Llogaria demo Quotex – Si ta përdorni saktë?

Tregtimi i opsioneve binare ose tregtimi Forex konsiderohet një nga tregjet financiare më të mëdha dhe më të angazhuara në botë. Ky treg u ka ofruar shumë mundësi tregtarëve fitoni para shtesë duke investuar në produkte të ndryshme financiare.

Quotex ndërroni llogaritë

Edhe pse nuk mund të injoroni rreziqet që lidhen me këtë treg, kur bëhet me mençuri dhe ndiqni disa strategji të provuara tregtare, mund të rrisni shanset tuaja për të bërë fitime. Megjithatë, faktorët e rrezikut kanë bërë që disa përdorues të qëndrojnë larg Tregtimi i opsioneve.

➨ Regjistrohu për një llogari demo falas Quotex

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të mësoni të tregtoni duke përdorur një llogari demo

Epo, nëse jeni i ri në këtë dhe jeni i shqetësuar për rreziqet, atëherë ka një lajm të mirë për ju. Shumica e ndërmjetësve të tregtimit të opsioneve në internet tani po ofrojnë lehtësira falas të llogarisë demo. Llogaritë Demo, si p.sh Quotex llogari demo, ofrojnë një shans për të kuptuar tregun.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Duke folur më shumë për të, një llogari demo është një mënyrë praktike dhe falas për të eksploruar të gjitha tiparet e platformave tregtare. Për shembull, nëse dëshironi të përdorni platformën Quotex, atëherë duke e përdorur atë Llogaria demo Quotex, ju mund të eksploroni gjërat që ajo ka për të ofruar.

Epo, këtu do të mësoni më shumë rreth Llogari demo Quotex dhe si ta përdorni atë siç duhet për të mësuar tregun përpara se të bëni tregtim të drejtpërdrejtë. Pra, vazhdoni të lexoni.

Çfarë kuptoni me një llogari demo?

Me fjalë të thjeshta, do të vijë një llogari demo para virtuale. Përveç kësaj, ai do të ketë të gjitha veçoritë, si dhe funksionalitetet së bashku me treguesit teknikë, ashtu siç ka një llogari live.

Pra, nëse jeni duke bërë tregtimin e opsioneve për herë të parë, atëherë ky mund të jetë një mjet efektiv që ju të njiheni me bazat e platformës tregtare. Përveç kësaj, ju gjithashtu do të jeni në gjendje mësoni gjithçka për tregun financiar.

ndërmjetësi kuotash

Cfare ka me shume? Nëse jeni një tregtar profesionist, atëherë përdorni disa llogari të mira demo, për shembull, Llogaria demo Quotex, ju mund të provoni strategji të ndryshme tregtare pa rrezikun e humbjes. 

➨ Regjistrohu për një llogari demo falas Quotex

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Pse të zgjidhni një llogari demo?

Epo, tregtimi në llogaritë demo të ofruara nga ndërmjetësit në internet mund të ndihmojë fillestare për të mësuar se si të bëni Tregtimi i opsioneve binare duke përdorur para të vërteta. Përveç kësaj, ata mund të kuptojnë rreziqet. Mund të trajnojë tregtarët për të analizuar dhe kuptuar tregun.

Përveç kësaj, ju do të dini se si funksionojnë kurset e këmbimit të mallrave pa humbur para reale. Është vërtetuar se tregtimi demo mund të eliminojë rreziqet fiziologjike që mund të thyejnë dhe të bëjnë tregtimin. Edhe nëse nuk vlerëson në mënyrë të përsosur aftësitë tuaja tregtare, patjetër që do t'ju ndihmojë të praktikoni.

Nuk është një ide e mirë të filloni tregtimin duke përdorur instrumentet që provoni së pari. Mos harroni se çdo mjet apo instrument vjen me veçoritë e veta. Për shembull, orët e tregtimit dhe nivelet e paqëndrueshmërisë. Ju duhet të analizoni të parën dhe të zgjidhni atë të duhurin.

Është e rëndësishme që tregtarët të zgjedhin kohën më të mirë për të bërë tregti. Duke aplikuar teknika të ndryshme kohore përmes llogarisë tuaj demo, ju mund të kuptoni më mirë kohën.

Tregtarët do të munden kontrolloni performancën dhe gjithashtu mund të krahasojnë performancën e tyre me ngjarjet aktuale, tregjet globale dhe faktorë të tjerë kryesorë që mund të ndikojnë në vlerën e monedhës suaj. 

Me fjalë të thjeshta, një llogari demo u ofron tregtarëve një mjet të mirë arsimor për të filluar tregtimin e opsioneve. Nëse jeni duke kërkuar për llogarinë më të mirë demo, mund të shkoni për llogarinë demo Quotex. Mund të përdoret edhe nëpërmjet saj aplikacioni celular.

➨ Regjistrohu për një llogari demo falas Quotex

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Quotex: Një platformë e besueshme me një llogari demo të pasur me veçori

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e platformës më të mirë të tregtimit për opsionet ose tregtimin në Forex, shumica e tregtarëve preferojnë të zgjedhin Quotex. E prezantuar në vitin 2020, është një platformë krejt e re që u mundëson tregtarëve në mbarë botën nga Indi në Kanada për të tregtuar shumë asete. Për shembull, indekset, mallrat, opsionet binare, kriptovalutat dhe më shumë.

kuotek

Awesomo LTD është pronari i kësaj platforme dhe rregullohet nga IFMRRC – Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Tregut Financiar. Disa njerëz e zgjedhin këtë ndërmjetës duke marrë parasysh llojet e aseteve u ofron tregtarëve. 

Përveç kësaj, me këtë platformë, tregtarët mund të marrin pagesat më të larta pasi përqindja e pagesës së platformës është më shumë se 9 përqind.

Rreth platformës së tregtimit

Nëse jeni duke kërkuar për një platformë të lehtë për t'u përdorur dhe të përgjegjshme për të kryer tregtimin tonë të opsioneve binare, mund t'i besoni Quotex. Platforma e tregtimit është e shpejtë dhe e strukturuar mirë. Edhe nëse nuk keni përvojë të mjaftueshme tregtare, do ta keni shumë të lehtë për t'u përdorur.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Ka shumë faktorë dhe veçori si tarifa të ulëta dhe bonuse tërheqëse që mund të tërheqë tregtarët për të provuar platformën e saj; megjithatë, elementi më i rëndësishëm i kësaj platforme është ajo Llogari demo Quotex. Le të flasim për këtë llogari në detaje. 

Llogaria demo Quotex: Një mjet i shkëlqyeshëm për tregtarët e rinj

Nëse nuk dini të përdorni Quotex për tregtim, atëherë mos u shqetëso fare, pasi Quotex ofron një llogari demo për të gjithë. Kjo llogari e lirë për t'u përdorur është krijuar në atë mënyrë që të mund të simulojë siç duhet praktikat reale të tregtimit duke marrë parasysh gjendjen e tregut.

 

Demoja Quotex

Përdoruesit do të kenë një shans për të tregtuar nën një mjedis tregtar të drejtpërdrejtë, por paratë do të jenë virtuale. 

Ai ka të gjitha veçoritë dhe mjetet e nevojshme që mund të përdoren për të zhvilluar dhe lustruar aftësitë e tregtimit. Sipas informacioneve të dhëna në faqen zyrtare, Llogaria demo Quotex vjen me 10,000 USD që mund t'i përdorni për të investuar në çdo gjë. 

➨ Regjistrohu për një llogari demo falas Quotex

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të hapni një llogari demo me Quotex?

Epo, procesi i hapjes së një llogarie demo është mjaft e lehtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të paraqisni disa informacione dhe ju jeni gati të lëvizni.

  1. Fillimisht, vizitoni llogarinë zyrtare të Quotex dhe më pas klikoni në opsionin Regjistrimi.
  2. Tani, do të shihni formularin e regjistrimit ku duhet të jepni ID-në tuaj të emailit, të vendosni një fjalëkalim dhe të zgjidhni llojin e monedhës për investimin. 
  3. Pasi të keni përfunduar, klikoni në opsionin Regjistrimi. Mund të vihet re se mund të hapni gjithashtu një llogari duke përdorur llogarinë tuaj Gmail ose Facebook.
Regjistrohu Quotex

Gjatë plotësimit të formularit, sigurohuni që të keni dhënë të dhënat e sakta. Nëse jepni informacion të pasaktë, atëherë mund të përballeni me probleme gjatë verifikimit të llogarisë dhe kjo mund t'ju pengojë të përdorni Llogaria demo Quotex. 

Pasi të regjistroheni, mund të përdorni llogarinë tuaj demo me një bilanc prej 10,000 USD. Praktikoni sa të doni dhe mësoni se si të tregtoni. 

Si të përdorni saktë llogarinë demo Quotex?

Siç përshkruhet më lart, kjo llogari tregtare demo ju ndihmon të provoni strategji të ndryshme për të parë se çfarë mund të funksionojë për ju. Përveç kësaj, duke përdorur këtë, ju mund të kuptoni dobësinë dhe forcën tuaj.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Quotex thotë se tregtimi demo bazohet në çmimin real të tregut, por në vend të tregtimeve reale, ju do të bëni tregti të simuluar. Tani, le të flasim se si të përdorni llogarinë tuaj demo Quotex për të përmirësuar performancën tuaj të tregtimit. 

Kuptimi i qëllimit të tregtimit demo

Nëse po planifikoni të përdorni llogarinë demo, atëherë ju duhet të keni një qëllim për të krijuar një strategji dhe pastaj ndiqni atë. Kjo do t'ju ndihmojë të identifikoni strategjinë më efektive të tregtimit. Ndonjëherë emocionet tuaja mund t'ju bëjnë të përballeni me humbje. Epo, ju nuk mund t'i shmangni plotësisht emocionet tuaja, por mund të mësoni disa metoda për ta kontrolluar atë.

Llogari demo Quotex

Ju gjithashtu mund të përdorni tuajin Quotex llogari demo për të punuar në disiplinën tuaj aty ku nuk ka rrezik. Nëse mund të merrni pjesë në tregtitë që supozohet të bëni, mund të zhvilloni disiplinën tuaj. 

Është parë që disa tregtarë e konsiderojnë një llogari tregtare demo si a shesh lojrash pasi nuk përfshin ndonjë rrezik. Sidoqoftë, ata duhet të kujtojnë se llogaria e tyre demo do të jetë efektive nëse zgjedhin tregti që përputhen me planin e tyre tregtar. Pasi të keni mbaruar me praktikën, mund të kaloni në një llogari reale dhe depozitoni para të vërteta.

➨ Regjistrohu për një llogari demo falas Quotex

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Ai duhet të pasqyrojë rrethanat e tregtarëve

Është një fakt që shumica e njerëzve përdorin një llogari demo për të marrë të tyren strategjitë fituese nga llogaria demo Quotex në llogarinë e drejtpërdrejtë. Pra, sigurohuni që do të funksionojë gjatë tregtimit të drejtpërdrejtë; ju duhet të përpiqeni maksimalisht për ta bërë përvojën tuaj të tregtimit të llogarisë demo sa më reale.

Këshilla:

  • Konsideroni tregtimin si reale tregtimi gjatë përdorimit të llogarisë demo. Ju e dini që po përdorni para false, por ato mund të përdoren për të mësuar taktikat. Qëndroni gjithmonë të disiplinuar dhe mos përdorni një llogari demo për të praktikuar zakone të këqija tregtare. 
  • Llogaria demo duhet demonstrojnë vlerën monetare. Për shembull, nëse keni vetëm 10,000 USD për tregtimin ditor, atëherë filloni llogarinë tuaj demo me 10,000 USD. Mos shkoni për një llogari demo 50,000 USD nëse keni vetëm 2000 USD në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë. Në këtë mënyrë ju mund të kuptoni se si t'i shpenzoni paratë tuaja.

Ju dëshironi të dini më shumë për më të mirat këshilla dhe truket për tregtimin me Quotex? Kliko këtu për të hyrë më shumë në të.

Llogaria demo Quotex: Praktikoni tregtimin e opsioneve në çdo kohë që dëshironi

Sipas ekspertëve, ju duhet të rregulloni një periudhë kohore për ta përdorur tuajin Llogari demo Quotex. Sa herë që keni kohë të lirë, edhe nëse jeni duke udhëtuar, mund ta kaloni kohën tuaj në një llogari demo. Në fund të fundit, është falas për t'u përdorur dhe do të mësoni diçka që mund t'ju ndihmojë në tregtimin tuaj.

Tregtim demo Quotex

Trajtojeni llogarinë tuaj demo si një llogari të vërtetë. Pse? Epo, ajo që bëni në llogarinë tuaj demo do të ndikojë shumë në shkallën tuaj të suksesit. Praktikoni strategji të ndryshme, krijoni plane dhe përdorni mjetet në dispozicion. Zhvilloni besimin dhe aftësitë në mënyrë që të mund të tregtoni lehtësisht duke përdorur llogarinë live Quotex për të fituar para. 

➨ Regjistrohu për një llogari demo falas Quotex

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment