Quotex kundrejt Binomo – Cili është më i mirë?

Dëshironi të filloni tregtimin, por jeni të hutuar rreth saj cilën platformë tregtare duhet të përdorni? Në ditët e sotme, kaq shumë platforma online ju ofrojnë bazën për tregtimin dhe fitimin e parave. Platformat online si Binomo, Quotex, etj., janë të njohura për to ndërfaqe e krijuar dhe faqe miqësore për përdoruesit. Sidoqoftë, një faqe është lehtësisht e aksesueshme përmes një aplikacioni, ndërsa tregtarët mund të aksesojnë tjetrin vetëm përmes faqes së internetit.

kuote kundrejt binomo

Por cila është platforma superiore - Quotex kundrejt Binomo? Ne do të diskutojmë dhe krahasojmë disa nga veçoritë e tyre kryesore për t'ju dhënë një pasqyrë më të mirë. Lexoni artikullin më poshtë nëse kjo ju intereson.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Binomo falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është Quotex?

Quotex Eshte nje ndërmjetës i njohur me një platformë të qëndrueshme ueb me ndërfaqen më të drejtpërdrejtë dhe ofron opsione binare dhe aktive të shumta si kriptomonedha, indekse dhe mallra.

Ndërmjetësi Quotex

Ato përfshijnë a depozitë minimale dhe tërheqja me pa tarifa, shërbimet e mbështetjes së klientit, dhe bonuse që në depozitën e parë. Ju gjithashtu mund të regjistrohu dhe hap a llogari demo falas, një shërbim i zgjeruar nga Quotex.

Kjo ju lejon të hapni një kopje të llogarisë së drejtpërdrejtë me një shtesë $10,000 ju jepet si fonde falas për të praktikuar dorën tuaj në tregti.

Pasi të dini luhatjet e tregut dhe strategjitë e aplikuara në tregti, mundeni fitoni fitime dhe bëni kaq shumë para. Për më tepër, faqja është e besueshme dhe e besueshme pasi ka certifikata të disponueshme.

Ju mund të tregtoni një pjesë të vogël të kriptove që janë edhe në krye për momentin në Quotex. Ata gjithashtu ofrojnë një gamë të bonuse të mirëseardhjes në treg për tregtarët e rinj. 

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është Binomo?

Binomo është një tjetër markë tregtare në internet që ka një shtrirje globale ndërsa kanë lloje të ndryshme tregtarësh mbi platformën e tyre. Përveç kësaj, ata kanë një certifikatë nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar duke konfirmuar mbrojtjen e fondeve të klientit.

Binomo

Ti mundesh akses Binomo për telefonat inteligjentë Android ose iOS duke shkarkuar aplikacionin nga play store. Dikush mund të rrisë e tyre aftësitë e tregtimit në këtë aplikacion nga kudo në mbarë botën.

Ai është mjaft i ndryshëm nga tregtimi i aksioneve pasi përdor parimet FTT të quajtura parashikime. Në këtë platformë tregtare, ju përcaktoni ose parashikoni lëvizjen e aseteve dhe zbuloni nëse çmimi do të rritet apo do të bjerë. Fitimi që merrni varet nga parashikimet tuaja. Prandaj, ju merrni 90% e vlerës për çdo parashikim të saktë. 

➨ Regjistrohu me Binomo falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Përparësitë e Quotex

Marka ka platformën e saj të krijuar në internet me një ndërfaqe të thjeshtë dhe të përdorshme. 

Ata marrin vetëm një depozitimi minimal prej $10 dhe mos vendosni asnjë tarifë tërheqjeje. Quotex shtrin platformën e tij të jashtëzakonshme në 19 gjuhë në vende të ndryshme.

metodat e depozitimit të kuotave

Ekziston edhe një lehtësi shtesë për tregtimin e kopjeve, i cili është një proces i imitimit të strategjive të tregut të tregtarëve të tjerë nëse dikush e gjen strategjinë e tyre të suksesshme.

Ka pafund lloje të sinjale tregtare në dispozicion nga Quotex, e cila mund të jetë e dobishme për një tregtar. Këto sinjale tregtare informojnë tregtarin për luhatjet e fundit në grafikun e tregut dhe ardhjen e instrumenteve të reja.

Aty eshte nje Bonus 40% shtuar me bonusin fillestar që tregtari të përfitojë përfitimin përfundimtar.

Demoja Quotex

Aty eshte nje llogari demo falas ku mund të praktikoni tregtimin me një shtesë $10,000 që mund të përdoren si fonde të mirëfillta. Luhatjet dhe pozicionet e tregut mund të kuptohen dhe perfeksionohen përpara se të shkoni në llogarinë përfundimtare të tregtimit.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Avantazhet e Binomo

Binomo është i kujdesshëm rreth të dhënave të përdoruesit dhe siguron që ato të mos bien në duar të gabuara. Përveç kësaj, Protokolli SSL i përdorur nga aplikacioni i tregtimit kodon dhe siguron të dhënat financiare të përdoruesit.

Platforma verifikohet nga Anëtari "A" i IFC (Komisioni Ndërkombëtar Financiar). Binomo gjithashtu mori çmime të shumta, si IAIR Awards për përsosmëri financiare dhe Çmimet FE 2015.

Opsionet binare Binomo

Tregtarët në internet mund të mbështeten në këtë faqe tregtare pasi është më e lehtë për t'u përdorur dhe funksionuar. Projektimi strukturor i sitit u bë duke mbajtur parasysh lehtësinë e përdorimit dhe procesin më të drejtpërdrejtë të regjistrimit në mënyrë që çdokush të mund të tregtojë këtu.

Aty eshte nje llogari demo falas ku mund të praktikoni tregtimin.

Përveç kësaj, platforma ofron para virtuale $1000 që ju vjen në ndihmë kur praktikoni artin e parashikimit të tregjeve të tregut dhe aftësive tregtare.

Llogari demo Binomo

Ai kursen paratë tuaja aktuale ndërsa mësoni se si të tregtoni mbi ato të aplikacionit llogari demo falas.

➨ Regjistrohu me Binomo falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Krahasim i rëndësishëm midis Quotex kundrejt Binomo

Le të vizatojmë disa krahasimet ndërmjet Quotex dhe Binomo për të parë se cila faqe ka një platformë më të mirë tregtare:

SpecifikimetQuotexBinomo
Instrumentet në dispozicionOpsionet dixhitale, kripto, indekse, Forex
Llogaria DemoPo, $10,000Po, $1000
Tregti minimale$1
Depozita minimale$10
KriptovalutaKriptot kryesore janë të disponueshme për tregtim, si BTC, LTC, etj.Tregtimi i kriptomonedhës nuk është i disponueshëm
RregullatoriIFMRRCIFC
Sinjalet tregtarepoNr
Copy TradingpoNr
Opsioni BinarNë dispozicion në internet me një sërë tregjesh të reja për tregtarët dhe bonuset e rejaOpsioni binar nuk është i disponueshëm për tregtim
➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Binomo falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Instrumentet në dispozicion

Ndërsa Binomo nuk ka instrumente të tilla, Quotex ofron instrumente të ndryshme për të tregtuar me, të tilla si kriptomonedha, Forex, opsionet dixhitale dhe indekset.

Ju mund t'i përdorni këto instrumente për të tregtuar dhe për të fituar fitimi maksimal nga vlera e investimit tuaj. Për më tepër, nëse ka një zgjedhje në instrumente, tregtarët mund të zhvendosen dhe të përdorin instrumentin më të dobishëm ose më të famshëm dhe të përfitojnë brenda një dite, ndërsa ndryshojnë instrumentet kur hyjnë në treg. Komoditeti i tregtarit rritet me lehtësinë në zgjedhjen e instrumentit.

Llogaria demonstruese #1

Binomo lejon përdorimin falas të llogarisë demo, por jep vetëm fondet virtuale $1000 të përdoret për të parashikuar pozicionet e tregut dhe, nga ana tjetër, ku të investohen paratë.

Përdorni arsimin pa pagesë për llogarinë-demo-e-opsionet-binare

Sidoqoftë, ju merrni një llogari demo falas dhe $10,000 fonde për të praktikuar tregtimin ndërsa përdorni shumë aktive për të tregtuar me Quotex. Ju madje mund të praktikoni tregtimin e kopjeve, që është kopjimi i strategjive të njerëzve të tjerë për të fituar më shumë para.

#2 Tregtia minimale

Si një tregti minimale, ju merrni të paktën $1 kur tregtoni me Quotex. Ndërsa nuk ka vlerë minimale tregtare për Binomo, ju mund të merrni vetëm një shumë më të konsiderueshme të tregtisë.

krahasimi i kuotave binomo

Ndërsa $1 është një vlerë e vogël tregtare, ju do të merrni një tregti të drejtë nga ajo nëse investoni një sasi, kështu që Quotex ofron një platformë më e sigurt dhe më e sigurt se Binomo.

#3 Depozita minimale

Me Quotex, duhet të vendosni një minimumi $10 si depozitë për të bërë një shumë të konsiderueshme parash pa zbrazur llogarinë tuaj.

ka asnjë shumë minimale depozite në Binomo, e cila nuk ka asnjë përfitim të veçantë.

Vlera e depozitës nuk vendos natyrën e fitimit tuaj, kështu që kjo nuk ka asnjë vlerë në krahasim me pikat e tjera.

➨ Regjistrohu me Binomo falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#4 Kriptovaluta

Ekziston një larmi kriptomonedhash që mund t'i përdorni kur tregtoni Quotex, si BitCoin, LiteCoin, etj. Këto konsiderohen disa nga kriptomat kryesore.

Sidoqoftë, nuk mund të përdorni kriptovaluta gjatë tregtimit me Binomo pasi kjo veçori nuk është e disponueshme për ta.

Rregullatori #5

Rregullorja është thelbësore për të garantuar sigurinë e faqes dhe të dhënat financiare të përdoruesit. Prandaj, Faqja Quotex ka një rregullore ofruar nga anëtarë të IFMRRC.

ifmrrc

Binomo ka një certifikatë nga IFCdmth. Komisioni i Fondeve Ndërkombëtare.

#6 Sinjalet tregtare

Sinjalet tregtare janë njoftime të rëndësishme nga analistë që informojnë tregtarët sa herë që ka një instrument të ri në treg ose tregu është rritur në mënyrë që tregtarët të investojnë dhe të maksimizojnë fitimet e tyre.

Prandaj, Quotex ofron sinjale tregtare për përdoruesit e tyre efikasë, ndërsa Binomo nuk ofron asnjë sinjal tregtimi për tregtarët e tyre.

#7 Tregtimi i kopjeve

Tregtarët zakonisht bëjnë tregti me kopje për të fituar fitime maksimale nga tregu. Kështu, për shembull, një tregtar mund kopjoni strategjinë e një tregtari profesionist dhe ta përdorë atë për vete për të marrë fitime maksimale dhe një kthim të lartë nga investimi.

Prandaj, Quotex lejon tregtimin e kopjeve edhe kur përdoruesit përdorin një llogari demo në mënyrë që ata të mund të praktikojnë tregtimin dhe të bëhen profesionistë. Ndërsa, Binomo nuk lejon asnjë veçori të tregtimit të kopjeve.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#8 Opsioni Binar

Ndërsa opsioni binar nuk është i disponueshëm për përdoruesit e Binomo, Quotex lejon tregtarët të tregtojnë opsione binare në internet.

Tregtimi në opsionet binare lejon fitime maksimale me një kthim të lartë të vlerës së investimit.

Për më tepër, klientët kanë më shumë zgjedhje për përdorimin nga grupi i instrumenteve të disponueshme, në mënyrë që të ardhurat e tyre të bëhen më të mira çdo ditë.

konkluzioni

Tregtimi dhe fitimi fitimet nuk kanë qenë kurrë kaq të lehta! Nëse jeni duke kërkuar mënyra për të fituar para shtesë, këto platforma tregtare janë perfekte për ju!

Tutorial Binomo

Quotex dhe Binomo janë dy nga platformat më të njohura të tregtimit të cilat pretendojnë se kanë një ndërfaqe miqësore për përdoruesit. Ato lejojnë praktikimin dhe mësimin e tregjeve tregtare dhe përdorimin e instrumenteve.

Për më tepër, ju mund të bëni llogari falas mbi platformat për të mësuar të tregtoni dhe të mashtroni praktikat aktuale të tregut.

tregtimi kuotash

Ndërsa të dyja faqet janë të mira, Quotex është një bazë më e mirë e tregtimit në internet sesa Binomo pasi ofron veçori shtesë si tregtimi i kopjeve, aktive të shumta si kriptomonedha, indekse, mallra dhe sinjale tregtare.

Këto veçori janë të dobishme gjatë tregtimit dhe ju ndihmojnë të fitoni më shumë para. Prandaj, Quotex ka epërsinë mbi Binomo me veçori të shumta.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Binomo falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment