të ndërtojnë një profesion në tregtimin e opsioneve binare. 

Me një Lloji standard i llogarisë, ju mund të tregtoni me një minimum prej $1. Maksimumi që mund të shkoni është $2000. Duke ecur më tej, kjo llogari ju lejon të tërhiqni një minimum prej $10 dhe nuk ka asnjë shumë maksimale të tërheqjes. Së fundi, kjo llogari ofron përhapje në rajonin prej 1.1 pips. 

Llogaria VIP 

Nëse dëshironi të bëheni një tregtar profesionist ose keni qëllime më të mëdha tregtare, mund të zgjidhni një llogari VIP. Për të përdorur këtë llogari, ju duhet paguaj $2000. Duke depozituar këtë shumë, ju mund të përdorni veçoritë premium, duke përfshirë konsulentët VIP.

Konsulentët VIP janë analistë financiarë profesionistë të cilët japin këshilla të ekspertëve se çfarë tregtie duhet bërë. Përveç kësaj, mbajtësit e llogarive VIP gjithashtu kanë akses në mjetet shtesë të tregtimit që mund t'i ndihmojnë ata të bëjnë lëvizje më të mira tregtare.

A Llogaria VIP lejon tregtimin të bëjë një investim maksimal prej $5000. Pra, nëse jeni një tregtar i pasionuar dhe jeni të impresionuar nga veçoritë që ofron një llogari VIP, duhet të bëheni mbajtës i llogarisë VIP. 

Karakteristikat Olymp Trade 

Olymp Trade është një aplikacion i shkëlqyer tregtimi i rekomanduar për fillestarët dhe ekspertët. Ai ofron disa veçori të mahnitshme që e bëjnë tregtimin e opsioneve binare të lehtë dhe të shpejtë. Më poshtë janë disa prej tyre. 

Gama e gjerë e aseteve 

Ndryshe nga aplikacionet e tjera tregtare, Olymp Trade bën jo ofrojnë asete të kufizuara. Në fakt, ajo ofron një shumëllojshmëri aktivesh, duke përfshirë mallra, aksione të kompanive kryesore, çifte valutore dhe indekse.

Olymp trade ios

A gamë të gjerë të aseteve i lejon tregtarët të zgjedhin një aktiv të njohur. Por nëse nuk jeni të njohur me ndonjë aktiv, mund të zgjidhni një me një normë të ulët luhatshmërie. Në këtë mënyrë zvogëlohen shanset për të humbur para për shkak të lëvizjes së shpejtë të çmimeve. 

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Trajnim i gjerë 

Një tjetër pikë kryesore e Olymp Trade është trajnimi i gjerë. Ky aplikacion i jep çdo përdorues akses në një llogari demo. Llogaria demo vjen me para të rreme që mund të përdoren për të bërë tregti demo. 

Përveç kësaj, Olymp Trade ofron edhe vlerë të shtuar arsimore dhe mbështetje në formën e një kalendari ekonomik, ndihme analisti dhe sesione webinar. Gjithashtu, ky ndërmjetës ofron një shumëllojshmëri mjetesh tregtare. 

Depozita minimale e ulët 

Një gjë interesante në lidhje me Olymp Trade janë tarifat e tij të ulëta të depozitave. Duke depozituar $10, ju mund të përdorni llojin e llogarisë standarde për të hyrë në tregun e tregtimit të opsioneve.

Shuma e ulët e depozitës i lejon çdo personi të investojë në tregun e opsioneve binare. Gjithashtu, shuma minimale e tërheqjes është $10. Kjo do të thotë që ju mund të vlerësoni fondin tuaj në çdo kohë dhe kudo.

Aplikacion me cilësi të lartë

Së fundmi, aplikacioni Olymp Trade ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit që nuk i ngatërron tregtarët. Ai u jep përdoruesve lirinë për të tregtuar nga kudo, nëpërmjet çdo pajisjeje, celulari ose desktopi. 

Përfitimet e Olymp Trade 

Olymp Trade është një aplikacion tregtar mbresëlënës që lejon tregtarët të investojnë në një gamë të gjerë aktivesh. Gjithashtu, ajo ka mbajtur një komunitet solid klientësh afatgjatë duke u ofruar atyre mundësi tërheqëse tregtare. 

Më poshtë janë disa përfitime të këtij aplikacioni tregtar që tregon pse duhet marrë parasysh.

Përfitimet e aplikacionit Olymp Trade

 • Ky aplikacion tregtimi ofron përhapje tërheqëse 
 • Premton të japë levën deri në 1:400
 • Tregtarët marrin mbështetje MT4
 • Ai ofron metoda të ndryshme të tërheqjes dhe depozitimit për tregtarët në mënyrë që ata të mund të fillojnë shpejt tregtimin
 • Tregtarët marrin mbështetje në shumë gjuhë
 • Shuma minimale e depozitës është relativisht e ulët
 • Ka një ndërfaqe më të mirë të përdoruesit që e bën të lehtë për tregtarët të kuptojnë aplikacionin
 • Platforma e aplikacioneve celulare miqësore për përdoruesit i lejon përdoruesit të bëjnë tregti shpejt
 • Ju merrni një mundësi për të zgjedhur nga rreth 77 asete
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Të metat e Olymp Trade  

Olymp Trade ka disa të metat që duhet të dini përpara se të regjistroheni në të.

Disavantazhet e aplikacionit Olymp Trade

 • Tregtarët me një llogari të paverifikuar mund të përballen me një problem gjatë tërheqjes së parave
 • Ky aplikacion tregtimi ofron vetëm dy lloje llogarish, dmth standarde dhe VIP
 • Disa nga rregulloret e tij janë të dyshimta, gjë që mund të bëhet shqetësuese 
 • Ndërsa aplikacioni ofron bonuse tërheqëse, termat dhe kushtet e tij nuk janë të qarta

Pavarësisht nga këto të meta, nëse dëshironi të tregtoni nëpërmjet Olymp Trade, ju mund të bëni disa gjëra. Ju mund të filloni duke verifikuar llogarinë tuaj tregtare. Dhe nëse lloji i kufizuar i llogarisë është një problem, ju mund të shënoni nevojat tuaja tregtare. Pastaj bëni tregti të vogla për të përmbushur ato qëllime përmes çdo dy llogarish. 

Në mënyrë të ngjashme, ju mund të shmangni pengesën e bonusit duke mos abuzuar me programin. Para se të bëni një lëvizje, lexoni me kujdes të gjitha detajet. Së fundmi, duhet të shmangni krijimin e profileve të shumta tregtare pasi mund të rezultojë në konfuzion. 

Përfundim: Rishikimi i aplikacionit Olymp Trade

Është Olymp Trade një aplikacion i sigurt për të filluar tregtimin e opsioneve binare? Po, është, dhe mund t'i besoni pa asnjë mendim të dytë.

aplikacioni i tregtisë olimpike

Ky ndërmjetës tregtar me vlerësim më të lartë ka një ndërfaqe të thjeshtë që e bën tregtimin aq të lehtë sa të jetë e mundur. Gjithashtu, përmbajtja e dobishme edukative, veçoritë dhe përhapjet konkurruese e bëjnë këtë aplikacion tregtar edhe më të besueshëm. 

Duke lënë mënjanë çështjen e rregullores dhe disa të meta të tjera, Olymp Trade është padyshim një aplikacion i besueshëm ideal për tregtarët me përvojë dhe të rinj. Ju mund të rrisni më tej shanset tuaja për të fituar tregti duke përdorur a strategji e detajuar krijuar nëpërmjet mjeteve të ofruara. Nëse dëshironi të merrni më shumë në platformën e tregtimit, hidhini një sy te ne këshilla dhe truket.

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas