A është i ligjshëm Quotex në Brazil? – Një udhëzues i plotë për tregtarët brazilianë

Gjetja e perfekte ndërmjetësi binar mund t'ju marrë shumë kohë pasi ju duhet të kaloni nëpër të gjitha këto faqe interneti dhe të kontrolloni nëse ato janë të sigurta dhe të rregulluara. Megjithatë, ky proces mund të bëhet i mundimshëm, por ia vlen koha nëse gjeni platformën më të mirë të ndërmjetësit.

quotex broker brazili

Megjithatë, çka nëse nuk është i disponueshëm në rajonin tuaj? Kjo është arsyeja pse ju duhet të kërkoni saktë sipas emrit të shtetit tuaj sepse kjo do të ngushtojë kërkimin tuaj. Prandaj, ne do të flasim për Quotex dhe veçoritë e ofruara nga kjo platformë. Do të shohim gjithashtu nëse Quotex Brazil eshte e ligjshme apo jo?

➨ Më e mira për tregtarët brazilianë: Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Quotex - Çfarë është ajo?

Quotex u themelua në vitin 2019 dhe filloi të funksionojë si platformë tregtare në nëntor 2019 pas lëshimit të licencës nga Qendra e Rregulloreve të Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Tregjeve Financiare (IFMRRC). Është një nëngrup i kompanisë Awesome Ltd., e vendosur në Seychelles.

Ndërmjetësi Quotex

Quotex si një ndërmjetës i ri i opsioneve binare që sapo ka filluar, po përpiqet ta bëjë tregtinë më të lehtë duke ofruar pagesë të lartë, rrezik të ulët dhe aftësi për të tregtuar në çiftet kryesore të monedhës dhe arin. Ti mundesh depozitë me kartë krediti dhe debiti dhe ju mundeni tërhiqni paratë tuaja çdo kohë që ju dëshironi.

Edhe pse Quotex nuk është shumë i vjetër në industrinë e ndërmjetësve, ai ende po e bën emrin e tij një platformë fantastike për ata që janë të rinj në tregti, kombinuar me ata që kanë përvojë. Ai lejon një zgjedhje në Mbi 100 opsione asetesh si mallrat, indekset, opsionet binare dhe kriptomonedha

sinjale kuotash
Platforma Quotex

Quotex është gjithashtu i njohur për japin sinjale tregu. Në thelb një formë ndihme e ofruar nga ndërmjetësi. Këto sinjale përfshijnë informacione të ndryshme në lidhje me tendencat e tregut dhe futjen e instrumenteve të reja. Mund të tregtoni edhe opsione binare në Quotex, pasi ofron opsione edhe për tregtarë të tillë. Platforma është unike dhe ka parë shumë komente nga shumë klientë në mbarë botën.

➨ Më e mira për tregtarët brazilianë: Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristikat e Quotex për tregtarët brazilianë:

Faqja e internetit është e hapur për shumë vende që flasin gjuhë të ndryshme, të tilla si hindisht, anglisht, arabisht, persisht, frëngjisht, malajisht, tajlandisht, indonezisht, portugalisht, spanjisht, gjermanisht, kinezisht, ukrainas, turqisht, rusisht, polonisht, vietnamezisht dhe italisht. Pra, kjo platformë është e disponueshme në gjuhën e duhur për qytetarët brazilianë.

Quotex lejon një zgjedhje në aktive të shumta mbi 100, të tilla si mallrat, indekset, Forex, kriptomonedha, etj.; ju merrni vetëm 14 opsione për indekset, ndërsa mallrat që mund të tregtoni janë bruto amerikane, ari, argjendi dhe UKBrent. Kriptotë e disponueshme për tregtim janë Ethereum dhe Bitcoin dhe mbi 20 palë Forex.

aktivet kuotuese
Asetet Quotex për tregtarët brazilianë

Ekziston edhe një opsion për tregtimin e çifteve të monedhës si p.sh NZD/JPY, CAD/JPY dhe EUR/CHF.

Quotex gjithashtu ofron sinjale tregtare që dihet se kanë të paktën saktësi 80%. Tani, sinjale tregtare janë paralajmërime nga platforma për një aktiv që mund t'ju sjellë më shumë fitim dhe t'ju japë një kthim më të mirë nga investimi.

Hape a llogari demo me Quotex për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare në mënyrë që të mund të mësoni shpejt proceset dhe strategjitë pa përdorur para dhe rreziqe reale. Ju gjithashtu merrni $10,000 falas si fonde virtuale për të imituar një sesion tregtimi të drejtpërdrejtë.

Përparësitë e tregtimit në Brazil me Quotex:

Tregtarët nuk duhet ta shkarkojnë platformën askund dhe mund të përdorin shfletuesin për të hyni në faqen e internetit nga pajisja e rehatisë së tyre. Ka shumë më tepër Pro:

 • Ka një ndërfaqe të thjeshtë që mundëson lehtësinë e përdorimit të klientit dhe disa mjete dhe asete tregtare.
 • Grafikët që tregojnë pozicionin e tregut mund të përdoren lehtësisht dhe janë më të lehta për t'u kuptuar për çdo tregtar të ri. Madje mundeni personalizoni grafikun sipas dëshirës tuaj.
 • Ka shumë gjuhë të disponueshme për njerëz nga vende të ndryshme.
 • Ka shumë opsione aktivesh për të zgjedhur dhe për të investuar paratë tuaja.
 • Quotex është një platformë fantastike ndërmjetësi, pasi nuk tarifon çdo tarifë për depozitat, tërheqjet, apo edhe komisionet. Megjithatë, tarifat mund të varen nga aktivi që do të tregtoni.
 • Një depozitë bonus prej 35% zgjedh të gjithë bashkuesit e rinj në platformën Quotex. Sa më shumë shumë të depozitoni, aq më i lartë do të jetë bonusi. Pra, nëse depozitoni të paktën $100, do të merrni një shtesë 80%, por vetëm për depozitën e parë.
 • Aty eshte nje shuma minimale e depozitës prej $10 dhe shuma minimale e tregtisë prej $1, e cila është e pakrahasueshme me platformat e tjera të ndërmjetësit.
 • Është pranuar në mbi 249 vende dhe është shumë i hapur për punën e tij dhe fitimet që mund të përfitohen nga faqja.
➨ Më e mira për tregtarët brazilianë: Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Disavantazhet e tregtimit në Brazil me Quotex:

Quotex nuk ofron asnjë levave për klientët, gjë që mund t'i ndihmojë ata të rrisin fitimet ose fitimet e tyre. Mund të bëhet një prishës marrëveshjesh për disa njerëz.

tregtimi kuotash

besueshmëria e Quotex është e lëkundshme pasi nuk ka ndonjë rregullore nga një organ i drejtuar nga qeveria, por ka një certifikim IFMRRC.

Këtu është një përmbledhje e të mirat dhe të këqijat:

 • thjeshtë ndërfytyrë
 • personalizimi i grafikut
 • gjuhë të shumta
 • shumë asete
 • pa tarifa
 • bonuse
 • shuma e ulët minimale e depozitës
 • në dispozicion në rreth 250 vende

 • asnjë levë
 • asnjë rregullore nga një organ i drejtuar nga qeveria në Brazil

A është i ligjshëm Quotex për t'u përdorur në Brazil?

Po, Quotex iËshtë i sigurt dhe i rregulluar për t'u përdorur në Brazil. Tregtarëve që krijojnë një llogari në këtë platformë nga Brazili u ofrohen të gjitha veçoritë dhe shpërblimet që merr çdo tregtar Quotex. Ju madje mund të tregtoni Forex nga Brazili pa shkelur asnjë ligj ose duke bërë ndonjë gjë të paligjshme.

ifmrrc

Pasi ata kanë një licencë nga një anëtar i IFMRRC, ato janë të ligjshme dhe të sigurta për t'u përdorur si një platformë ndërmjetësi/tregtar. IFMRRC është një organizatë e njohur për dhënien e licencave për organizatat e ligjshme ndërmjetësuese.

Për më tepër, faqja e internetit Quotex ka një certifikatë SSL që mbron faqen e internetit nga çdo haker i mundshëm ose persona të palëve të treta jashtë sajtit. Prandaj, informacioni juaj financiar është i sigurt në këtë faqe.

Në përgjithësi, Quotex nuk rregullohet nga qeveria braziliane, por është e ligjshme të përdoret kjo platformë tregtare në Brazil. Tregtarët brazilianë pranohen dhe mund të depozitojnë ose tërheqin para në çdo kohë.

Përfundim: Quotex është në Brazil një ndërmjetës i ligjshëm

Quotex është a ndërmjetës ligjor në Brazil ku mund të tregtoni për opsione të shumta aktive si kriptomonedha, indekse, mallra dhe Forex. Ai është plotësisht i ligjshëm dhe i sigurt pasi rregullohet nga një organizatë e pavarur rregullatore që kontrollon funksionimin e saj dhe aktivitetin në vend.

Quotex është a opsion i lavdërueshëm ndërmjetësi për ata që kërkojnë të tregtojnë opsione binare. Platforma e tyre është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe ofron veçori edhe më të mira për t'u përdorur, si një llogari demo e cila është e dobishme si për tregtarët e rinj ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Ndërsa fillestarët mund të mësojnë tregtimin nga llogaritë demo, Tregtarët me përvojë mund të provojnë strategji të reja në këtë llogari falas me ndihmën e fondeve virtuale prej $10,000.

➨ Më e mira për tregtarët brazilianë: Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment