Si fiton para Pocket Option? – Shpjegim për tregtarët

Pocket Option është një mundësi e shkëlqyer për tregtarët që të investojnë dhe të fitojnë fitime të mahnitshme. Ajo ka tërhequr një audiencë të madhe drejt vetes që kur u krijua. Ata kanë krijuar një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur me mbi 100 opsione në asete si p.sh çifte forex, aksione dhe kriptomonedha. Me disponueshmëri në mbi 95 vende, Pocket Option ka bërë emër në tregun e brokerëve.

Tregtimi Pocket Option

Megjithatë, a pyesni veten: Si fiton para Pocket Option? Ne do të diskutojmë se si Pocket Option është një platformë e shkëlqyer ndërmjetësi dhe bën një fitim si ndërmjetës në këtë artikull.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është Pocket Option?

Gembell Limited Holding është kompania që ka krijuar Ndërmjetësi Pocket Option për t'u ofruar investitorëve një platformë ku ata mund të investojnë dhe tregtojnë. Kjo firmë është krijuar për të përmbushur nevojat e tregut dhe për të ofruar karakteristika cilësore në tregtimi i opsioneve binare.

Faqja e internetit Pocket Option

IFMRRC, i njohur gjithashtu si Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar, rregullon Pocket Option, edhe pse ekziston asnjë rregullore qeveritare për këtë platformë dixhitale. Ajo ka mbi 20 mijë tregtarë aktivë me $500 milion qarkullim në vende të tilla si Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Indi, madje edhe Evropën.

Karakteristikat e platformës së opsioneve Pocket

Pocket Option ofron dy platforma të tjera si p.sh MetaTrader4 dhe MetaTrader5, të cilat janë të disponueshme si në faqen e internetit ashtu edhe në aplikacionin celular. Ato ofrojnë një gamë të gjerë opsionesh në grafikim, tregues, vegla vizatimi dhe disa veçori të tjera.

Pocket Option madje ka një platformë të veçantë tregtare të krijuar për një përvojë miqësore për përdoruesit dhe pa defekte. 

Ekziston një gamë e gjerë asetesh në dispozicion, të cilat ndahen në 4 kategori të mëdha:

  1. Stoqet – Disa aksione si Apple, Boeing dhe Facebook janë në dispozicion me Pocket Option, të cilin klientët mund ta përdorin për tregtim.
  2. Forex ose këmbim valutor – të paktën 30 palë palë valutore të këmbimit janë të disponueshme në Pocket Option.
  3. Mallrat - Pocket ofron disa mallra të njohura si nafta, ari dhe argjendi.
  4. Kriptovalutat – me më shumë se 30 opsione, disa të famshme Kriptot si Ethereum dhe Bitcoin janë në dispozicion në Pocket Option.

Pocket Option bën mos ngarkoni asnjë tarifë për tërheqje, depozitim ose komision. Ju do të kurrë mos e humbni fitimin tuaj në tarifa të tilla të vogla, dhe një llogari joaktive nuk ngarkon një tarifë.

Si fiton para Pocket Option?

Megjithatë, disa çifte forex kanë përqindje pagese shumë konkurruese, të tilla si GBP/USD që ka një normë pagese 85% dhe EUR/USD ka një normë pagese 89%.

Madje mund të merrni levave së bashku me kapitalin tuaj pa pothuajse asnjë nivel të paracaktuar. Për shembull, nëse dëshironi Leva 1:1000 në Pocket Option, ju mund të vendosni për të thjesht duke zgjedhur platformën. Sidoqoftë, gjithmonë këshillohet të përdorni levën 1:10 ose 1:100 pasi shpërblimet dhe humbjet janë të njëjta sasi. 

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si fiton para Pocket Option?

Ndryshe nga tregjet valutore ose të aksioneve, Tregtimi i opsioneve është i ndryshëm. Në një sërë metodash, Pocket Option përfitoi tregtimi i opsioneve binare. Për shkak se ofruesit e likuiditetit ngarkojnë një çmim mbi çmimet e tregut, ju duhet të jeni të vetëdijshëm për këtë. 

paratë

Ju mund të vini re se pagesa aktuale e përqindjes nuk llogarit çmimet e mallrave me një pagesë të mundshme në platformat e tregtimit nëse i kushtoni vëmendje të kujdesshme çmimet e aseteve të tilla. Agjentët e opsioneve binare mbajnë një përqindje të kësaj si fitimin dhe komisionin e tyre. Nga ana tjetër, tregtimi është vendi nga vjen pjesa më e madhe e fitimeve tuaja.

Për shembull, nëse platforma kishte 200 klientë, 100 prej të cilëve vënë bast $100 një tregtim që GBP/USD çiftimi do të rritej brenda 1 minutës së ardhshme, ndërkohë që 100 prej tyre do të vendosnin të njëjtën shumë kundër tij. Një shtesë prej $20,000 është investuar në treg. 

Është vlerësuar se një raport pagese prej 80 për qind do të arrihet. Pas një minute, skuadra fituese do të fitojë $180, ndërsa skuadra humbëse nuk do të marrë para. Pocket Option bën një fitim prej $2000 nga kjo marrëveshje që nga viti fitimi total është $18,000. Kjo është pikërisht mënyra se si ndërmjetësit e opsioneve binare fitojnë para duke trajtuar shumë transaksione në emër të shumë klientëve. Me këtë metodë të thjeshtë, ndërmjetësi bën një fitim të madh në një ditë të vetme.

Tarifat e pasivitetit

Kjo është një tarifë shumë e zakonshme që ndërmjetësit duhet të mbajnë për të angazhuar tregtarët në platformën e tyre të ndërmjetësit. Njihet gjithashtu si a tarifa e mirëmbajtjes, por qëllimi mbetet i njëjtë; domethënë, ju duhet të tregtoni në mënyrë që të vijnë fitimet, ose do t'ju duhet të paguani një tarifë për të mos tregtuar gjithashtu.

mesnatë

Një duhet gjithmonë kontrolloni këtë shumë të tarifës përpara se të tregtoni dhe nëse duhet të keni fituar ose ekzekutuar një numër transaksionesh në muaj. Kjo do t'ju mundësojë të tregtoni pa pasur nevojë të paguani një tarifë pasiviteti për asgjë.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfitimet e tregtimit me Pocket Option

Pocket Option është mjaft e dobishme për tregtarët aq sa fiton edhe për faqen e saj të internetit.

  • Fleksibiliteti

Pocket Option ju sjell një ndërfaqe shumë fleksibël ku edhe mundeni kopjoni strategjitë e tregtarëve të tjerë. 

  • Materiale edukative në dispozicion

Ju mund të përdorni materiale gjithëpërfshirëse për tregtimin dhe luhatjet e tregut pikërisht në vetë platformën.

  • Instrumente të ndryshme janë në dispozicion

Ju mund të përdorni mjete ose instrumente të tilla si aksione, çifte valutore të këmbimit valutor, mallra dhe madje edhe kriptoma si asetet tuaja.

Pocket-Option-assets-and-market
  • Sinjale dhe tregues të ndryshëm tregu 

Këta tregues dhe sinjale janë gjithashtu të disponueshme që ju jepen në Pocket Option për një seancë më të mirë tregtare.

  • Llogaria demonstruese

Falas llogaritë demo janë seksione ku mund të praktikoni tregtimin me fondet virtuale të paraqitura nga platforma. Ti merr $10,000 si fonde falas për t'u përdorur për praktikë tregtare.

A është Pocket Option i sigurt dhe i sigurt për t'u përdorur?

Po, Pocket Option është të rregulluara nga IFMRRC, e cila është Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar. Edhe pse ky nuk është rregullator i qeverisë, ai është ende i zbatueshëm sepse shumica e platformave dixhitale rregullohen vetëm përmes organizatave të tilla të pavarura.

Ai gjithashtu ka një certifikatë SSL që siguron të dhënat tuaja financiare nga përdorimi i paligjshëm.

konkluzioni

Një ndërmjetës shumë i njohur, Pocket Option ka grumbulluar mjaft audiencë investitorësh dhe një certifikatë IFMRRC. Platforma ka thënë të ofrojë pothuajse 90% bonuse dhe oferta për klientët e tyre.

Përveç kësaj, ata kanë një program shoqërues ku filialet mund të fitojnë thjesht duke sjellë tregtarë të rinj dhe duke rritur trafikun e faqes në internet, gjë që rrit fitimet edhe për ndërmjetësin. Pocket Option përfiton aq sa humbasin tregtarët tregtinë dhe nga tarifat e tjera që ata ngarkojnë.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas tani!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment