Si të tregtoni aktivet OTC në Quotex gjatë fundjavës?

A e pyesni shpesh veten se “A është koha e duhur për të investuar aksione dhe tregtim?” Ne kemi parë shumë herë që njerëzit që filluan si tregtarë nuk e ndoqën planin për një kohë të gjatë pasi filluan të humbnin para. Cila është arsyeja kryesore pas saj?

tregtoni aktivet OTC me kuota

Epo, sipas burimeve dhe vëzhgimeve, vërehet se njerëzit priren të zgjedhin platformat e gabuara të tregtimit për të filluar marrëveshjet e tyre. Nëpërmjet këtij artikulli, do të mësoni se si mundeni tregtoni aktivet OTC në Quotex në fundjavë, dhe cilat gjëra të tjera duhet të keni parasysh kur vendosni paratë tuaja në të.

➨ Regjistrohu me Quotex falas për të tregtuar aktivet OTC!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është OTC?

OTC ose Tregu mbi banak është një treg i decentralizuar në të cilin tregtimi ndodh drejtpërdrejt ndërmjet dy palëve pa pasur nevojë për asnjë ndërmjetësi ose shkëmbim qendror. OTC nuk ka ndonjë vendndodhje fizike pasi të gjitha transaksionet kryhen në mënyrë elektronike me ndihmën e platformave të tregtimit.

Disa nga produktet që përdoren më së shumti në marketingun dhe tregtimin OTC janë obligacionet, Derivatives, Produktet e Strukturuara dhe monedhat dixhitale.

A janë aktivet OTC të disponueshme në Quotex?

Për të kontrolluar nëse aktivet OTC janë të disponueshme në Platforma tregtare Quotex apo jo, duhet të shkoni te skeda Koha e caktuar. Në atë seksion, do të gjeni opsione të ndryshme tregtare si Indekset, Crypto dhe ETF, dhe atje do të gjeni OTC

tregtimi i fundjavës quotex

Quotex ofron disa aktive OTC, dhe ja disa prej tyre:

 • GBP USD 
 • AUD USD 
 • USD CAD 
 • USD CHF
 • USD NZD 
 • ARË 
 • USD JPY 

Këto pasuri do t'i gjeni nën Asetet OTC në skedën me kohë fikse. Gjëja më e mirë është se ju do të gjeni normën e kthimit pranë çdo aktivi. Kjo i ndihmon përdoruesit të kursejnë kohën dhe përpjekjet e tyre, dhe nëse duan të mbledhin më shumë informacion, atëherë mund të klikojnë ndonjë prej tyre ato dhe shikoni informacionin.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Cilat janë tregjet kryesore OTC?

Një nga rrjetet kryesore OTC është treg OTC, dhe si investitor dhe tregtar, është e rëndësishme të dini rreth tyre në mënyrë që të merrni një opsion më të mirë në mendje për qëllime tregtare. Pra, le të shohim disa nga grupet më të mira të tregut OTC.

Grupet e tregut OTC

Grupet e tregut OTC janë kompani të tregtuara publikisht në të cilat ndodhin shumica e tregtimeve OTC. Tregu punon në nivele, të cilat varen nga madhësia e organizatës, çmimi i aksioneve dhe performanca financiare, e cila përfshin raportimin financiar dhe dhënien e informacioneve shpjeguese.

etj

Grupi më i lartë i tregut OTC është OTCQX. Janë financat e audituara që mund të tregtojnë në bursa të rregullta dhe për t'u bërë OTCQX-ja e ardhshme, kompania duhet të lidhet me kompani në rritje me një oferta minimale prej $0.01

Tregu gri 

Tregu Gri është njësoj si tregu OTC, por me interesi minimal i investitorit, informacion financiar dhe mungesë përputhshmërie me rregullat. 

A mund të tregtohen aktivet OTC gjatë fundjavave?

Sipas rregullave të tregut të tregtimit, monedhat nuk lejohen të tregtohen pas mbylljes së tregut. Megjithatë, në tregun Forex, tregtimi vazhdon për 24 orë, dhe tregtarët mund të vendosin paratë e tyre në çdo aktiv, edhe gjatë fundjavave. 

Aktivet OTC mund të tregtohen gjatë fundjavave pasi seanca e tregtimit të fundjavës fillon pasi sesioni kryesor është mbyllur, dmth. në orën 21:00 të së premtes. Nga ajo kohë e gjer Të dielën në orën 21:00, aktivet OTC mund të tregtohen, dhe mund të shikoni kohën specifike në Quotex. 

kuota etj

Ndërsa Quotex ofron për të bërë tregti edhe në fundjavë, por si tregtar, duhet bëj një pushim dhe kaloni pak kohë me familjen tuaj për të qetësuar mendjen tuaj. Një mendje e freskët është një mendje e shëndoshë e cila ndihmon në marrjen e vendimeve më të mira në lidhje me tregtimin dhe investimin. 

➨ Regjistrohu me Quotex falas për të tregtuar aktivet OTC!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të tregtoni aktivet OTC në Quotex gjatë fundjavës?

Le të shohim në metoda e tregtimit të aktiveve OTC në Quotex në një fundjavë ose ndonjë ditë tjetër. 

 • Tregtimi në Quotex është i lehtë siç duhet të bëjë përdoruesi zgjidhni një aktiv së pari. Ne kemi përmendur listën e aktiveve OTC që janë të disponueshme në Quotex, kështu që kontrolloni atë dhe zgjidhni aktivin tuaj në përputhje me rrethanat. 
 • Pas kësaj, zgjidhni kohën e skadencës dhe më pas zgjidhni shumën që dëshironi të investoni në to. 
 • Kur caktohet shuma e investimit, zgjidhni "Lart" ose "Poshtë" të cilat ju besoni se çmimi i aktivit do të lëvizë deri në fund të periudhës së skadimit. 
 • Kur zgjidhni një aktiv OTC, do të njiheni me statusin e tij në treg së bashku me grafikë të shumtë që tregojnë rritjen e tij në tregun e aksioneve ose të kriptove. 
 • Si tregtar, është e mençur të kontrolloni orarin e saktë të Mjetet OTC në të cilën po investoni paratë tuaja, kështu që për këtë, duhet të klikoni në opsionet e aktiveve > Koha fikse > Zgjidhni ndonjë nga aktivet OTC për të marrë informacionin në lidhje me kornizën kohore në fundjavë. 
Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Cilat janë gjërat që duhen mbajtur parasysh gjatë tregtimit të aktiveve OTC?

Tregtia është një profesion interesant, por kërkon durim, aftësi, njohuri dhe kohë të përsosur. nëse ti duan të fitojnë para, atëherë ka disa pika që duhet të keni parasysh në mënyrë që të investoni profesionalisht dhe në asetet e duhura. 

 • Mbani gjithmonë mendjen tuaj të hapur gjatë tregtimit dhe pushoni siç duhet, në mënyrë që mendja juaj të rifreskohet dhe të marrë vendime më të mira në kohën e investimit në aktive. 
 • Përdorni Llogari demo Quotex me mençuri dhe sigurohuni që të përdorni llogarinë demo për të marrë njohuri mbi sistemin e tregtimit, i cili ju ndihmon të përballeni me platformë tregtare lehtësisht. Ju gjithashtu mund të përdorni llogarinë demo kur ka ndonjë aktiv të ri në platformë. 
 • Shikoni të gjitha opsionet e aktiveve, por zgjidhni atë që ka kthime të larta dhe ka rrezik minimal në lidhje me investimin. 
 • Merrni një pushim të nevojshëm dhe të rregullt për të shmangur tregtimin emocional. Besohet se tregtimi emocional çon në vendime të gabuara dhe njerëzit duhet ta shmangin atë. 
kuota tregtare otc

Pikat e mësipërme do t'ju ndihmojnë për bëhuni një tregtar i suksesshëm dhe ju lejon të përdorni platformën tregtare me aftësinë e saj të plotë. Sigurohuni që keni zgjedhur platformën e duhur tregtare në mënyrë që rreziku i mashtrimit të minimizohet dhe shanset për të marrë fitim të rriten. 

A është e sigurt për të tregtuar aktivet OTC gjatë fundjavave?

Kjo pyetje shqetëson shumë tregtarë pasi askush nuk dëshiron të humbasë paratë e tij dhe të gjithë duan të përfitojnë nga tregtimi. Epo, përgjigja është po; tregtimi i aktiveve OTC gjatë fundjavave është i sigurt vetëm nëse përdorni një platformë tregtare të besueshme si Quotex.

Binary-Options-security-for-brokers

Quotex OTC asetet janë të sigurta nga çdo rrezik dhe ofrojnë informacion të madh për përdoruesit e tyre në mënyrë që ata të vendosin dhe të zgjedhin aktivin që ka një shans të lartë për përfitim. 

➨ Regjistrohu me Quotex falas për të tregtuar aktivet OTC!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Cilat janë përfitimet e tregtimit OTC?

Epo, ne kemi parë tashmë metodat dhe pikat për t'u marrë parasysh kur kemi të bëjmë me aktivet OTC, por tani është koha për të parë përfitimet për tregtarët dhe investitorët. 

 • Mjetet OTC janë paparashikueshme, që do të thotë se ato mund të jenë një burim investimesh të mëdha në të ardhmen, gjë që ndihmon kompaninë tuaj të rritet. Përveç kësaj, shumë kompani të mëdha e kanë marrë këtë rrezik dhe kanë investuar në aktive OTC. 
 • Tarifat e transaksionit janë më të ulëta në tregtimin OTC si më të mëdha në tregjet e tjera kryesore, të cilat përfshijnë Forex. 
 • Çmimet e aksioneve në OTC janë më të ulëta, gjë që u jep tregtarëve një shans për të investuar më shumë para në aksione dhe për të marrë një fitim.
 • Platformat e tregtimit të OTC janë të zhvilluara mirë dhe i japin tregtarit një shërbim të personalizuar në të cilin ata merren me të gjithë mundësinë për të marrë më shumë fitim me rreziqe minimale.

Rënia e tregtimit të aktiveve OTC 

Ne kemi parë përfitimet e tregtimit OTC, por është e rëndësishme të mbani një sy në rënien gjithashtu. Këtu janë disa nga disavantazhet e tregtimit OTC që duhet të keni parasysh:

 • Ka një mungesa e transparencës së çmimeve në tregtimin OTC sepse shitësi mund të tarifojë ndryshe dhe t'i tregojë çmimet e ndryshme një tjetri. 
 • Kërkesa për aktive OTC nuk është aq e popullarizuar apo e kërkuar sa asetet e tjera, gjë që i bën ato të vështira për t'u shitur dhe për të gjetur shitësin e tyre të duhur.
 • Çmimi i aktiveve OTC nuk është fiks dhe i paqëndrueshëm pasi letrat me vlerë OTC janë disi më të ulëta vëllimi i tregtimit
 • Ekziston një mungesë mbikëqyrjeje pasi asetet OTC nuk janë të disponueshme në platformat kryesore dhe kjo rezulton në më pak rregullim të tregtimit OTC. 

Avantazhet dhe disavantazhet e tregtimit të aktiveve OTC

Këtu është një i shpejtë përmbledhje në lidhje me përfitimet dhe rëniet e tregtimit të aktiveve OTC:

 • Asetet OTC janë të paparashikueshme
 • Tarifat e transaksionit janë më të ulëta
 • Çmimet e aksioneve janë më të ulëta
 • Platforma të zhvilluara mirë

 • Mungesa e transparencës së çmimeve
 • Jo popullor, aq i vështirë për t'u shitur
 • Çmimet nuk janë fikse
 • Mungesa e mbikëqyrjes

konkluzioni

A nuk është interesante që tregtimi në internet po merr përsipër metodën tradicionale ku ndërmjetësit duhet të telefonojnë çdo investitor për investimin e aksioneve? Ne kemi parë disa përfitime të tregtimit në internet dhe tregtimit platforma si Quotex nxit metoda e tregtimit në internet dhe u jep njerëzve një shans i drejtë për të investuar paratë e tyre dhe të fitojnë më shumë.

Kuota e aktiveve OTC

Tani, fitimi i parave ka pa kufizim, kështu që investoni në aktive OTC edhe gjatë fundjavave dhe merrni fitime nga to. Zgjidhni një të besuar dhe platforma tregtare e rregulluar si Quotex dhe relaksohuni gjatë tregtimit. 

➨ Regjistrohu me Quotex falas për të tregtuar aktivet OTC!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment