Quotex kundrejt Olymp Trade – Cili është ndërmjetësi më i mirë?

Pavarësisht nëse jeni fillestar ose tregtar me përvojë, krahasimi i Quotex dhe Olymp Trade do t'ju ndihmojë. Jo vetëm që i kemi krahasuar veçoritë dhe shërbimet e tyre, por edhe i kemi hulumtuar tërësisht.

Jeni të interesuar për lehtësinë e përdorimit të ndërfaqes, gamën e aseteve të disponueshme ose besueshmërinë e platformave tregtare? Apo ndoshta jeni kurioz për mbështetjen dhe burimet arsimore që ofrojnë? Ne do t'ju tregojmë gjithçka për të dhe më shumë.

Në këtë artikull, ne ju japim mundësinë të shikoni Quotex dhe Olymp Trade nga këndvështrime të ndryshme. Do të mësoni më shumë se cila platformë i përshtatet më mirë nevojave tuaja tregtare, pavarësisht nëse është lehtësia e përdorimit të ndërfaqes, gamën e instrumenteve të tregtimit në dispozicion apo besueshmëria e platformave.

quotex kundrejt tregtisë olimpike

Krahasimi i detajuar midis Quotex dhe Olymp Trade:

Për krahasim, shihni faktet thelbësore të të dy ndërmjetësve këtu:

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi i përgjithshëm (bazuar në këtë krahasim):9 / 108 / 10
Depozita minimale:$10$10
Bonuset:Bonusi i depozitave, bonusi i kthimit të parave, bonusi i tregtisë pa rrezik, bonusi i bilancit, bonusi i përqindjes së qarkullimitPërdoruesit marrin shpërblime dhe shpërblime të rregullta për tregtimin në platformë.
Instrumentet financiare:Opsionet binareOpsionet binare, Forex, Stoqet
Asetet themelore:Forex, kriptomonedha, aksione, indekse, mallra100+ Forex, Crypto, Stoqet, Mallrat
Asetet:100+200+
Tregtimi i marzhit:Nrpo
Tregtimi automatik:NrNr
Sinjalet tregtare:popo
Tregtimi i kopjeve:Nrpo
E veçanta:Konkurset e tregtarëveTregti pa rrezik
Aplikacioni celular:Android, iOSAndroid, iOS
Rishikimi:Lexoni rishikimin e plotë të QuotexLexoni rishikimin e plotë të Olymp Trade
➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Le të marrim më shumë në detaje. Çfarë u ofrojnë të dy ndërmjetësit klientëve të tyre?

#1 Depozitat dhe tërheqjet minimale

Depozita minimale Quotex

Depozita minimale është relativisht e ngjashme për të dy ndërmjetësit. Të dyja minimale Depozitë Quotex / Quotex tërheqje dhe minimumi Depozitë Olymp Trade & Tërheqja Olymp Trade janë $10. Megjithatë, Quotex ofron më shumë mënyra pagese, gjë që është emocionuese për ata që duan të depozitojnë me kriptovaluta. Prandaj, Quotex kryeson listën me një plus të vogël.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 108.7 / 10
Depozita minimale:$10$10
Tërheqja minimale:$10$10
Tarifat e depozitimit/tërheqjes:NrNr
Menyra pagese:Kartat e kreditit, kripto, transferta bankare lokale, kuleta elektronikeKartat e kreditit, kuletat elektronike, transferta bankare
Kohëzgjatja e tërheqjes:Maksimumi 3 ditë pune (shpesh pas disa orësh)Maksimumi 3 ditë pune (shpesh pas disa orësh)
➨ Regjistrohu me Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#2 Rregulloret

Faqja zyrtare e organit rregullator të IFMRRC

Quotex rregullohet vetëm nga IFMRRC, ndërsa Olymp Trade rregullohet nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar dhe FinaCom. Prandaj, Olymp Trade është më i mirë për sa i përket rregullimit. Sidoqoftë, të dyja platformat janë të sigurta për tregtarët.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):9 / 1010 / 10
Rregullorja:IFMRRCIFMRRC, FinaCom
Rregullorja Evropiane:NrNr
Rregullorja e SHBA:NrNr
Rregullatorë të tjerë://

Bonusi #3

Bonus depozite Quotex

Tregtarët marrin një shumëllojshmëri të bonuse për të zgjedhur në Quotex. Kjo platformë ofron bonuse depozitash, bonuse për kthimin e parave, bonuse pa rrezik dhe shumë të tjera. Të Bonus Olymp Trade, nga ana tjetër, është vetëm për depozitat, prandaj Quotex performon më mirë në këtë krahasim. Olymp Trade ka gjithashtu një bonus mirëseardhjeje. Sidoqoftë, ata që i kushtojnë shumë rëndësi bonuseve mund të jenë më mirë me Quotex, pasi ka shumë më tepër larmi.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):7 / 105 / 10
Bonusi i depozitës:Deri në 80% (në ngjarje të veçanta)Deri në 50%
Bonusi i kthimit të parave:Deri në 10%/
Bonus pa rrezik:Në dispozicion/
Bonusi i bilancit:Në dispozicion/
Përqindja e bonusit të qarkullimit:Në dispozicion/
Qarkullimi i bonusit:100x e shumës së bonusit/
Lotari falas:NrNr

#4 Asetet dhe Kushtet e Tregtimit

Quotex - Asetet

Kur shikoni asetet dhe kushtet e tregtimit, ofertat e tyre ndryshojnë thelbësisht. Quotex ofron vetëm rreth 100 asete për të tregtuar. Në Olymp Trade, ka më shumë se 200 asete. Fatkeqësisht, Olymp Trade ofron vetëm një kthim të investimit prej 92%. Quotex performon më mirë këtu, me një ROI më të lartë deri në 95%.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 108 / 10
Kthehen në investime:Deri në 95% Deri në 92%
Opsionet binare:popo
Tregtimi në Forex / CFD:Nrpo
Asetet:100+ (kripto, monedha, aksione, indekse, mallra)200+ (kripto, monedha, aksione, indekse, mallra)
Tregtimi OTC:popo
Ekzekutimi i tregtisë:0,5 ms0,5 ms
➨ Regjistrohu me Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#5 Tregtimi i Marzhit

Leva në Olymp Trade

Nuk ka asnjë tregtim marzhi në Quotex, prandaj ne duhet t'i japim platformës 0 pikë në këtë drejtim. Olymp Trade ofron deri në 1:500 levë në tregtimin Forex. Prandaj, për sa i përket levës, Olymp Trade është superior ndaj Quotex.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim)0 / 106 / 10
Tregtimi i marzhit:NrPo, deri në 1:500 levë në tregtimin Forex
Platforma:/Platforma Olymp Trade

#6 Tregtim Auto

Robot Olymp - Tregtim automatik në Olymp Trade

Quotex nuk ofron drejtpërdrejt funksionin e tregtimit automatik të integruar në platformë. Ofrohet vetëm përmes ofruesve të palëve të treta. Disa prej tyre janë të dyshimta, dhe ne paralajmërojmë shprehimisht kundër tyre, pasi askush nuk dëshiron të bjerë pas një roboti mashtrues. Olymp Trade është shumë më i mirë në këtë drejtim, pasi ato ofrojnë veçorinë e tregtimit automatik të integruar në platformë.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):5 / 1010 / 10
Tregtimi i automjeteve:Nuk disponohet (vetëm nëpërmjet softuerit të palëve të treta)Në dispozicion

#7 Sinjalet tregtare

Sinjalet e tregtimit në Olymp Trade

Një aspekt emocionues për tregtarët ambicioz është aftësia për të krijuar sinjale. Të dyja platformat ofrojnë veçori të veçanta për këtë, por sinjalet në Quotex janë dukshëm më intuitive dhe ka më shumë opsione personalizimi. Prandaj, Quotex shënon 10/10 pikë, ndërsa Olymp Trade gjithashtu shkon mirë me një 7/10 të fortë.

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):10 / 107 / 10
Sinjalet e tregtimit:Në dispozicionNë dispozicion

#8 Tregtimi i kopjeve

Kopjoni tregtimin në platformat binare

As Quotex as Olymp Trade nuk ka a funksion tregtimi i kopjeve. Edhe pse është i vlerësuar dhe i popullarizuar në mesin e shumë tregtarëve, ai nuk mund të gjendet në këto platforma. Prandaj, të dyja platformat shënojnë 0 pikë për sa i përket tregtimit të kopjeve

Specifikim:QuotexOlymp Trade
Vlerësimi (bazuar në këtë krahasim):0 / 100 / 10
Tregtimi i kopjeve:NrNr
➨ Regjistrohu me Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Olymp Trade:

Olymp Trade është një platformë tregtare dixhitale që ju ndihmon të shumëfishoni paratë tuaja përmes aksioneve dhe të kapërceni pasigurinë e tregut. Olymp Trade u ofron përdoruesve të tij funksione bazë, të tilla si vendosja kur të rrisin investimin e tyre në një aksion dhe kur të mbyllin tregtinë e tyre.

tregtia olimpike

Tregtimi i automatizuar është gjithashtu i disponueshëm në Olymp Trade, i cili ndihmon përdoruesin të përfitojë nga çdo mundësi për të marrë çmimin e duhur për investimin e tij, edhe kur ata janë larg ose jo aktiv në tregti.

Ka mundësi për të marrë fitime të larta nga një investim i vetëm përmes kësaj platforme. Këtu janë disa nga gjërat që Olymp Trade promovon për përdoruesit e tij dhe pse ata duhet të përdorin Olymp Trade:

 • Kjo platformë mund të funksionojë në pajisje të ndryshme. Për shembull, nëse regjistroheni në kompjuterin tuaj, mund të regjistroheni edhe në celularin tuaj përmes aplikacionit.
 • Tregtia minimale në platformën Olymp Trade është $1 dhe siguria e faqes është gjithashtu e ngushtë pasi personi që hyn në platformë duhet të kalojë përmes vërtetimit me 2 faktorë për të filluar tregtimin.
 • Tarifat Olymp Trade janë 0% për depozitat dhe 0% për tërheqjet.
➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Quotex:

Quotex, nga ana tjetër, është një faqe interneti që mbështet tregtimi i aseteve dixhitale dhe është një nga platformat më të besueshme për tregtarët që duan të vendosin bastet e tyre në internet. Quotex është i ri në lojë, kështu që ka pasur disa vështirësi për të gjetur vendin e tij në treg, por kjo nuk do të thotë se është inferior ndaj çdo faqe interneti tjetër të platformës tregtare.

Ndërmjetësi Quotex

Pra, kur bëhet fjalë për zgjedhjen e platformës së duhur tregtare, shumë njerëz shpenzojnë orë të tëra duke kërkuar për atë të duhurin, duke parë rishikimet dhe veçoritë. Por nuk është e lehtë të marrësh informacionin e duhur derisa ta kesh vetë përvojën.

Çdo zhvillues i faqeve të internetit është i trajnuar posaçërisht në programin e tregtimit dhe ka vite përvojë pune. Kjo është arsyeja pse Quotex është i pozicionuar mirë në treg për tregtimin online të aksioneve dhe aseteve dixhitale si kriptomonedha.

A është i rregulluar Quotex? Mjerisht, jo. Megjithatë, ekipi Quotex ka 20 vjet përvojë tregtare dhe zhvillimi pas faqes së internetit dhe aplikacionit, kështu që si përdorues, mund të shihni se kjo platformë është e besueshme. Quotex është për profesionistët dhe fillestarët që duan të fillojnë udhëtimin e tyre tregtar nga një faqe interneti e besuar. Nëse po pyesni veten A është Quotex i vërtetë apo i rremë? Është një platformë e vërtetë dhe legjitime.

mjetet e vizatimit të kuotave

Përdoruesit do të gjejnë rreth 400 mjete në Quotex, kështu që nuk keni nevojë të shkoni diku tjetër për të filluar tregtimin me lehtësi. Janë dhënë opsione të ndryshme tregtimi, të tilla si kuotat e monedhës, aksionet, kryesore, metalet, nafta, gazi ose kriptomonedha në trend.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Përfitimet e përdorimit të Quotex

Ka disa përfitime nga përdorimi i Quotex si ndërmjetësi juaj për tregtimin e opsioneve binare:

 • Faqja ofron transparencë të plotë për anëtarët e saj dhe përdoruesit marrin vetëm cilësi premium në gjithçka që lidhet me tregtimin.
 • Përdoruesit mund të kontrollojnë Treguesit Quotex në çdo kohë, dhe kjo është për shkak të bashkëpunimit të ndërmjetësve të besueshëm. 
 • shërbimi mbështetës i Quotex është i disponueshëm çdo ditë me përgjigje të shpejta në mënyrë që çdo përdorues të mos humbasë tregtinë e tij për shkak të ndonjë konfuzioni. 
 • Është e lehtë për t'u kuptuar dhe nuk përmban ndonjë sistem të zbukuruar që e largon klientin nga qëllimi kryesor, që është tregtimi.
 • Sinjalet Quotex janë të sakta 87%, gjë që ju ndihmon të krijoni strategjinë tuaj efektive të tregtimit.
 • Përdorni treguesit më efektivë të tregtimit që do t'ju ndihmojnë të rrisni bilancin e llogarisë tuaj.
 • Quotex është ndërtuar duke përdorur teknologjinë më të fundit. Si rezultat, ai funksionon me një shpejtësi të jashtëzakonshme dhe koha e përgjigjes është gjithashtu më e mirë se shumica e platformave tregtare.

