12345
5.0 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com Gati pse mund të na besoni Binaryoptions.com rishikon shërbimet e tregtimit sipas udhëzimeve dhe specifikimeve strikte. Brokerat dhe platformat testohen me para reale dhe kontrollohen të gjitha funksionet që janë thelbësore për tregtarët binare. Ne testojmë sigurinë, ofertën, tarifat, softuerin, mbështetjen dhe shumë më tepër në përvojën tonë dhe raportet e vlerësimit. Si tregtarë me më shumë se 10 vjet përvojë, ne e dimë saktësisht se çfarë është e rëndësishme kur zgjedhim një ndërmjetës të mirë dhe platforma tregtare. Shihni metodologjinë tonë se si të vlerësoni ndërmjetësit.

Tarifat Pocket Option – Sa kushton tregtimi

Lloji i tarifave Tarifat nga
Tarifat e depozitave $0
Tarifat e tërheqjes $0
Tarifat e pasivitetit /
Tarifat e tregtimit $0
Tarifat e tregtimit Forex /
Tarifat e tregtimit të aksioneve /
Tarifat e tregtimit ETF /
Tarifat e tregtimit të kriptove /
Kursimi i tarifave të planit /

Që nga inkorporimi i tij, Pocket Option ka bërë një emër të madh në industrinë e opsioneve binare, me mbi 20000 përdorues që tregtojnë çdo ditë dhe ka një qarkullim tregtar operativ prej më shumë se $500 milion.

Përmbledhja jonë e tarifave Pocket Option do t'ju edukojë mbi kostot e ndryshme tregtare dhe jotregtare që duhet të paguani. Ne kemi të gjitha informacionet në lidhje me tarifat aktuale Pocket Option në këtë artikull.

Shikoni këtu një përmbledhje të të gjitha tarifave dhe kostove:

💰 Tarifa minimale e depozitës për tregtimin e drejtpërdrejtë:$ 50
💵 Tarifat e depozitave:Nr
💸 Tarifat e tërheqjes: Nr
💻 Tarifat e mirëmbajtjes së llogarisë:Nr
⏳ Tarifat e pasivitetit:Nr
⚡ Tarifat për tregtimin e opsioneve dixhitale:Nr
⏰ Tarifat e natës:/
💱 Tarifa e konvertimit të monedhës:po
📊 Tarifa e të dhënave të tregut:Nr
📲 Tarifat e platformës së tregtimit:Nr
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Shpërndani tarifat, komisionet dhe shkëmbeni tarifat në Pocket Option

Kur tregtojnë instrumente financiare si Forex, tregtarët shpesh presin të paguajnë një natë ose të shkëmbejnë tarifa për pozicionet e mbajtura për më shumë se një ditë tregtimi. Depozitat në një llogari tregtare janë pa pagesë, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni për komisionet.

Për tërheqjen e fondeve, vetëm Perfect Money do të ngarkojë një tarifë (0,5 përqind), dhe banka që bën transferimin mund të ngarkojë një tarifë. Tërheqjet e bëra me mënyra të tjera pagese elektronike ose karta krediti janë pa pagesë.

💸 Komisionet për depozitat dhe tërheqjet: Nr
💸 Komisionet për tregti:Asnjë komision shtesë
💱 Tarifa e shperndarjes:/
📊 Tarifa e shkëmbimit:Nr

Pocket Option nuk ngarkon asnjë komision. Kur i krahasojmë ato me disa firma konkurruese në sektorin e tregtimit, kjo firmë brokerimi ofron tarifa të lira tregtare dhe jo-tregtare, duke e bërë atë një zgjedhje të mirë për tregtarët.

Tarifat e tregtimit për çiftet e monedhës

Tregtimi i çiftit të monedhës në Pocket Option
Tregtimi i çiftit të monedhës në Pocket Option

Pocket Option ofron tregtimin e çifteve të monedhës pa asnjë tarifë opsionesh binare. Shikoni detajet këtu:

Çifti i monedhës:Tarifat e opsioneve binare:Shuma minimale e tregtisë:
EUR/USDNr$1
GBP/JPYNr$1
AUD/CHFNr$1
USD/JPYNr$1
GBP/USDNr$1
NZD/USDNr$1

Tarifat e tregtimit për mallrat

Tregtimi i mallrave në Pocket Option
Tregtimi i mallrave në Pocket Option

Nuk ka tarifa shtesë për tregtimin e mallrave në Pocket Option.

Mall:Tarifat e opsioneve binare:Shuma minimale e tregtisë:
AriNr$1
ArgjendiNr$1
Nafta BrentNr$1

Tarifat e tregtimit për kriptovalutat

Tregtimi i kriptomonedhës në Pocket Option
Tregtimi i kriptomonedhës në Pocket Option

Tregtoni kriptomonedha pa tarifa opsionesh binare dhe pagesa të shkëlqyera në Pocket Option.

Kriptovaluta:Tarifat e opsioneve binare:Shuma minimale e tregtisë:
BitcoinNr$1
DashNr$1
EthereumNr$1

Tarifat e tregtimit për stoqet

Tregtimi i aksioneve në Pocket Option
Tregtimi i aksioneve në Pocket Option

Ka OTC të ndryshme të aksioneve për të zgjedhur, duke përfshirë Apple, Boeing, Twitter dhe Visa.

Stoku:Tarifat e opsioneve binare:Shuma minimale e tregtisë:
AppleNr$1
MicrosoftNr$1
TeslaNr$1

Tarifat e tregtimit për indekset

Tregtimi i indeksit në Pocket Option
Tregtimi i indeksit në Pocket Option

Tregtoni indekset pa tarifa shtesë të opsioneve binare në Pocket Option.

Indeksi:Tarifat e opsioneve binare:Shuma minimale e tregtisë:
AUS 200Nr$1
30 euroNr$1
SP500Nr$1

Tarifa të tjera për tregtimin

Pocket Option ofron të mos mbledhni një tarifë kur tregtoni me një llogari reale; prandaj, nuk duhet të shqetësoheni për komisionet. Në fakt, besnik Përdoruesit e Pocket Option merrni përfitime në formën e kthimit të parave të gatshme dhe kuponëve të zbritjes. Pocket Option lejon përdoruesit të fitojnë 1% të vëllimit të transaksioneve të tyre të zbritjes. Në lidhje me kostot e tregtisë, mund të merrni shpërblime të arsyeshme. Në çiftet e monedhës, për shembull, mund të merrni një kthim prej 93 përqind.

 • Nuk ka komision.
 • Kostot minimale të tregtimit
 • Nuk ka tarifa depozitimi ose tërheqjeje
 • Nuk ka tarifë për pasivitetin
 • Tarifat jotregtare janë të ulëta
Pocket Option - Tregtim demo
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat për shërbimet jotregtare

Tarifat jo-tregtare nuk zbatohen me Pocket Option dhe përdoruesit nuk do të ngarkohen me ndonjë kosto shtesë. Firma nuk kërkon tarifa për tërheqje ose depozitim, kështu që ju mund të depozitoni dhe tërhiqni lehtësisht para. Për sa i përket dënimit të pasivitetit, nuk do të tarifoheni nëse jeni të papunë për një gjatësi të zgjatur kohore. Ai përfshin gjithashtu tarifat e llogarisë që janë të nevojshme për të mbajtur aktive llogarinë tuaj të ndërmjetësimit.

Asetet e disponueshme për tregtim

Pocket Option ka mbaruar 130 pasuri dhe një gamë të ndryshme teknikash tregtare. Asetet kryesore me të cilat mund të tregtoni janë si më poshtë:

 • Shkëmbimet e huaja
 • Tregues
 • Aksionet
 • Kriptovalutat
 • Mallrat

Pocket Option, një firmë relativisht e re, iu bashkua industrisë së tregtimit të opsioneve me disa nga asetet më të njohura që paraqesin kriptomonedha, duke përfshirë BTC dhe Ether. Disa firma i kanë hequr ato nga listat e aseteve të tyre, duke eliminuar kështu një numër të madh investitorësh të aftë për teknologjinë.

Në faqen kryesore të Pocket Option, do të shihni orarin e tyre të tregtisë, i cili shfaq instrumentet që janë duke u transaksionuar aktualisht dhe gjithashtu kthimin % për çdo tregti. Orari përfshin gjithashtu instrumentet e zakonshme dhe OTC, si dhe kohëzgjatjen e funksionimit për secilin.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Forex

Trajtimi i opsioneve binare të bëra mbi vlerat relative të disa monedhave të huaja. Forex është një nga aktivet më të shpejta. Asetet si AUD/USD përfshijnë spekulime mbi vlerën e AUD, por pagesat dhe pagesat bëhen në USD.

Tregues

Opsionet binare mbi indekset ekonomike dhe të bursës. Disa indekse të mëdha ekonomike në të gjithë botën përdoren nga Pocket Option për opsionet binare, dhe tregtimi me këto opsione është shumë më i shpejtë sesa investimi real në aksione.

Stoqet

Opsionet binare mbi vlerat e aksioneve të kompanisë. Tregtimet bëhen në aksione të paqëndrueshme, dhe ky është një opsion më i sigurt se forex, por ka pagesa të kufizuara.

Kriptovaluta

Opsionet binare në kriptovalutat. Opsioni Pocket filloi shërbimet e tij duke ofruar tregti në kripto, dhe për këtë arsye ky është aktivi tregtar më i optimizuar dhe më i fuqishëm i ofruar nga Pocket Option. Tregtimi mbi vlerën spekulative të kriptomonedhave legjitime dhe të njohura si p.sh Bitcoin dhe Ethereum ofron tregtime të shpejta dhe të sakta që mund të parashikohen duke përdorur një numër treguesish dhe veçorish të tendencës në Pocket Option, gjë që e bën atë një tregti relativisht më të sigurt me një pagesë të vazhdueshme të lartë.

Mallrat

Opsione binare mbi vlerat e mallrave fizike. Tregtimi mbi vlerën spekulative të arit, argjendit dhe naftës së papërpunuar hyn në këtë kategori. ETF-të dhe fondet e tjera gjithashtu mund të konsiderohen nën këtë kategori. Këto janë tregti më të ngadalta me pagesa mesatare dhe mund të shërbejnë si një mjet i shkëlqyer diversifikimi për të reduktuar rreziqet në rast të tregtimit me volum të lartë në cilindo nga aktivet e tjera të përmendura.

Përfshirja e aseteve të tilla, veçanërisht përfshirja e popullaritetit kripto si Ethereum, një demografi e gjerë tregtarësh me njohuri teknologjike tërhiqen nga Pocket Option si një platformë e qëndrueshme për tregtimin e tyre. 

Faqja e internetit Pocket Option ka një plan tregtimi, i cili është një tabelë me aktivet që tregtohen aktualisht dhe përqindjen e pagesës për secilin sipas dritares kohore aktuale. Orari tregon gjithashtu aktivet e përgjithshme dhe OTC që janë të disponueshme për tregtim, kohën e tërheqjes së tyre dhe pagesën e pritshme. Pagesat llogariten duke përdorur algoritmin Pocket Option dhe janë dinamike. Ato bazohen në vëllimin e përgjithshëm të tregtimit, si dhe në saktësinë tuaj të spekulimeve.

Pocket Option - Financë
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat për tërheqjet dhe depozitat

Depozitë dhe tërheqje janë po aq bazë sa platforma Pocket Option. Pasi të regjistroheni në faqen e tyre, të verifikoni mënyrën tuaj të pagesës dhe të siguroni dokumentacion të vlefshëm, mund të filloni me një depozitë bazë $50 ose më shumë.

Ju mund të kreditoni llogarinë tuaj duke përdorur mënyra të ndryshme pagese, duke filluar nga kartat e kreditit dhe të debitit deri te Bitcoin. Pocket Option pranon praktikisht çdo mënyrë kryesore pagese, si p.sh.

 • MasterCard
 • VIZA
 • BTC
 • Eter
 • Kartë debiti
 • XRP
 • Skrill
 • LTC
 • Maestro
 • Neteller

Zgjedhjet e sipërpërmendura janë zgjedhjet më të njohura. Pavarësisht nga opsioni juaj i preferuar, nuk do të keni probleme gjatë depozitimit ose tërheqjes së parave.

Për më tepër, kërkesa për tërheqje është dukshëm më e vogël se depozitimi fillestar. Për një transferim ligjor, ju duhet tërhiqni $10 në vend të $50. Firma nuk ngarkon tarifa ose tarifa për këto transferta, ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë

Çdo gjë që tërhiqni depozitohet drejtpërdrejt në kartën tuaj të kreditit ose në bankë.

Sidoqoftë, jini të kujdesshëm ndaj shkëmbimit të monedhës. Disa banka ngarkojnë tarifa për to, kështu që nëse po përpiqeni të fitoni shumë para, sigurohuni që të jeni të informuar për çdo tarifë shtesë që mund të zbatohet përtej platformës Pocket Option.

Përfundim: Nuk u zbuluan tarifa shtesë

Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e Pocket Option u mundëson tregtarëve me përvojë dhe të papërvojë të kryejnë tregti të shpejta duke gjeneruar përfitime më të rëndësishme se disa firma të tjera. Ata japin stimuj përveç bonusit origjinal të depozitës 50%, i cili siguron që ju të keni mundësi të shumta për të rritur fitimet tuaja. Firma nuk ngarkon tarifa ose komisione.

Është e thjeshtë të regjistrohesh me ta dhe madje mund ta provosh shërbimin me një llogari demo përpara se të angazhohesh në të. Do të keni akses në të gjitha funksionet e Pocket Option pavarësisht se ku e përdorni. Ne jemi të sigurt në promovimin e Pocket Option si një ndërmjetës i besueshëm, i besueshëm dhe profesionist për tregtimin e opsioneve tuaja.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet më të bëra në lidhje me tarifat Pocket Option:

A janë tarifat e Pocket Option të larta në krahasim me ndërmjetësit e tjerë?

Krahasuar me shumë ndërmjetës të tjerë, tarifat e Pocket Option nuk janë aspak të larta. Pocket Option ka një strukturë tarifash shumë konkurruese, duke i lejuar tregtarët të tregtojnë me kushte të mira.

A ka ndonjë tarifë pasiviteti në Pocket Option?

Kur regjistroheni me Pocket Option, nuk keni pse të shqetësoheni për tarifat e pasivitetit. Edhe nëse ndaloni së përdoruri llogarinë tuaj pas një periudhe të caktuar kohore, nuk do t'ju ngarkohen asnjë tarifë shtesë.

A ka ndonjë tarifë për të dhënat e tregut për Pocket Option?

Nuk ka absolutisht asnjë tarifë për të dhënat e tregut me Pocket Option. Ju merrni akses në të gjithë informacionin përkatës që ju nevojitet për tregtimin binare, duke përfshirë të dhënat aktuale të tregut dhe tendencat e çmimeve. Nuk ka kosto shtesë.

A ka një tarifë regjistrimi në Pocket Option?

Nuk ka asnjë tarifë regjistrimi për Pocket Option. Mund të filloni me një llogari demo ose të tregtoni me para të vërteta kur ndiheni mjaftueshëm të sigurt. Është një nga ndërmjetësit e ndershëm që nuk do t'ju paguajë një tarifë regjistrimi.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)