Këshilla dhe truket Quotex – Si të fitoni më shumë?

Tregtimi i opsioneve binare është një trend i ndjekur nga shumë në mbarë globin. Ky program tregtimi është burimi i të ardhurave për kaq shumë tregtarë, qoftë aktiv apo pasiv. Megjithëse vjen me rreziqe të larta dhe një raport probabiliteti pozitiv-negativ, ai është mjaft popullor.

kuotek

Tani lind pyetja se si dikush mund të bëjë kaq shumë vetëm nga biznesi tregtar? Përgjigja qëndron në këshillat dhe truket e thjeshta por shumë të rëndësishme të botës së tregtimit, të cilat mund t'ju bëjnë shumë tregti të suksesshme.

A janë të sigurta opsionet binare?

Tregtia binare është të sigurta për tregtim kur bëhet me udhëzimet e duhura dhe strategjitë e menaxhimit të rrezikut. Në binar, ju do të merrni vetëm dy rezultate - ose do të humbni investimin ose do ta fitoni atë së bashku me disa pagesa. 

Meqenëse raporti është Pesëdhjetë pesëdhjetë, ka shanse të larta për të humbur tregtinë. Megjithatë, rreziku mund të reduktohet në një vlerë minimale nëse bëhet me kujdes paraprak dhe qasjen e duhur.

tregtia kuotash

Tregtimi i opsioneve binare mund t'ju bëjë të fitoni fitime rreth 60% në 80% dhe shkojnë deri në 90%. Kjo dëshmon se kjo është një metodë e sigurt për të fituar para shumicën e kohës. Si tregtar, së pari duhet të mësoni disa njohuri dhe taktika bazë.

➨ Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Fitoni para me opsionet binare

Tregtimi binar është në rritje dhe zgjedhja e tij mund të jetë frytdhënëse për shumë njerëz. Me të drejtën ndërmjetësi, ti mundesh minimizoni rreziqet e humbjes së investimeve dhe mund të rregullojë platformën tuaj. 

Të bësh para mund të jetë shumë e lehtë me ndërmjetësin e duhur. Me disa praktika të rregullta dhe formulimin e strategjive të reja, tregtarët mund të shkojnë përpara. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Cilin ndërmjetës të zgjidhni?

Zgjedhja e ndërmjetësi i duhur është hapi i parë dhe i rëndësishëm. Këtu janë disa pika që duhet të merrni parasysh përpara se të zgjidhni platformën për të bërë tregtimin tuaj:

1. Rregullorja

Kontrolloni nëse ndërmjetësi është e rregulluar nga ndonjë palë autentike apo jo. Kjo është për t'u siguruar që paratë tuaja janë të sigurta dhe të sigurta. Në ndërmjetësit e parregulluar, ju nuk do të merrni asnjë siguri në tuaj depozitat. 

2. Pagesat 

Të kesh të shkëlqyer pagesat është një gjë tjetër për të kërkuar në një ndërmjetës. Rregulli i përgjithshëm është të pranoni 65%-85% ose më shumë pagesa dhe jo më pak se ajo. 

3. Metodat e pagesës 

Duke pasur varietete të menyra pagese është gjithmonë një pikë plus. Sa më shumë opsione të keni, aq më mirë. Zgjidhni atë që ju ofron mjetet e depozitave ndërkombëtare si dhe vendore dhe procedurat e tërheqjes.

mënyrat e pagesës së kuotave

4. Ndihma e Klientit

Merrni parasysh mbështetjen e klientit jo vetëm në një ndërmjetës binar, por në çdo biznes transaksioni online me të cilin merreni. Në rast të ndonjë pyetjeje apo problemi, duhet të jeni në gjendje të kontaktoni shpejt stafin mbështetës. Mungesa e kësaj pike mund t'ju shkaktojë një pengesë. 

5. Numri i aseteve 

Diversiteti i instrumenteve bazë është shumë i nevojshëm sot. Më shumë aseteve ju mund të tregtoni, shanset për të marrë fitim rriten.

Të gjitha këto gjëra kënaqen nga një offshore ndërmjetësi i quajtur Quotex.io. Ky ndërmjetës është i njohur dhe ka shumë përdorues të regjistruar. Le të hedhim një vështrim në platformën e tij tregtare dhe disa truke të thjeshta që mund të jenë fitimprurëse për ju. 

Quotex.io dhe terminali i tij tregtar 

Ky ndërmjetës është i regjistruar në Seychelles nën emrin e markës Awesomo Limited dhe u themelua në vitin 2020. Pavarësisht se u lançua së fundmi, ajo ka fituar një ndjekës të fuqishëm. Mund të përdoret nëpërmjet një versioni desktop ose aplikacioni celular.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Aktualisht, ka mijëra përdorues në të gjithë botën, për shembull në Indi, dhe vazhdimisht po merr njohje gjithnjë e më shumë. Quotex rregullohet nga një organ i pavarur i Qendrës Ndërkombëtare të Rregullimit të Marrëdhënieve Financiare ose IFMRRC, e cila formon rregulla dhe politika në lidhje me funksionet e saj monetare.

tregtimi kuotash

Platforma e Quotex është e lehtë për të punuar me të pasi është e thjeshtë të mësosh veçoritë dhe hapat e tregtimit. Terminali interaktiv e bën atë shumë intrigues dhe miqësore për fillestarët. 

Duke filluar me këtë platforma e ndërmjetësit binare është një procedurë shumë e relaksuar. Nëse nuk dëshironi të plotësoni të dhënat tuaja personale, gjithmonë keni mundësinë të identifikoheni përmes llogarisë në Facebook ose Gmail. 

Pas këtij procesi identifikimi, mund të filloni menjëherë të fitoni një shumë të madhe. Megjithatë, nëse jeni fillestar, është gjithmonë e këshillueshme të mësoni duke përdorur llogaritë demo. 

➨ Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Këshilla dhe truket Quotex për të bërë më shumë fitime

Çdo tregtar vjen me ëndrrën e tij për t'u vendosur si profesionist, dhe shumë duan të fitojnë jetesën e tyre përmes këtij mjeti. Dhe kjo është e mundur nëse merrni strategjinë e duhur mëngën tuaj së bashku me disa truke

Këtu janë disa metoda që mund të jenë fitimprurëse nëse përdoren në mënyrën e duhur. 

Fokusimi në treg 

Njohja e statusit aktual të tregut është një e rëndësishme dhe hapi fillestar. Tregu financiar vazhdon të luhatet. Prandaj, është e nevojshme të mbani gjurmët. Ekzistojnë dy lloje të analizave.

  • Analiza Themelore 

Ky lloj analiza zhvillohet nga një këndvështrim më i gjerë. Duhet të kontrolloni edhe kushtet e skenarëve të tjerë. Këtu përfshihet faktori gjeografik, demografik, politik ose çdo faktor tjetër që mund të ndikojë në treg. 

  • Analiza Teknike 

Kjo formë rrotullohet vetëm rreth vlerës së çmimit të tregut. Ju duhet të analizoni grafikët e çmimeve dhe lëvizjet. Vëzhgimi i kujdesshëm do t'ju japë një përparim për hapin tuaj të ardhshëm.

analiza teknike kuote

Kryeni të dyja këto analiza. Ato janë të rëndësishme dhe me kalimin e kohës mund të merrni përparësinë në parashikimin e lëvizjeve të çmimeve. 

Vështrime – Një veçori interesante e Quotex 

Në këtë platformë, ekziston një veçori e jashtëzakonshme e quajtur Vështrime. Kjo do t'ju tregojë ngjarjet e fundit ekonomike që po ndikojnë në treg. Kjo ndihmon në analizimin e gjendjes së tregut.

Mbajtja e një sy në këtë atribut do të rrisë shanset tuaja për një parashikim më të mirë. Së bashku me këtë, kontrollimi i kalendarëve ekonomikë janë gjithmonë një opsion i mirë

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Formuloni strategjinë tuaj 

Strategjitë janë jashtëzakonisht të rëndësishme nëse doni të futeni në garën e tregtisë fituese. Një goditje në errësirë mund të funksionojë një ose dy herë, por në planin afatgjatë, është një jo e madhe. Ju duhet të keni disa qasje e fortë të përgatitur paraprakisht në mënyrë që në çdo situatë të paparashikuar, të kurseni investimet tuaja.

Me Quotex, do të merrni një seksion arsimor ku mund të gjeni shumë të gatshëm për të aplikuar strategjive. Këto strategji përdorin tregues të ndryshëm që funksionojnë vetëm në modele specifike. Prandaj, është e rëndësishme të zgjidhni atë që është e duhura për ju dhe tregtinë tuaj të vazhdueshme. 

Në këtë mënyrë, ju do të gjuani dy zogj me një gur; Së pari, me strategjinë e duhur, do të siguroni paratë tuaja të investuara dhe së dyti, do të fitoni disa kthime. 

➨ Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Zgjedhja e asetit tuaj 

Quotex u ofron tregtarëve të saj instrumente të shumta themelore për tregtim. Numri i aseteve në dispozicion është më shumë se 400. Ato ndahen në katër kategori:

  • Tregues
  • Kriptovalutat 
  • Çiftet e monedhës ose Forex 
  • Mallrat 

Kur keni diversitet në zgjedhje, është e dukshme që dëshironi të provoni gjithçka për të gjetur të preferuarën tuaj. Megjithatë, ky hap mund të rezultojë i gabuar pasi kjo do të prodhojë vetëm hutim. 

aktivet kuotuese

Përzgjedhja e aktivit tuaj do të thotë të jepni një mendim të qartë mbi instrumentin themelor me të cilin dëshironi të tregtoni. Gjithmonë është kështu lehtë për të mbajtur një numër të vogël asetesh njëkohësisht. Investimi në shumë do të jetë i vështirë për t'u menaxhuar. 

Kontrolloni me kujdes aktivin dhe kuptoni punën e tyre. Me kalimin e kohës do të jeni në gjendje të kapni konceptin dhe më pas mund të lëvizni nga një aktiv në tjetrin për të bërë një shumë fitimprurëse. 

Menaxhoni paratë tuaja me strategji të menaxhimit të rrezikut 

Së bashku me strategjitë tregtare, një gjë tjetër që është e rëndësishme për çdo tregtar është strategjia e menaxhimit të rrezikut. Kjo do t'ju ndihmojë në shumë mënyra të dobishme:

  • Është qasja e duhur në tregtimin me rrezik të lartë
  • Do t'ju pengojë të përballeni me humbje shtesë
  • Do të stabilizojë fitimin dhe llogarinë tuaj tregtare
  • Kursen fondet tuaja monetare

Kjo është arsyeja pse ju duhet një strategji e menaxhimit të rrezikut që do t'ju mbrojë ju dhe llogarinë tuaj. Ne anen tjeter, menaxhimin e parave do të kontrollojë rrjedhën e kapitalit tuaj dhe vendimet tuaja tregtare. 

Kjo është e nevojshme sepse, në botën e tregtimit, ju duhet të lini mënjanë faktorin tuaj emocional pasi ai mund të pengojë tregtitë tuaja të tjera. Sidomos për fillestarët, një humbje mund të ndikojë tek ata dhe morali i tyre.

Për të shmangur këtë, bëni strategjitë e duhura të menaxhimit të parave dhe menaxhimit të rrezikut dhe zbatoni ato në kohën e duhur.

Strategjitë Quotex që mund t'i përdorni për ta bërë llogarinë tuaj fitimprurëse 

Është e qartë se në tregtimin online, të kesh taktikë të duhur është e rëndësishme. Vetëm me një strategji korrekte të aplikuar në kohën e duhur mund të fitoni shumë. Prandaj, këtu janë dy truket/strategjitë më të mira që keni mund të aplikoni në platformën tregtare Quotex

1. Tregtoni në një kornizë kohore më të lartë 

Është më mirë të keni një pamje më të madhe, dhe për të njëjtën gjë, mos e kufizoni veten vetëm në një kornizë. Kjo do t'ju ndihmojë të vendosni për gjendjen më të mirë të tregut dhe nëse do të shkoni për pozicionin afatgjatë apo atë të shkurtër.

kornizë kohore kuote

2. Humbja e ndalimit 

Siç e përshkruan emri, kjo do t'ju shpëtojë nga pësimi i humbjeve duke mbyllur pozicionin në nivelin e zgjedhur më parë. Ju mund ta vendosni stop humbjen sipas jush, por pyetja këtu është, si ta zbuloni atë nivel?

Përgjigja është e thjeshtë, zgjidhni atë ku ndiheni të dyshimtë dhe prisni të gaboni me vendimin tuaj. Duke vendosur ndalo humbjen atje, ju do të kufizoni veten që të mos e kaloni atë vlerë. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Si të lëvizni Stop Humbjen? Quotex ju lejon të lëvizni opsionin tuaj të ndalimit të humbjes sipas kushteve të tregut në mënyrë që të mund të mbroni fondet tuaja.

Përfundim: këshilla dhe truket Quotex

Ka shumë strategji, truke dhe taktika që mund të përdoren për të bërë tregti të suksesshme. Ju mund të ndërtoni strategjinë tuaj ose mund të përdorni atë ekzistuese. Çdo truk tjetër që ju duket i dobishëm në tregti mund të përdoret gjithashtu.

ndërmjetësi kuotash

Quotex është një platformë që ju lejon të përdorni shumë tregues të nevojshëm për të formuluar strategji. Këto truke mund t'ju ndihmojnë të bëni fitime dhe t'ju vendosin si një tregtar afatgjatë. Megjithatë, tregu financiar është gjithmonë në rrezik të lartë; prandaj përpara se të vini në veprim ndonjë plan, duhet të jeni të përgatitur mirë. Për më tepër, Quotex ofron bonuse tërheqëse dhe tarifat e drejta, kështu që ia vlen të regjistroheni.

➨ Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas