12341
3.7 / 5
14 Vlerësimet e tregtarëve të tjerë
Withdrawal
3.5
Deposit
3.6
Offers
3.8
Support
3.6
Plattform
3.7
Yield
3.8

Rishikimet Pocket Option – Vlerësimet reale të përdoruesve

Çfarë thonë tregtarët e tjerë për platformën Pocket Option? Sa i mirë është? Vlerësime reale dhe vlerësime të përdoruesve nga investitorët. Jepni mendimin tuaj më poshtë.

Andre Witzel

15-11-2021, 04:52 pasdite

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
4/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 1: "Pagesat më të larta me Pocket Option"
Pocket Option është ndërmjetësi i nivelit më të lartë për tregtimin në internet. E testova vetëm me $500 dhe bëra një fitim deri në $1324 me strategjitë e mia. Çuditërisht, tërheqja e fitimeve të mia ishte shumë e shpejtë. Unë mund ta rekomandoj këtë shërbim. Tregtia kryhet me çmimin më të mirë dhe platforma do t'ju japë gjithçka që ju nevojitet për të fituar para me opsionet dixhitale.
LALMAN KHAN

2022-03-28, 08:25 PM

Deposit
5/5
Withdrawal
4/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 2: "Opsioni i xhepit të dashurisë"
Pocket Options është një nga platformat më të mira për tregtimin e opsioneve binare. ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare ndonjëherë.
Lando

2022-03-28, 08:26 PM

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
4/5
Pocket Option Review number 3: "Për amatorë dhe profesionistë"
Unë rekomandoj shumë këtë. Unë rekomandoj shumë të filloni në modalitetin demo përpara se të kaloni në llogarinë e drejtpërdrejtë. Ata janë shumë të ngjashëm. Praktika e përsosur e bën tregtimin perfekt...
Георгиј Литвиненко

2022-03-28, 08:27 PM

Deposit
4/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 4: "Moй отзыв о Pocket Option"
Dobrыy ditë, torguyu në Pocket Option deri në 3 vjet, nravyatsya shumë gjëra, p.sh. Также существует система наград, график никогда не тормозит, что очень радует, ставки мгновенные. Есть много индикаторов, вообще на рынке Российском это единственный нормальный брокер, его со остальными просто не сравнить. id 2816661
Orale

2022-03-28, 08:28 PM

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 5: "Pocketoption është i mrekullueshëm"
Përvoja ime me pocketoption ka qenë e shkëlqyer në përgjithësi. Mbështetja është gjithmonë online dhe e gatshme për të ndihmuar. Shpërblimet Pocketoption janë më të mirat unë mendoj. Më pëlqen pamja dhe ndjesia e platformës. E thjeshtë por e përditësuar.
Marianna Am

29-04-2022, 10:14 paradite

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 6: "Ndërmjetësi më i mirë për 2022"
Përshëndetje Unë përdor opsionin e xhepit për 3 vitet e fundit dhe jam shumë i lumtur. Është i vetmi ndërmjetës që ka mundur të punojë për vendet e BE-së pas esma ndalimit të vitit 2018. Është i ligjshëm, me mënyra shumë të lehta depozitimi dhe tërheqjeje. Platformë e shkëlqyer, bonus bujar depozitash për të luajtur me lehtësi më të madhe. Plus një shërbim fantastik mbështetës i disponueshëm 24/7 gjithmonë aty për t'ju ndihmuar.
Mos e humbisni mundësinë për të provuar këtë ndërmjetës.
Abubakar Idris Hashimu

2022-05-03, 09:28 AM

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 7: "Opsioni i xhepit është më i miri"
Opsioni i xhepit është ndërmjetësi më i mirë që kam hasur ndonjëherë, ka shërbimin më të mirë ndaj klientit, shumë mënyra pagese për depozitat dhe tërheqjet, ID-ja ime e përdoruesit të xhepit është përdoruesi 27048514
Mëshirë

2022-10-26, 08:49 PM

Deposit
4/5
Withdrawal
1/5
Offers
3/5
Support
2/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 8: "Nuk isha në gjendje të tërhiqja 7k"
Kam depozituar $1k dhe kam fituar $6k më shumë dhe kam bërë një tërheqje të plotë. Unë u bllokova.
Jose Ramos

2022-11-02, 08:54 PM

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
1/5
Support
1/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 9: "Bonne plateforme pour l'arnaque"
C'est de l'arnaque, en demo vous gagnez env. 80% , en réel vous gagnez 0%, au dernier moment vous perdez.
Jose Ramos

2022-11-02, 08:54 PM

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
1/5
Support
1/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 10: "Bonne plateforme pour l'arnaque"
C'est de l'arnaque, en demo vous gagnez env. 80% , en réel vous gagnez 0%, au dernier moment vous perdez.
Des

2022-11-02, 08:56 PM

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
1/5
Support
1/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 11: "Nëse fitoni tregti dhe fitoni, mos u emociononi, ata do të mbajnë paratë tuaja."
Opsioni Scam Pocket rris shumën minimale të tërheqjes çdo herë, kështu që nuk do të mund t'i heqësh kurrë paratë. Qëndroni të qartë ose humbisni të gjitha. Shërbimi ndaj klientit nuk do t'ju përgjigjet dhe do t'ju injorojë. Ju lutemi, mos vendosni para në këtë platformë, nuk do të mund t'i hiqni kurrë. Mos shtoni më shumë para në llogari për të plotësuar pasi shuma minimale e tërheqjes thjesht do të rritet. Unë jam duke ndërmarrë veprime ligjore tani për të mbyllur këta kriminelë.
Don P

2022-11-02, 08:56 PM

Deposit
4/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
4/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 12: "Një aplikacion i shkëlqyeshëm tregtar"
Nuk kam asgjë negative për të thënë për këta njerëz. Ata janë me të vërtetë njëqind për qind legjitime. Nga poshtë në krye. Më pëlqen kjo platformë
ايمن جبار

2022-11-29, 04:21 PM

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 13: "Quotex"
افضل منصة تداول
Karlos Hernandez

30-03-2023, 09:13 AM

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
2/5
Support
1/5
Plattform
4/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 14: "Mashtrim për përdoruesit e kartave të debitit"
Unë përdora kartën time të debitit për të investuar, pastaj kur u përpoqa të tërhiqja ata filluan të kërkojnë deklaratën e kartës, nëse keni një kartë debiti e dini deklaratën për atë është e juaja pasqyra e llogarisë së kursimit, të cilën ata nuk e pranojnë as dërgimin e vërtetimit të bankës që vërteton karta dhe llogaria janë të lidhura, të vlefshme dhe ju përkasin juve... Ata thjesht vodhën paratë dhe ekipi mbështetës refuzon të japë Solutions, ata thjesht kopjojnë dhe ngjitin një mesazh që thotë "dërgoni deklaratën e kartës duke përfshirë numrin e kartës dhe emrin tuaj .

Write your opinion to "Pocket Option"

Your personal review (minimum 50 words)*

Your rating

Deposit
Withdrawal
Offers
Support
Plattform
Profit

Personal details