Pra, nëse po pyesni veten - A është Quotex legjitim? Përgjigja është po. Quotex ofron shumë përfitime për tregtarët e tij dhe ka shumë vlerësime pozitive nga tregtarët me përvojë që vlerësojnë avantazhet e shumta të kësaj platforme tregtare.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Platformat e Tregtimit Face-Off: Quotex kundrejt Olymp Trade

Ne i kemi parë të dyja faqet e internetit të platformave tregtare, por tani është koha për të bëni një krahasim dhe vendosni se cili është më i mirë për tregtarin. Do të njiheni me këto platforma tregtare, por lexoni këtë artikull deri në fund për të marrë përgjigjen për ata që janë të rinj në tregtimin online.

Ne kemi mbledhur disa informacione për t'i ndihmuar lexuesit tanë të marrin një vendim të lehtë dhe të kursejnë kohë dhe përpjekje për të gjetur platformën e duhur tregtare për tregtimin e përditshëm.

Mbështet platforma #1 

Olymp Trade mbështet platforma të ndryshme si p.sh Android, iPhone, iPad dhe Saas. Nga ana tjetër, Quotex mbështet vetëm platformën Saas.

versioni celular Olymp Trade

Megjithatë, në faqen zyrtare të Quotex thuhet se ata kanë zhvilluar një veçori të re që i lejon tregtarët të përdorin platformën tregtare Quotex si një aplikacion në telefonat e tyre celular.

#2 Audienca 

Olymp Trade është një faqe interneti që është e përshtatshme për të gjithë tregtarët, qofshin profesionistë apo fillestarë, pasi ndihmon për të ofruar detajet e nevojshme rreth tregtimit dhe për të përmirësuar aftësitë tregtare. Olymp Trade gjithashtu ka të drejtë të sigurojë ndihmë falas për përdoruesit e saj, dhe nëse ndonjë ndërmjetës kapet duke mashtruar, tregtari do të marrë kompensim prej 20,000 €.

Quotex është vetëm për qëllime tregtare pasi kjo faqe interneti është krijuar ekskluzivisht për investime dhe tregtim online. Nuk është i përshtatshëm për fillestarët.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Mbështetje #3

Të dyja platformat tregtare ofrojnë mbështetje e shkëlqyer e klientit me një linjë ndihme 24-orëshe, edhe në ditë festash.

Quotex-mbështetje-dhe-shërbim

Do të merrni përgjigje të shpejta për problemet tuaja, duke e bërë përvojën tuaj në këto platforma tregtare një përvojë të mirë.

#4 Mënyrat e pagesës

Quotex jep shumë opsione për mënyrat e pagesës në Bitcoin, Kartat e kreditit, MasterCard, Neteller, Perfect Money, QIWI, Skrill, Union Pay, Viza, dhe Webmoney.

Olymp-Trade-metodat e pagesës

Olymp Trade përdor Doku Wallet, Skrill, dhe Paratë Yandex. 

#5 Alternativat 

Epo, është gjithmonë mirë të kesh një plan rezervë, apo jo? Alternativat më të mira për platformën Olymp Trade janë Binary.com, Binomo, IQ Option, FiNMAX dhe Pocket Option. Alternativat më të mira për Quotex janë Nadex, Olymp Trade, Expert Option, dhe IQ Option.

Të gjitha këto alternativa janë programe tregtare të besuara dhe të licencuara dhe mbajnë qindra e mijëra përdorues çdo ditë për tregtimin online. 

#6 Kategoritë 

Në Olymp Trade do të gjeni kategori të ndryshme që mbështet faqja e internetit dhe platforma, si tregtimi algoritmik, opsionet binare dhe tregtimi në forex. Jo çdo platformë tregtare është krijuar për të praktikuar tregtimin Forex, gjë që i jep Olymp Trade një pikë të fortë për të qenë më lart në lojë.

tregtia olimpike forex

Quotex gjithashtu mbështet opsionin binar, i cili është i mirë për profesionistët pasi ata nuk duhet të kalojnë nëpër të gjitha funksionet e tjera dhe mund të përqendrohen në një.

Nga pikat e mësipërme mund të konkludoni se të dyja opsionet janë të mira, por kjo varet nga përdorimi juaj. Olymp Trade është më i miri nëse jeni fillestar dhe dëshironi të krijoni biznesin tuaj.

Nga ana tjetër, Quotex ka të bëjë me profesionalizmin dhe është i mirë për tregtarët që duan të investojnë profesionalisht. Quotex vjen me opsione të kufizuara por efektive, kështu që nëse jeni një tregtar profesionist që kërkon një platformë të kalitur për t'u përdorur, atëherë Quotex është më e mira për ju.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Mendimi i njerëzve për Olymp Trade vs Quotex

Të dyja platformat marrin reagime pozitive nga përdoruesit të cilët janë të kënaqur me mënyrën se si punojnë. Megjithatë, të komentet favorizojnë Quotex me 4,2 yje dhe Olymp Trade me 1,5 yje në faqet e besuara të rishikimeve.

quotex trustpilot

Epo, njerëzit mund të kenë ndryshuar opinionet, dhe gjithçka varet nga përdoruesi nëse i pëlqen platforma tregtare për përdorimin e tyre apo jo. Mund të shikoni internetin për më shumë komente dhe disa video në YouTube për të mësuar rreth veçorive dhe statusit të tyre të punës.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Grafiku i shandanit Quotex
Grafiku i shandanit Quotex

Përfundim: Quotex fiton krahasimin

Kur krahasojmë Quotex dhe Olymp Trade, është e qartë se të dyja platformat kanë veçoritë dhe përfitimet e tyre unike dhe apelojnë për lloje të ndryshme tregtarësh. Megjithatë, nëse duhet bërë një zgjedhje, Quotex duket se ka një avantazh të vogël, kryesisht për shkak të vlerësimeve më të larta të përdoruesve dhe bollëkut të mjeteve që ofron, duke e bërë atë zgjedhjen e preferuar për tregtarët profesionistë. Ofron një përvojë tregtare më të fokusuar dhe efektive, me rreth 400 mjete të disponueshme për përdoruesit, dhe platforma e saj është ndërtuar me teknologji të avancuara për të siguruar shpejtësi dhe reagim.

A është i sigurt Quotex? Po kjo është! Platforma është vlerësuar shumë për transparencën e saj, aspektet e tregtimit me cilësi të lartë dhe shërbimin e mbështetjes së shpejtë rrufe. Sidoqoftë, Olymp Trade është më i gjithanshëm për sa i përket mbështetjes së platformës dhe është më miqësor për fillestarët, duke ofruar mjete për të përmirësuar aftësitë tregtare.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

➨ Regjistrohu me Olymp Trade falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Pyetje të shpeshta në lidhje me Quotex vs Olymp Trade:

Quotex vs Olymp Trade: Cila platformë është më e përshtatshme për tregtarët profesionistë?

Kur bëhet fjalë për krahasimin e Quotex dhe Olymp Trade, Quotex është më i përshtatshëm për tregtarët profesionistë. Ai ofron mjete të avancuara dhe përvojë të përqendruar tregtare.

Quotex vs Olymp Trade: Cila platformë ka një vlerësim më të lartë të përdoruesve në faqet e besuara të rishikimeve?

Quotex ka një vlerësim më të lartë të përdoruesit prej 4,2 yje krahasuar me 1,5 yje të Olymp Trade.

A ofron Quotex ose Olymp Trade më shumë shkathtësi të mbështetjes së platformës?

Olymp Trade mbështet platforma të ndryshme si Android, iPhone, iPad dhe Saas, duke e bërë atë më të gjithanshëm për sa i përket mbështetjes së platformës.

A ofron Quotex ose Olymp Trade një platformë tregtare celulare?

Po, Quotex ka zhvilluar një veçori që lejon tregtarët të përdorin platformën tregtare Quotex si një aplikacion në telefonin e tyre celular.

Cila është shuma minimale e nevojshme për tregtimin në Olymp Trade dhe Quotex?

Kërkohet një depozitë $10 Olymp Trade në llogari për të filluar tregtimin, ndërsa, në Quotex, depozita minimale është $5 për të filluar tregtimin. 

Quotex vs Olymp Trade – Cila është përqindja e pagesës në secilën platformë tregtare?

Olymp Trade ka një normë pagese deri në 90% në parashikimet e sakta dhe Quotex ka një normë pagese prej rreth 98%.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment