Si të përdorni Olymp Trade - Tutorial Tregtimi

Kohët e fundit, njerëzit kanë treguar një interes i madh në tregtimin e opsioneve binare. Ndërkohë që ka hapësirë të madhe për të fituar përfitim të madh, tregtimi i opsioneve binare është po aq i rrezikshëm. 

Kështu, këshillohet të hyni në tregti përmes një ndërmjetësi të besueshëm, si p.sh Olymp Trade. Ky ndërmjetës unik tregtar përpiqet të ofrojë një përvojë më të mirë tregtare për tregtarët për të fituar fitime më të mira. Le të mësojmë se si të përdorim Olymp Trade.

tregtia olimpike

Tregtarët profesionistë dhe fillestarët kanë treguar një interes të madh për t'u regjistruar me Olymp Trade. Nëse edhe ju dëshironi të shijoni fitime më të mira, ju mund të regjistroheni në këtë platformë

Por para se ta bëni këtë, lexoni këtë postim për të kuptuar mënyra e duhur e përdorimit të Olymp Trade. Ne kemi diskutuar gjithashtu këtë ndërmjetës tregtar në detaje dhe se si mund të tregtoni me sukses.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si funksionon Olymp Trade?

Olymp Trade është një ndërmjetës mbresëlënës tregtar që mund të përdoret përmes ueb-it ose aplikacioneve celulare. Mund ta shkarkoni aplikacionin duke vizituar dyqanin e aplikacioneve dhe duke e kërkuar atë. Pas shkarkimit të Aplikacioni Olymp Trade, ju kërkohet të përfundoni procesin e regjistrimit. 

Uebfaqja zyrtare-of-Olymp-Trade

Ju duhet të shkruani ID-në tuaj të emailit dhe një fjalëkalim të fortë për regjistrim. Përfundoni procesin duke zgjedhur një monedhë që dëshironi të tregtoni dhe duke depozituar $10. 

Më pas do të keni akses në një Llogari demo Olymp Trade. Një llogari demo gjithashtu ju lejon të përdorni sinjale dhe mjete tregtare për të marrë një ide të tregtimit real. 

Ndërsa shuma minimale e depozitës është $10, mund të depozitoni më shumë për të hyrë në llogarinë e avancuar dhe llogarinë e ekspertëve. Këto lloje llogarish ofrojnë më shumë veçori, të cilat mund t'i përdorni për të bërë tregti të suksesshme. 

Çfarë është Olymp Trade?

Olymp Trade është një ndërmjetës tregtar me reputacion përdoret nga tregtarë të shumtë në mbarë botën. Ky ndërmjetës tregtar u ka shërbyer njerëzve që nga viti 2014. Ndërsa shumë ndërmjetës të tjerë tregtarë ofrojnë veçori mbresëlënëse, pse tregtarët ende regjistrohen me Olymp Trade? Ja pse: 

  • Olymp Trade është një nga platformat e pakta tregtare që ofron sigurinë dhe besueshmërinë e duhur për tregtarët e saj të regjistruar. Është një ndërmjetës kryesor tregtar dhe është i regjistruar ligjërisht në Komisionin Financiar, një organizatë që siguron interesat e tregtarëve. Të Komisioni Financiar ofron një mbulim deri në $20,000 për tregtarët që humbasin paratë e tyre në mënyrë të paligjshme përmes Olymp Trade. Është një fond kompensimi. 
  • Ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë të tregtimit, Olymp Trade nuk u kërkon tregtarëve të paguajnë tarifa të larta depozitash. Dikush mund të regjistrohet veten me një ndërmjetës duke paguar $10
arsimi i tregtisë olimpike

Së fundi, Olymp Trade ka bërë lehtësisht të disponueshme materialet e edukimit dhe trajnimit për tregtarët. Kjo është bërë në mënyrë që tregtarët të mund të zhvillojnë njohuri më të thella dhe më të mira tregtare. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tutorial tregtimi hap pas hapi për Olymp Trade

Pas shpjegimit se çfarë është Olymp Trade, ne do t'ju tregojmë se si të tregtoni opsionet binare me Olymp Trade në seksionin vijues. Hapi më i rëndësishëm përpara se të filloni është të regjistroni një llogari me Olymp Trade.

tregtia olimpike lart poshtë

Është gjithashtu e rëndësishme që t'i përmbahen një strategjie investimi që garanton sukses të qëndrueshëm. Për të hapur tregtinë tuaj të parë, duhet të ndiqni pesë hapat e shpjeguar më poshtë.

Hapi #1: Studioni tregun

Për t'u bërë një tregtar i suksesshëm, ju duhet të jeni ekspert në instrumentet financiare me të cilat tregtoni. Kështu që ju duhet të mësoni gjithçka rreth opsioneve binare në përgjithësi dhe aktiveve me të cilat tregtoni në veçanti.

Durim në tregtimin e opsioneve binare

Nëse e bëni këtë, mundeni gjeni konfigurimet më të mira të tregtimit për të rritur përqindjen e fitimit të tregtisë suaj. Jini të durueshëm dhe merrni kohën tuaj për të studiuar tregun.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #2: Di gjithçka për tregun dhe asetet tuaja

Pasi të ndiheni mjaftueshëm të sigurt, mund të filloni tregtimin. Prandaj duhet zgjidhni një treg dhe një aktiv Ju dëshironi të bëni tregti. Mund të duhet kohë për t'u njohur me opsionet binare dhe për të zgjedhur tregun e duhur, por është e rëndësishme. Ju keni dy mundësi për të zgjedhur tregun tuaj.

  • Kohëzgjatja

Ju mund të zgjidhni tregun tuaj bazuar në kohëzgjatja kohore. Kështu janë të strukturuara të gjitha tregjet në opsionet binare. Të gjitha bazohen në atë se sa zgjasin, për shembull 10 sekonda ose gjysmë ore.

koha e skadimit

Jini të vetëdijshëm: Jo çdo treg ka të njëjtat afate skadence. Për shembull, kriptovalutat mund të tregtohen me 5 sekonda, ndërsa stoqet fillojnë me 30 sekonda. Kohëzgjatja varion nga disa sekonda deri në disa ditë.

  • Interesi juaj

Ndoshta opsioni më i mirë për të zgjedhur tregun tuaj është nëpërmjet interesat tuaja. Keni përvojë me aksione? Pra, filloni të tregtoni opsionet binare me aksione. Ndoshta ju jeni të varur nga kripto - pastaj filloni me kripto.

aktivet e tregtisë olimpike

Ndiqni interesat tuaja për të zgjedhur një treg ose një aktiv me të cilin ndiheni rehat.

Hapi #3: Zgjidhni çmimin dhe kohëzgjatjen e tregtisë

A e zgjodhët asetin tuaj për të tregtuar? Mirë - tani mund të filloni tregtimin. Zgjidhni një kohëzgjatje tregtie dhe telefononi çmimin tani. Për të përfunduar tregtinë tuaj, duhet të vendosni shumën e tregtisë.

Zgjidhni shumën e investimit

Përfunduar? edhe nje hap derisa të vendoset tregtia juaj e parë e opsioneve binare.

Hapi #4: Vendosni tregtinë

A do të rritet çmimi apo do të ulet në kohëzgjatjen e zgjedhur? Përgjigjuni kësaj pyetjeje pas analizës së grafikut tuaj dhe klikoni "Lart" ose "Poshtë".

tregtia olimpike lart poshtë

Një ndërmjetës tjetër emërton dy opsionet (kjo është arsyeja pse quhet "Opsionet Binare") më i lartë / më i ulët ose thirr / vendos. Më i lartë do të thotë se çmimi do të rritet, më i ulët se çmimi bie.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #5: Prisni derisa tregtimi të përfundojë

Nuk mund të bësh më shumë sesa të presësh tani. Nëse parashikimi juaj nëse çmimi rritet apo ulet është i saktë, ju do të merrni pagesën tuaj. Nëse është e gabuar, ju do të humbni të gjitha paratë tuaja.

Si të tregtoni me sukses në Olymp Trade?

Edhe nëse hyni në tregun e tregtimit të opsioneve binare përmes Olymp Trade, ekziston një rreziku i humbjes së parave. Ndërsa nuk mund ta eliminoni rrezikun, me siguri mund të ulni shanset tuaja për të humbur para. Ndiqni këshillat e dhëna për të tregtuar me sukses në Olymp Trade. 

Mos përdorni para që nuk keni mundësi t'i humbni

Edhe nëse po përpiqeni të tregtoni pa rrezik, ju duhet të shmangni mbitregtimin. Kjo për shkak se parashikimi i lëvizjes së çmimit të aktivit nuk është i mundur. Asetet e disponueshme për tregtim lëvizin lart e poshtë disa herë në ditë. Kështu, ndonjëherë edhe parashikimet dhe analizat profesionale bëhen të pasakta.

Investoni para apo jo
Investoni para apo jo

Tregtimi nuk duhet parë si kursim, sepse kur humbni para gjatë tregtimit, humbni para realisht. Shmangni përdorimin e fondeve të pensionit ose kursimeve emergjente. Gjithashtu, duhet të shmangni plotësisht huazimin e parave nga miqtë tuaj ose shitjen e diçkaje të vlefshme për të bërë më shumë tregti. 

Ti duhet përdorni vetëm paratë që jeni të kënaqur duke humbur. Në varësi të të ardhurave dhe përvojës suaj tregtare, mund të vendosni një buxhet. Nëse vazhdoni të tregtoni pa vendosur një buxhet, do të rrezikoni pavarësinë tuaj financiare. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mundohuni të keni pritshmëri realiste 

Shumë tregtarë hyjnë në tregun e opsioneve binare me pritshmëri jorealiste, duke çuar në zhgënjim. Zakonisht, fillestarët emocionohen nga tregu kur fillimisht fillojnë të tregtojnë. Por ata nuk e kuptojnë se tregtimi me një Mendësia joreale do të rezultojë vetëm në humbje.

Ju mund të shmangni kurthin e tregtimit joreal duke vendosur qëllimet tuaja dhe duke matur shkallën tuaj të suksesit. Ju gjithashtu duhet të përcaktoni madhësinë e kapitalit që mund të depozitoni në llogarinë tuaj tregtare. Kur tregtoni duke përdorur një udhërrëfyes realist, bëheni të vetëdijshëm për humbjet tuaja. 

Mos harroni rregullin e menaxhimit të parave

Nëse ju kujtohet katër rregulla për menaxhimin e parave, ju mund të shpëtoni veten nga humbja e parave. 

  • Njihuni me tolerancën tuaj ndaj rrezikut: Nëse nuk jeni të vetëdijshëm për tolerancën tuaj ndaj rrezikut, ju jeni duke jetuar në mohim. Toleranca e rrezikut është e ndryshme për njerëz të ndryshëm pasi varet nga përvoja juaj tregtare, mosha, madhësia e investimit kapital dhe qëllimet. Gjithashtu, duhet të zgjidhni një aset të njohur. 
  • Diversifikoni portofolin tuaj: Diversifikimi i portofolit tuaj ju ndihmon të shpërndani fondet tuaja në shumë asete. Kur investoni paratë tuaja në asete të ndryshme, është e rëndësishme të siguroheni që ato të lëvizin në drejtime të ndryshme. 
  • Vendosni një kufi: Këshillohet të mos rrezikoni më shumë se 5% të shumës që keni në llogarinë tuaj. Nëse tregtoni pa vendosur rrezik, mund të humbni një shumë të madhe parash. 
  • Vendosni një kufi për sa mund të fitoni ose humbni: Shumë tregtarë përdorin humbjen e ndalimit për të kufizuar sa mund të fitojnë ose humbasin. Ndalimi i humbjes i ndihmon tregtarët të dalin nga tregu në kohën e duhur për të krijuar një ekuilibër. Bërja e kësaj mund t'ju shpëtojë edhe nga stresi i ardhshëm. 
menaxhimin e parave

Vazhdoni të mësoni 

Një tregtar është ai që nuk ndalon kurrë së mësuari. Kur mësoni, ju zhvilloni një kuptim më të gjerë të tregut dhe aseteve të tregtimit. Njohuria ju ndihmon të bëheni të suksesshëm. 

Ju mund të zgjeroni njohuritë tuaja duke lexuar libra, duke parë video të ekspertëve, duke marrë pjesë në webinare, duke u përditësuar me lajmet e tregut dhe duke dëgjuar këshillat e ekspertëve. Për më tepër, ju gjithashtu mund të përdorni llogarinë demo për të përmirësuar aftësitë tuaja.

Si-të-tregtoni-me-the-Olymp-Trade-Demo-Account

Praktikimi në një llogari demo është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të reduktuar rreziqet tuaja tregtare pa humbur para. Për t'u siguruar që tregtarët e regjistruar e njohin tregun, ky ndërmjetës tregtar organizon rregullisht webinare. Këto webinarë mbahen mbi tema dhe strategji të ndryshme në mënyrë që tregtarët të mund të zhvillojnë strategjitë e tyre efektive. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kontrolloni emocionet tuaja 

Ju do ta prishni lojën nëse nuk i kontrolloni emocionet tuaja gjatë tregtimit. Shumë njerëz nuk mund t'i kontrollojnë ato zemërimi, frika dhe stresi, duke i bërë ata të humbin tregtinë dhe paratë e tyre të depozituara. 

Emocionet gjatë tregtimit të opsioneve binare

Ju duhet të veproni si një tregtar përgjegjës nga duke mbajtur nën kontroll emocionet tuaja. Gjithashtu do t'ju ndihmojë të shmangni ndjenjën e humbjes së mundësive. Përveç kësaj, ju mund të krijoni një portofol solid tregtar, i cili do t'ju ndihmojë të bëheni një tregtar i suksesshëm. 

Përfundim: Si të përdorni Olymp Trade

Olymp Trade është një platformë tregtare e besueshme që ofron shërbime mbresëlënëse në shumë vende. Nëse dëshironi ta përdorni këtë ndërmjetësi tregtar, ju duhet të regjistroheni me të. 

Olymp-Trade-tregtare-platforma

Pas kësaj, mundeni depozitoni para, praktikoni në llogarinë demo dhe krijoni strategji të sigurta tregtare. Ju gjithashtu duhet të ndiqni këshillat e dhëna në këtë postim për t'u bërë një tregtar i suksesshëm.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment