Regjistrimi Quotex: Si të regjistroheni dhe hapni llogarinë tuaj


Regjistrimi Quotex mund të bëhet përmes emailit dhe rrjeteve të shumta sociale. Por si funksionon si duhet? Në këtë udhëzues, ne do t'ju shpjegojmë se si të regjistroheni me Quotex dhe të filloni llogarinë tuaj tregtare.

Gjetja e një ndërmjetësi të besueshëm mund të duket e vështirë, por kjo mund të përfundojë me Quotex. Mund të jetë partneri juaj ideal tregtar, pasi ju ofron një platformë me veçori të avancuara. Një tregtar duhet të kalojë një proces të thjeshtë për Regjistrimi Quotex.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si mund të regjistrohem për Quotex dhe të hap një llogari?

Procesi i regjistrimit të një llogarie Quotex është i thjeshtë dhe i lehtë për t'u nisur. Nuk kërkon që ju të shpenzoni shumë nga koha juaj e çmuar, dhe ju mund ta përdorni atë kohë për të analizuar grafikët e tregtimit në vend.

Regjistrimi përfshin disa hapa të thjeshtë, siç përmendim më poshtë:

Sidoqoftë, përpara se të filloni të tregtoni në një llogari reale, duhet të eksploroni llogarinë demo. Quotex ofron një llogari tregtare demo që nuk kërkon asnjë regjistrim. Ajo gjithashtu ka $10,000 para demo për t'ju ndihmuar të praktikoni dhe zotëroni lojën tregtare përpara se të merreni me paratë aktuale.

Pasi të keni krijuar besim në aftësitë tuaja, mund të kaloni lehtësisht në një llogari të vërtetë tregtare duke klikuar butonin e llogarisë reale. Pas kësaj, ndiqni këto hapa të thjeshtë.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Procesi i regjistrimit në Quotex shpjegoi:

 1. Për t'u regjistruar me Quotex, ti së pari duhet të vizitoni faqen e saj zyrtare.
 2. Do të shihni një buton "krijo llogari" në faqen e këndit të sipërm djathtas. Një faqe e formularit të regjistrimit do të shfaqet gjithashtu atje.
 3. Më pas, duhet të futni ID-në tuaj të emailit në opsionin e dhënë dhe të krijoni një fjalëkalim unik.
 4. Tani, ju mund të zgjidhni një monedhë që dëshironi të depozitoni dhe të tërhiqni fondet tuaja.
 5. Përpara se të shkoni te butoni përfundimtar i regjistrimit, duhet të lexoni marrëveshjen e shërbimit në këtë pikë.
 6. Pasi të keni lexuar të gjitha klauzolat e marrëveshjes, klikoni në kutinë e kontrollit dhe klikoni butonin e regjistrimit.

Nëse vizitoni Faqja e internetit Quotex për herë të parë, duhet të dini gjithashtu se ID-ja e emailit nuk është e detyrueshme. Ju gjithashtu mund të regjistroheni në Quotex me secilën prej tyre Llogaria në Facebook ose VK

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Procesi i verifikimit

Është një procesi i konfirmimit të të dhënat personale që një tregtar i jep Quotex. Kushtet për të janë gjithashtu të thjeshta dhe nuk kërkojnë shumë kohë. Gjithçka që ju nevojitet është një listë e disa dokumenteve bazë.

Ai përfshin:

 • Një kopje e faqes së parë të pasaportës, duke përfshirë fotografinë.
 • Identifikimi me ndihmën e një "selfie". 
 • Vërtetim i adresës së banimit

procesi i verifikimit përfshin hapat e mëposhtëm:

 1. Së pari, shkoni në llogarinë tuaj.
 2. Tjetra, duhet të futni të gjitha Të dhënat “Identity-Info”..
 3. Pas kësaj, ngarkoni ID-në tuaj për verifikim. Mund të jetë një pasaportë, ID lokale ose patentë drejtimi.
 4. Pasi të keni ngarkuar ID-në tuaj, mund të shikoni statusin “Në pritje të konfirmimit”.
 5. Tani, duhet të prisni që Quotex të verifikojë të gjitha dokumentet e paraqitura. Pas procesit, do të shihni një status të verifikuar në ekran.
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pse duhet të regjistroheni me Quotex?

Quotex është një ndërmjetës i ri në biznes tregtar binar. Ajo filloi të ofrojë shërbimet e saj në vitin 2019. Por, ka arritur të bëhet një nga ofruesit më të aftë të shërbimeve. Kjo është kryesisht për shkak të anëtarëve efikas të ekipit.

Ndërmjetësi Quotex

Çdo anëtar i Quotex është një specialist me eksperience 10 vjecare. Përvoja totale e ekipit mund të kontribuojë në ofrimin e rezultateve që vijnë nga një eksperiencë 200 vjeçare. Kjo është fuqia e Quotex!

Quotex ofron më shumë se 400 mjete dhe tregues për t'ju ndihmuar të përshpejtoni procesin e fitimit të parave si partner tregtar. Ajo ofron një platformë moderne me veçori të avancuara dhe mbështetje 24/7 të klientit.

Karakteristikat e llogarisë tregtare

Llogaria tregtare e Quotex ju ofron veçori të ndryshme fitimprurëse. Ajo vjen në të njëjtin nivel me drejtuesit e industrisë, dhe me ndihmën e saj, ju mundeni shkëlqejnë në tregti

 • Ajo ofron platformën e saj në internet të markës që vjen me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur.
 • Llogaria tregtare kërkon një shumë nominale si depozitë minimale.
 • Ai ofron akses në mbarë botën që është i disponueshëm në 19 gjuhë të ndryshme.
 • Funksioni i tregtimit të kopjimit është gjithashtu i disponueshëm me llogarinë tregtare.
 • Ju gjithashtu merrni një bonus depozite prej 40% me depozitën tuaj në llogarinë tregtare Quotex.

Depozita pas regjistrimit

A Depozita minimale e llogarisë tregtare Quotex është nominale në krahasim me ndërmjetësit e tjerë. Një tregtar i ri mund filloni depozitimin me vetëm $10.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tërheqja

Ndryshe nga ndërmjetësit e tjerë, Quotex nuk ngarkon një tarifë tërheqjeje nga klientët e saj.

Tani ju i dini tiparet e një llogarie tregtare Quotex dhe të saj procesi i regjistrimit. Por përpara se të përfundojmë, duhet të kemi edhe një ide të shkurtër për opsionet binare.

Rreth opsioneve binare:

Gjatë njëzet viteve të fundit, tregtimi ka parë një transformim të dukshëm me prezantimin e opsionet binare

Tregtimi binar është metoda e re e tregtimit që po rritet në popullaritet. Nuk është asgjë më shumë se një kontratë financiare. Por, në opsionet binare, tregtari mund të presë vetëm dy rezultate të mundshme. Gjithashtu, rezultatet varen nga a vetëm po ose jo propozim.

 Pra, nëse doni të tregtoni një aktiv në opsione binare, mund të parashikoni vetëm nëse çmimi do të rritet apo ulet në varësi të bastit tuaj. Një parashikim i saktë do të japë kthime që variojnë nga 60% deri në 85%. Një marzh i tillë i madh fitimi nuk është i disponueshëm me asnjë mënyrë tjetër, dhe ndoshta kjo është arsyeja pse më shumë njerëz kalojnë në opsionet binare.

Edhe pse opsionet binare mund t'ju japin kthime të mëdha, rreziqet janë gjithmonë të pranishme kur hyni në një tregti. Këto rreziqe janë të pashmangshme dhe ju nuk mundeni prisni të tregtoni pa rrezik nëse nuk jeni duke tregtuar demo.

Duke bërë një parashikim të rremë, ju mund të humbni të gjithë bastin tuaj dhe të mos merrni asgjë në këmbim. Dhe kjo e bën tregtimin binar një lojë të ndërlikuar. Pra, për të shkëlqyer në këtë lojë, ju duhet të zhvilloni një kuptim të shëndoshë të tregut që dëshironi të tregtoni. Për më tepër, duhet të dini edhe për treguesit teknikë dhe tendencat.

Përfundim: Regjistrimi i Quotex është i lehtë dhe i shpejtë

Quotex është një ndërmjetës që ofron një platformë të mahnitshme për të gjithë tregtarët binare, qoftë fillestar apo të avancuar. Një tregtar duhet të ndjekë një të thjeshtë procesi për të filluar tregtimin me Quotex.

regjistrim dhe verifikim i lehtë e bëjnë këtë ndërmjetës një zgjedhje ideale për të gjithë.

➨ Regjistrohu me Quotex falas tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment